PDA

Зимни езда? Най-членка?

Пълна версия: Зимни езда? Най-членка?

BikeyGuy

Уисконсин зимите не са най-добрите да се вози по време на зимните месеци.
Да се каже, най-малко.
Ако можеше да се махна за няколко седмици, когато в 48 ще бъде Избери си за януари / февруари се махна?
Търсите добри пътища, нисък трафик, и там е да се изкачи на хълма ... и т.н.
А публикуване варя или две няма да боли или.

ndbiker

Уисконсин зимите не са най-добрите да се вози по време на зимните месеци.
Да се каже, най-малко.
Ако можеше да се махна за няколко седмици, когато в 48 ще бъде Избери си за януари / февруари се махна?
Търсите добри пътища, нисък трафик, и там е да се изкачи на хълма ... и т.н.
А публикуване варя или две няма да боли either.You да опитате Asheville NC. Те близо горните части на Blue Ridge Parkway на автомобилния трафик през зимните месеци. Тя стане студено там, но много на ден по пътищата са напълно ясни и празни. Предизвикателен изкачвания, страхотно спускания. Един час далеч в долния повишение е обикновено през 50-те и 60-те. Големите brewpubs в района. Малък град с много култура. Ако искате да отидете там, където е топло опитвам Грийнвил SC. Един час за определяне на планините от Ашвил. Джордж Hincanpie (ПС?) Живее там.

BikeyGuy

Благодаря ndbiker.
Моите приятели и аз се пускането заедно колоездене пътуване следващата зима.
Събиране на информация сега.
Добър входове. Благодаря отново.

ndbiker

Благодаря ndbiker.
Моите приятели и аз се пускането заедно колоездене пътуване следващата зима.
Събиране на информация сега.
Добър входове. Благодаря again.My брат и взех кратко яздя 24 мили (12 мили обратно до 12) от около 3000 фута до 5700 фута в местността скалист градини през февруари. В Temp е 50 Е в началото, 35 F, когато стигнахме до скалист градини. Аз съм от щата Охайо, така че изкачване ми отне 1.75 часа на пътуването обратно Отне ми 22 (Отличен!) Минути. Брат ми, който живее там е намалял с по-малко от 20. Това е хубаво като две пълни платна да преговаря за произход. Това е слаб сезон на Blue Ridge, така че дори на по-ниски повишение, които позволяват движение не са толкова лоши. Аз ще кажа това е нагоре или надолу, много малко апартаменти. Има стотици километри на пешеходни пътеки, ако искате промяна на темпото от колоездене.

Що се отнася до заведения Brew мога да се сетя за няколко, но някои от най-популярните са Ашвил Brewing Company, Джак на Уудс / Зелена Ман пивоварната компания, Хайленд пивоварната, Фасга пивоварната. Не знам името на това, но там е / е brewpub кино театър. http://www.exploreasheville.com/where-to-eat/restaurants-by-cuisine-type/brewpubs--microbreweries/index.aspxThe Biltmore имоти е нещо скъпо, но си струва турне (включва винарна). Ашвил е т от отлични ресторанти belying е 80K населението.

Успех на пътуването си планиране.

jhuskey

Ако носим по площ NC да сте сигурни и се вози новопридобитата Gap Rd над Smokies.It е голямо изкачване и яко да desend.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations delivered by vBET 3.2.2