PDA

Индия до Непал, моля Ви препоръча и начинаещ!

Пълна версия: Индия до Непал, моля Ви препоръча и начинаещ!

storminnorm

Здравейте, казвам се Лора и аз съм планиране на "пропастта" година, сега, че съм завършил университет.

Аз съм се интересуват от колоездене от Индия в Непал. Googled като цял ден съм само наистина намери път от Ню Делхи, за да Катманду.

Някой има ли съвет или опит, или дори идеи за наем маршрут трайно около 2-3 седмици? За разлика от повечето от вас не са турнета опит, и би предпочел да направим средно яздя интензивност, без да се лишите от всички сайтове, които се нуждаят посещение по протежение на пътя.

Разбирам, че се повозим на тази дължина ще изисква много подготовка и обучение.

Всеки може да даде съвет ще бъде най-високо ценените! Благодарности

Bowkes

Здрасти,
Не съм сигурен дали имаш някакви допълнителни планирането на това пътуване, но ако си на всякакъв интерес, аз съм да замине за Индия скоро ще цикъл от Манали до Ладак, а може би прекарат известно време чрез Spiti колоездене. Ще се търси да се свържете с други колоездачи на път за някои морална подкрепа!

Стив (Великобритания)

storminnorm

Здрасти,
Не съм сигурен дали имаш някакви допълнителни планирането на това пътуване, но ако си на всякакъв интерес, аз съм да замине за Индия скоро ще цикъл от Манали до Ладак, а може би прекарат известно време чрез Spiti колоездене. Ще се търси да се свържете с други колоездачи на път за някои морална подкрепа!

Стив (Великобритания)
Здравейте стив,
да не направи много планиране все още, но аз имам навик да бъде там до края на 2010 година - Предполагам, че ще са и отиде до тогава? Би било добре да се запознаете с други колоездачи все пак. Успех с планирането и имат голямо време в Индия!

Тасманийски вълк

Здравейте стив,
да не направи много планиране все още, но аз имам навик да бъде там до края на 2010 година - Предполагам, че ще са и отиде до тогава? Би било добре да се запознаете с други колоездачи все пак. Успех с планирането и имат голямо време в Индия!

Аз бях backpacked, че точно маршрут, така че предполагам, мога да бъда в състояние да им помогне.

Ще започнем от казвам, че не би цикъл този маршрут. Това е тежък маршрут Backpacking и това е основно тежка телесна повреда. Аз не мога да си спомня природа е, че било интересно.

Едно нещо по маршрута ще има за него все пак е цялата Агра, Тадж Махал, Амбър Форт, Варанаси нещо. Има някои добри забележителности по пътя, както и с всички на Индия, никога няма да скучаете.

Всъщност, колкото повече мисля за него, толкова повече мисля "защо притеснява ли те?" Има един милион други места Предпочитам да карам LOL под наем

swampy1970

Има вероятно доста организирани посещения на разположение. Знам, че имаше доста, които са били организирани в Англия преди около десетилетие, че ще вземе луд маршрути около Непал горе някой луд планински изкачвания, които са били насочени за някой, който е хардкор в планински велосипеди. Имаше няколко пътувания твърде лесно. В "странно" нещо беше, че те казаха, че ще има хора с пистолети придружава ездачи ... Мил!

Лично, ако аз бях просто завършва Гал Uni, щях да се плашим от някъде, че искате да хубава randsom ... : P Ако трябва да приключат до осигуряването на по-"възрастни развлечение" против волята си, чувам, че Тихуана плаща по-добре и има по-малък шанс на смърт от Ню Делхи, Катманду Janakpur или ...

Предпочитам да взема турне в Южна Америка, Алпите или дори само да вземе целия Trek от Скалистите планини в Колорадо, чрез Моав и надолу през Големия каньон към Вегас ... след няколко нощи на разврат, главата чрез Долина на смъртта и нагоре през Sierras uptowards Kings Canyon и Йосемити ...

Thylo - Знам, че Австралия има един милион мили от пустош - но има ли наистина интересни места, за да отидете treking / езда?

Тасманийски вълк

Thylo - Знам, че Австралия има един милион мили от пустош - но има ли наистина интересни места, за да отидете treking / езда?

Аз не съм експерт тук, защото съм едва MTB'd в рамките на Виктория, но знам, че там е Tassie пътека, която стига дължината на Tassie (BBP го е направил, изглежда страхотно - но една пътека МТБ), като е Mawson пътека, която е почти 600kms дълъг и започва в Аделаида.

Това е една добра тема (http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=530640) за по-дълги вози в Оз. Може да е на стойност Първи в контакт с Аудакс, също.

swampy1970

Аз не съм експерт тук, защото съм едва MTB'd в рамките на Виктория, но знам, че там е Tassie пътека, която стига дължината на Tassie (BBP го е направил, изглежда страхотно - но една пътека МТБ), като е Mawson пътека, която е почти 600kms дълъг и започва в Аделаида.

Това е една добра тема (http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=530640) за по-дълги вози в Оз. Може да е на стойност Първи в контакт с Аудакс, също.

Благодарности. Ще спаси информация само в кутия съм се шанс да го използва ...

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Thanks to vBET 3.2.2 enjoy automatic translations