Пълна версия: Безопасност в САЩ
Здравейте,
Аз ви призовавам се за малко съвети на турне в Америка.
Аз съм на турне северната ниво в Монтана Вашингтон, Айдахо Северна Дакота целия път в полза на държавата на Мейн, на атлантическото крайбрежие. Аз съм удобна с разстояние, необходими за покриване и аз съм комфортно с всичко, което е в моя контрол. Едно нещо, аз съм малко притеснен за опасност е от животни, в това трасе, знам, че повечето нощи ще се спи в къмпинга и не би било проблем, но да попитам какви са шансовете на действително са нападнати от диви животни по този маршрут, дори през деня. Предполагам, че трябва да се грижа за мечки и вълци, главно. Аз съм очевидно ще се прави нищо за да ги провокира. А също и какви са шансовете да бъде атакувано от хора действително прекалено, защото това е соло пътуване.
Има ли нещо, което може да ме посъветва или като се правиш? Всички съвети ще бъдат оценени.
Роб
Ние имаме наистина порочен животните в тази област, то е покана хомо сапиенс. Това животно е известен с правиш глупави неща, като например състезания с които могат да привлекат най-близо до велосипедисти, като крещяха ругатни, хвърляне бира, консерви, преминавайки на велосипедиста след това бързо завъртане надясно. За това животно, аз препоръчвам развиващите се наистина дебела кожа. Вие може да се развие дебела кожа от возене в градските райони.
Трябва да ми се шегува, повечето от езда ще се извършва в страната, така че се надявам да няма много от тези типове хора. Плюс Надявам се, че част от описанието на тези хомо сапиенс е невярно, колкото звучи доста по дяволите тъжно за тях, дори ако велосипедисти идват (очевидно) в секунда.
На един сериозен въпрос е кой да е зная на диви животни или опасностите, аз трябва да търсят по този северен маршрут ниво?
Благодаря Роб
На един сериозен въпрос е кой да е зная на диви животни или опасностите, аз трябва да търсят по този северен маршрут ниво?
Благодаря Роб
Само Homo Sapiens! Трябва да знаете, аз живея в тази област.
Кои район живеете?
В северната ниво обхваща 14 държави и четири планински вериги
Кои район живеете?
В северната ниво обхваща 14 държави и четири планински вериги
Аз в момента живее в Спокейн, който е във Вашингтон, близо до границата с Айдахо и Монтана (тя Mapquest). Имам също живее в Илинойс и Мичиган и са пътували широко във всички северни държави ниво във всички сезони.
Миналата година се изкачи млн. тона Kataydn в Мейн през септември.
Здравейте,
Аз ви призовавам се за малко съвети на турне в Америка.
Аз съм на турне северната ниво в Монтана Вашингтон, Айдахо Северна Дакота целия път в полза на държавата на Мейн, на атлантическото крайбрежие. Аз съм удобна с разстояние, необходими за покриване и аз съм комфортно с всичко, което е в моя контрол. Едно нещо, аз съм малко притеснен за опасност е от животни, в това трасе, знам, че повечето нощи ще се спи в къмпинга и не би било проблем, но да попитам какви са шансовете на действително са нападнати от диви животни по този маршрут, дори през деня. Предполагам, че трябва да се грижа за мечки и вълци, главно. Аз съм очевидно ще се прави нищо за да ги провокира. А също и какви са шансовете да бъде атакувано от хора действително прекалено, защото това е соло пътуване.
Има ли нещо, което може да ме посъветва или като се правиш? Всички съвети ще бъдат оценени.
Роб
Имам яздени Северна Tier 6 пъти, та да видят 2 мечки и вълци не.
Изглежда, че мечки идват през къмпинги през нощта, така че може да са били близки, но спи по това време. Мечките имат добро обоняние, така съхранение на храни "носят устойчив" е важна. Използвах едно въже да се мотае храна до високо между дърветата. Да не се съхранява храна в палатка и се старайте да съхранявате вашите спален чувал, матов, облекло, и друго, което някога ви отведе в палатката не миришещи на храна. Един от моите колеги ездачи казваше, че не искате да използвате като бекон възглавницата: <
Самостоятелен езда е голяма свобода, но има смисъл да говоря с други ездачи и туристи в области, които пътуват в местните информация за условията на пътища, строителство, опасности, и разбира се забавно да видя неща, места за престой и ядат.
На друга тема Някой има и съвети за пътуване и здравно осигуряване за страните, това е 90 дни турне и аз имах кавички, но всички те са около £ 270 - искам да го получи-евтино от това, наистина.
Всички съвети ще бъдат добри
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0