Раса радиостанции и 2003 USCF правила
Пълна версия: Раса радиостанции и 2003 USCF правила
Тази година едно ново правило беше публикуван и одобрени от USCF.org по отношение на използването на радиостанции по време на
без Pro1 / 2 раса. Това правило включва Cat3 състезатели надолу.
Лично аз не мога да си спомня една раса, свързани с катастрофата миналата година, свързани с раса радиостанции. Аз състезава на
Кат. целия сезон 4 и никога не са имали един проблем в рамките на нашите 50 плюс ездач области, в които някои Турция
взе ездач (а), защото той трябваше да каже на директор Sportif, че той не се качвах по пътя
, защото той е съден.
Въпреки това, аз мога да си спомня няколко катастрофи се опитва да вземете бутилка вода и OOPS .. го пуснете от казвам
5-ти или 6-то място в хубав тълпа от 50 или 60 зона 5 състезатели ... Ох! .. Не, не мама!
Аз съм на мнение, че това правило е добра за определяне Cat4 защото честно, ако достигнете Cat3 състояние съм
мисля си и по пътя си към усвояване на работа на вашия мотор.
Каква е следващата? Няма вода бутилки за никого, но Pro/1/2 ... Искам да кажа Боже!
Как ще протестират това правило? Ние трябва да протестират срещу това правило. scott.fulton @ netzero.net
> Тема: Състезание радиостанции и 2003 USCF правила
> Как ще протестират това правило? Ние трябва да протестират срещу това правило.
ИМАТЕ Got To Be ******* Шегуваш ли се?
Така ли е?
Имаш нужда от радиото в котка 3 състезанието? НА **** ЗА КАКВО? Да зададете на вашия "Директор", ако ВРЕМЕ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ
ОБРАТНО НА ПОЧИВКА ВЪВ ВАШАТА 15 MILE Office Park Crit?
Исус, JUST RIDE отпред и Използвайте мозъка за богове Саке. Правилото е точно толкова, колкото ЗА
ВИЕ ЗА ОБУЧЕНИЕТО RACING своя байк, тъй като е за теб ЕЗДА безопасно.
О, и ако вие ще ми кажете, че знаете всичко за това как да раса, ТОГАВА
А) Какво ви е необходим радио, и б) Защо сте още 4?
Благодаря Шарън
PS: Щях да започнете да пишете отново нормално, но douchebags като това просто ме вбеси твърде много.
Ейвън Може би е бил прав, и аз имам някои въпроси, гняв управление ......
y2kc0wb0y написа:
> Тази година едно ново правило беше публикуван и одобрени от USCF.org по отношение на използването на радиостанции по време на
> Всяко неспазване Pro1 / 2 раса. Това правило включва Cat3 състезатели надолу.
Може ли все още да слушате играчи Мини докато се състезаваш?
"y2kc0wb0y" <scott.fulton@netzero.net> пише в съобщение
Новини: JXAX9.155325 $ j8.4077616 @ twister.tampabay.rr.com ...
> Тази година едно ново правило беше публикуван и одобрени от USCF.org
по отношение на
> Използване на радиостанции по време на всяко неспазване Pro1 / 2 раса. Това правило включва Cat3 състезатели надолу.
>
> Лично аз не мога да си спомня една раса, свързани с катастрофата миналата година
, свързани с
> Радиостанции раса. Аз състезава целия сезон Кат. 4
Какво ви кара да мисля, че правилото е за катастрофи? Тя може да бъде насочена към насърчаване на ездачи да научите как
на раса чрез използване на собствените си очи.
JT
--
Важно: Адрес за отговор е munged
Посетете http://www.jt10000.com (http://www.jt10000.com/)
Новини: <JXAX9.155325$j8.4077616@twister.tampabay.rr.com> ...
> Тази година едно ново правило беше публикуван и одобрени от USCF.org по отношение на използването на радиостанции по време на
>
> Лично аз не мога да си спомня една раса, свързани с катастрофата миналата година, свързани с раса радиостанции. Аз състезава на
> Целия сезон Кат. 4 и никога не са имали един проблем в рамките на нашите 50 плюс ездач области, в които някои
> Турция взе ездач (а), защото той трябваше да каже на директор Sportif, че той не се качвах по
> Пътя, защото той е съден.
