PDA

Седан с десетобой Трекинг колело?

Пълна версия: Седан с десетобой Трекинг колело?

Elizabeth101

Здравейте, ние планираме турне във Франция от около средата на август до средата на септември. В момента ние сме като планиране на нашите собствени велосипеди от Австралия, мина или ми Cannondale T2000 или надежден хибрид, Джон е Vivente Световната Randonneur. Въпреки това, след много истории на авиокомпаниите за таксуване абсолютно съдбата си за велосипеди плюс караница от тях опаковки и се опитва да бъдеш мобилен с голяма кутия и всички ваши устройства. Чудя се, дали ще бъде по-лесно да се купи само един от преходи модели десетобой's (Ривърсайд 5) за около 400 евро? Те изглежда са много добре оборудвани. Ние сме само планиране на това около 1500 км и бихме могли да ги оставите със семейството си в Шотландия за или друго посещение или за тяхното използване.

Какво мислите? Ако имате достъп до десетобой Бих Наистина оценявам вашата цел. Също така, може да се придържаме предно багажник на своите вилици?

Тя не обжалване, просто стигнем до под наем магазин, придържайте panniers & нашата палатка на цикъл и на разстояние до залеза на слънцето: готино:

Elizabeth101

Ами малко разочарован, толкова много мнения, но не отговори! Не всеки има мнение?
Има Някой да е виждал тези мотори и може да посъветва дали те биха могли да вземе пред циците?

Аз съм имал някои обратна връзка за crazyguyonabike и couchsurfers велосипедисти, но не и тук. : объркан:

herrkaa

Здравейте,
Не сте сигурни дали този въпрос все още е проблем за вас, но тук е моят принос:
1) под наем в кутия ще се извършва от редовно авиокомпания като багаж, най-малко, когато пътувате международни. Не съм сигурен кой си с резервирано, но сайта им трябва да има раздел за наем транспорт. Аз бях транспортирани си велосипеди в целия свят много пъти - няма проблеми. Вземи една картонена кутия от вашия магазин за велосипеди, Google "как да се боксира под наем", и ти ще се оправи. Можете дори да поиска магазин под наем в клетка си велосипеди за вас, но без да е практика, вие ще трябва да направят същото тук, в Европа.
2) разглеждане на велосипеди теб и съпруга ти в момента езда, аз много трудно успяват да се счита, бихте могли да се радваме на мотор десетобой. Те са тежки и clunky. Добър за извършване на случаен ездач върху плоски земята, но не можете да идва от съвсем друг ъгъл.
Вие ще трябва да прекарват времето получаване на наем, също.
С една дума, за цял месец на кон във Франция, аз определено ще си нося моя мотор.

bicycledick

Сигурен съм, че вие ще трябва да вземат под наем от друг. Тя не е като супер е тежък. Мисля, че ще взема собствената си под наем също.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vB Enterprise Translator 3.2.2