Пълна версия: Обучението за възрастни да се вози
Здрасти,
Може ли някой да ми помогне с това? Моят партньор, който е 65-годишна възраст никога не научих да карам колело, но аз (който съм доста по-млади!) Биха искали да могат да излизат на цикъл вози с него. Има ли някой някакви идеи за това как да преподават зрели възрастни да кара колело? Чудех се дали е възможно да има един възрастен версия на стабилизатори и дали го залепване на гърба на тандем може да работи. Аз не съм твърде сигурен в тандем идея, защото все пак той е доста тежък и съм-малки и по-кратки, отколкото той е и аз няма да искат от нас, или да се нарани. Всички получени предложения благодарност.
Благодаря много.
J
Здрасти,
Може ли някой да ми помогне с това? Моят партньор, който е 65-годишна възраст никога не научих да карам колело, но аз (който съм доста по-млади!) Биха искали да могат да излизат на цикъл вози с него. Има ли някой някакви идеи за това как да преподават зрели възрастни да кара колело? Чудех се дали е възможно да има един възрастен версия на стабилизатори и дали го залепване на гърба на тандем може да работи. Аз не съм твърде сигурен в тандем идея, защото все пак той е доста тежък и съм-малки и по-кратки, отколкото той е и аз няма да искат от нас, или да се нарани. Всички получени предложения благодарност.
Благодаря много.
J
Защо не проверите с 3 колела легнал? Най-малко да започнете.
Защо да не получите СРЕЩА или механик, за да ви двойка колела обучение на базата на моделите, използвани за деца. Те просто трябва да са вече разширения за компенсиране на по-големи колела.
JulieMarie, един и същ начин всички от нас използват за да научите как да се вози обратно в дните преди Обучение на колела "са били наоколо. Ако има нужда някой ходейки отстрани на мотора го държат от кормило и седалка на водача, докато се движи, както и на водача се приеме, че удря в земята във времето или три докато получавате вися на пребиваването в изправено не е краят на света!
За един възрастен, за "дебели" колелата на планински велосипед и твърд, но затревени suface ще намалят потенциалните вреди от това.
Обучение джанти суче, дори и за децата. 90% или повече от хората, които дават децата си мотори с цел обучение джанти с децата езда мотори, преди да сте готови да и wobbling цялото място за тях, защото те не ги е правилно регулирани и се научих да яздя правилно тях.
Уверете се, че е съпругче пускане и спиране правилно:
http://www.sheldonbrown.com/starting.html
и това е половината от битката. Веднага след като успява да запази това изправено докато върти педалите It's All Good от там:)
Едно предложение е да се заемат под наем, което е достатъчно малък, че можете да поставите на мястото определени достатъчно ниска, за да може човек да поставят своите фута апартамент на земята, за да заемам се с - те дори не трябва да се опитат да педала на първо място, просто натиснете тях самите, заедно с краката си, докато те се удобно бране на краката си за по-дълъг и по-дълги периоди от време. След това се чувства комфортно, след това започнете да използвате педалите. Когато това не е удобно, преместване на седалката до нормална височина.
[QUOTE \u003d Catweazle]
Обучение джанти суче, дори и за децата. 90% или повече от хората, които дават децата си мотори с цел обучение джанти с децата езда мотори, преди да сте готови да и wobbling цялото място за тях, защото те не ги е правилно регулирани и се научих да яздя правилно тях.
Цитат]
Бих трябва да не са съгласни с това, има differance между 5yo и 65yo, първата навик капитана баланс, както е бърз, са малко по-трудно да се уча и костите им Dont пауза толкова бързо:)
Обучение в по-малък наем със сигурност би било добра идея, ако е възможно да се направи това. Доверие ще бъде много по-лесно да се изгради по този начин.
Xilios, вие сте може би достатъчно млади, да се мисли, че 65 е по някакъв начин "крехко възрастните хора"? Докато хората се различават от единия до другия, това не е обикновено е точката, в която хората обикновено са склонни към счупване кости всеки път, когато кихате бурно!
На 56, аз съм тъй бързо, че "за допустимост на възраст пенсия" да се приближат, както и пълна очакват да бъдат все още много активни по това време. Разбира се, синини, натъртвания и такива отнеме малко повече време, отколкото те се лекуват за по-млади момчета, но не трябва да се приятелю това свиване на дейността, за страха от счупване на костите лесно:)
Xilios, вие сте може би достатъчно млади, да се мисли, че 65 е по някакъв начин "крехко възрастните хора"? Докато хората се различават от единия до другия, това не е обикновено е точката, в която хората обикновено са склонни към счупване кости всеки път, когато кихате бурно!
LOL Иска ми се да е "достатъчно млади". Може би аз отидох малко зад борда с тази забележка за чупене кости: D
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0