Пълна версия: Съвети за LEJOG
Съвети за LEJOG
Аз и моят приятел се планира да цикъл земи Край на Джон О булгур през лятото.
Кой да е съвет от турнетата ветераните да ни помогне да предприеме това пътуване мамут???
Здравейте, аз не съм ветеран Tourer LEJOG но аз го направих преди две седмици за първи път, то е голямо турне. Аз съм сигурни какъв посъветва искат, но по отношение на оборудването, се уверете, че имате резервни части, но не отиват зад борда, резервна верига или просто връзки е полезно и се уверете, че имате един инструмент, който покрива всичко за наем за всеки случай. Неговите 874 мили директни, но реално вие вероятно ще направиш 900-950, аз не съм сигурен колко мили си състояние или това, което планира да направи. Планира да направи 67 мили на ден и го правят по около 15 дни, но аз накрая се прави 90 мили на ден и го свърши в 11 дни аз ще постави този до храненето предимно, ако ядете достатъчно храна, пият достатъчно течности и Дръжте тялото си отпочинали и разкрачена ще отиде по-далеч, отколкото си мислите за един ден. Моят най-дългата подготовка езда е 80 мили, а на най-дългата ми обиколка е 140 дни и този, само защото аз изядох много храна Обичам пица, този ми трябва, когато съм турнета-много от въглехидрати и мазнини в сиренето.
Надяваме се това е от някаква помощ или неговото начало или иначе, всичко най-хубаво
Аз познавам хора, които яздеха LEJOG възможно най-бързо. Те видяха само предните си колело, и не можеше да си спомни имената на повечето от градовете са преминали през.
Други cruised по спазване заобикалящата ги среда, среща и разговаря с местните хора, като от време на време отклонение, и откривайки нови приятели, които сега са стари приятели.
За да получите най-доброто на вашето пътуване, първото нещо, което трябва да се опаковат, е правилното отношение и поведение. Вашата цел трябва да включва удоволствие, обучение и откритие, те са основните причини за опознаване.
Приятно пътуване. Пази се, и да бъдат внимателни. Това води до пристрастяване.
Аз и моят приятел се планира да цикъл земи Край на Джон О булгур през лятото.
Кой да е съвет от турнетата ветераните да ни помогне да предприеме това пътуване мамут???
Отиди най-рано през лятото е възможно като увеличения туристически трафик.
План за добро дъжд съоръжения и водоустойчиви извършване торбички ... мисля, калници с калници. Ница дълги дни, но мисля, за това къде ще се пребиваващи граждани на възможно най-рано по време на всяко каране. Харесва ми идеята за намиране на място за почивка и началото на турнета около него като светлина вечер позволява и тъй като тялото ви иска. Има няколко много стръмни степени, че ще ходене (Millook Haven в Корнуол има 30% наклон от двете страни), а някои, че ще се справят само да кажа, че аз я направих до ... Аз спирам за няколко "мнения" по пътя надолу.
B & B са добре, hostles са заети, но по-разумен. Трябва да се реши преди време колко време и пари ще инвестират и след това да реши как ще го подход. Виж, ако можете да намерите някой, който е ОС Landrangers карти за маршрута да се направят някои предварително планиране на турне.
Отиди най-рано през лятото е възможно като увеличения туристически трафик.
План за добро дъжд съоръжения и водоустойчиви извършване торбички ... мисля, калници с калници. Ница дълги дни, но мисля, за това къде ще се пребиваващи граждани на възможно най-рано по време на всяко каране. Харесва ми идеята за намиране на място за почивка и началото на турнета около него като светлина вечер позволява и тъй като тялото ви иска. Има няколко много стръмни степени, че ще ходене (Millook Haven в Корнуол има 30% наклон от двете страни), а някои, че ще се справят само да кажа, че аз я направих до ... Аз спирам за няколко "мнения" по пътя надолу.
B & B са добре, hostles са заети, но по-разумен. Трябва да се реши преди време колко време и пари ще инвестират и след това да реши как ще го подход. Виж, ако можете да намерите някой, който е ОС Landrangers карти за маршрута да се направят някои предварително планиране на турне.
Това е отлична съвети Дейвид.
Уверете се, че под наем е в добро техническо състояние, подходящо за едно дълго пътуване.
Промяна на всяко износените части. Проверете, чисти, смазва и коригира всички лагери, завърта, кабели, веригата и derailleurs. Fit нови гуми, тръби и спирачни блокове.
Когато на турне, се стремим да бъдем извън пътя от 4pm по-късно.
Потвърдете вашия хотел, колкото е възможно по-скоро. Ръководителят прав за местни информационни центрове. Те знаят, че нещо, което не е в списъка, и често ще направят резервации за настаняване вас.
Ride On Sustrans песни, когато главата си начин.
Основните пътни артерии, понякога може да бъде отличен за каране на велосипед, така че не винаги ги избегнем.
Тихо междуселищни пътища могат да бъдат трудни, когато те са тесни и ликвидация, с висок жив плет, и бързо се движат трафик на следващите друг начин, за да останете на охрана.
Яжте три добри хранения всеки ден. Да не пропускай закуска или обяд. Силата ви днес зависи от това какво сте яли вчера. Една чаша бира в вечери definitley е от полза, дори ако сте обикновено не пият алкохол.
Проверете налягането на гумите всеки ден. Използване на препоръчителния минимум на налягането в гумите да даде по-удобно каране. Извършва три или четири тръби, така че не е нужно да се тръби ремонт от страна на пътя. Извършва няколко резервни спици и говори ключ.
Носете инструмент верига прекъсвач и резервни връзки за свързване на вашите верига размери.
Всеки ден, чисти и смазка на веригата и derailleurs, чисти джантата на колелото спирачни повърхности, както и проверка на спирачните блокове са коректно подравнени.
Пазете се от алуминиеви рамки кринолин. Те са склонни да работят втвърдява и се изправяш като моркови.
Не забравяйте, ежедневно прилагане на скитник крем, слънцезащитен крем и устните балсам, за вас, а не под наем.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0