Пълна версия: Политически некоректни.
Страници:
[
1]
2 3 4 5 6 7 8
Една прекрасна вечер декември Хуан Чо и приятелката му Юнг Лий седяха от страна на
океана. Тя е романтична пълнолуние, когато Хуан Чо каза: "Хей скъпа, нека да играе Weeweechu."
"О, не, не сега, ви позволява поглед към луната", каза Юнг Лий.
"О, c'mon бебе, нека ти и аз играя Weeweechu. Обичам те и си идеалното време", Хуан
Чо помоли.
"Но аз, а просто държат ръката си и да гледат луната."
"Моля, Юнг Лий, само веднъж Weeweechu играе с мен."
Юнг Ли погледна Хуан. Юнг Ли и каза: "Добре, ние ще играем Weeweechu."
Хуан Чо хвана китарата си и двамата пяха ....." Weeweechu Весела Коледа, Весела Weeweechu
Коледа, Weeweechu Весела Коледа и Щастлива Нова Година. "
И така се I.
"Том Kunich" <tkunich@earthlink.net> пише в съобщение
Новини: mxlO9.5197 $ ka5.605374 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net ...
> Една прекрасна вечер декември Хуан Чо и приятелката му Юнг Лий седяха от страна на
> Океана. Тя е романтична пълнолуние, когато Хуан
Чо
> Каза: "Хей скъпа, нека да играе Weeweechu."
>
> "О, не, не сега, ви позволява поглед към луната", каза Юнг Лий.
>
> "О, c'mon бебе, нека ти и аз играя Weeweechu. Обичам те и си идеалното време", Хуан Чо
> Помоли.
>
> "Но аз, а просто държат ръката си и да гледат луната."
>
> "Моля, Юнг Лий, само веднъж Weeweechu играе с мен."
>
> Юнг Лий погледна Хуан. Юнг Ли и каза: "Добре, ние ще играем Weeweechu."
>
> Хуан Чо хвана китарата си и двамата пяха ....." Weeweechu Весела Коледа, една Weeweechu
> Весела Коледа, Weeweechu Весела Коледа и Щастлива Нова Година. "
>
> И така правя I.
Какъв човек Том е тъжен.
Благодаря, Ronde Шампионат
На 27 от 2002 г. Том Kunich написа:
> Сега си сляп необходимостта от намиране на расизъм, където няма такава е преминал границите.
>
Какво искаш да го наричаме, когато определена етническа принадлежност е абсолютно необходима за шега да има смисъл?
... . . . . . . . . . . . . . . . legatek@mcmaster.ca Кайл легат legatek@hotmail.com
Кула на Tongues: четвъртък ч. :10:30-11: 30 EDT: http://cfmu.mcmaster.ca Луната
musick: ритуал: IDM: Експеримент (Electronica): минимализъм: бъг
. . . . . . . . . . . . . . . ...
На 30 от 2002 г. Том Kunich написа:
> Политически коректните, и особено тези, канадците, които мислят, че те е трябвало да бъде в състояние да
> Кажете американците как те трябва да мисля, че са доста смешно, както добре.
>
Вие трябва да я приеме contructive критика; света, ще ви мразят по-малко.
> Кой друг, но канадски ще женя прекрасните канадската здравна система в света, докато
> Цялото им семейство се стичат над границата, за да получите актуална актуална и точна медицинска помощ?
>
Донесе ли това до сега и тогава, и това е очевидно, че няма да има представа за какво говориш.
Бих се смее, ако не беше толкова жалко.
... . . . . . . . . . . . . . . . legatek@mcmaster.ca Кайл легат legatek@hotmail.com
Кула на Tongues: четвъртък ч. :10:30-11: 30 EDT: http://cfmu.mcmaster.ca Луната
musick: ритуал: IDM: Експеримент (Electronica): минимализъм: бъг
. . . . . . . . . . . . . . . ...
"Ronde шампион", пише:
> Какво тъжен човек е Том.
Вярвам, че това е трети път, ние се намираме в пълно съгласие. А на Коледа на всички
празници. Иронията е дебела.
--
Сметка
Ronde шампион написа:
>
> Благодаря, Ronde Шампионат
>
>
Опа. Имах засмя в своята история. Ще се опитам по-трудно да се държат следващия път.
Дан
"Ronde шампион" <ronde_champ@yahoo.com> пише в съобщението новини: auevpf $ jvb $ 1@ngspool-d02.news.aol.com ...
