PDA

LONGO

Пълна версия: LONGO

Курган Gringion

44 година стар и от пред в светове.

Къде са Мастърс Fatties?

Дан Конъли

Курган Gringioni написа:
> 44-годишна възраст и от пред в светове.

Не беше тя на френски заместник?

> Къде са майстори Fatties?

Може би Карън Brems и Линда Джексън трябва да бъде там, също:).

Дан

Mapei81

>> Къде са Мастърс Fatties?
>

Открих един в Джърси RBR през тълпата в трибуната 2A днес.

Tritonrider

> Открих един в Джърси RBR през тълпата в трибуната 2A днес.

Не беше ми, но аз съм глас Лонго за най-добър женски спортист на последните 50 години. Не може да искаш
нейната личност, но дяволите тя е добре. Бил C

Ctrdy01

> Не бях аз, но аз съм глас Лонго за най-добър женски спортист на последните 50 години. Не може да искаш
> нейната личност, но дяволите тя е добре. Бил C
>
>

Ще второ, че .... плюс тя е само едно, че са били за около кажеш, че дълго :-)

- Крис - http://www.customgetaways.com (http://www.customgetaways.com/) Спортни ваканции (Multisport, Колоездене,
Маратони и др ..)

Mapei81

>> Аз един забелязва [Мастърс Fattie] в Джърси RBR през тълпата в
трибуната 2A днес.
>
> Не бях аз, но аз съм глас Лонго за най-добър женски спортист на последните 50 години. Не може да искаш
> Нейната личност, но дяволите тя е добре. Бил C

Съгласен съм. И мисля, че личността е mellowed малко през годините, както добре. Браво на нея за
постигане на обществена активност на вчерашния друго-мързеливи раса.
>
>
>

Робърт Chung

Mapei81 написа:
>>> Аз един забелязва [Мастърс Fattie] в Джърси RBR през тълпата в трибуната 2A днес.
>>
>> Не бях аз, но аз съм глас Лонго за най-добър женски спортист на последните 50 години. Не може да искаш
>> Нейната личност, но дяволите тя е добре. Бил C
>
> Съгласен съм. И мисля, че личността е mellowed малко през годините, както добре. Браво на нея за
> Постигане на обществена активност на вчерашния друго-мързеливи раса.

Бях обръщане чрез книгата в книжарницата вчера и видях снимка на Стивън Рош's 1987
Победата обиколка на Champs Elysees. Той е езда с Лонго, оръжие, повдигнати в победата поздрави, както тя е
току що спечели на жените обиколка.

Roche придоби голямо значение от 1987 г. насам.

Ник Бърнс

"Робърт Чън" <invalid@nospam.com> пише в съобщение

> Бях обръщане чрез книгата в книжарницата вчера и видях снимка на Стивън Рош's 1987
> Победа обиколка на Champs Elysees. Той е езда с Лонго, оръжие, повдигнати в победата поздрави като тя
> Току-що спечели жените обиколка.
>
> Roche придоби голямо значение от 1987 г. насам.

Аха. Повечето момчета на неговата възраст се опитват да се запази заедно миналото пенсиониране. Той изглежда като той трябва да
наистина да се радва на храна, защото той със сигурност вози доста още.

Боб Шварц

Дан Конъли <d_j_c_o_n_n_e_l@i_e_e_e.o_r_g> написа:

> Курган Gringioni написа:
>> 44-годишна възраст и от пред в светове.

> Не беше ли тя на френски заместник?

>> Къде са Мастърс Fatties?

> Може би Карън Brems и Линда Джексън трябва да бъде там, също:).

Линда Джаксън е там. В peloton.

На мотоциклет. С микрофон.

Право за това време бях заключил, че не можех да разбера стратегията на САЩ тя изоставя
под наем за основните щанд излъчване и каза, че тя не разбира стратегията на САЩ. Екипът на САЩ
изнеса много усилия в началото на състезанието и нито Линда, нито можех да виждам смисъл.

Аз не съм сигурен какво да направя RR на жените. Начинът, по който е изтощен можеше да бъде всеки един от
милиарди на индустриален парк crits САЩ, където всеки вози в кръг, до края, когато тя стане бързо
за спринт. Мисля, че малките отбори да играят роля в това, че там са по-тактически варианти
, когато има повече от 12 на екип, а не повече от 6. А като ездач Ljungskog има само един
съотборника си, така че тя наистина има възможност само да се вози на състезанието е тя да спечели.

Другата страна на това е, че твърде малко са народите в дълбочина, за да предостави 12 ездачи с
способност да се вози на това равнище. Това не е лесен въпрос.

Боб Шварц cvcc@execpc.com

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Languages translations supported by vBET 3.3.1