PDA

Пълна версия: Външен банки Северна Каролина - май 2008 г.

teigeman

Този форум е много полезен при събирането на информация преди да ми безумно успешно наем Флорида турне през пролетта - така че сега съм отново, за тралене и дебнат за 411 за 2008 голям's пътуване!

Memorial Day (23-28 май) уикенд е определена дата за мини през този сезон-мега пътуване под наем, и съм избрал Външен банки (OB) област на Северна Каролина като дестинация. Решението се основава отчасти на любопитството ми за плажовете на района, вятър, вода и храна, както и отчасти на желанието ми да завърши Trifecta на източното крайбрежие sealocked landforms ('06 Cape Cod, Флорида '07, '08, така трябва да бъде на "банки ...) с велосипед.

И така, какво става? Освен очевидната възможност на трафика въпроси по време на уикенда Memorial Day, който знае сделка за OB? Проверете груб маршрут по-долу и да ме уведомите, ако аз съм просто сънуваш (отново), или ако този път действително ще лети:

Пристигане Нюпорт Нюз, Вирджиния. едно летище ден около обяд. Велосипеди евтина кола и да карам Kitty Hawk, NC да изтеглите предварително сглобени (изпратени преди това) под наем и съоръжения, качвам се на седлото и въртене до Орегон Вход лагер близо до ръководителя Конче's. (@ 25-30 мили езда)

Ден втори: пътувания 35-40 мили на юг до нос лагер точка близо до "Бъкстон, Северна Каролина, спиране по пътя за плажа, бира, снимки и т.н. (35-40 мили езда)

Ден трети: пътувания извън и обратно на югозапад до Ocracoke, NC чрез ферибот, прекарват дни обесване в Ocracoke и плажа (Ocracocke Lifeguard бряг спечели най-добрите американски бряг през 2007 г.!), После обратно до нос лагер точка за през нощта. (@ 50 мили езда)

Ден четвърти: север каране цял ден, обратно към Кити Хоук / Конче главата / Kill Devil Hills, или каквото - плажове, бира и може би някои напитки късно вечер в града. (@ 63 мили езда)

Ден на пет критерия: сън на разстояние от напитките, плаж, опаковка и корабни съоръжения / мотори, обяд, след това улов 5:30 ч. полет от Нюпорт Нюз, Вирджиния. - Начало от 10 ч. (@ 5/10 мили езда)

Очевидно това пътуване не е проектиран да бъде "епос" в срок, но мисля, че има голям потенциал да бъдат както твърди сърцевината на bikepacking приключение, както ми харесва, с допълнителен бонус, че са в състояние да гаранция за коктейли или пица в най-много точки по маршрута. Подобно на ключове и нос пътувания, смятам да отнеме време да се опита на място, а не само хвърляне задника през него.

Всеки, който там е запознат с този маршрут или район? Моля ви предлагат впечатленията си от плана, тъй като съществува сега, и ако имате някакви предложения те са приветствани от все сърце.

Наздраве, и да върти!

TG

fred911

И така, какво става? Освен очевидната възможност на трафика въпроси по време на уикенда Memorial Day, който знае сделка за OB? Проверете груб маршрут по-долу и да ме уведомите, ако аз съм просто сънуваш (отново), или ако този път действително ще лети:

Пристигане Нюпорт Нюз, Вирджиния. едно летище ден около обяд. Велосипеди евтина кола и да карам Kitty Hawk, NC да изтеглите предварително сглобени (изпратени преди това) под наем и съоръжения, качвам се на седлото и въртене до Орегон Вход лагер близо до ръководителя Конче's. (@ 25-30 мили езда)
> Пристигнах тук, в здрач. Главният път е много зает и има ли тона идиоти шофиране по-бързо, тъй като те могат да им под наем. Най-добре е да отседнете крайбрежни. Аз не мога да си спомня името на пътя (Вярвам, че е RT 1), но там са под наем трасета по рамото и пределната скорост е 25 mph. Можете да пътувате и този път, докато не се слива с Southbound път малко на юг от Nags ръководител. Имах около 500 мили на краката ми, когато пристигнах и остана в Nags ръководител тази вечер (в палатката ми :-). На следващия ден аз проверих в ИМКА който има 2 големи басейна и е прекрасно съоръжение.