А какво сте щастлив човек, който намира само радост в belittling всички останали около вас. Кой може да
повишаване на себе си, като villifying други. Кой трябва да лъже и с фалшиви имена и излишното на всички
около тях.
Ако една бира и парти пица с Museeuw напоследък?
Какъв човек сте радостни Palachick.
"BBC 3" <w_b_c_3@nospam.yahoo.com> пише в съобщение
Новини: <eg_O9.473532$%m4.134076@rwcrnsc52.ops.asp.att.net> ...
> "Том Kunich" пише:
>> А какво сте щастлив човек, който намира само радост в belittling всички
> Друго
>> Около вас. Кой може да се вдигнат с villifying други. Кой трябва да
> Лъжа
>> И с фалшиви имена и излишното на всички около тях.
>
> Докато Ronde със сигурност изглежда да се насладят съкращаване на други, не съм го изглежда действа като
> Расистки по никакъв начин. Повикване на някой задник е едно нещо, а Ronde прави подобни неща
> Често, но е расист е съвсем друго нещо. Вие се подиграва на всички китайски, и много повече. Разговарям
> За пота се обадите на чайник черно. Аз не мога да кажа дали не сте се за глътка свеж въздух, но
> Расизма **** е просто имам TA вървим.
Това е достатъчно за това. Ти беше в ръцете, когато някой предложи Джон Дънлоп е шотландец.
Ти беше готов да го направи един ирландец да отговарят на вашите нужди расистки.
Сега си на сляпо необходимостта от намиране на расизъм, където няма такава е преминал границите. Когато сте прекалено
невеж или толкова зле мотивирани, че не може да се ползват дори и малко шега сте далеч надмина
точка, в която нормално здрав разум съществува.
"Произведено шега на всички китайски"? Какво магаре. Голяма част от всички хумор е думата игра, но в
overzealousness да бъдат политически коректни, която сте готови да наруши нещо отвъд recognician.
Бил, аз мисля, че можем спокойно да кажем, че имате психично влошаване, че скоро трябва да отговарят
ви за смешно ферма. Нещо повече, аз ще бъда много изненадан, ако не сте в за психиатрични
Помощ наскоро.
BBC 3 написа:
> "Том Kunich" пише:
>
>> А какво сте щастлив човек, който намира само радост в belittling всички
>
> Друго
>
>> около вас. Кой може да се вдигнат с villifying други. Кой трябва да
>
> Лъжа
>
>> и с фалшиви имена и излишното на всички около тях.
>
>
> Докато Ronde със сигурност изглежда да се насладят съкращаване на други, не съм го изглежда действа като
> Расистки по никакъв начин. Повикване на някой задник е едно нещо, а Ronde прави подобни неща
> Често, но е расист е съвсем друго нещо. Вие се подиграва на всички китайски, и много повече. Разговарям
> За пота се обадите на чайник черно. Аз не мога да кажа дали не сте се за глътка свеж въздух, но
> Расизма **** е просто имам TA вървим.
>
О, моля те, компютърът нацистите са го отново.
Грег
--
"Унищожи си безопасно и щастлив живот, преди да е станало твърде късно, боевете се бихме били дълго и упорито,
просто не се консумират от Rock N 'Roll ... "- на Mekons
Том Kunich написа:
>
>
> Бил, аз мисля, че можем спокойно да кажем, че имате психично влошаване, че скоро трябва да отговарят
> Ви за смешно ферма.
И ти си близо зад!
Грег
--
"Унищожи си безопасно и щастлив живот, преди да е станало твърде късно, боевете се бихме били дълго и упорито,
Е, аз няма да ви кажа за пътнически самолет, който се разби в гробището, докато се опитва да
земя на летището в Полша. Не сега.
Шипка
--
Заедно можем да прекратяване на насилието, експлоатацията и военновременни Посетете UU PeaceWork, AFSC и Истинен Мнозинство
http://www.home.earthlink.net/ ~ javaeye / index.html http://www.afsc.org (http://www.afsc.org/) http://www.truemajority.org (HTTP : / / www.truemajority.org/)
"БТ" <ethan_t@sbcglobal.net> пише в съобщението новини: j62P9.997 $ qG3.228 @ newssvr19.news.prodigy.com ...
> Том Kunich написа:
>>
>>
>> Бил, аз мисля, че можем спокойно да кажем, че имате психично влошаване, че скоро трябва да
>> Отговаряте на изискванията за смешно ферма.
>
> И ти си близо зад!