>
> Въпреки това, аз мога да си спомня няколко катастрофи се опитва да вземете бутилка вода и OOPS .. отпадане го
> От 5-ти казват или 6-то място в хубав тълпа от 50 или 60 зона 5 състезатели ... Ох! .. Аз не
> Не мама!
>
> Аз съм на мнение, че това правило е добра за определяне Cat4 защото честно, ако достигнете Cat3 статут
> Мисля, че си добре по пътя си към усвояване на работа на вашия мотор.
>
> Какво следва? Няма вода бутилки за никого, но Pro/1/2 ... Искам да кажа Боже!
>
> Как ще протестират това правило? Ние трябва да протестират срещу това правило. scott.fulton @ netzero.net
Мисля, че трябва да протестират срещу това, както и, така, че спада мотористи, които не обръщат внимание на
Разбира може радиото и указания за обратно към проекта.
"Джон Форест Tomlinson" <jt@jt10000removethesewords.com> пише в съобщение
Новини: <a9GX9.2154$XP2.1903@nwrddc01.gnilink.net> ...
> "Y2kc0wb0y" <scott.fulton@netzero.net> пише в съобщение
> Новини: JXAX9.155325 $ j8.4077616 @ twister.tampabay.rr.com ...
>> Тази година едно ново правило беше публикуван и одобрени от USCF.org
> По отношение на
>> Използване на радиостанции по време на всяко неспазване Pro1 / 2 раса. Това правило включва Cat3 състезатели надолу.
>>
>> Лично аз не мога да си спомня една раса, свързани с катастрофата миналата година
>, Свързани с
>> Раса радиостанции. Аз състезава целия сезон Кат. 4
>
> Какво ви кара да мисля, че правилото е за катастрофи? Тя може да бъде насочена към насърчаване на ездачи на учене
> Как да раса чрез използване на собствените си очи.
>
> JT
Ако това правило не е направено във връзка с трясък, тогава аз ще трябва да се споразумеят. Бях в няколко състезания
този минал сезон, когато някой тъп задник взел ръцете на неговите барове в голяма група, която да с ****
радиото и след това взе няколко други с него за това, че глупав. Аз лично загуби добър набор
на раса колела и много от кожата на един човек за този начин. Той беше каша с неговата слушалка (в
котка 3 раса ли нещо против), и удари един от тези рефлектори в средата на пътя, слезе, взе
мен и 6 други хора с него. Той дори не предлагат извинение, след като го инат с ясен глас достатъчно
за всички и Бог да чуе. Дори не предложи да плати за моята разбиха и унищожени $ 1000 колоос.
Разбира се това е надбягвания, и ако аз съм езда скъпи неща и трясък и то се провали, това е част от
играта право. Но ако някой го унищожава за мен е от глупава, някой трябва да плащам някои
тесто. Освен причиняват катастрофи, които са тези момчета да се говори по време на това състезание? Техните съотборници,
които те могат да видят директно пред тях така или иначе като групите обикновено са по-големи от 50
хората така или иначе. Аз не съм фен на радиостанции в котка 3 раса, и никой не трябва да бъде. Разбира се ние искаме да
да бъде като професионалисти, но дяволите Джими, ще се оправи без да си Motorola.
Том
"Том Arsenault" <giantcu92@hotmail.com> пише в съобщение
Новини: b44a1227.0301230645.5e8f8e7a @ posting.google.com ...
(Подробности за получаване на "уловена" в snipped катастрофата)
> Но ако някой го унищожава за мен е от глупава, някой трябва да плащам малко пари.
Право ..... (Аз съм саркастичен)
JT
--
Важно: Адрес за отговор е munged
Посетете http://www.jt10000.com (http://www.jt10000.com/)
>> Как да протестира това правило? Ние трябва да протестират срещу това правило.
>
> ИМАТЕ Got To Be ******* Шегуваш ли се?
>
> Нали?
>
> Имате нужда от радиото в котка 3 състезанието? НА **** ЗА КАКВО? Да зададете на вашия "Директор", ако ВРЕМЕ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ
> ОБРАТНО НА ПОЧИВКА ВЪВ ВАШАТА 15 MILE Office Park Crit?
