Пълна версия: Как планирате маршрути?
Как планирате маршрути?
Здравейте всички, нов тук.
Аз това, което вероятно е много тъп въпрос за вас, момчета ... Как планирате маршрути? Имате ли просто използвайте Mapquest и се определят "се избегне магистрали"? Или е по-сложно от това?
Благодаря за помощта!
Аз това, което вероятно е много тъп въпрос за вас, момчета ... Как планирате маршрути? Имате ли просто използвайте Mapquest и се определят "се избегне магистрали"? Или е по-сложно от това?
Благодаря за помощта!
Повечето държави са велосипедни маршрути предложи, както и много градове. Ако все пак някои Googling можете лесно да намерите колоездене карти, които ще ви даде ширината на раменете, наличие на ивици с ръбове, транспортен трафик, за Минесота, Айова, Канзас, Илинойс, Уисконсин, Уайоминг, Южна Дакота, Колорадо и Орегон, и това е малко. Много градове (Минеаполис, Duluth направят същото). Най-окръзи в САЩ са на разположение онлайн карти, и можете да видите какви пътища са павирани. Много местни клубове biccyling са пътищата / маршрути / guidebboks онлайн или FOT покупка. Кръст coujntry маршрути са лесно достъпни, също. Ако търсите сайтове за група вози като RAGBRAI, или fundraisiing вози вози като държавите-членки, те ще имат карти онлайн.
Кажи ми къде искате да се вози, ще мога да помогна. Ако то е в Средния Запад мога да ти помогна много!
Благодаря за инфо.
Мислех си Бостън Монреал
Това изпълним?
Благодаря за инфо.
Мислех си Бостън Монреал
Това изпълним? Вероятно;) Google държавните служби за транспортиране на всяка държава искате кръст, търсейки колоездене карти на трасета / магистрали; направи същото за окръзи може да се пресичат, а градът може да искате да мине или минават през . Google "Бостън Монреал велосипеди пътуването / маршрут / вестник" и може да се намери списание или блог на някой, който го е направил преди, изпълнен с много съвети. Погледнете за транс-членка или благотворителност вози проведе Аз области, които могат да яздя през, и да видим дали те имат карти онлайн. Прекарайте няколко вечери сърфинг наоколо и най-вероятно ще трябва да изберете от опциите.
Това може да отнеме известно време, но една или две добри удари и може да бъде определен. Дори може да се намери езда (или десет тона) да се вози с партньор!
Ще направя някои търсят от ваше име, след като Супер Боул стане скучно, да речем, след като се 24-3 патриоти!
Благодаря за помощта!
хей BostonJack - MinnesotaRon тук.
Направих едно бързо търсене и ако Google Върмонт и Ню Хампшир за колоездене карти, ще удари paydirt. Много от PDF файлове за изтегляне. След като получите представа за маршрута си, можете да го парцел на www.MapMyRide (http://www.MapMyRide), който ще ви позволи да персонализирате хубаво карти с посоки и кота профили.
Бостън Монреал-Бостън е и най-големият radonneur дълго разстояние (колоездене ултра дълги разстояния) събитие в САЩ и всеки, който принадлежи към някой от клубовете безброй колоездене в Нова Англия може да те уредя с информация.
Дръжте ни осъвременяване на големия пътуване!
Бостън до Motreal е маршрут Randonee
http://www.geocities.com/bmb/
там е основна карта в този сайт и съм сигурен, че можете да копаем повече информация, ако търсите малко.
Леле, благодаря момчета.
Гледам през всички тези неща, аз го намерите доста подробна карта от върха на Кейп Код в Бостън. Така че, мисля, че когато се избегне по пътищата, ние говорим за 500 мили пътуване от Provincetown в Монреал.
АЗ имам никакъв представа дори само бегла представа за колко време ще отнеме за наем от 500 мили пътуване все пак. Никога не съм направено някъде близо до тази дълга на езда ... Имаш ли представа какъв час скоростта на доста добра физическа форма, но в никакъв случай не означава, Ланс Армстронг, на дълги разстояния ездач може да съхранява, докато той все още се опитват да вземат в пейзажа малко?
