onelonerider
Аз съм турне в Северна Америка чрез едностепенна по-късно тази година и съм се чудех дали някой ще се интересуват от мен присъединяването си имам и карта на маршрута, определени така че това не би било проблем. Аз съм на 25 годишен мъж и да живеят в Обединеното кралство. Аз се надявам да кацне в Сиатъл Vanouver или някъде през септември и да завърши на 4200 мили път между 65 и 75 дни, така че под върна от Ню Йорк, или по-близо до местното летище Бар Харбър, щата Мейн (финалната точка) около времето ноември. Намерението ми е да видя като голяма част от пейзажа и хората в Америка, колкото е възможно. Маршрутът обхваща четири планински вериги, така че не е няма да бъде разходка в парка. Са направили много от колоездене и преди, но в момента има почивка от него.
Аз нямам конкретна благотворителност за да се вози в момента или така че ако някой има причина те са страстни и искат за да съберат пари, тогава съм готов да работим заедно за каузата.
Имам вероятно пропуснали купища подробности за това, но и неща, които трябва да знаете за добре, но ако се свържете с мен мога да ви дам една идея.
Благодаря за четене и с нетърпение очакваме да чуем от вас.
Роб
Аз нямам конкретна благотворителност за да се вози в момента или така че ако някой има причина те са страстни и искат за да съберат пари, тогава съм готов да работим заедно за каузата.
Имам вероятно пропуснали купища подробности за това, но и неща, които трябва да знаете за добре, но ако се свържете с мен мога да ви дам една идея.
Благодаря за четене и с нетърпение очакваме да чуем от вас.
Роб