>
> Грег
>
> --
> "Унищожи си безопасно и щастлив живот, преди да е станало твърде късно, боевете се борихме бяха дълги и
> Твърди, просто не се консумират от Rock N 'Roll ... "- на Mekons
"Кайл легат" <legatek@mcmail.cis.mcmaster.ca> пише в съобщение
Новини: Pine.SOL.4.33.0212291045400.23566-100000 @ mcmail.cis.mcmaster.ca ...
> На 27 от 2002 г. Том Kunich написа:
>
>> Сега си сляп необходимостта от намиране на расизъм, където няма такава е преминал границите.
>>
> Какво ти се обадя, когато е определена етническа принадлежност е абсолютно необходима за шега да има смисъл?
Какво искаш да го наричаме, когато някой е готов да направи една обида от нещо, което не е и е
никога не е възнамерявала да бъде?
"Том Kunich" <tkunich@earthlink.net> пише в съобщение
Новини: UVIP9.1746 $134,242846 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net ...
> "Кайл легат" <legatek@mcmail.cis.mcmaster.ca> пише в съобщение
> Новини: Pine.SOL.4.33.0212291045400.23566-100000 @ mcmail.cis.mcmaster.ca ...
>> На 27 от 2002 г. Том Kunich написа:
>>
>>> Сега си сляп необходимостта от намиране на расизъм, където няма такава е преминал границите.
>>>
>> Какво ти се обадя, когато е определена етническа принадлежност е абсолютно необходими за
един
>> Шега да има смисъл?
>
> Какво ти се обадя че когато някой е готов да направи обида от нещо, което не е и е
> Никога не е възнамерявала да бъде?
Всички етнически шеги са расистки по дефиниция.
Вярно е също така действие расистки по дефиниция.
Не толкова бързо, ако тя не е за някои Полак, вие все още се мисли, че Земята е плоска
като таблица. "Брайън Лафърти" <javaeye@earthlink.net> пише в съобщение
Новини: Jg3P9.1783 $ aD3.233474 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net ...
> Е, аз няма да ви кажа за пътнически самолет, който се разби в гробището, докато се опитва да
> Земя на летището в Полша. Не сега.
>
> Брайън
>
> --
> Заедно можем да прекратяване на насилието, експлоатацията и военновременни Посетете UU PeaceWork, AFSC и Истинен Мнозинство
> Http://www.home.earthlink.net/ ~ javaeye / index.html http://www.afsc.org (http://www.afsc.org/) http://www.truemajority.org ( http://www.truemajority.org/)
> "БТ" <ethan_t@sbcglobal.net> пише в съобщение
> Новини: j62P9.997 $ qG3.228 @ newssvr19.news.prodigy.com ...
>> Tom Kunich написа:
>>>
>>>
>>> Бил, аз мисля, че можем спокойно да кажем, че имате психично влошаване, че скоро трябва да
>>> Отговаряте на изискванията за смешно ферма.
>>
>> И ти си близо зад!
>>
>> Грег
>>
>> --
>> "Унищожи си безопасно и щастлив живот, преди да е станало твърде късно, боевете се борихме бяха дълги и
>> Трудно, просто не се консумират от Rock N 'Roll ... "- на Mekons
>>
>
Брайън Лафърти написа:
> Е, аз няма да ви кажа за пътнически самолет, който се разби в гробището, докато се опитва да
> Земя на летището в Полша. Не сега.
>
И най-плакати са по-напред на Том и Бил. С дълъг изстрел.
Грег
> Новини: j62P9.997 $ qG3.228 @ newssvr19.news.prodigy.com ...
>
>> Tom Kunich написа:
>>
>>>
>>> Бил, аз мисля, че можем спокойно да кажем, че имате психично влошаване, че скоро трябва да
>>> отговаряте на изискванията за смешно ферма.
>>
>> И ти си близо зад!
>>
>> Грег
>>
--
"БТ" <ethan_t@sbcglobal.net> пише в съобщение
Новини: N8LP9.1264 $ U12.66711707 @ newssvr15.news.prodigy.com ...
>>
>> Всички етнически шеги са расистки по дефиниция.
>>
>
> Расистки: 1. Убеждението, че състезанието сметки за разлики в човешкия характер или способност
Шега Оригиналът "е точно това, като се опитва да подчертае разликата в способността, в това
конкретен случай, способността за правилно prounounce английски думи.
"Canuck" <warmsd@simpatico.ca> пише в съобщение
Новини: <26NP9.39371 $ VA5.7518725 @ news1.news.adelphia.net> ...
> Новини: N8LP9.1264 $ U12.66711707 @ newssvr15.news.prodigy.com ...