Ето едно предложение, може да искате да обръщам се на разстояние от пътя преди да си Орегон входа и отивам към Roanake Айлънд. Островът е красив, исторически и приятелски наем. Аз накрая до там съвсем случайно, изгубени и объркани спрях Soda Fountain Големия Ал's & Grill да има сода в 1-ви ден и питам за посоката. Собственикът (Ванеса Вярвам) ми показа колко далеч от моя път бях и да виждаш гледам в очите ми предложи да ме закара обратно до входа. Тогава тя ми посочи задната врата, в дома си, каза, че ще повикване Големия Ал да ми покажеш къде да си хвърля tent.I изкъпани в басейна и заспа от залива. Вие ще трябва DEET! На следващата сутрин тръгнах за опознаването на острова. Това е достоен пътуване страна. Техните скара е невероятно да видите, като от 50-те.

______________________________________________________________________ _

Ден втори: пътувания 35-40 мили на юг до нос лагер точка близо до "Бъкстон, Северна Каролина, спиране по пътя за плажа, бира, снимки и т.н. (35-40 мили езда)

> ОК .. Ето къде съм обсъждат вятър. Преобладаваща посока на вятъра е S / ЮЗ и може да бъде брутална. Изглежда не мога да си спомня пътуване от Орегон Вход за Rodanth да бъде най-трудното и най-headwind уморителна част от пътуването си. Вярвам, че мога да се пътува от Roanoke Rodanth Soo вятърът беше силен. Начинът, по който го видях, бях просто въвеждане в моя "такси" за моята :-) връщане пътуване. Аз накрая на престоя им Rodanth тази вечер. Спирането на удобство магазин от другата страна на улицата, където бях отседнала, пие няколко бири и използването им WIFI. По този маршрут е национален дива Съхрани наречен грах Айлънд
, който има някои интересни дъски за птица будно състояние. Аз също видях мъртъв плешив орел по този маршрут.

Ден трети: пътувания извън и обратно на югозапад до Ocracoke, NC чрез ферибот, прекарват дни обесване в Ocracoke и плажа (Ocracocke Lifeguard бряг спечели най-добрите американски бряг през 2007 г.!), После обратно до нос лагер точка за през нощта. (@ 50 мили езда)

Аз прекарах нощта в Hatteras и остана в хотела. Станах сутринта взе 1-во ферибот до Ocracoke. Поръчах място на лагер там. Направи си услуга, прекарват известно време в Ocracoke! Аз накрая изразходването 5 или 6 дни там. Плажовете, нощния живот на храните са прекрасни и под наем е всичко, което е необходимо на този остров. The Jolly Roger за бира по залез слънце на залива, последвана от вечеря в Howards ... препъни дома вцепенен :-)

Ден четвърти: север каране цял ден, обратно към Кити Хоук / Конче главата / Kill Devil Hills, или каквото - плажове, бира и може би някои напитки късно вечер в града. (@ 63 мили езда)

> Ейвън има и някои приятни места за ядене по обратния път на север. Има и по всичко, което могат да ядат скариди специално на начина, по който си струва спиране на. Направих абсолютно прасе от себе си там. О ... вятърът се обърна на мен така, още веднъж ... Имах :-) главата на вятъра и на не-бизнес маршрут от 1 има няколко добри ресторанти.

Всеки, който там е запознат с този маршрут или район? Моля ви предлагат впечатленията си от плана, тъй като съществува сега, и ако имате някакви предложения те са приветствани от все сърце.

> Аз се отправихме на север към Corollas. В патица на мотора пътека е от улицата път прави карам истински, реално хубаво. Това е маршрут пътува по-малко от тълпата KittyHawk и недвижими имоти е истински хубаво. Целта ми беше да се свърши цялата външната банки и че включени Corollas. Бях твърд-сърцевина на моя път надолу, нагоре rammen тон и за храна .. диета гледам внимателно, не за пиене .. и др. След като се направи и започна да Ocracoke купоните ... Аз никога не спря на път за вкъщи, без ефект върху моето представяне. В края на краищата аз правех век дни назад назад. Хареса ми пътуване и никога не работят повече от polypro през цялото време. Нека да знаят, ако имате повече въпроси.

