Имаш уловени в дъжда днес?
Пълна версия: Имаш уловени в дъжда днес?
Аз се прибрах у дома и избърса си под наем надолу и пръска WD-40 на всички движещи се части нещо друго, аз съм се забравя?
Аз се прибрах у дома и избърса си под наем надолу и пръска WD-40 на всички движещи се части нещо друго, аз съм се забравя?
Колко тежка е дъжд?
Не е страшно, малко по-трудно, отколкото spinkle?
Не е страшно, малко по-трудно, отколкото spinkle?
Трябва да се оправи lubing си верига, но в бъдеще не трябва да разчитате на WD-40 като лубрикант. Той има някои смазочни действия, но не много.
Добре какво се използват? Благодаря за помощта!
За смазка, че е трудно да победи Tenacious нефт Фил Ууд. Другият е като Три-Flow суха смазка. По същия начин, Педро прави суха смазка. Наистина, бих опитвам каквото смазка на Д-е. За вериги, аз използвам PROLINK, но пак можете да опитате какво е най-Д-Р. Дискусии Lube верига може да стане до края религиозни аргументи.
WD40 е по-скоро с разтворител от смазка.
За смазка, че е трудно да победи Tenacious нефт Фил Ууд. Другият е като Три-Flow суха смазка. По същия начин, Педро прави суха смазка. Наистина, бих опитвам каквото смазка на Д-е. За вериги, аз използвам PROLINK, но пак можете да опитате какво е най-Д-Р. Дискусии Lube верига може да стане до края религиозни аргументи.
Redneck, малко дъжд няма да направи много за премахване на смазка на вашия под наем, тъй като най-смазочни материали не са разтворими във вода. Ако ви хванат в малко дъжд, просто избършете определяне на мотора трябва да се оправи. Това е просто като да го баня.
Ти каза, че пръска на "движещите се части" с WD-40 и че ще премахне смазочни материали, тъй като Jhuskey споменато, WD-40 е най-вече с разтворител и всъщност можете да го използвате, за да почистите грес на разстояние от части. Така че, си под наем може да се наложи да се смазват сега.
Така че следвате съветите на чужденец и да се спре от местните си под наем магазин. Малка бутилка смазка ще продължи дълго време.
Беше също така под дъжда повечето от събота на годишна век езда на клуба. След разходката с кола, на мотора наистина е необходимо добро измиване. Не всички спрей WD-40 на нещо, но го направих дръпнете прах капачки извън центрове, за да проверите за вода проникване, имах проблеми с вода влезем в "запечатан" патрон лагери.
Той е бил вали тук за повече от седмица. Предположим, че пътищата трябва да са добре почистени, като веригата е, че не всички мръсни или пясъчен. Само нова молба на PROLINK изглеждаше да свърши работа.
Всеки път, когато ви хванат в дъжда, си не е лоша идея да дръпнем seatpost разстояние и въртя мотора с главата надолу, просто да се уверите, ако има такъв дъжд има в рамката може да изсъхне, преди да го rusts нищо. WD40 е добро за гарантирането rusts нищо, но тя даде spritz на смазка, преди да яздя отново. Аз препоръчвам нещо с тефлон в него. Независимо от това, което всички СРЕЩА може да претендира, тефлон е най-ниско триене Coef на всяко вещество на планетата. Аз наскоро имах удоволствието да говорим с химик с патент за единственото законно, без канцерогенни, начина на вземане на тефлон. си някои доста чист stuf!
Приемам съвети си на seatpost ще бъде важно за някой, с един стар стил seatpost-отворен и стоманена рамка. Но много от по-новите seatposts (например, Томсън), са затворени в горната част, така че водата наистина не могат да влязат вътре Освен това, много рамки са изтичане на отвори в долната част на черупката ВВ, така че всяка вода, която все пак се е в място, където да отида.
Приемам съвети си на seatpost ще бъде важно за някой, с един стар стил seatpost-отворен и стоманена рамка. Но много от по-новите seatposts (например, Томсън), са затворени в горната част, така че водата наистина не могат да влязат вътре Освен това, много рамки са изтичане на отвори в долната част на черупката ВВ, така че всяка вода, която все пак се е в място, където да отида.
Виж ми е "изтичането на дупка в ВВ, така че въглеродните фибри няма да ръждясва.
Виж ми е "изтичането на дупка в ВВ, така че въглеродните фибри няма да ръждясва.
това е доста готин. Никога не съм знаел това. въглеродни фибри, но може да ръжда? Аз не знаех, че било, аз мислех, че е въз основа пластмасови мухъл, без метален тъкат. ?
Ако пътищата са мръсни и пясъчни особено ако живеете близо до плажа пръскане в Мрежата наем надолу с чиста вода и понякога е добра идея, да е всичко на пясък преди да изсъхне върху колелото.
Прескочи на наем за земята, за да го сухи или ако имате готовност то лебедка и завъртане на устройството влака недвижими бързо да го сух.
Смажете веднъж на мотора е суха.
това е доста готин. Никога не съм знаел това. въглеродни фибри, но може да ръжда? Аз не знаех, че било, аз мислех, че е въз основа пластмасови мухъл, без метален тъкат. ?
хектара аз мисля, че е шега: D
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net