Mrazek велосипеди
Пълна версия: Mrazek велосипеди
Чудех се дали някой е имал опит с мотори Mrazek? Търся в Boh FX за следващия си под наем, но искате да получите някои мнения, преди да излезе един един добивам.
Благодаря предварително за всяка помощ:)
Е, нека ви разкажа една ужасяваща си история. Mrazek. Аз притежавам под наем за наем в Дъблин, Ирландия (имаме над 200 велосипеди в нашия флот). Малко повече от 2 години направих контакт с Mrazek относно закупуване 15 tandems от тях. Няколко седмици по-късно аз жични 10000 долара, за да Джеф Burnard, (собственик на фирмата). Към днешна дата, а това е повече от две години по-късно да получи само един кадър. Аз бях миналата година, увери, че ще получите пълно възстановяване. Не една стотинка е жични върнеш при мен. Те не отговори на моите писма, те не отговарят на техните телефони. Основно начина, по който те са обработени тази ситуация е нищо друго безобразие. Аз съм в процес на получаване на адвокат да пишат в тях, защото са се отказали.
Всичко, което казвам е, пазете се.
С уважение,
Пол McQuaid
Брат на председателя на UCI, (за съжаление за Mrazeks както аз възнамерявам да пусна колоездене света знаят всичко за тази ситуация).
Уау, че е грозна история. Надявам се да получиш пари обратно, или малко повече рамки.
Успех
Те просто имам писмо с адвокат е това следобед. Мисля, че от две години б + + + + + и т е достатъчно., Нали?!
Срещнах собствениците на наем преди години показват. Те изглеждаше като приятни хора. Този вид на нещо, което не е забавно.
Обичам Mraxek мотори, които се возят, така и изглеждат страхотно. Старата поговорка, че формата следва функцията никога не веднъж влезе mind.The Последни Бохумил Mrazek's добавка към Mrazek Серия от сложно замислените & Изработени Framesets.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net