>
> Исус, JUST RIDE отпред и Използвайте мозъка за богове Саке. Правилото е точно толкова, колкото ЗА
> ДА учение за RACING своя байк, тъй като е за теб ЕЗДА безопасно.
>
> О, и ако вие ще ми кажете, че знаете всичко за това как да раса, ТОГАВА
> А) Какво ви е необходим радио, и б) Защо сте още 4?
>
> Thanks Шарън
>
> PS: Щях да започнете да пишете отново нормално, но douchebags като това просто ме вбеси твърде много.
> Ейвън Може би е бил прав, и аз имам някои въпроси, гняв управление ......
Шарон, аз съжалявам, че се чувстват силно за този аргумент и се чувстват нужда да обида на коментар;
обаче, че ти е право, а не да го държат с вас. Мога да видя как състезателни велосипеди могат да бъдат
гнева си за добро управление.
А) За издаване на Защо не ни отбор или всеки отбор се нуждаят от раса радио казвам това трябва да се obivous
Ви много като теб, тъй като най-добрите състезатели използват радио. Организация и комуникация. По време на всяко
като раса, ако дадете планове на съотборника на глас в непосредствена близост до него / нея, ще ви
да взриви своя план преди дори започва. Предполагам, че ние трябва да използваме сигнали с ръце?
A1) Гъвкавост. По време на дадена раса добре обмислен предварително план за раса и често може да промени. Както и в
бизнес, както и състезания, трябва да бъде в състояние да се адаптират бързо към застраховане на успех. A3) съвети. Ако
сте имали някакъв опит в тренировки, ще relize треньори, че виждаме нещата по различен начин от
в периферията. Това казват за разузнаване е ценна информация за комуникация в екипа
... не мислите ли? Разбира се, че мисля. Б) Колкото защо аз съм все още Кат. 4, че е само моя
тежест и да мина само с голи. Аз ще кажа това ... Мастърс състезания не дава точки за USCF
категории.
Аз все още мисля, че това правило е фалшив.
y2kc0wb0y
Новини: f4d8e6d9.0301260657.5ce4b4d5 @ posting.google.com ...
> А) За издаване на Защо не ни отбор или всеки отбор се нуждаят от раса радио казвам това трябва да се obivous
> Ви много като теб, тъй като най-добрите състезатели използват радио.
Тук е разликата .... най-добрите състезатели се използват радиостанции, но вие - като мен - са котка 4. В случай, че
не са го измисли, ако сте Кат. 4, не са едни от най-добрите. Не позна. Ако вие или аз
бяха достатъчно добри да имат нужда от радиостанции, щяхме да радиостанции.
"Тим Mullin" <tvphotog@earthlink.net> пише в съобщение
Новини: <y_SY9.4264$d66.402643@newsread1.prod.itd.earthlink.net> ...
> "Y2kc0wb0y" <scott.fulton@netzero.net> пише в съобщение
> Новини: f4d8e6d9.0301260657.5ce4b4d5 @ posting.google.com ...
>
>> А) За издаване на Защо не ни отбор или всеки отбор се нуждаят от раса радио казвам това трябва да се obivous
>>, За да Ви много като теб, тъй като най-добрите състезатели използват радио.
>
> Тук е разликата .... най-добрите състезатели се използват радиостанции, но вие - като мен - са котка 4. В случай,
> Още не сте го измисли, ако сте Кат. 4, не са едни от най-добрите. Не позна. Ако
> Вие или аз бяха достатъчно добри да имат нужда от радиостанции, щяхме да радиостанции.
Аз наистина не мисля, този въпрос е да бъдеш най-добрата или надбягвания с най-добрите. Мисля, че ние сме
discusing безопасност. Аз отново ще се посочва, че можете просто и лесно капка бутилка вода и предизвика
катастрофа или дори предизвика катастрофа, тъй като пиеш от шише за вода, колкото можете от que'in микрофон
на раса радио. Кат. 4 или котка 1. Глупости се случва. Тъй като за това, че най-доброто, аз считам себе си за късмет
практика на здравословен начин на живот и това е всичко. Аз няма планове за превръщане на Пропорционално до 32. Аз съм competely
щастлив състезания на моето ниво. Имам под час 40k ТТ и това е единствената ми цел аз лично се стремят към
за всеки сезон. Освен, че надпреварата за съотборниците ми само. DOMESTIQUE ... следователно въпросът раса радио.
scott.fulton @ netzero.net (y2kc0wb0y) пише: <cut>
>>
>>> А) За издаване на Защо не ни отбор или всеки отбор се нуждаят от раса радио казвам това трябва да се
>>> Obivous да Ви много като теб, тъй като най-добрите състезатели използват радио.