>>>
>>> Всички етнически шеги са расистки по дефиниция.
>>>
>>
>> Расистки: 1. Убеждението, че състезанието сметки за разлики в човешкия характер или способност
>
> В оригинал "шега" е точно това, като се опитва да подчертае разликата в способността, в това
> Конкретен случай, способността за правилно prounounce английски думи.
Мисля, че това почти подчертава отвращение Чувствам се за политически коректни. Те са
не мотивирани от чувство за справедливост, а вместо това само от омразата на някой друг.
Виждате, като Кайл, това други канадски смята, че трябва да има нещо нередно с китайски е
те не може да произнася правилно английски думи. Тя никога не настъпи към тях, че всички научни
изследвания върху езика показва, че след 6-годишна възраст или така larynix и език не може да стане
да звучи различно, отколкото те са били на решения.
Какво е хумористичен звук на повечето други става източник на омраза към тях. Мога само да се чудя какво
живота си трябва да са като расте. Ли малко френски говорители да се шегува с опита си
на френски?
Но виж, ако беше шега се подиграва на pronouciation от някои бели южната бедняк
то ще бъде наред. И точно същия шега, се подиграва на акцента от черен южняк, който
каза точно едно и също нещо по абсолютно същия начин като сенатор Робърт Бърд може да казва, е
расов фанатизъм.
В политически коректно, и особено тези, канадците, които мислят, че те е трябвало да бъде в състояние да каже
Американците как те трябва да мисля, че са доста смешно, както добре. Кой друг, но ще женя за канадски
чудесен канадски системата на здравеопазването към света, докато техните цялото семейство се стичат над
границата, за да получите актуална актуална и точна медицинска помощ?
Canuck написа:
> "Том Kunich" <tkunich@earthlink.net> пише в съобщение
> Новини: UVIP9.1746 134,242846$ @ newsread1.prod.itd.earthlink.net ...
>
>> "Кайл легат" <legatek@mcmail.cis.mcmaster.ca> пише в съобщение
>> Новини: Pine.SOL.4.33.0212291045400.23566-100000 @ mcmail.cis.mcmaster.ca ...
>>
>>> На 27 от 2002 г. Том Kunich написа:
>>>
>>>
>>>> Сега си сляп необходимостта от намиране на расизъм, където няма такава е преминал границите.
>>>>
>>>
>>> Какво ти се обадя, когато е определена етническа принадлежност е абсолютно необходими за
>
> A
>
>>> шега да има смисъл?
>>
>> Какво ти се обадя че когато някой е готов да направи обида от нещо, което не е и е
> никога не>, предназначени да бъде?
>
>
> Всички етнически шеги са расистки по дефиниция.
>
расист: 1. Убеждението, че състезанието сметки за разлики в човешкия характер или способност и че
специално състезание е по-високо на другите. 2. Дискриминация или накърнява, основани на раса.
Аз наистина не виждам един виц за етническата принадлежност са включени в определението за расизъм. Не се обиждат
ме в най-слабо, когато хората се подиграват на белите. Има много да се подиграват с нас.
>
> Тъй вярно е също така действие расистки по дефиниция.
Да, в зависимост от изпълнението на положителни действия, които могат лесно да се счита расист.
Грег
--
Canuck написа:
> Новини: N8LP9.1264 $ U12.66711707 @ newssvr15.news.prodigy.com ...
>
>>> Всички етнически шеги са расистки по дефиниция.
>>>
>>
>> расистки: 1. Убеждението, че състезанието сметки за разлики в човешкия характер или способност
>
>
>
>
>
> В оригинал "шега" е точно това, като се опитва да подчертае разликата в способността, в това
> Конкретен случай, способността за правилно prounounce английски думи.
>
Моля, хората се подиграват на моята ударение долина пич през цялото време. Това е безвреден коментар по безвреден
значение, че е вредно за никой и няма нищо общо с расизма. BFD. Бих очакваме на френски
да се смее най-лошото си произношение на техния език, е, че с расизма? Whitey смее на белите?
Мисля, че трябва да се съсредоточи усилията си върху по-тежките случаи на расизъм, като хора лишите от
жилище или работни места, поради тяхната раса или религия.
Грег
--
"Том Kunich" <cyclintom@yahoo.com> пише в съобщение
Новини: 484e7721.0212300652.1d05bf39 @ posting.google.com ...
>
> Но виж, ако беше шега се подиграва на pronouciation от някои бели южната бедняк го
> Ще бъде наред.
Това ще бъде същото като на оригинала шега.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0