PDA

добър вози в югоизточната част на МВР?

Пълна версия: добър вози в югоизточната част на МВР?

pardo900

Здравейте всички,

Аз просто се премества в областта Детройт и съм гледам за добра езда 1/2 ден, за да правя с моите 60 години стар баща. Той е направил един апартамент век в един ден преди, но това беше доста груб. Бихме могли да карам на 2-3 часа от Детройт.

Всеки, който има някакви предложения?

Благодаря много!

desokol

Здравейте всички,

Аз просто се премества в областта Детройт и съм гледам за добра езда 1/2 ден, за да правя с моите 60 години стар баща. Той е направил един апартамент век в един ден преди, но това беше доста груб. Бихме могли да карам на 2-3 часа от Детройт.

Благодаря много!
Докато SE Мичиган не е най-приятелски наем площ около, има някои хубаво вози. Един се вози в предстоящите надолу по реката област е "Пролет" Метро "Гранд Тур".
Друг много приятен Ride (много хълмист) възниква през пролетта и есента в областта Charlevoix. И двете са много разстояния до 100 мили.

daveornee

Здравейте всички,

Благодаря много!

Съгласен съм с друг плакат за района Детройт колоездене. Въпреки това, тя може да се променя към по-добро ... Аз просто не знам.

Ако си мислиш за позиция на север, гледайте в вози и предлаганите маршрути:

http://www.cherrycapitalcyclingclub.org/

Traverse City област е много по-ориентирани към колоездене. В CCCC слага много хубаво вози и има много маршрути около зоната добре начертан на картата пот доказателство.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations delivered by vBET 3.2.2