> <cut>
>
> Не наистина мисля, че този въпрос е да бъдеш най-добрата или надбягвания с най-добрите. Мисля, че ние сме
> Discusing безопасност. <cut>
Имам проблеми с поддържане дали сте обсъждане на други, които използват радиостанции, които се случи да бъде
най-добре, или са ви обсъждане на безопасност? Знаете багажник на куп победи с радиостанции последно
година? Какво е таен план носите, че не става болезнено очевидно, когато ви или един от
съотборниците си започна да кара по-бързо? Аз съм се предположи, че там не е твърде много необходима за планиране, когато
Вие или съотборник вече е на разстояние от предната печели състезанието.
Ако наистина се грижи за това, вие и вашият клуб, Ами, искам да кажа "екип" щеше да знае, че е
за обсъждане по време на правилата САЩ Колоездене ревизия процес, и ти ще са участвали.
Не ме интересува, така че сме тук, пищи в интернет, които никога не изпълнява нищо.
Знам, че това е против правилата, но ти все пак за продажба на над тези неща на МПХ?
Новини: f4d8e6d9.0301261447.318bcfd6 @ posting.google.com ...
> Не наистина мисля, че този въпрос е да бъдеш най-добрата или надбягвания с най-добрите. Мисля, че ние сме
> Discusing безопасност.
Аз не съм обсъждане на безопасност. Аз говоря за практичност. Има ли наистина, че много (всички?) Раси
с 3 или 4 могат да се конкурират в радиостанции, че наистина ще направят разлика в? Колко отбора в тези състезания
Организират се и / или достатъчно силен, за да се възползват от радиостанции? Мамка му няколко от състезанията съм бил
или гледане.
cyclorazzi@aol.comNoJunk (Sharon Питърс) пише в съобщение
Новини: <@ 20030122131548.11742.00000126 MB-ce.aol.com> ...
>> Тема: Състезание радиостанции и 2003 USCF правила
>
>> Как да протестира това правило? Ние трябва да протестират срещу това правило.
>
> ИМАТЕ Got To Be ******* Шегуваш ли се?
>
> Нали?
>
> Имате нужда от радиото в котка 3 състезанието? НА **** ЗА КАКВО? Да зададете на вашия "Директор", ако ВРЕМЕ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ
> ОБРАТНО НА ПОЧИВКА ВЪВ ВАШАТА 15 MILE Office Park Crit?
>
> Исус, JUST RIDE отпред и Използвайте мозъка за богове Саке. Правилото е точно толкова, колкото ЗА
> ДА учение за RACING своя байк, тъй като е за теб ЕЗДА безопасно.
>
> О, и ако вие ще ми кажете, че знаете всичко за това как да раса, ТОГАВА
> А) Какво ви е необходим радио, и б) Защо сте още 4?
>
> Thanks Шарън
>
> PS: Щях да започнете да пишете отново нормално, но douchebags като това просто ме вбеси твърде много.
> Ейвън Може би е бил прав, и аз имам някои въпроси, гняв управление ......
Е Той просто ме или това е HOT КОГАТО Шарън получава всички MAD и разговори с мръсни устата?
ROD KINGSTON 1-во място 2002 Windy Hills ПУЛСИРАЩО CHALLENGE 4-то място КОМПОСТИРАНЕ CORP СЪСТЕЗАНИЕ ЗА СВОБОДА
2002 5 20 Ярд Фут раса, ваканция, 5-ти клас
> Знам, че това е против правилата, но ти все пак за продажба на над тези неща на МПХ?
Teehehee ... Това е смешно.
