PDA

Vivente Световната Randonneur

Пълна версия: Vivente Световната Randonneur

pubtourer

С риск от започване на друг ", който е най-доброто опознаване под наем? конец, щях да бъда благодарен за всеки опит / мнения по Vivente Световната Randonneur. Това наем са започнали живота си като "Джемини" през 1980 и е по-скоро badged Мангустата.

Тя идва и spec'd в AUD1, 750, включително Tubus стелажи отпред и отзад, калници, центровете динамо и НТИ Shifters:

http://www.viventebikes.com//product/cid/6/category/WORLD% 20RANDONNEUR/parent/0/t/product

Центърът не е много на drawcard за мен като светодиоди, работещи на батерии са толкова добри и евтини тези дни, аз се чудя защо те труда. Дали център може да даде някакви проблеми от гледна точка на колело съдържание и спици?

Не съм сигурен за наклон нагоре или тръба - някакви мисли?

В друг избор е груб LHT. Той е на разположение тук като "пълни" под наем за около AUD1, 500, но от време добавите кал охрана, педали и стойка и т.н., става въпрос за малко повече, че Vivente. Това със сигурност изглежда по-скоро класически наем турне. За съжаление, не са били в състояние да кара. Знам, че е запален следното.

Една от основните разлики е бар-края срещу ППИ Shifters. Аз ще се радвам да се използва бар завършва, но никога не са собственост под наем с STI.

Разбира се, Трек 520 е друга възможност, но най-AUD2000 за основните под наем, аз не мисля, че тя представлява една и съща стойност и Vivinte и невъзпитан. Имате също погледна и riden едно Фуджи но установява, че сравнително евтино spec'd в сравнение с останалите.

Всички предложения добре дошли!

Благодарности

cyclemanx

Аз бях турне до голяма степен на алуминиевата рамка Mongoose версия за няколко години.
Въпреки, че си основно добър наем турне. Аз евентуално монтирани направо бара, две по-големи задни зъбите, вече достигне задната дерайльор, калниците и кринолин стелажи.
Рамката е много твърд и предава много вибрации и стреса, на ръцете и горната част на тялото.
Моят стар стоманена рамка рана е много по детски да ми физически, така скъпо бих искал да стават за Vivente хромо рамка на Randonneur.
Както вие казвате, предната център Дино и система за осветление е напълно superflous.
Имам емайл Vivente няколко пъти предполага, как те могат да направят по-добро опознаване под наем, но те вярват в собствената си свръх-, и не се притеснява да отговори.

pubtourer

Благодаря за отговора.

От моя пост, ми турнета капитан и аз всеки купи Vivente и двамата сме щастливи с нашите избор. Те са наистина удобни и солидни турнета под наем.

Подобно на теб, използвани за турне на една рамка Ал - един Рейли извънгабаритни Алуминий - и установих, че много тежки в сравнение със стоманена рамка CrMo.

Макар че аз никога не може да оправдае разходите за динамо главина на колело и светлините за малкия размер на нощта езда, че аз правя, аз трябва да кажа, че те са фантастични - виж по-скоро, отколкото е виждал.

Единственият възможен спад на стандарта им спецификация е относително висок зацепване. Обичам високата предавка (може удобно да педал 70km / h), но намеря себе си в дъното съоръжение, а твърде бързо, по хълмовете.

Честит турне

cyclemanx

Благодаря за отговора.

От моя пост, ми турнета капитан и аз всеки купи Vivente и двамата сме щастливи с нашите избор. Те са наистина удобни и солидни турнета под наем.

Подобно на теб, използвани за турне на една рамка Ал - един Рейли извънгабаритни Алуминий - и установих, че много тежки в сравнение със стоманена рамка CrMo.

Макар че аз никога не може да оправдае разходите за динамо главина на колело и светлините за малкия размер на нощта езда, че аз правя, аз трябва да кажа, че те са фантастични - виж по-скоро, отколкото е виждал.

Единственият възможен спад на стандарта им спецификация е относително висок зацепване. Обичам високата предавка (може удобно да педал 70km / h), но намеря себе си в дъното съоръжение, а твърде бързо, по хълмовете.

Честит турне
Бихте ли нещо против ценообразуване рамка Cromo в Австралия за мен?
Въпреки, че Vivente са агенти в NZ - Аз не съм виждал съхраняват в областта Окланд, където живея.

pubtourer

Бихте ли нещо против ценообразуване рамка Cromo в Австралия за мен?
Въпреки че Vivente са агенти в NZ - Аз не съм виждал съхраняват в областта Окланд, където live.Hi,

Току-що получил следния отговор от страна на дистрибутора Vivente (noelmcf@geminibicycle.com.au):

Това е моето намерение да предложи рамка и вилица пакет - вероятно в края на 2009.

Което вероятно означава, че той е смешен, но не задържат дъха си.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Languages translations delivered by vBET 3.2.2