Пълна версия: Стария маршрут 66 Tour - змия antivenom.
Стария маршрут 66 Tour - змия antivenom.
Здравейте всички.
В три седмици и се отклоняват за турне в САЩ на маршрута 66, (Il да Са). Наскоро бях посъветвана като змия antivenom само в случай на нужда ще възникнат. Аз съм напълно наясно змии само атака по отбрана, ако те се чувстват застрашени & пребиваващи ще бъде ясно на всеки по растеж или групи от скали, когато те обикновено са намерени водене готино, но се интересувам от някой друг възгледите / предупреждения / разкази по този въпрос.: объркан:
С уважение. Марк. Великобритания
Здравейте всички.
В три седмици и се отклоняват за турне в САЩ на маршрута 66, (Il да Са). Наскоро бях посъветвана като змия antivenom само в случай на нужда ще възникнат. Аз съм напълно наясно змии само атака по отбрана, ако те се чувстват застрашени & пребиваващи ще бъде ясно на всеки по растеж или групи от скали, когато те обикновено са намерени водене готино, но се интересувам от някой друг възгледите / предупреждения / разкази по този въпрос.: объркан:
С уважение. Марк. UKI've ЗАДВИЖВАНЕ по маршрута 66 от Чикаго до Калифорния, няколко пъти ...
Може би не е необходимо да се тревожи за змия хапки с изключение на тип гума може да получите!
В това отношение, а много от тях са каза жесток неща за тях, препоръчвам ви да обмисли сериозно на някои твърди, Urethane гуми ... Предполагам, че често срещаният "запазена марка", която се продава във Великобритания е ЗЕЛЕНА гуми (http://www.greentyre.co.uk/). Разстоянието между Чикаго & Лос Анджелис е около 3000 мили (4800 км). Докато Зелената Гумите не трябва да продължава на разстояние, тя може да не засягам пъти създаване на резервни в случай, че изтощава задната гума (можете да ги сменят, разбира се, ако забележите, че се носят по-голяма, отколкото очаквате ... и, можете да ги настигам с точност до 1 мм от ръба, тъй като те са твърди, въпреки че на мотора работа ще бъдат засегнати в този момент). Вземи най-дебелата тези, които ще се поберат си джанти & рамка (под калниците, разбира се).
NB. Ако сте планиране при пресичане на Mojave Desert (между Кингман, Аризона & Barstow, Калифорния), след което искате да направите това през нощта, независимо от време на годината (ако имате избор) и независимо от начина на транспортиране ( например, автомобилни) - това е около 90 + мили. Значи, вие ще искате светлини ... добре, може да искате да са светлини, независимо. 40 ° С през нощта не е нещо необичайно в Mojave, BTW.
Скорпионите в пустинята ще бъде моя грижа, BTW, а от змии.
Вие ще искате висококачествен, Backpacker's пончо (такъв, който слизаше до коленете), която е направена от найлон или от по-добро покритие тъкани (следобед гръмотевични бури са неизбежни) + очила, които ще се поберат над си слънчеви очила (евтин "очила магазин" с мек винил, вентилация черупка ще направите, ако външния вид не е важно), защото, когато се сблъскате кръст ветрове (и да е така!), вие ще искате повече защита на очите от заключителната около очилата могат да осигурят. Не напускат дома, без един от двамата.
Мисля, Route 66 теоретично завършва в Barstow ... Ако ще на запад, в Лос Ъгли (например), не съм сигурен как сте "Trip Planner", както посочва, че преговаря за миля между Victorville (Калифорния) & Ривърсайд / където (примерно) .. . велосипеди, тъй като не са позволени в тази част от магистралата (80 + mph скорост, като всички превозни средства не са рядко явление - и са разрешени от Калифорния Highway Patrol - за спускане въпреки теоретичните ограничение на скоростта). Трябва да има на "пътната настилка" маршрут между Barstow & LA, но никога не съм изследвана за какво може да бъде.
На тротоара се простира в някои от тях могат да бъдат много лошо ... особено чрез Оклахома (тя е година, тъй като съм бил на Route 66 до някои части, за да може със сигурност части са repaved). Независимо, на рамото (който ще бъде по езда на някои места) е определено груб с някои / много / повечето части от пътното платно.
Неща, които не може да не са сметнали - вие ще искате повече блокиране на слънчевите лъчи, отколкото би си помислил, устните балсам с SPF някои, по-дезодорант, отколкото би си помислил, някои орган талк ... вероятно, един допълнителен чифт обувки лайнери. Вие ще искате да се носи вода ЕКСТРА пикочния мехур, че ученици употреба (някои вина опаковка използват тези мехури & spigots!).
BTW. Като цяло вие не може да стане навсякъде може да искате. Можете да лагер в къмпинги KOA & държава-или-Национални паркове & "останалите райони." Или, къде отиваш до над нощ в мотели? Независимо, вероятно ще искате да носите-кабел за заключване, когато трябва да оставите под наем без надзор (например, когато ходиш в магазина) - Мисля, че винаги можете да използвате на съоръженията в "Макдоналдс" (почти всеки / (всеки друг) град ще има такъв), BTW. А самостоятелно надува спи тампон се препоръчва, ако сте къмпинг.
Предполагам сте става соло, ООН, подкрепени тур - това е напълно заредени турне или леко натоварени турне?
FWIW. Това е може би струва прави обход на Гранд каньон (около 100 км северно от Route 66, който ще бъде-40 [Interstate 40] в този момент по пътя ви). Ще подход на каньон през Flagstaff, Я & вдигнеш запад маршрут през Уилямс, Я ... там е "почивка" между Flagstaff & Уилямс ... така, може да над-нощта в почивка, преминете към Уилямс, и после на север до Големия каньон (разстоянието между Уилямс & на ГД е по-къс ... пътя между Flagstaff & на ГД е хипотенузата-на - на триъгълник).
Вие може да искате тройна манивела. Ако искате да използвате двойни, тогава вие ще искате "компактен" манивела + A 12-34 МТБ касета + МТБ заден дерайльор. Вероятно ще искате касетофон МТБ & заден дерайльор дори ако изберат троен! Дори и тогава, може да срещнете много места, където можете да се разходите си под наем (т.е. между Moriarity, Ню Мексико & Flagstaff, Аризона), ако сте пълно натоварване - на кота между две места варира между 7000 фута за & 7500 фута до около 5000 фута (всичко е част от Перм Overthrust) ... Чикаго е на около 600 метра над морското равнище.
Аз наистина Campagnolo ERGO Shifters препоръча, ако не използвате бар край Shifters ... на Campagnolo Shifters може да downshift когато Привод на трансмисията е под товар.
Вземете малко "Екстра" с бънджи въжета + преобръщане на тиксо. Не забравяйте инструменти!
Вие може да искате да прикачите "вимпел-он-а-полюс" за видимост ... проверка на Д-Р ... ИЛИ, носят "по безопасността отразяващ, неон-зелен" roadworker's жилетка (те са отворени на окото - Предполагам, че ще ми бъде жилетка предпочитания) ...
Това е, което ни идва наум ...
Надявам се, че има едно голямо приключение!
BTW. Ако / Когато се обадите Зелени гуми, кажи си план ... Може би те ще ви спонсор ... чифт гуми, минимално, в замяна на вашия пост обратна връзка турне и / или препоръка.
Ще бъда щастлив, ако дори да видиш змия! Проблем с antivenom е, че тя е само добро за един вид змия. Вие ще трябва да изпълнява antivenom за китка от различни змии. Сега като каза, че съм пътувал на югозапад много, който включва много пътувания Backpacking, и все още не е виждал един съкрушителен удар още (но това не значи, че няма да видите една страна, нито пък че те не са там).
Ако сте десет тона къмпинг, вие вероятно ще се чувстват много по-удобно, ако използвате палатка, която е отдолу цип (но бележката използва палатка без дъното цип в продължение на 10 години и никога не е имал проблем). Аз също носят комплект змия ухапе, там са доста евтини.
Предлагам ви да направя малко четене и предисторията на змии, тя ще ви направи по-удобни, защото има много погрешни схващания за тях. Вие ще имате повече проблеми с кучета и водачи, тогава ще със змии.
Благодаря, че отделихте време за цялата информация, аз отговори на ключови точки ..
Аз бях ЗАДВИЖВАНЕ по маршрута 66 от Чикаго до няколко пъти Калифорния ...
Може би не е необходимо да се тревожи за змия хапки с изключение на тип гума може да получите!
В това отношение, а много от тях са каза жесток неща за тях, препоръчвам ви да обмисли сериозно на някои твърди, Urethane гуми ... Предполагам, че често срещаният "запазена марка", която се продава във Великобритания е ЗЕЛЕНА гуми (http://www.greentyre.co.uk/ (http://www.greentyre.co.uk/)). Разстоянието между Чикаго & Лос Анджелис е около 3000 мили (4800 км). Докато Зелената Гумите не трябва да продължава на разстояние, тя може да не засягам пъти създаване на резервни в случай, че изтощава задната гума (можете да ги сменят, разбира се, ако забележите, че се носят по-голяма, отколкото очаквате ... и, можете да ги настигам с точност до 1 мм от ръба, тъй като те са твърди, въпреки че на мотора работа ще бъдат засегнати в този момент). Вземи най-дебелата тези, които ще се поберат си джанти & рамка (под калниците, разбира се).
Аз бях с Schwalbe "Маратон плюс" по отношение на предишните турове, въпреки че те са били на френска асфалтът (туриха за наш срам!). Имах се намира тези гуми по време на моето "гума изследване" сесии, но предпочита да Schwalbe както винаги излизат върховете на истории от други tourers.
NB. Ако сте планиране при пресичане на Mojave Desert (между Кингман, Аризона & Barstow, Калифорния), след което искате да направите това през нощта, независимо от време на годината (ако имате избор) и независимо от начина на транспортиране ( например, автомобилни) - това е около 90 + мили. Значи, вие ще искате светлини ... добре, може да искате да са светлини, независимо. 40 ° С през нощта не е нещо необичайно в Mojave, BTW.
Имах планирано за началото на това 5/6 ч. започва в тези секции, както езда през нощта би означавало, няма да виждаш забележителности (или би трябвало да бъде, че пясък!) ... & Скорпиони, но ми е под наем светлини през предната динамо хъб, също така използва за начисляване на камера и mp3 батерии.
Скорпионите в пустинята ще бъде моя грижа, BTW, а от змии.
Вие ще искате висококачествен, Backpacker's пончо (такъв, който слизаше до коленете), която е направена от найлон или от по-добро покритие тъкани (следобед гръмотевични бури са неизбежни) + очила, които ще се поберат над си слънчеви очила (евтин "очила магазин" с мек винил, вентилация черупка ще направите, ако външния вид не е важно), защото, когато се сблъскате кръст ветрове (и да е така!), вие ще искате повече защита на очите от заключителната около очилата могат да осигурят. Не напускат дома, без един от двамата.
Разбира се, аз бях предупреди за тези една година назад, когато започнах планиране на пътуването. Аз купих машина очила магазин за безопасност & чорбаджия-запис на дишане на окото да ги запечатват.
Мисля, Route 66 теоретично завършва в Barstow ... Ако ще на запад, в Лос Ъгли (например), не съм сигурен как сте "Trip Planner", както посочва, че преговаря за миля между Victorville (Калифорния) & Ривърсайд / където (примерно) .. . велосипеди, тъй като не са позволени в тази част от магистралата (80 + mph скорост, като всички превозни средства не са рядко явление - и са [U], разрешени от Калифорния Highway Patrol - за спускане въпреки теоретичните ограничение на скоростта). Трябва да има на "пътната настилка" маршрут между Barstow & LA, но никога не съм изследвана за какво може да бъде.
Маршрутът е по целия път до Санта Моника. Съм направил обширни Google-заземяване & Улици Майкрософт "& екскурзии", за да помогне навигирате по маршрута далеч от магистралите като възможно най-добрите. Аз направих задълбочени изследвания & сигурност забелязах раздела маркирате да изглежда като кошмар колоездач's. В Victorville ще бъде на Mariposa Rd, че е успоредно на I15 в продължение на 13 мили, когато I15 разделя (Oak Hill Rd), след което използвайте I15 за нахален "а" 2 мили спринт (!) До мястото, където е налице " услуга ти ", която следва между / отива в рамките както на Изток & Запад платна ме изправянето пред" Cajon Съединителна ", после още една I15 спринт на" Lytle Крийк ", където съм отново на старата изравняване, до Сан Bernando върху" Cajon Foothill бул. ', след това "бул." към тежка телесна повреда на Лос Анджелис.
Намерих полезен документ, показващ цикъл пътища през Лос Анжелис, който следва случайно голяма част от планираните си маршрут, някои са просто пътя раменете & прочел да бъдат предпазливи, тъй като повечето инциденти са причинени от шофьор не използват огледало & отваряне на вратите или изваждане! !
Имам "Ето това е" карта, определени & прочете книгата ми Майкъл Уолис (няма връзка), аз съм почти на "Route 66 претоварване" моята памет банки са пълни!
На тротоара се простира в някои от тях могат да бъдат много лошо ... особено чрез Оклахома (тя е година, тъй като съм бил на Route 66 до някои части, за да може със сигурност части са repaved). Независимо, на рамото (който ще бъде по езда на някои места) е определено груб с някои / много / повечето части от пътното платно.
Неща, които не може да не са сметнали - вие ще искате повече блокиране на слънчевите лъчи, отколкото би си помислил, устните балсам с SPF някои, по-дезодорант, отколкото би си помислил, някои орган талк ... вероятно, един допълнителен чифт обувки лайнери. Вие ще искате да се носи вода ЕКСТРА пикочния мехур, че ученици употреба (някои вина опаковка използват тези мехури & spigots!).
Моят под наем носи три бутилки от 1 литър & Имам Ortleib 2 литра за носене, & могат да носят повече в начина на 2 литра platic бутилки кокс, ако е необходимо.
BTW. Като цяло вие не може да стане навсякъде може да искате. Можете да лагер в къмпинги KOA & държава-или-Национални паркове & "останалите райони." Или, къде отиваш до над нощ в мотели? Независимо, вероятно ще искате да носите-кабел за заключване, когато трябва да оставите под наем без надзор (например, когато ходиш в магазина) - Мисля, че винаги можете да използвате на съоръженията в "Макдоналдс" (почти всеки / (всеки друг) град ще има такъв), BTW.
Аз винаги носи добро заключване, това е обичай, че аз съм под наем използване & ми струва едно рамо & един краката ... или по-скоро като оръжие 2 & 2 крака!
А самостоятелно надува спи тампон се препоръчва, ако сте къмпинг.
Аз обикновено просто разходка с матрак 9 mm пяна, това е светлината & караница безплатно.
Предполагам сте става соло, ООН, подкрепени тур - това е напълно заредени турне или леко натоварени турне?
Разбира се, соло. Сортиране на средата на периода, като светлината е възможно, но не до точката на грам-прищипване опитва да спаси тегло, когато проблемите могат да възникнат в резултат.
FWIW. Това е може би струва прави обход на Гранд каньон (около 100 км северно от Route 66, който ще бъде-40 [Interstate 40] в този момент по пътя ви). Ще подход на каньон през Flagstaff, Я & вдигнеш запад маршрут през Уилямс, Я ... там е "почивка" между Flagstaff & Уилямс ... така, може да над-нощта в почивка, преминете към Уилямс, и после на север до Големия каньон (разстоянието между Уилямс & на ГД е по-къс ... пътя между Flagstaff & на ГД е хипотенузата-на - на триъгълник).
Смятам за един ден на разстояние най-Уилямс & използване Гранд каньон жп за посещение там.
Вие може да искате тройна манивела. Ако искате да използвате двойни, тогава вие ще искате "компактен" манивела + A 12-34 МТБ касета + МТБ заден дерайльор. Вероятно ще искате касетофон МТБ & заден дерайльор дори ако изберат троен! Дори и тогава, може да срещнете много места, където можете да се разходите си под наем (т.е. между Moriarity, Ню Мексико & Flagstaff, Аризона), ако сте пълно натоварване - на кота между две места варира между 7000 фута за & 7500 фута до около 5000 фута (всичко е част от Перм Overthrust) ... Чикаго е на около 600 метра над морското равнище.
Аз наистина Campagnolo ERGO Shifters препоръча, ако не използвате бар край Shifters ... на Campagnolo Shifters може да downshift когато Привод на трансмисията е под товар.
Моят под наем е със скорост Rohloff хъб, ACE малко от комплекта, аз бях един груб неръждаема 44 зъба chainring & 16 зъба заден пиньони, като доставя с концентратор. Два месеца преди аз да изгаря мазнини, от Северна Франция до Барселона (Pyrenese пресичане) & оказа прав прав, макар че никога не 1-ви съоръжение има поглед в въпреки че ... може би на това турне!
Вземете малко "Екстра" с бънджи въжета + преобръщане на тиксо. Не забравяйте инструменти!
О, разбира се. Работя като електронен / машинен инженер услуга. Никога не изглеждат по-очевидни & бъдат подготвени за най-лошия сценарий.
Вие може да искате да прикачите "вимпел-он-а-полюс" за видимост ... проверка на Д-Р ... ИЛИ, носят "по безопасността отразяващ, неон-зелен" roadworker's жилетка (те са отворени на окото - Предполагам, че ще ми бъде жилетка предпочитания) ...
Добра идея, ние им са на работа, аз ще вземете един!
Това е, което ни идва наум ...
Надявам се, че има едно голямо приключение!
Много благодаря
", ако знаеш, че може да се постигне истинско предизвикателство,
какво е мястото в него започва "!
Марк Уолис.
Благодаря, че отделихте време за цялата информация, аз отговори на ключови точки ..
Аз бях ЗАДВИЖВАНЕ по маршрута 66 от Чикаго до няколко пъти Калифорния ...
В това отношение, а много от тях са каза жесток неща за тях, препоръчвам ви да обмисли сериозно на някои твърди, Urethane гуми ... Предполагам, че често срещаният "запазена марка", която се продава във Великобритания е ЗЕЛЕНА гуми (http://www.greentyre.co.uk/ (http://www.greentyre.co.uk/)). Разстоянието между Чикаго & Лос Анджелис е около 3000 мили (4800 км). Докато Зелената Гумите не трябва да продължава на разстояние, тя може да не засягам пъти създаване на резервни в случай, че изтощава задната гума (можете да ги сменят, разбира се, ако забележите, че се носят по-голяма, отколкото очаквате ... и, можете да ги настигам с точност до 1 мм от ръба, тъй като те са твърди, въпреки че на мотора работа ще бъдат засегнати в този момент). Вземи най-дебелата тези, които ще се поберат си джанти & рамка (под калниците, разбира се).
Аз бях с Schwalbe "Маратон плюс" по отношение на предишните турове, въпреки че те са били на френска асфалтът (туриха за наш срам! [Великобритания]). Имах се намира тези гуми по време на моето "гума изследване" сесии, но предпочита да Schwalbe както винаги излизат върховете на истории от други tourers.
Имах планирано за началото на това 5/6 ч. започва в тези секции, както езда през нощта би означавало, няма да виждаш забележителности (или би трябвало да бъде, че пясък!) ... & Скорпиони, но ми е под наем светлини през предната динамо хъб, също така използва за начисляване на камера и mp3 батерии.
Добри новини & лоша новина ...
Route 66 е очевидно само ~ 2450 мили дълго ... , но разстоянието между Игли (Калифорния) & Barstow е очевидно ~ 145 мили (срещу на ~ 90 + мили Спомних си за по-голямо разстояние между Кингман & Barstow ... тя е била 10 години, откакто карах този раздел ... Излишно е да казвам, че е доста signficant разлика, ако пътувате в целия Mojave с велосипед!)
FWIW. Аз обикновено се опитаха да на време Mojave преминаване (когато е отправила на запад), така че аз ще пристигне в Barstow когато някои магазини са отваряне (минимално, бензиностанция!) ... винаги, една нощ пресичане ... , защото исках да се удари LA движение в затишие (не наистина) само след сутрин "Час Пик" ...
Независимо, ми спомен е, че има една бензиностанция "Плаза" на около 22 (?) Мили западно от Игли (това е "нова" преди около 10 години & предполагам, че е още там ... изглежда, че пътят е достъп около една миля дълъг, но той вероятно е по-кратък ... това е трудно да се види от пътя (особено нощем) ... това е от северната страна на магистралата, ако ми ме лъже паметта ..., че може да бъде място можете да слизат на демократ и почивка, преди да започнете пресичане - той ще направи дълги крака (120 + мили) на вашия преминаване малко по-лесно управляеми.
Аз бях изток ще преминава през двата дни на & нощ ...
Не е за намаляване на красотата ще видите (или съм го виждал много пъти), но там не е много, за да се види от магистралата през повечето от Mojave ... с изключение на планинските масиви в далечината & някои кактус.
Изглежда е имало най-малко един (или повече) е използвана фалшива апартамент (и), която е / (са) 20 + мили дълъг ... той ще бъде нагоре ще Запад, ако ми спомен е вярна.
Преминаването през велосипед (позволяваща по-оптимистичен 12 mph) ще бъде около 10 + часа, ако тръгнете от площада бензиностанция, която е на запад от игли.
Като видели пробег диаграма, бих сега, всъщност предвиждат едно 16 часа пресичане, EN тото, между Игли & Barstow с велосипед ... така, най-вероятно не може да има достатъчно вода с вас - 4 литра е моята препоръка. Някои капки лимон, или други таблетки, може да е добре да има, когато сте езда през пустинята ... е тези "екстра" шест часа, че ще бъдат убийци.
Има няколко малки "спирки" Точно преди да стигнем до Barstow - Newberry Спрингс е около 20 мили източно от Barstow & Daggett е около 10 мили източно от Barstow. Ограничените възможности за ... ти ще пътува нагоре по "фалшиви плосък."
Ако през деня Temps са в Mojave се очаква да бъде в диапазон 45 ° С, след това аз препоръчвам ви помисли залавя Greyhound (Trailways?) Автобус от точка А до точка Б ... има един влак, но аз не знам къде ще я хвана.
Когато сте в пустинята, на деня на нощта люлка време температура е около 30 ° F/54 ° С от високо към ниско ...
Слънцето ще се добавят около 20 ° към ефективното Temp (разбира се, на действителната температура настилка) ... ако тя е 100 ° на сянка, то ще бъде същата като 120 °, когато не сте сенчести ... че ще бъде много трудно на теб и си гуми.
Мисля, че когато сте в Mojave, че наистина не искам да бъда езда между 10am & 3pm, ако е възможно - това вероятно ще бъде най-горещата част на деня ... чадър може в действителност да е добро нещо, за да се наложи да използвате като чадър, когато са спрени по страна на пътя, ако няма друг нюанс (където и да се по време на целия Trek).
Така че, ако е възможно, аз Ви препоръчваме да се опитват да напуснат района Игли (за предпочитане, в "Плаза", който е на запад от игли), близо до полунощ, защото вие ще искате да се опитаме да стигнем до Barstow (поне Newberry Springs) с около 10am.
Добрата новина е, че мисля, че ще бъде средно и над 20 mph (30kph) между Уилямс & Селигман:
http://www.americansouthwest.net/maps/route66map.gif
http://www.americansouthwest.net/arizona/route_66/index.html
BTW. Само за протокола, аз приложен снимка на вида на магазин за очила, че аз говоря за ... светлина, много евтин & повече или по-малко нечуплив.
Бих помисли за амбалаж някои бели кормило лента над каквото си лента под наем е пред преминаване Mojave ... Може би, носят някои бели памучни, озеленяване (т.е. пълен пръст) ръкавици (за след 9am & преди 4pm) ... и имат дълъг ръкав, LOOSE бяла тениска да облека. Вероятно ще се чувстват така, сякаш сте изпотяване excessivley с допълнителни слоеве, но вие ще загубите по-малко влага тялото.
Не използвайте таблото на моята каска, когато яздя, но вероятно би, ако бях преминаване на Mojave с велосипед.
FYI. Влакът между Гранд каньон & Willams е изтеглен от парни локомотива, така че аз мисля, че пътува с между 30 mph & 40 mph - това е така, това е може би два часа пътуване във всяка посока.
Имах планирано за началото на това 5/6 ч. започва в тези секции, както езда през нощта би означавало, няма да виждаш забележителности (или би трябвало да бъде, че пясък!)
И ДВАМАТА изгрев & залез слънце трябва да бъде великолепен ... независимо от това къде сте, но особено в пустинята.
Имах планирано за началото на това 5/6 ч. започва в тези секции, както езда през нощта би означавало, няма да виждаш забележителности (или би трябвало да бъде, че пясък!) ... BTW. Аз не знам колко бързо да се направи план за пътуване, но ето информация може да искате да знаете: Август лунния цикъл 8 / 1 (6:13 AM EDT) Новолуние
8 / 8 (4:20 PM EDT) Waxing четвърт
8 / 16 (5:16 PM EDT) Full Moon
8 / 23 (7:50 PM EDT) Waning четвърт
8 / 30 (3:58 PM EDT) Нова Луна
Септември лунния цикъл
9 / 7 (10:04 ч. EDT) Waxing четвърт
9 / 15 (5:13 ч. EDT) Full Moon
9 / 22 (1:04 ч. EDT) Waning четвърт
9 / 29 (4:12 AM EDT) Нова Луна
Ако сте в Mojave в средата на септември Temps ще бъде малко охладител & ще могат да пътуват от лунна светлина (добре).
В пустинята ще бъде още по-забележителен през нощта, отколкото през деня ... стига да не са уморени - умора вероятно ще доведе до нежелан халюцинации.
BTW. Всичко или част от магистралата през Mojave е Rumble ленти, изрязани в "средна" част на раменете ...
Вие не може да предприема всички пресни плодове в Калифорния.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0