Тим, Съгласен съм, че в някои обстоятелства радиостанции раса не са логичен избор, но не USCF
направи този избор за отстраняване на радиостанции на нужда само основа. Те направиха решение, основано изцяло на
безопасност. Ето защо, аз състояние, ако вие го правите да Cat3 си добре по пътя си към овладяване на уменията си
при състезателни условия: включително que'in един микрофон на RR.
Аз пак ще кажа, че си точно толкова вероятно да катастрофа под наем (в състезанието) и достигат за шише за вода, както
сте que'in си микрофон.
y2kc0wb0y
>
> Аз не съм обсъждане на безопасност. Аз говоря за практичност. Има ли наистина, че много (всички?)
> Надбягвания с 3 или 4 могат да се конкурират в радиостанции, че наистина ще направят разлика в? Колко отбора в
> Тези състезания се организират и / или достатъчно силен, за да се възползват от радиостанции? По дяволите малко, от
> Раси съм бил или гледане.
В статия <f4d8e6d9.0301270921.507efc64@posting.google.com>, y2kc0wb0y
<scott.fulton@netzero.net> написа:
> Тим, Съгласен съм, че в някои обстоятелства радиостанции раса не са логичен избор, но не USCF
> Направи този избор за отстраняване на радиостанции на нужда само основа. Те направиха решение, основано изцяло на
> Безопасност. Ето защо, аз състояние, ако вие го правите да Cat3 си добре по пътя си към овладяване на уменията си
> При състезателни условия: включително que'in един микрофон на RR.
Вие сте ум читател? Говори ли с всеки един от членовете USCF съвет, които са гласували за това правило
промяна? Ако тогава не знам как на какво основание е прието това правило се променят? Аз съм сигурен, че има
няколко различни причини защо USCF Членовете на Управителния съвет е гласувал за промяна на това правило. Сигурен съм, че безопасността е на
причина, но вероятно не е единствената причина.
Кейси
Кейси Керигън <casey@caseykerrigan.com> пише в съобщение
Новини: <270120030951215982% casey@caseykerrigan.com> ...
> В статия <f4d8e6d9.0301270921.507efc64@posting.google.com>, y2kc0wb0y
> <scott.fulton@netzero.net> Написа:
Кейси, Вие сте прав .. Аз не чета умове. Трябва да се отговори на източника. Аз ще се върне
с един цитат.
Новото правило има почти толкова практически смисъл, тъй като старото правило задължително черни гащета.
Не мисля, че твърде много Кат. 3-5 са от голяма полза за радиостанции.
Мисля, че това говори повече за federation'sattitude, че избягва трева-корени състезатели в полза на
елитни ездачи. Аз казвам: ако искат да играят "про" и плащам за няколко долара за глупава система, радио,
нека ги. Защо стъпка по тях? За да им напомнят, че те са само начинаещите (или, че те смучат)?
Лично аз винаги получавате един сподавен смях, когато ми "съотборници" (ха) ми се обади повече за стратегията беседа "преди
големия Кат. 4 / 5 раси ( "Добре, ние всички, работещи за Томи днес, той има нужда само от още един ъпгрейд
точка ")... Ами да, като ми вика "Флаер ляво" ще ******* му помогне. Ако той спринтира реално
твърди, тогава той ще се представи добре. Но те като че ли да се ползват мислене те са просто харесвам отбора на Ланс's. Така че, защо
техните пръсване балон?
Аз също не виждам как забрана радиостанции ще помогне на производителите на всяко радио.
Аз казвам на следващия ход те трябва да направят е да се забрана Spinergy's. Мразя разглеждане на блузата
досадни неща. Твърде объркващи. А котката 5 катастрофата може да търсите в един от тях.
Новини: <JXAX9.155325$j8.4077616@twister.tampabay.rr.com> ...
>
> Лично аз не мога да си спомня една раса, свързани с катастрофата миналата година, свързани с раса радиостанции. Аз състезава на
> Целия сезон Кат. 4 и никога не са имали един проблем в рамките на нашите 50 плюс ездач области, в които някои
> Турция взе ездач (а), защото той трябваше да каже на директор Sportif, че той не се качвах по
> Пътя, защото той е съден.
>
> Въпреки това, аз мога да си спомня няколко катастрофи се опитва да вземете бутилка вода и OOPS .. отпадане го
> От 5-ти казват или 6-то място в хубав тълпа от 50 или 60 зона 5 състезатели ... Ох! .. Аз не
> Не мама!
