PDA

Hœy източника

Пълна версия: Hœy източника

Страници: [1] 2 3

Анди Б

Референтната си в проучване на РКС Фондацията е действително прессъобщение тя прочете тук's
подробности.

Не, преди да

00.01am

20 Юни 2003

Червена мъгла

РКС на Фондацията днес (20) призова правителството и полицията да се насочите повече финансови ресурси
за фотоапарати светофар и физическото изпълнение, а да се концентрират единствено върху скоростта камери.

Търсене на фондацията е продиктувана от нови доказателства, сочещи, че шофьорите, така и за велосипедистите
има нарастващо незачитане на червен светофар.

Според фондацията, полицията също трябва да започнат да прилагат активно закони, предназначени да подобрят
за безопасност на велосипедисти, включително и безгрижни и опасни колоездене - които могат да наказва с глоба в размер до
£ 2500. Това би могло да се породи от Biker игнориране на червена светлина и застрашава останалите участници в движението.

Накратко изследване на поведението на водача в Лондон и Глазгоу * установено, че броят на изненадващо
автомобилистите и велосипедисти не успя да спре на червен сигнал на трафика напълно или са се опитали да се катеря
чрез на кехлибар. Един на всеки десет водачите на превозни средства рискуваха сериозна авария или повреда на себе си, други
участници в движението и пешеходци от шофиране чрез светофар, когато тя е ясно е червен за над
три секунди, докато още две от всеки десет се шанс на последно сигнал минути кехлибар.

Шофьори на автобуси твърде често са били наблюдавани да се подчини на светофара. В Лондон, колкото един от
пет шофьори на автобуси бяха открити да се вози на трафика чрез сигнали - което ги прави по-лошо, отколкото на автомобилните нарушители
шофьори и пътници, които си заравят изложени на риск от сериозно нараняване.

Колоездачи беше установено, че имат най-малко отношение на светофарите, най-вече в централната част на Лондон. В
Глазгоу до един на всеки четирима колоездачи като че ли са без оглед на наличието на светофарите. В
централната част на Лондон цифрата е нараснала до толкова голям колкото петдесет на сто от всички хора на мотор.

Правителството статистика на инциденти не се разграждат техните протоколи за пътно-транспортни произшествия да се включат
убитите или ранени от неподчинението трафик сигнали. А регионална разбивка за Уест Мидландс
област **, обаче, показва, че колкото 131 души са били убити или тежко ранени през 2001 г. в
катастрофи в резултат от неспазване на трафика на сигнала.

РКС на фондацията е днес писмено на държавния секретар на насърчаване на него да се преразгледа
акцент върху дистанционно изпълнение - далеч от увеличаване на скоростта камери и фокусиране върху вместо червено
светлина камери. Местни партньорства за безопасност камера са установени във Великобритания, което позволява
някои от приходите от билети да бъдат реинвестирани в бъдеще камера дейност.

Кевин Дилейни, трафик и безопасността по пътищата мениджър на РКС фондацията, каза: "Това нараства незачитане
за червените светлини от нарастващата малцинство на ползвателите на пътищата е тревожна.

"Отглеждане на претоварването е разочароващ за всички участници в движението. Това ги прави по късно, често толкова късно, че техните
пътуването се губи и те не се стигна до тяхното местоназначение.

Това може да се увеличи на изкушението да се игнорира червен светофар, но той е опасен и глупав начин
да победи часовник. Въпреки това, изглежда, че нараства броят на водачите и велосипедисти поставят
тяхната безопасност и тази на другите участници в движението, особено пешеходци, в опасност от него да рискуват в
светофари.

"Надяваме се, че правителството и полицията ще даде по-голям приоритет за справяне с червена мъгла, която
спуска над тази анти-социално малцинство чрез поставяне на същото ниво на усилия за откриване на червена светлина
тичане и преследване на нарушителите, независимо дали са автомобилистите или велосипедисти, тъй като те в момента се за превишена скорост.

Конрад Царя, РКС Фондацията консултант психолог, заяви: "Както шофьорите и велосипедисти са
собствените си гъвкав морален кодекс, когато става дума за светофари. Ако те са в нужда, той може да бъде
ОК, за да мине през една светлина, която току-що се обърна в червено. Ако те не са, тогава те могат да отида и все още
чрез светлината на кехлибар.

"Sneaking чрез светлина дава някой илюзия на власт и свобода, макар и за кратко няколко
секунди. В задръстванията прелива модерните градове, дори илюзията, че е трудно да идват по времето, когато сте остана
зад волана.

"Липсата на адекватна полицейска на велосипедистите означава, че някои от тях гледат на себе си като след
на закона. Ако те могат да се размине с това, те ще го направя. Това може да включва минава през червените светлини
и пешеходни пътеки, както и езда на тротоара. "

КРАЙ

Бележки към редакторите:

* Изследователи за РКС Фондацията се записи от 9.30 часа на обяд и между 4pm и 6pm
на три различни места миналата седмица в двете централен Лондон и Глазгоу за моментална снимка проучването.

** Уест Мидландс Road Accident Преглед 2001.

РКС на фондация за Motoring е независим орган, създаден за защита и насърчаване на
интересите на автомобилистите Великобритания. Motoring организация на РКС подкрепя своите шест милиона клиенти
разбивка покритие и широк набор от други автомобилни решения. Гледните точки на всяка организация трябва да
не се дължи на други

Лично аз мисля, че всеки в Лондон е пренебрегване на червен светофар. Когато съм, минаваща през като
пешеходците и вземете я, червен (съжалявам), че най-малко три превозни средства ще чрез шунт на червено. Всеки
колоездач, че прави същото е глупак - Аз трябва да знам, аз отидох до червено на път за вкъщи от
кръчмата, когато бях на 17 и се блъсна в мини. Все още имам белег за да го докаже.

Колин Блекбърн

На 21-ви Октомври 2003 02:34:30 -0700, Анди Б <coastalrocket@yahoo.co.uk> написа:

> Референтната си в проучване на РКС Фондацията е всъщност медиите тя прочете тук е
> Детайли.

Мисля, че на този доклад беше публикуван тук през юни, но ...

> Накратко изследване на поведението на водача в Лондон и Глазгоу * установено, че броят на изненадващо
> Автомобилистите и велосипедисти не успя да спре на червен сигнал на трафика напълно или са се опитали да се катеря
> Чрез по тъмно. Един на всеки десет водачите на превозни средства рискуваха сериозна авария или повреда на себе си, други
> Участници в движението и пешеходци от шофиране чрез светофар, когато тя е ясно е червен за
> Повече от три секунди

Това е един от десет души преминават на червена, след като е бил червен за три секунди.

> А още две от всеки десет се шанс на последно сигнал минути кехлибар.

Не съм сигурен какво е времето тук (в последната минута не е много точен, когато говорим за част от секундата
времето), но предполагам, това са шофьори, преминаващи през едно тъмно, когато щеше да е безопасно да се
спирам. Те биха могли да се гледа да преминат само червена светлина, тъй като, да речем в рамките на една секунда.

Това, което искам да знам е колко много шофьори минават през червено, че не е червено за три секунди, но
не е ясно отиде в червено. Разбира се, че част е много по-вероятно да бъде по-висока от трите
втора светлина джъмперите.

Колин

Стивън \\

- парченце
>
> Лично аз мисля, че всеки в Лондон е пренебрегване на червен светофар. Когато аз съм като преминава през
> Пешеходец и вземете я, червен (съжалявам), че най-малко три превозни средства ще чрез шунт на червено.
> Всеки колоездач, че прави същото е глупак - Аз трябва да знам, аз отидох до червено на път за вкъщи
> От заведение, когато бях на 17 и се блъсна в мини. Все още имам белег за да го докаже.

Мисля, че сте прав. Всеки човек просто иска да се прибера възможно най-бързо (така че защо те карам е
извън мен). Никой не му пука дали се озовават в жълта кутия блокира друг трафик, доколкото те
може да е носител и запазване на скъпоценни няколко секунди (не съм сигурен, че те). Вие забележите това повече, ако
трафик е преместен във всеки случай едва ли на зелено - това промени в червено, но на водачи, които по някакъв начин се чувстват твърд
извършва чрез тъй като те не са преместени по-вероятно да след това да се предаде на червено. Забелязах това още от дъждовните
дни - разбира се, че искам да се прибера рано съм намокряне но изглежда, че водачите на превозни средства на мен --
шофиране, е далеч по-лоши от дъждовните дни. Мисля, че велосипедистите са по-склонни да преминат през червени като
физическия акт на спиране и стартиране отново е напрегнат един - не толкова спиране и стартиране на автомобила.

Белфаст Biker

На 21-ви Октомври 2003 02:34:30 -0700, coastalrocket@yahoo.co.uk (Анди Б) написа:

> В РКС Фондацията днес (20) призова правителството и полицията за цел по-голяма финансова
> Ресурси за камери светофар и физическото изпълнение, а да се концентрират единствено върху
> камери скорост.

Лично мога да видя повече близо до пропуска на кръгови кръстовища * * от червените светлини. Никога не съм виждал почти липсва в
червена светлина в действителност.

На един конкретен кръговото движение на моя начин на работа, аз ще видите най-малко десетина шофьори Бих отношение
като шофиране глупаво - да те имат приложен мобилен телефон и не се концентрират, те са
в напълно погрешно платно на влизане или излизане, те или не посочи или показват, подвеждащо,
те вземат на кръговото движение твърде бързо или те влизат в кръговото движение на напълно погрешно време и
проклет да стане твърде близо до някой вече на кръговото движение.

Миналата седмица те трябваше да допълнително автомобил от по един камион в него, и ще видите близо до пропуска през цялото време.

Когато съм на наем, вместо да ми ходене, аз използвам на пешеходна пътека в този момент, вместо. Терес почти
не винаги пешеходци в този момент. Те знаят, че по-добре. :)
--
------- О ----- <# \\, --- ()/() Белфаст Biker "Когато Религия и политика Ride В същото
Количка ..... вихрушка следва "

Тревор Бартън

На Вто, 21-ви октомври, 2003 10:41:58 0100, Колин Блекбърн написа:
> На 21-ви Октомври 2003 02:34:30 -0700, Анди Б <coastalrocket@yahoo.co.uk> написа:
>
>> Нейният препратка към проучване на РКС Фондацията е всъщност медиите тя прочете тук е
>> Детайли.
>
> Мисля, че на този доклад беше публикуван тук през юни, но ...
>
>> Накратко изследване на поведението на водача в Лондон и Глазгоу * установено, че броят на изненадващо
>> Автомобилистите и велосипедисти не успя да спре на червен сигнал на трафика напълно или са се опитали да се катеря
>> Чрез по тъмно. Един на всеки десет водачите на превозни средства рискуваха сериозна авария или повреда на себе си, други
>> Участници в движението и пешеходци от шофиране чрез светофар, когато тя е ясно е червен за
>> Над три секунди
>
> Това е един от десет души преминават на червена, след като е бил червен за три секунди.
>
>> А още две от всеки десет се шанс на последно сигнал минути кехлибар.
>
> Не съм сигурен какво е времето тук (в последната минута не е много точен, когато говорим за част от секундата
> Времето), но предполагам, това са шофьори, преминаващи през едно тъмно, когато щеше да е безопасно да се
> Спре. Те биха могли да се гледа да преминат само червена светлина, тъй като, да речем в рамките на една секунда.
>
> Това, което искам да знам е колко много шофьори минават през червено, че не е червено за три секунди
>, Но явно не е просто отиде в червено. Разбира се, че част е много по-вероятно да бъде по-висока от
> Три секунди светлина джъмперите.

Може би "в последната минута" жълтата минувачи са тези, които не са изложени на кръстовището с времето, с оглед
оцвети в червено.

--
Тревор Бартън

Колин Блекбърн

На Вто, 21-ви Октомври, 2003 10:05:26 GMT, Тревор Бартън <tmb@Xisotek.co.uk> написа:

> Може би "в последната минута" жълтата минувачи са тези, които не са изложени на кръстопът от времето, когато
> Светлина се оцвети в червено.

Евентуално. Какви притеснения ми е, че на РКС са решили, че един автомобил, който преминава през червено, които
е по-малко от три секунди е на "последната минута кехлибар", отколкото в някои случаи, ясно червено
Jumper светлина. Аз може имейл на РКС за да видите дали първоначалните данни е публикуван в някаква форма.

Колин

Джон Hearns

На Вто, 21-ви октомври, 2003 02:34:30 -0700, Анди Б написа:

>
> Шофьори с автобус твърде често са били наблюдавани да се подчини на светофара. В Лондон, колкото един от
> Пет шофьори на автобуси бяха открити да се вози на трафика чрез сигнали - което ги прави по-лошо, отколкото на автомобилните нарушители
> Шофьори и пътници, които си заравят изложени на риск от сериозно нараняване.

Това е обсъждано тук и преди, ако аз не съм сгрешил. Мисля, че някой каза шофьори на автобуси са позволени
да мине през по тъмно / началото на червено, ако slamming на спирачките ще застраши техните пътници. Срещу
Sene на настоящия параграф, наистина.

Анди Koppe

Джон Hearns написа:

> Мисля, че някой каза шофьори на автобуси могат да минават през по тъмно / началото на червено, ако slamming на
> Спирачки ще застраши техните пътници.

Безопасност на пътниците / комфорт грижа за шофьори на автобуси? Много Единбург шофьори на автобуси изглежда да наслада
да се хвърлят около техните пътници, колкото е възможно.

Анди

Само Zis Гай

"Анди Б" <coastalrocket@yahoo.co.uk> пише в съобщение
Новини: f1523bf.0310210134.687df4a @ posting.google.com ...

> Референтната си в проучване на РКС Фондацията е всъщност медиите тя прочете тук е
> Детайли.

Преведено в Mailspeak, както следва:

мънкане НЯМА ПОВЕЧЕ КАМЕРИ СКОРОСТ мънкане велосипедисти мънкане мънкане червените светлини мънкане Автобуси мънкане ЧЕРВЕН
LIGHTS мънкане.

--
Момче
===

ВНИМАНИЕ: може да съдържа следи от ирония. Съдържание може да разреши след публикуване.
http://www.chapmancentral.com (http://www.chapmancentral.com/)

Дейв Larrington

Белфаст Biker написа:

> Лично аз повече близо до пропуска на кръгови кръстовища * * от червените светлини. Никога не съм виждал почти липсва в
> Червена светлина в действителност.

Въртележки са доста ужасно, особено когато сте били изложени от идиоти, но аз съм виждал
много близо до пропуска и най-малко три преки удари на светофарите:

о Saab 9000 Turbo и 911 и двете принадлежности малък японски нещо, което е пропуснал светлините промяна
от най-малко половин Ледников о т Кавалер кости линейка - със светлини и сирена ще All-изход --
, когато той минава на червена светлина колоездач о става бързо спускане със ски писти червена светлина и торпеда
кола завъртане надясно. Това му е с мощност от нищо добро.

Дейв Larrington - http://www.legslarry.beerdrinkers.co.uk/
================================================== =========
Редактор - Британски човешката сила клуб бюлетин
http://www.bhpc.org.uk/
================================================== =========

Тревор Бартън

На Вто, 21-ви октомври, 2003 11:19:24 0100, Джон Hearns написа:
> На Wed, 21-ви октомври 2003 02:34:30 -0700, Анди Б написа:
>
>>
>> Шофьори на автобуси твърде често са били наблюдавани да се подчини на светофара. В Лондон, колкото един от
>> Пет шофьори на автобуси бяха открити да се вози на трафика чрез сигнали - което ги прави по-лошо от нарушителите
>> Водачите на превозни средства и техните пътници пускането на риск от сериозно нараняване.
>
> Това е обсъждано тук и преди, ако аз не съм сгрешил. Мисля, че някой каза шофьори на автобуси са
> Позволено да мине през по тъмно / началото на червено, ако slamming на спирачките да застрашат тяхната
> Пътници. Срещу Sene на настоящия параграф, наистина.

Това е малко вероятно да бъде отделен правило за шофьори на автобуси, но прилагането на "ако спре безопасно
това "правило за жълти светлини. То може да бъде, че" безопасна "група е по-малък за автобусите с постоянен
пътници, което води до повече от тях работи жълти светлини, но все още не е извинение за червено.

--
Тревор Бартън

Тревор Бартън

На Вто, 21-ви октомври, 2003 11:11:00 0100, Колин Блекбърн написа:
> На Wed, 21-ви октомври 2003 10:05:26 GMT, Тревор Бартън <tmb@Xisotek.co.uk> написа:
>
>> Може би "в последната минута" жълтата минувачи са тези, които не са изложени на кръстопът от времето, когато
>> Светлина се оцвети в червено.
>
> Вероятно. Какви притеснения ми е, че на РКС са решили, че един автомобил, който преминава през червено, които
> Е по-малко от три секунди е на "последната минута кехлибар", отколкото в някои случаи, ясно
> Червена светлина скачач. Аз може имейл на РКС за да видите дали първоначалните данни е публикуван в някаква форма.

Да. Може би три Второто правило се основава на предположението, те направиха някои, например, че не
преминаване колата ще бъде на кръстовището преди 3 секунди след противоположни светлина се оцвети в червено. Или,
може би това е произволна цифра отделянето на съзнателното и се счита светлина скок (т.е.
да реши да мине през червени) от по-малко съзнателно (опитват да преминат преди червено, но
липса) ... Опитвам се да изберете думите си внимателно, тъй като аз не толерантност на една proactice
но доколкото намерение отива, първата е по-погрешно от другите (в смисъл, че убийството е по -
погрешно от обир, може би).

Trev

--
Тревор Бартън

Тим S

"Стивън (известен още като steford)" <R_e_M_o_V_Esteford.usenetS_p_A_M@ntlworld.com> пише в съобщение
Новини: bn30as $ rhjtg $ 1@ID-62064.news.uni-berlin.de ...
> - Парченце
>>
>> Лично аз мисля, че всеки в Лондон е пренебрегване на червен светофар. Когато съм, минаваща през
>> Като пешеходци и вземете я, червен (съжалявам), че най-малко три превозни средства ще шънт чрез по
>> Червено. Всеки колоездач, че прави същото е глупак - Аз трябва да знам, аз отидох до червено по пътя
>> Начало от заведение, когато бях на 17 и се блъсна в мини. Все още имам белег за да го докаже.
>
> Мисля, че сте прав. Всеки човек просто иска да се прибера по-бързо
възможно
> (Така че защо те карам е извън мен). Никой не му пука дали се озовават в жълта кутия блокира други
> Трафик толкова дълго, колкото те могат да получат и освен в
един
> Скъпоценни няколко секунди (не съм сигурен, че те). Вие забележите това повече, ако трафикът е едва преместен
> Както и да е на зелено - това промени в червено, но
шофьори
> Които по някакъв начин се чувстват твърд извършва чрез тъй като те не са се преместили са по-склонни да
после
> Вървим напред в червено. Забелязах това още от дъждовните дни - разбира се искам да се прибера рано съм
> Намокряне но изглежда, че водачите на превозни средства на мен --
шофиране
> Е далеч по-лоши от дъждовните дни. Мисля, че велосипедистите са по-склонни да преминат през червени като физически
> Акта за спиране и стартиране отново е напрегнат един - не толкова спиране и стартиране на автомобила.
>
>

Е, идващи от Лондон вчера бях приближава до 3 път светлините близо до градините Р в
неслепнали трафик (редки знам) и видях три коли на Infront ме прави чрез червени --
Спрях (мотор). Може би част от него е, че всеки знае, че е леко забавяне, преди
противоположни светлините да зелено. Наскоро бях в Америка & беше забележим там, че осветлението е
ако има малко закъснение, когато един комплект обърна червено, кръстосано стаята се обърна зелено в рамките на 1 / 2 A втори или
по-малко, nobidy скочи на червените там.

Тим S

Стивън \\

- парченце
>
> Е, идващи от Лондон вчера бях приближава до 3 път светлините близо до градините Р в
> Неслепнали трафик (редки знам) и видях три коли на Infront ме прави чрез червени
> - Спрях (мотор). Може би част от него е, че всеки знае, че е леко забавяне, преди
> Възразяващата светлините да зелено. Наскоро бях в Америка & беше забележим там, че светлините
> Беше малко ако има забавяне, когато един комплект обърна червено, кръстосано стаята се обърна зелено в рамките на 1 / 2 A секунди
> Или по-малко, nobidy скочи на червените там.
>
Абсолютно. Това забавяне е да има все пак нека трафик ясно че сигурно. То вече се почти
де факто "зелен" за повечето шофьори особено тези завъртане надясно.

Артур Clune

"Стивън \\ (известен още като steford \\)" <R_e_M_o_V_Esteford.usenetS_p_A_M@ntlworld.com> написа:
: - Парченце
:>
:> Е, идващи от Лондон вчера бях приближава до 3 път светлините близо до градините Р в
:> Неслепнали трафик (редки знам) и видях три коли на Infront ме прави чрез по
:> Червен - спрях (мотор). Може би част от него е, че всеки знае, че е леко забавяне
:>, Преди да отидете на противоположни светлини зелено.
:>
: Абсолютно. Това забавяне е да има все пак нека трафик ясно че сигурно. Това е вече нещо съвсем
: А де факто "зелен" за повечето шофьори особено тези завъртане надясно.

Той е наречен "интерфазата празнината" в говор светофар. Аз се използва за проектиране светофар сигнал
настройки. Тъжно, но истина.

Той е там като предпазна разлика - позволява бавен трафик излезе пътя др

След всеки започва да го скок след това става безполезен.

Артур

--
Артур Clune http://www.clune.org (http://www.clune.org/) "Technolibertarians направи философия от личност дефект"
- Паулина Borsook

Зог на Undenia

Анди Б написа:
> Детайли.

Така че не се присъедини към РКС или АА, както ще бъде финансирането на този вид глупости. Регистриран пряка линия или ЕТА.

Джеймс Hodson

На Вто, 21-ви октомври, 2003 12:24:09 +0100, "Само zis Гай, знаеш ли?" <outlook.bugs@microsoft.com> написа:

> Преведено в Mailspeak, както следва:
>
> мънкане НЯМА ПОВЕЧЕ КАМЕРИ СКОРОСТ мънкане велосипедисти мънкане мънкане червените светлини мънкане Автобуси мънкане ЧЕРВЕН
> LIGHTS мънкане.

Преведено в Gruniad: zhzoyr AB ZBER FCRRQ PNZRENF zhzoyr zhzoyr PLPYVFGF zhzoyr ERQ YVTUGF
zhzoyr aOHFRF zhzoyr ERQ YVTUGF zhzoyr.

THL, VA yrnthr jvgu GUR Ubrl Джеймс ;-)

--
"Съжалявам, пич, аз не виждам те" не е задоволително извинение.

Зог на Undenia

Дейв Larrington написа:

> О колоездач ще бързо спускане със ски писти червена светлина и торпеда автомобил завъртане надясно.

Харесва ми, че психичното картинката!

Джеймс Hodson

На 21-ви октомври 2003 17:55:37 GMT, wafflycathcs@aol.comcomcom (dirtylitterboxofferingstospammers) пише:

>> ranslated в Gruniad: zhzoyr AB ZBER FCRRQ PNZRENF zhzoyr zhzoyr PLPYVFGF zhzoyr ERQ YVTUGF
>> zhzoyr aOHFRF zhzoyr ERQ YVTUGF zhzoyr.
>>
>> THL, VA yrnthr jvgu GUR Ubrl
>
> Това ще бъде версия Клингон тогава?
>

Да сте rot13 в Норфолк, госпожо. Уорф

--
"Съжалявам, пич, аз не виждам те" не е задоволително извинение.

Хелън Дебора V

wafflycathcs@aol.comcomcom (dirtylitterboxofferingstospammers) въвели

>> Ranslated в Gruniad: мънкане НЯМА ПОВЕЧЕ КАМЕРИ СКОРОСТ мънкане велосипедисти мънкане мънкане на червен светофар
>> Мънкане nBUSES мънкане червените светлини мънкане.
>>
>> Гай, в лигата с hœy

> Това ще бъде версия Клингон тогава?

Само rot13, това, което съм unrotted за вас ...

--
Елена Г. Vecht: helenvecht@zetnet.co.uk Edgware.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET Translator 3.3.1