Как мога да Cure Повтарящо STREP гърлото?
Пълна версия: Как мога да Cure Повтарящо STREP гърлото?
Имам повтарящи стрептокок в гърлото за последните шест седмици. Бях лекуван с Augmentin за 10 дни
след първата диагноза; Omnicef в продължение на 10 дни след втората диагноза и Omnicef продължение на 14 дни
след третата диагноза. Първият случай е диагностициран с бърз тест, а вторите две с
култури. (По времето на културата резултати се върна, аз бях в пълен разцвет симптомите отново.)
Защо не са антибиотици, които се грижат за инфекция и какво мога да направя?
Лори написа:
> Имам повтарящи се стрептокок в гърлото за последните шест седмици. Бях лекуван с Augmentin за 10 дни
> След първата диагноза; Omnicef в продължение на 10 дни след втората диагноза и Omnicef продължение на 14 дни
> След третата диагноза. Първият случай е диагностициран с бърз тест, а вторите две с
> Култури. (По времето на културата резултати се върна, аз бях в пълен разцвет симптомите отново.)
>
> Защо не са антибиотици, които се грижат за инфекция и какво мога да направя?
Въпреки, че лечението повреди са възможни, че си струва като се уверите, че никой друг не сте изложени на
е превозвач. Хората могат да имат стрептокок и да ви reinfecting въпреки че те нямат никакви симптоми.
--
Дейвид Rind drind@caregroup.harvard.edu
"Лори" <lpauly@sbcglobal.net> пише в съобщение
Новини: 9d78fb0b.0312091955.231fa9e1 @ posting.google.com ... ,,>
За да се ре-iterate какво другите двама респонденти са каза ... проверка, за да види дали има някой, който ви
са близо е ре-ти заразяване.
Преди няколко години семейството ни премина през период, когато всички бяхме, че са заразени със стрептококи в гърлото.
Това особено удари най-младите и най-старият дете от три деца (което включваше miserble 4-ти
рожден ден на най-малките). След като се занимават с това за повече от 2 месеца, на семейния лекар
5 са всички членове на семейството, тествани, с по-подробен тест --- който взе най-малко 3 дни, а не
на quicky тест правят в клиниката. Оказа се, че всички деца са 3 стрептокок ... , но не и
родители (това бе обяснено, че възрастните са склонни да си измият ръцете по-добре). В средата е имала дете
стрептокок през цялото време, но е показала никакви симптоми. Това не е помогнало, че той е най-склонни да се измие
ръцете му (да се стига до създаване велик истории за измиване, когато той не е).
И трите деца са били пуснати на антибиотици ... и цикъл е била счупена.
На 9-ти декември 2003 година 19:55:27 -0800, lpauly@sbcglobal.net (Лори) пише:
> Имам повтарящи се стрептокок в гърлото за последните шест седмици. Бях лекуван с Augmentin за 10 дни
> след първата диагноза; Omnicef в продължение на 10 дни след втората диагноза и Omnicef продължение на 14 дни
> след третата диагноза. Първият случай е диагностициран с бърз тест, а вторите две с
> култури. (По времето на културата резултати се върна, аз бях в пълен разцвет симптомите отново.)
>
Вземете нова четка за зъби.
ПФ
Благодаря на всички за предложенията.
Аз живея с една дъщеря (и две котки) и тя е показали отрицателни резултати. Имам редовен контакт с
разширено много членове на семейството, но не може да си ги иска всички да бъдат изпитани.
Изключително жест, обикновено успешно, е да си сливиците са отстранени.
Лори написа:
>
> След първата диагноза; Omnicef в продължение на 10 дни след втората диагноза и Omnicef продължение на 14 дни
> След третата диагноза. Първият случай е диагностициран с бърз тест, а вторите две с
> Култури. (По времето на културата резултати се върна, аз бях в пълен разцвет симптомите отново.)
>
> си струва като се уверите, че никой друг не сте изложени на е превозвач. Хората могат да имат и стрептокок
> ви се reinfecting въпреки че те нямат никакви симптоми
Това е вярно .......... имах стрептокок отново и отново от детството си в тийнейджъри и така направиха ми
братя и сестри. "Нали не спира до най-старата сестра се изнесе. Изглежда тя е на превозвача. Аз
Haven "т са от стрептокок. Сега тя си има собствено семейство и познайте какво. Нейните деца се стрептокок всички
време. Предполагам, това не е научен тест за превозвач, но аз вярвам в него. Дан.
mason121@aol.com (Mason121) пише:
> Това е вярно .......... имах стрептокок отново и отново от детството си в тийнейджъри и така направиха ми
> братя и сестри. "Нали не спира до най-старата сестра се изнесе. Изглежда тя е на превозвача. Аз
> убежище "т са от стрептокок. Сега тя си има собствено семейство и познайте какво. Нейните деца се стрептокок всички
> време. Предполагам, това не е научен тест за превозвач, но аз вярвам в него.
Хммм ... се споменава това с нея?
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0