>
> Аз съм на мнение, че това правило е добра за определяне Cat4 защото честно, ако достигнете Cat3 статут
> Мисля, че си добре по пътя си към усвояване на работа на вашия мотор.
>
> Какво следва? Няма вода бутилки за никого, но Pro/1/2 ... Искам да кажа Боже!
>
> Как ще протестират това правило? Ние трябва да протестират срещу това правило. scott.fulton @ netzero.net
Защо има радиостанции на всички тогава? Звучи като те са просто опасни. Ако една котка 3 може да катастрофа
******* Със слушалката, а след това със сигурност някои от спринтьор ******* Оклахома може също.
giantcu92@hotmail.com (Том Arsenault) пише в съобщение
Новини: <b44a1227.0301230645.5e8f8e7a@posting.google.com> ...
> "Джон Форест Tomlinson" <jt@jt10000removethesewords.com> пише в съобщение
> Новини: <a9GX9.2154$XP2.1903@nwrddc01.gnilink.net> ...
>> "Y2kc0wb0y" <scott.fulton@netzero.net> пише в съобщение
>> Новини: JXAX9.155325 $ j8.4077616 @ twister.tampabay.rr.com ...
>>> Тази година едно ново правило беше публикуван и одобрени от USCF.org
> По отношение на
>>> Използване на радиостанции по време на всяко неспазване Pro1 / 2 раса. Това правило включва Cat3 състезатели надолу.
>>>
>>> Лично аз не мога да си спомня една раса, свързани с катастрофата миналата година
>, Свързани с
>>> Раса радиостанции. Аз състезава целия сезон Кат. 4
>>
>> Какво ви кара да мисля, че правилото е за катастрофи? Тя може да бъде насочена към насърчаване на ездачи на учене
>> Как да раса чрез използване на собствените си очи.
>>
>> JT
>
> Ако това правило е направено във връзка с трясък, тогава аз ще трябва да се споразумеят. Бях в няколко състезания
> Този минал сезон, когато някой тъп задник взел ръцете на неговите барове в голяма група, която да с ****
> Си радио и след това взе няколко други с него за това, че глупав. Аз лично загуби добър
> Набор от раса колела и много кожата на един човек за този начин. Той е каша с неговата
> Слушалка (в котка 3 раса ли нещо против), и удари един от тези рефлектори в средата на пътя,
> Слезе, ме хвана и 6 други хора с него. Той дори не предлагат извинение, след като го инат
> С ясен глас достатъчно за всички и Бог да чуе. Дори не предложи да плати за моята разбиха и
> Унищожени $ 1000 колоос. Разбира се това е надбягвания, и ако аз съм езда скъпи неща и трясък и то
> Разбиха стане, това е част от играта право. Но ако някой го унищожава за мен е от глупави,
> Някой трябва да плащам малко пари. Освен причиняват катастрофи, които са тези момчета да се говори
> По време на това състезание? Техните съотборници, които те могат да видят директно пред тях така или иначе като
> Групи обикновено са по-големи от 50 души във всеки случай. Аз не съм фен на радиостанции в котка 3 раса, и
> Никой не трябва да бъде. Разбира се ние искаме да бъде като професионалисти, но дяволите Джими, ще се оправи
> Без вашето Motorola.
>
> Tom
Новини: f4d8e6d9.0301270921.507efc64 @ posting.google.com ...
> Тим, Съгласен съм, че в някои обстоятелства радиостанции раса не са логически
Някои? Какво ще кажете за най-много? В про раси, където имате области и в над 100 ездачи, както и
каравана на екипа на коли, радиостанции смисъл. Колко Мастърс "или 3 / 4 състезания отговарят на тези стандарти? Аз не
вярвам най-елитните полета трябва или радиостанции, BTW.
> Избор, но USCF не прави този избор за отстраняване на радиостанции на нужда само основа.
Не те ли не, но тъй като те са разрешени в про раси, и често ще имате Pro/1/2 област,
има смисъл да се даде възможност елит на ниво amatures да ги използват поне част от времето.
> Те направиха решение, основано изцяло на безопасността.
Един как точно, стигнахте до този извод?
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net