PDA

Пълна версия: Съединение Великобритания, съм луд?

lomuland

Здравейте всички.
Аз съм около цикъл на планиране на Великобритания & Ирландия, включително и повечето от най-големите острови, като Orkneys, Шетландските острови, Външна Хебриди др

Никога не съм направи турне преди, & яздени вероятно никога не са повече от 30 км за един ден! Все пак аз съм в доста добра форма от работа, очевидно ще отнеме известно време, за да се адаптират мускулите ми, но това е добре.

Моят под наем ще е полегнал, след като са били вдъхновени от книга, наречена от релсите, около две Aussies които яздеха 10000 км в Азия, от Москва до Пекин на recumbents. Аз съм наклонен към HP Streetmachine Velo но това е тема за лежащ на форум предполагам.

Така че аз грижливо съставен маршрут около Великобритания за една АА карта & След това се измерва разстоянието. Той възлиза на около 11600 км! Аз бях избягва синята & зелено (основни пътища), колкото е възможно, но понякога те са неизбежни, ако се опитва да се вози в близост до брега.

По ирония на съдбата (?) Главните пътища, които са трудно да избягвате, са най-вече в населените sparsley Шотландия. Някой имал опит с A9 между Clashmore & Уик, на A835 Ullapool - Braemor, A87 на Скай, A830 Mallaig - Lochailort, A816 Обан - Lochgilphead, A83 Lochgilphead - Campbeltown, A77 Turnberry - Stanraer, A487 Абъристуит - Llanarth. Cyclable ли са или твърде рисковано?

Или, ако се чувствате като предлагат някакви съвети като цяло, моля, давай!

Също така ще се радвам да споделят пътуването цялото или част от начина, по който, ако някой има желание! Така ли да ви даде представа за срок, ще бъде заглавието На север от Лондон през април.

щастлив колоездене
Нейтън

pksapper

Здравейте Нейтън,

Не съм сигурен дали това е от никаква помощ, но знам, че много хора с recumbents тук в Кеймбридж, които аз мисля, би щастливо да имаш кола, ако това помага при вземане на избор. Страхувам се, че имам никакъв представа какви са те, но лесно може да пита за теб. Също така "Airnimal, основани тук и аз помня като игра на един титан полегнал - много да им очевидно притеснението! Във всеки случай, мисля, че колата звучи отлично и биха проявили интерес да се присъединят за малко от него най-малко. PK

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish