PDA

Боб козирог или Боб Як ... ???

Пълна версия: Боб козирог или Боб Як ... ???

vja4Him

Дали някой има опит с Боб козирог и / или Боб Як ... ??? Аз бях доста много състои съзнанието ми да се получи един или друг за моята Електра Townie.

Аз ще използва най-вече за Боб магазина за себе си и две момчета. Отново ще се използва за къмпинг Боб няколко пъти в годината.

Също така, има ли все пак, че мога да запазя пълно дължина задната броня, и все още се свържете на Боб, вместо да се налага да се опитам да намеря по-кратък броня?

Shimano

На Боб дива коза ще бъдат по-удобни за вашите хранителни стоки: D, но ако решите за Боб Dont як да яйца.

веднъж имах Боб Як и работи доста добре

да езда!
http://www.rodandoenbaja.com

vja4Him

На Боб дива коза ще бъдат по-удобни за вашите хранителни стоки: D, но ако решите за Боб Dont як да яйца.

веднъж имах Боб Як и работи доста добре

да езда!
http://www.rodandoenbaja.com

Аз говорех с най-младият ми момче (единадесет) вчера, за което аз трябва да Боб, и предмет на изпълнение яйца дойде! Изглежда, че като удари трябва да защитават яйца и други чупливи предмети (буркани) по-добре.

borisBob

Аз говорех с най-младият ми момче (единадесет) вчера, за което аз трябва да Боб, и предмет на изпълнение яйца дойде! Изглежда, че като удари трябва да защитават яйца и други чупливи предмети (буркани) по-добре.
Добре момчета ... ако са добре сварени яйца, какво да се притесняваш aboyt ... и ... Имам нужда от една и съща ремарке също ... но как да го намерите ... най-близкия магазин с такива ремаркета е във Виена ... 1000 km далеч от мен ... някаква идея: объркан:: объркан:: объркан:

vja4Him

Добре момчета ... ако са добре сварени яйца, какво да се притесняваш aboyt ... и ... Имам нужда от една и съща ремарке също ... но как да го намерите ... най-близкия магазин с такива ремаркета е във Виена ... 1000 km далеч от мен ... някаква идея: объркан:: объркан:: объркан:

Свържете се с компанията, която прави на Боб ремаркета, както и дали те ще ги изпрати по-близо до мястото, където сте.

Между другото, когато споменах яйца и стъклени буркани с храна, аз говоря за пазаруване, когато отида на велосипеда си ... не като яйца или стъклени буркани къмпинг на моя под наем!

Ако го бях направил да яйца къмпинг, щях да ги свариш първо. И храната, което дойде в буркани (като кисели чесън!, Желе, кисели краставички и т.н.), бих прехвърляне на пластмасови буркани, че плътно затворени.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations by vBET translator 3.2.2