PDA

студено настройка chainstays

Пълна версия: студено настройка chainstays

назад

Къде трябва да публикувате тази тема?

Искам да студена определя рамката път да приеме по-голям диаметър на гума, аз имам една идея да се определи разпространението хидравличен прикачен файл в между веригата остава и нежно притиснете с надеждите на dimpling веригата престой тръби достатъчно, за да приеме 700x32 гума.

Взех тази идея да ми Д-силно и те обезкуражават тази идея, свързвайки на тръби от стоманена рамка следите на закачалка за дрехи. Дълга история кратко те каза, че ще сложи край на хвърляне ми рамка в garbage.thats последното нещо, което искам да направя. Някой има ли някакви предложения или аргументи за или против този план настрана от теорията закачалка за дрехи

alfeng

Къде трябва да публикувате тази тема?

Искам да студена определя рамката път да приеме по-голям диаметър на гума, аз имам една идея да се определи разпространението хидравличен прикачен файл в между веригата остава и нежно притиснете с надеждите на dimpling веригата престой тръби достатъчно, за да приеме 700x32 гума.

Взех тази идея да ми Д-силно и те обезкуражават тази идея, свързвайки на тръби от стоманена рамка следите на закачалка за дрехи. Дълга история кратко те каза, че ще сложи край на хвърляне ми рамка в garbage.thats последното нещо, което искам да направя. Някой има ли някакви предложения или аргументи за или против този план встрани от theoryI закачалка за дрехи, не знам дали ще ти свърши хвърляй рамката в боклука си след нещастен случай, но ако имате TRUE рамка песен, тогава шансовете за напасване на гуми по-голям от - или, по-голям - 700x25 са тънък ... и, дори ако могат да бъдат поместени в размер на гума, че позицията си, че няма да могат да се поберат една гума по-голям като 700x25 в вилица.

Отидете към иБей и купи Motobecane СС cyclocross рамка ... Аз не знам какво разстояние е отзад.

ИЛИ, купуват по-стар, 70s реколта рамка и тесен отзад остава до 120 мм отстояние (се предполага, че е на отстояние искате).

Що се отнася до определяне на студено престой (стомана само), които не искате да използвате нещо друго освен собствения си горната част на тялото сила ... прилага каквото и да възприемат да бъде 30 LBS. на сила ... мярка & повтаря, докато се постигне желаното разстояние.

BTW. Навъсен прави СС (тригер) центрове с по-широки фланец отстояние за използване при 135 мм & 130 мм широка рамки. Така липсата на флип-MICHE флопа Primato център може да бъде respaced за рамката 130 мм.

назад

Това е не Bianchi писта highend trackframe едно просто извън шелф на фиксирани риболовни принадлежности. Обичам под наем и не искам нов кадър аз съм в състояние да тече цикло гуми кръст в много краища на отпадналите, но тя губи много от своята отзивчивост имам снимка на мотора на моя профил Предполагам, че ще тичам то като го е, тъй като всички на responces да получа по отношение на тази идея изглежда да е не. Искам един човек е като "да звучи като добра идея." О, добре.

dhk2

Ако разбирам правилно, вие обмисляте смачкване на chainstays да приеме дебели гума. Ако рамката е изработена от тънка стена Cromo тръбички, бих казал, че е рисковано. Не си опитвал този себе си, но изглежда, че смазвате с висока якост тръби може да доведе до пляскане. Дори и ако не, ще позная рамка здравина и живот ще бъде компрометирано от отслабването на chainstays във високопланинска зона стрес точно зад долната група.

Ако тя е евтина и тежки 1020 леки стоманена рамка може да се изкуши да го пробвам, но не и с нещо добро, което аз исках да запазите.

pat5319

Ако това е стомана няма проблем, аз студено в стаята десетки. Дори и ако го направим, като страна, те обикновено е "излезе" прав. Ако това е алуминий го забравите, че ще загуби най-малко половината е сила, когато това е огънат. Винаги се чудя защо Алу рамки са винаги "изкривени"? - Те не могат да бъдат повторно-изравнени! Невредим, че е

прехвърлителят

Ако това е стомана няма проблем, аз студено в стаята десетки. Дори и ако го направим, като страна, те обикновено е "излезе" прав. Ако това е алуминий го забравите, че ще загуби най-малко половината е сила, когато това е огънат. Винаги се чудя защо Алу рамки са винаги "изкривени"? - Те не могат да бъдат повторно-изравнени! Невредим, че е

Тъй като, когато са "всички" изкривени алуминиеви рамки? Това е голям изявление да направят.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Multilingual community supported by vBET Translator 3.3.1