Бих казал, какво да ти са удобни езда в един ден, без да носи неща и то наполовина. За мен лично аз мисля, че 30 - 60 мили на ден, в зависимост от терена, е добро темпо за неподдържан турне. Това ви дава време да се спре и се наслаждавайте на всичко по пътя, и да не достигне до своя спирки късно и exhasted. Неговата не е забавно опитват да смола палатка и готвач в мрака .... Ако планирате да бъде в края на пътуването си всеки ден около 3-4 ч. Има време да стана, развивам, направете малко виждат очите, да подремна, да вечеря др
Имайте предвид, когато планират, че Първи закуска, чупене си лагер надолу и преопаковане под наем на всички ви е необходимо време, така че освен ако не сте изключително ставам рано най-вероятно няма да получи по пътя до 8 или 9 по-рано. Това оставя 6 или 7 часа, за да яздя и недостъпно види и за обяд. Макар че звучи като достатъчно време, за да PACK 100 мили, ще бъде изпълнението неща, които се забавя лице надолу, и не ще остави много време за спиране да предприеме в забележителности.
Направете пътешествие уикенд с всички ваши устройства първо да се уточнят Kinks също. Само за опаковане си под наем може да бъде предизвикателство, ако отивате при пълно натоварване. Вие също така ще получат представа за това, което си под наем се чувства като заредена и какъв вид разликата в теглото е допълнително ще направите по своите темпове.
Също така, ако планирате ваканцията си в по-малки парчета, няма какво да ви спре да става, ако стигнете до следващото планирано спиране наистина по-рано. Когато отидохме в Испания имахме един ден всички планирани навън - както се оказа, че в нашия хотел, който сутрин до следващото място бяхме планирали да спре всичко това е хълма - сериозно .... само ни отне около час или два да вършат цялата дължина бяхме планирани за деня, но на следващия град не е твърде далеч за да можем просто замина.
Леле, благодаря момчета.
Гледам през всички тези неща, аз го намерите доста подробна карта от върха на Кейп Код в Бостън. Така че, мисля, че когато се избегне по пътищата, ние говорим за 500 мили пътуване от Provincetown в Монреал.
АЗ имам никакъв представа дори само бегла представа за колко време ще отнеме за наем от 500 мили пътуване все пак. Никога не съм направено някъде близо до тази дълга на езда ... Имаш ли представа какъв час скоростта на доста добра физическа форма, но в никакъв случай не означава, Ланс Армстронг, на дълги разстояния ездач може да съхранява, докато той все още се опитват да вземат в пейзажа малко?
На моя самостоятелна jaunts Имам средно около 70 мили на ден, но вятърът и времето обикновено означава повече от миля. Моят най-дългия ден (127 мили), е сред най-лесният, но студено, мокро, ветровито 35 мили дни все още ме преследва. Трябва да се опита на няколко wekenders и да видим как ли да яздя, развива свой собствен стил. Аз обикновено се чувстват по-добре ставане рано и езда 20 мили преди хранене закуска, но това е само мен. Обичам да се направи в началото на езда следобед, да подремна, а след това вижте забележителности.
Велосипедни загуба на равновесие е икономически най-ефективният начин да имат голяма ваканция, IMHO. Yer ще го обичам!
www.bikely.com
www.mapmyride.com
И двете са опциите за търсене, това е мястото, където се нови идеи надпреварата.
Също така, ако планирате ваканцията си в по-малки парчета, няма какво да ви спре да става, ако стигнете до следващото планирано спиране наистина по-рано. Когато отидохме в Испания имахме един ден всички планирани навън - както се оказа, че в нашия хотел, който сутрин до следващото място бяхме планирали да спре всичко това е хълма - сериозно .... само ни отне около час или два да вършат цялата дължина бяхме планирани за деня, но на следващия град не е твърде далеч за да можем просто отиде on.You са щастливи! Само си представете как би било, ако си беше планиран маршрут и друг начин - всички нагоре!
Над тук, в Европа (добре, най-малко в Германия, но аз си представи, че трябва да е подобен и в други страни), вие можете да получите карти, показващи наем маршрути - включва информация за това дали е проправи пътека или прах, когато е споделена с движение по пътищата, местата, където можете да получите помощ, оценките на маршрута и др
Ще направя някои търсят от ваше име, след като Супер Боул стане скучно, да речем, след като се 24-3 патриоти! Благодаря много! : P
Това е лесно опитайте пътническа агенция, която специализира в Adventure Travel. И аз!
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0