PDA

Велосипедни за Кения

Пълна версия: Велосипедни за Кения

bikeforkenya

Първо, позволете ми да се представя. Моето име е Петър Махер и аз съм седемнайсет-годишният младши в Кимбъл съюз академия в Meriden, Ню Хемпшир. Родителите ми и сестра ми живее в Андовър, Масачузетс, малък град на север от Бостън. Тъй като бях малък, винаги съм бил вдъхновен да помага на хората. Независимо дали става помагам на някого в училище, за баскетбол съда, или да работи като пожарникар доброволец, това ме кара да се чувстват добре да се знае, че са оказали положително влияние върху някой друг живот.

За сега преди 18 месеца, баща ми, Томас Махер, партнира с Абди Lidonde и Алис Mudiri, двама кенийци роден, за да образуват едно училище в Кения за деца сираци от ХИВ / СПИН вируси. Баща ми е възпитаник на Академията на Светия кръст, Абди, където работи от началото на 1980 години. Докато баща ми посещавали училище, той и Абди никога не са преминали пътеки. Едва през 2006 г., че те се срещнаха помежду си, и се е научил на задължение на другата страна, за да помага на децата. От там, мечтата за започване на училище в Кения да помогне на сираци и бедни деца е роден.
Е, по-малко от две години по-късно мечтата си за Кения се превръща в реалност. В Бевърли училище на Кения е избухнала основание за своето училище, което включва една спалня, една училищна сграда и пансион. В допълнение, Бевърли училище на Кения е повдигнат на стотици хиляди долари чрез многобройни fundraisers и от симпатизанти в цялата Съединените щати. Планираното за откриване на училището е за лятото на 2008 г. с 60 ученици. Този брой ще нарасне до над 300 студенти, само за няколко години.

За осем месеца, моят учител История съвременния свят, Чад Вайс, възложени ни проект. Ние трябваше да повиши двайсет и пет долара в една седмица участък. За моя проект, аз избрах да съберат пари за Бевърли училище за Кения. Аз разбрах, че за да стане истинско влияние върху организацията, аз трябваше да се повиши повече от двадесет и пет долара. Някак си, вдигнах хиляди долара! Разбира се, че isnt 'a много в дългосрочен план, но той изплати за подпомагане за предоставяне на нова вода и доставени за новото училище. Няма повече да има деца да ходят на няколко мили, преди училище, за да донесе мръсна вода за пиене. Този опит означаваше много за мен. От този момент, Чад Вайс, Бен Шийн, друг учител KUA, а три от техните приятели са над впуска в Кения да помогне в първоначалното изграждане на училището, което е довело до други fundraisers и дарения за Бевърли училище.

Този спад, мислех на друг, може би първоначално, луди, идея. Мислех, че ще бъде чудесно да карам велосипед си в Съединените щати в подкрепа на Бевърли училище за Кения. Очевидно е, че имаше много на планиране да се направи. Но, ако исках да го направя успешно, имах нужда от партньор. Седнах една нощ, в средата на октомври, като се опитва да реши кой ще е луд да започне работа по четиресет и пет дни пътуване през нашата страна четири хиляди мили. В рамките на секунди, мислех, че на добър партньор. Брайън Моисей, друг студент KUA.

Първоначално, Брайън, като всеки нормален човек, с неохота. Отне някои убедителен, но той крайна сметка се съгласиха да се присъединят към мен. Бях много развълнувана! През следващите два месеца, както на нас започна да се планира сериозно за нашето пътуване. Ние състави обучение разписания, цели набиране на средства, спонсорство и предложения. Ние дори създаде сайт! Късно през декември, насилие, настъпили в Кения. Много от хората подкрепят и ни помагат с езда въпрос за безопасността и сигурността на правителството на Кения. Техните притеснения са били бързо отхвърли и съобщението, че на Бевърли училище екип бе прехвърлено върху нас, е била прехвърлена върху тях. Това съобщение: Децата ни трябва сега, повече от всякога. Аз ви питам, като седнеш четете това, погледнете около вас. Огледай се наоколо. Вероятно вътрешен някъде, защитени от студа, с прясна вода и храна наблизо. Имате пари в портфейла си. Имате право на електроенергия и топлина в дома си. Имате образование. В Кения деца нямат никаква за това. Това е време, че нещо е направено. Време е да се направи промяна.

Досега с близо четири месеца на планиране предвидени за нашите, ние имаме приключи много неща. Първо, нашата езда ще следва Северна Път първи ред, определени от Приключенски Колоездене, компания, специализирана в картите и велосипедни маршрути. Ние ще започне на 1 юни, в Anacortes, Вашингтон, малък град на север от Сиатъл, намираща се на Puget Sound. Ние ще завършат около 50 дни по-късно, с 4200 мили зад гърба ни, в Бостън, Масачузетс, на 15 юли. Това изчислява на почти 85 мили на ден.

За много повече информация, посетете нашия уеб сайт на адрес: http://www.bikeforkenya.org.

Нашата цел набиране на средства е определена на $ 500,000. В този момент, ние се нуждаем от вашата помощ. Имаме нужда от вашата подкрепа. Моля, помислете като подарък или като залог за нашето каране. Един от вариантите, които много от тях са преследвани е, за да ни спонсор на миля. Например, един индивидуален да ни спонсор $ 0,50 на миля, което ще изчисли до малко над $ 2000. Моля, имайте предвид, всяка сума и подарък помага. Вашият подарък ще пряко въздействие живота на хората. Детски живот. Образованието е власт, а ние ще предоставят на тези кенийски деца с образованието. Ако желаете да направите дарение по пощата, чрез проверка, моля направете проверката до: Бевърли училище за Кения. Можете да изпратите своето подарък за моя адрес, изброени по-долу. Ако желаете да допринесе онлайн с кредитна карта, посетете нашия уеб сайт. Ние имаме създаде чрез Paypal сметка на Бевърли училище за Кения. Той е напълно сигурен, и безплатно. В бележка опция, споменавайте: Байк за Кения. Ако желаете да дарят органи в лице, или желаят да участват някакъв друг начин, моля свържете се с мен по всяко време.

Всяка сума, която помага, и не забравяйте, всички подаръци, отидете направо на Бевърли училище. В допълнение, даровете си са напълно данък приспадане. В Бевърли училище за Кения, е
501 (в) 3 организация. На последно място, имената ви ще се появи едновременно на Бевърли училище на Кения и Байк за уебсайтове, Кения, като официални вносители. Ако желаете да направите подарък чрез проверка, моля направете чек до: Бевърли училище за Кения. Имам си контактна информация, изброени по-долу. И накрая, дори ако не можете да направите подарък в този момент, аз Ви молим да предаде настоящата бюлетин за колкото се може повече хора. От съществено значение е, че ние ще разпределим дума на надпреварата. Моля, отделете време да изпратя това писмо до няколко приятели, няколко членове на семейството, или collegaues, че биха могли да бъдат готови да дадат своя принос. Колкото повече хора участват, толкова по-добре.

Благодаря ви много за вашите внимание. Очаквам с нетърпение да писмено да ви всички отново съвсем скоро. Ако сте на всички любопитни за езда, или на Бевърли училище, моля не се колебайте да се свържете с мен.

Топли се отнася,

Петър Махер

Пощенска кутия 361
Meriden, NH 03770

Email: pmaher@bikeforkenya.org

Мобилен телефон: 978.886.3199

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish