Котиращ Оферта
"По дяволите, ако на пазара не е основният фактор за повечето американски избор на медикаменти. И
половината от времето, техните лекари "прекалено.
- "Ричард Кавел" <richardcavell@mail.com> новини server.bigpond.net.au в sci.med.cardiology на
Събота, 21-ви юни 2003
Дже Махарадж http://www.mantra.com/jai Om Shanti
** Ако не отговорите на Дже пост Махарадж, моля, не забравяйте да парченце оригиналното съобщение в своята
цялост **
"Д-р Джей Махарадж" Информационно
Игра на тази личност е да се използват остарели статии за привличане на хората да си уебсайт, където се продава
психически услуги. Какво е най-забавното е, че много от групите, към които му се съобщения
crossposted не съществуват. Той язви много групи Usenet. Неговата стандартен метод за отговор на
Атаката срещу доверието му е да се осланям на оригиналната статия или да дават личен контакт на подателя
информация и заплашват да докладва на изпращача да си доставчик за спам или вземане на заплахи (на
Самото определение за ирония).
Някои информация Re: Дже Махарадж.
mantra.com мантра Corporation
PO Box 1919 Хонолулу HI, 96792-6919 САЩ IP адрес 206.126.0.13 [flex.com] стопанска единица Име:
МАНТРА КОРПОРЕЙШЪН "Record Type: магистър име за вътрешен Печалба Corporation входящия номер:
82087 D1 Статус: Активен Цел: Бизнес консултации, маркетинг, реклама И СВЪРЗАНИ С ТЯХ
УСЛУГИ Място обединен: Хаваи САЩ Включването Дата: 11/30/1990 разпращане
Адрес: PO Box 1919 Waianae Хавай 96792-6919 Съединени щати служител информация
Stevens, Jay R Милър, JOAN Е
11/30/1990 за обединение
Flex.com
11.31 .. 0 - 206.126.15.255
П.К. 22481 Хонолулу, HI 96823-2481 САЩ
IP адрес 206.126.0.13
Административен контакти: Уонг, Delgory K. del@flex.com +1-808-539-3790 ISP Flexnet, Inc Flex
Информационна мрежа 808.732.8849 ХАВАЙ-мейл: postmaster@aloha.com Хавай Първо публичен достъп
Интернет доставчик IP адрес: 199.201.240.1
hindu.org хималайски академия * 107 * Kapaa Kaholalele пътищата, HI 11111 САЩ IP адрес 64.75.159.118
Момче, има много информация там за този човек ... допреди няколко области на стойност не се споменава тук ...
Това е интересно: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html
http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198
Неговото "истинско" име е трябвало да бъде Джей Стивънс.
Налице е анти-Джей твърде дискусионна група: новини: alt.flame.jay-Stevens Член на "Пламък Джей Стивънс"
група е "Хосе Mariachi",) друга самопровъзгласилата се "доктор"?) "Mariachi" уеб сайт може да бъде друг
фалшиви пари вземете забележително подобен на сайта Стивънс, mantra.com.
Ето един чист Дже Често задавани въпроси [дълъг, но интересен] # http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html бб
и кратка версия тук: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ (http://www.vic.com/ ~ DBD / minifaqs / jai.maharaj.miniFAQ)
Той направи Kook на месец за месец юни на 1995 г. тук: http://www.lart.com/auk/whiners.html
Имаш нещо да добавите? E-Mail djmsux@hotmail.com
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0