Наздраве, и да върти!

TG [/ QUOTE]

teigeman

Прекрасен! Радвам се да се срещнем с някой, който е бил там-и-направи-това. Говорейки за купоните, не е част от OBX суха окръг? Имаш ли представа wher разделителната линия е?

Както и да е ... въз основа на вашите предложения имаме промяна на маршрута на турне включва престой поне една нощ в Ocracoke - имах съмнения, че е Ocra ", където в" най-малко по южните брегове. Аз бях също отбелязват яде споменахте, по-специално, че в Ocracoke - залез слънце бири звучи като don't-пропускайте да ме ...

Нека се с моя екипаж и да получите някои проследяване въпроси заедно за вас - аз съм сигурен, може да ни даде още по-поглед върху това как да направят пътуването е най-добре. Един въпрос за сега ... Как тесен / странен е Херберт Бонер мост край Орегон приток на въздух? Чух го вкара "2" на безопасността на мащаба на "1-100" миналата година - не, че доверието вдъхновяващо. Нещо друго, което искате да споделите ще бъде велик, и както казах, аз ще получите някои Q заедно за Вас най-скоро.

Благодаря един милион!

TG

> Аз се отправихме на север към Corollas. В патица на мотора пътека е от улицата път прави карам истински, реално хубаво. Това е маршрут пътува по-малко от тълпата KittyHawk и недвижими имоти е истински хубаво. Целта ми беше да се свърши цялата външната банки и че включени Corollas. Бях твърд-сърцевина на моя път надолу, нагоре rammen тон и за храна .. диета гледам внимателно, не за пиене .. и др. След като се направи и започна да Ocracoke купоните ... Аз никога не спря на път за вкъщи, без ефект върху моето представяне. В края на краищата аз правех век дни назад назад. Хареса ми пътуване и никога не работят повече от polypro през цялото време. Нека да знаят, ако имате повече въпроси.

Наздраве, и да върти!

TG [/ QUOTE] [/ QUOTE]

fred911

Прекрасен! Радвам се да се срещнем с някой, който е бил там-и-направи-това. Говорейки за купоните, не е част от OBX суха окръг? Имаш ли представа wher разделителната линия е?

Както и да е ... въз основа на вашите предложения имаме промяна на маршрута на турне включва престой поне една нощ в Ocracoke - имах съмнения, че е Ocra ", където в" най-малко по южните брегове. Аз бях също отбелязват яде споменахте, по-специално, че в Ocracoke - залез слънце бири звучи като don't-пропускайте да ме ...
[/ QUOTE] [/ QUOTE] Имаше мораториум върху алкохолни напитки в Ocracoke, аз вярвам, миналата година беше на 1-ви път е било връчено. Срещнах Yeager-чудовище в Howards кръчма и имам доста сметката, тъй изстрела са били $ 6.00 всяка. Така BYO алкохол ако това е вашата отрова. Други след това, аз като че ли не помня кой да е проблема купуват вино или бира. Една препоръка повече храна, до Rogger има открит бар, право на залива. Имах голям хамбургер там, или аз бях гладен!

Що се отнася до моста ви споменах, че не е толкова зле, като трафик може да те види. Нека да спомена една грешка направих на пътуването си. Мостът споменахте преминава към грах Айлънд, схема на резерва. Going юг, излизане от мост за 2 мили има нова настилка с почти не рамото. Това беше за завръщането ми пътуване, по този начин аз бях пътуване на север. Стигнах Rodanth близо до здрач, са много енергия и решихме да главата до входа. Два километра южно от моста, на рамото цели, то е тъмно и трафик е просто страшно. Особено виждам насрещното движение, движение с превишена скорост и изпреварване превозни средства, аз бях обикновен страх. Рамото отпада като 10 "в пясък и съм направила голяма грешка. Аз съм на път да се обадя на Highway Patrol, когато SUV издърпва, спира и пита дали той може да помогне. Хвърлих си под наем и Боб в Предтеча и той ме заведе до входа. Това беше единствената грешка направих цялото пътуване и ми помогна с друг кръст колоездач страната.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish