PDA

Вода Доказателство палатки ... ???

Пълна версия: Вода Доказателство палатки ... ???

vja4Him

АЗ съм гледам за добро десет тона мога да опаковката на моя Електра Townie за къмпингуване. Ще бъде предимно само себе си, но понякога един от моите момчета ще маркер напред. Бих искал да има достатъчно място да седне на удобно и вложа цялата си неща в палатката не - на мотора (а) все пак.

Бих искал също така да се намери палатка, че ще запази в суха, не прекалено обемисти, и лек. Аз се надява да прекарват само около $ 200 ... (?)

Какви биха били добри препоръки ... ???

scuppy

Аз бях преминал през половин дузина палатки и съм все още да намеря някой, който е всичко, което искам. Аз в момента на употреба:

Краен предел на парите 1
Положителни резултати:
- Добро качество за цената (неговият среден обхват)
- Може да седи там и приложение към пуснати в panniers
- Бързо да се създаде
- Може да оставите дъжд покриване на разстояние през лятото, и всичко е на окото

Отрицателни:
- Ако това е натъпкан до мокри, на мокър може да препраща към вътрешната и пода ще се нуждаят от определени избършете
- Опаковки твърде дълъг, за да работи на кринолин
- Не е подходящ за студен климат

Други палатки съм пробвал (което си спомням):

Black Wolf Стелт окото

Положителни резултати:
- Може да дъжда покриване на разстояние и купол на окото
- Лек за стая размер (могат да се поберат 2)
- Приложение
- Може да се справи силен вятър
- Силна полюсите

Отрицателни:
- Етаж е евтина пластмаса, сложих няколко дупки в него носенето ключалки
- Опаковки прекалено дълго за кринолин и пластмасови етаж е обемисти

Алпийски дисциплини или bivy
Аз още пазя тази палатка, защото си толкова хубаво, аз просто Dont го използва велосипед.

Положителни резултати:
- Ultra водоустойчив
- Много компактна и лека
- Може да litterally спиране в буря, развийте го и изкачване в

Отрицателни:
- За въздушните си стегнат, така че ще трябва разликата да диша или ще задушат. Проблемът е на цип да диша през главата е на височина, така че да се диша в прясно студен въздух.
- Не можете да годни съоръжения в нея, или седи

Колман Степен Avior
Положителни резултати:
- Пакети до кратък в сравнение с други палатки съм имал
- Има приложение
- Евтини

Отрицателни:
- Поляк счупи на мината. Той touts 7001 T6 Ал, но формата и дизайн засяга твърде сила, и то просто isn't най-добрите в това отношение.
- Твърде горещо за лятото, лошото Вентилационни и ти арго свали капака.
- Не е подходящ за сняг (дори малко ще колапс палатката).
- Pegs са от съществено значение, така че ще трябва да се завързват на скалите, дневници или под наем, ако ти арго добивам клечки в

EDIT:
Всички палатки с окото inners ще се нуждаят от избършете в случай пакетирани мокри. Единственото, палатки Знам, че се справят добре в това отношение имат постоянен покрива, така wet части Dont докосване вътрешните части.
Аз съм вярващ в 2 палатки, по един за зимата и по един за останалите сезони (може би по-студен климат то щеше да има и друг начин).

vja4Him

Аз търсех в нито Rainshadow 2 или полувреме РЕИ купол.

Дали някой има опит с нито един?

Аз бях преминал през половин дузина палатки и съм все още да намеря някой, който е всичко, което искам. Аз в момента на употреба:

Краен предел на парите 1
Положителни резултати:
- Добро качество за цената (неговият среден обхват)
- Може да седи там и приложение към пуснати в panniers
- Бързо да се създаде
- Може да оставите дъжд покриване на разстояние през лятото, и всичко е на окото

Отрицателни:
- Ако това е натъпкан до мокри, на мокър може да препраща към вътрешната и пода ще се нуждаят от определени избършете
- Опаковки твърде дълъг, за да работи на кринолин
- Не е подходящ за студен климат

Други палатки съм пробвал (което си спомням):

Black Wolf Стелт окото

Положителни резултати:
- Може да дъжда покриване на разстояние и купол на окото
- Лек за стая размер (могат да се поберат 2)
- Приложение
- Може да се справи силен вятър
- Силна полюсите

Отрицателни:
- Етаж е евтина пластмаса, сложих няколко дупки в него носенето ключалки
- Опаковки прекалено дълго за кринолин и пластмасови етаж е обемисти

Алпийски дисциплини или bivy
Аз още пазя тази палатка, защото си толкова хубаво, аз просто Dont го използва велосипед.

Положителни резултати:
- Ultra водоустойчив
- Много компактна и лека
- Може да litterally спиране в буря, развийте го и изкачване в

Отрицателни:
- За въздушните си стегнат, така че ще трябва разликата да диша или ще задушат. Проблемът е на цип да диша през главата е на височина, така че да се диша в прясно студен въздух.
- Не можете да годни съоръжения в нея, или седи

Колман Степен Avior
Положителни резултати:
- Пакети до кратък в сравнение с други палатки съм имал
- Има приложение
- Евтини

Отрицателни:
- Поляк счупи на мината. Той touts 7001 T6 Ал, но формата и дизайн засяга твърде сила, и то просто isn't най-добрите в това отношение.
- Твърде горещо за лятото, лошото Вентилационни и ти арго свали капака.
- Не е подходящ за сняг (дори малко ще колапс палатката).
- Pegs са от съществено значение, така че ще трябва да се завързват на скалите, дневници или под наем, ако ти арго добивам клечки в

EDIT:
Всички палатки с окото inners ще се нуждаят от избършете в случай пакетирани мокри. Единственото, палатки Знам, че се справят добре в това отношение имат постоянен покрива, така wet части Dont докосване вътрешните части.
Аз съм вярващ в 2 палатки, по един за зимата и по един за останалите сезони (може би по-студен климат то щеше да има и друг начин).

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish