A Big Truck Компанията се грижи за велосипедистите
Пълна версия: A Big Truck Компанията се грижи за велосипедистите
А нишка, която разпределя почти цялата вина за колоездене смъртните случаи, произтичащи от колоездене създаване на
вътрешната страна на лявата превръща камиони за шофьори на камиони. В същото време игнорира невежество по отношение на
Камикадзе на велосипедисти, които изберат да прекрати propogation на техните гени. Никога не съм виждал много, че е
положителни за не участват колоездач в под наем / камион сблъсъци.
Аз дойдох в тази приказка в едно от списанията и отново на уеб сайт. Прилича на колоездене наясно здравето
и безопасността на служителите на компанията е направил нещо, за да запаметите колоездачи от собствените си безумия:
http://www.singletrackworld.com/article.php?sid=1219
Това не е лошо или уебсайт.
Върнън в Лийдс
> Аз дойдох в тази приказка в едно от списанията и отново на уеб сайт.
> Прилича на колоездене наясно здравето и безопасността на служителите на компанията е
> направи нещо, за да запаметите колоездачи от собствените си безумия:
>
> http://www.singletrackworld.com/article.php?sid=1219
>
> Това не е лошо или уебсайт.
>
> Върнън в Лийдс
>
Всеки напредък по отношение на водачите на превозни средства, които ви стигне точно преди ляво се обръщаха като преминете възел?
Richard Webb
vernon.levy пише в съобщението ...
> Прилича на колоездене наясно здравето и безопасността на служителите на компанията е направил нещо, за да запаметите
> Колоездачи от собствените си безумия: http://www.singletrackworld.com/article.php?sid=1219
Просто изчакайте до няколко дни до тези прекрасни нови енергийни знаци на този камион станат предмет на сух
цимент разбърква се и се наведе на няколко пъти, докато "на място".
Те навик да са видими и полезен тогава: ~ (
Чудя се, ако те съм мислила за това?
"RJ Webb" <highcruxroad@blueyonder.co.uk> пише в съобщение
Новини: 3ff13604.925984 @ News-text.blueyonder.co.uk ...
> Всеки напредък по отношение на водачите на превозни средства, които ви стигне точно преди ляво се обръщаха като преминете
> Възел?
Това често е причинена от лоша пътя за позициониране на колоездач - т. е. прегръщане на ограничаване.
>
> Всеки напредък по отношение на водачите на превозни средства, които ви стигне точно преди ляво се обръщаха като преминете
> възел?
>
Не, все още е източник на объркване. Не мога да разбера от спешността на пътуването, което дава като
поведение.
Върнън в Лийдс
highcruxroad@blueyonder.co.uk (RJ Webb) пише:
>> Аз дойдох в тази приказка в едно от списанията и отново на уеб сайт. Прилича на колоездене наясно
>> Здравето и безопасността на служителите на компанията е направил нещо, за да запаметите колоездачи от собствените си
>> Безумия:
>>
>> Http://www.singletrackworld.com/article.php?sid=1219
>>
>> Това не е лошо или уебсайт.
>>
>> Върнън в Лийдс
>>
> Възел?
Ако сте били в първичния езда положение те не може да направи това, може да те? Вие нямате някои
отговорността за собствената си безопасност. Дито с камиони завъртане наляво на кръстовище. Опасността възниква
, когато двете превозни средства са един до друг по-малко от две стандартни ширини платно; ти никога не трябва да
позволява това да се случи.
--
simon@jasmine.org.uk (Симон Брук) http://www.jasmine.org.uk/ ~ Simon /
[Този. SIG умишлено остави празно]
>> Всеки напредък по отношение на водачите на превозни средства, които ви стигне точно преди ляво се обръщаха като преминете
>> възел?
>>
>>
>
> Това често е причинена от лоша пътя за позициониране на колоездач - т. е. прегръщане на ограничаване.
>
>
Моят път позициониране в "Метро" ми е трудно да се опише като бордюр прегръща но аз редовно има
по-горе manouvre извършва с мен като пасивен участник в моето пътуване до работа всяка сутрин.
Колоездачи не са единствените жертви на това глупаво поведение.
Върнън безопасен от изпревари тогава завийте наляво manouvre за останалата част от седмицата
>
Първоначално публикувано от Vernon.Levy
>> Всеки напредък по отношение на водачите на превозни средства, които ви стигне точно преди ляво се обръщаха като преминете
>> възел?
>>
>>
>
> Това често е причинена от лоша пътя за позициониране на колоездач - т. е. прегръщане на ограничаване.
>
>
Моят път позициониране в "Метро" ми е трудно да се опише като бордюр прегръща но аз редовно има
по-горе manouvre извършва с мен като пасивен участник в моето пътуване до работа всяка сутрин.
Колоездачи не са единствените жертви на това глупаво поведение.
Върнън безопасен от изпревари тогава завийте наляво manouvre за останалата част от седмицата
>
Съгласен съм. Никога не съм прегръдка на ограничаване - Аз съм обикновено 2/3 крачки, и аз да мина и след това са подложени на забавяне и въртя през цялото време. това не е лошо навици колоездене, това е необмислен хора.
На Wed, 30 декември, 2003 06:18:08 0000 "vernon.levy"
<pointless.email@dress.net> написа:
> http://www.singletrackworld.com/article.php?sid=1219
Слава към RMC.
Момче
===
Може да съдържа следи от ирония. Съдържание може да разреши след публикуване.
http://chapmancentral.demon.co.uk (http://chapmancentral.demon.co.uk/)
Симон Брук <simon@jasmine.org.uk> пише в съобщението новини: <87u13izjib.fsf @ gododdin.internal.jasmine.org.uk> ...
> Ако сте били в първичния езда положение те не може да направи това, може да те? Вие нямате някои
> Отговорност за собствената си безопасност.
Това намалява възможността но тя все още може да и се случва редовно. Най-малко тя обезсилва
SMIDSY извинение.
--
Дейв ...
На Wed, 30 декември, 2003 16:09:47 0000, "Само zis Гай, знаеш ли?"
<outlook.bugs@microsoft.com> написа:
>> http://www.singletrackworld.com/article.php?sid=1219
>
> Слава към RMC.
>
Наистина. И аз току-що каза ги така. За съжаление, бях принуден да се включи ужасна игра на думи, за опасностите
на "смесването" с HGVs.
Джеймс
--
"Съжалявам, пич, аз не виждам те" не е задоволително извинение.
На Wed, 30 декември, 2003 10:35:07 GMT, Симон Брук <simon@jasmine.org.uk> написа:
> Highcruxroad@blueyonder.co.uk (RJ Webb) пише:
>
>> Възел?
>
> Ако сте били в първичния езда положение те не може да направи това, може да те?
О, да правят. Те дори го правя от време на време, когато съм в първичния езда позиция на триколка
легнал.
> Превозни средства са един до друг по-малко от две стандартни ширини платно; никога не трябва да позволи
> Това да се случи.
Очевидно. Как да ме посъветвате ли предотвратяване на това - slaloming през цялата ширина на пътя, когато
някой започне една маневра изпреварване, а има и странични път навсякъде в следващите 200 ярда?
Вярно е, че аз съм виждал полицията земя-Rover използва техниката на пътя, но не ми фантазия
продължителност на живота са го опитвали на мотор.
Може би арбалет с дълъг болт губерка монтиран напречно върху задната превозвач, с освобождаване
низ с кормило. Всеки, който започва да изпревари, сложи крак на стомана чрез своите каросерията (и
poossibly им бедро).
Лично аз мисля, че някой, че излиза с банален дрън-дрън като "Вие никога не трябва да позволяват на превозното средство да
се заедно с вас "е ясно, че не колоездене на една и съща планета, като мен.
отношение, Йън Смит
--
| \\ / | Няма. SIG
| Oo |
| / \\ |
"Адриан Boliston" <adrian@boliston.co.uk> пише в съобщение
Новини: bsrimb $ l1mn $ 1@ID-111900.news.uni-berlin.de ...
> "RJ Webb" <highcruxroad@blueyonder.co.uk> пише в съобщението новини: 3ff13604.925984 @-новини
> Text.blueyonder.co.uk ...
>
>> Възел?
>
> Това често е причинена от лоша пътя за позициониране на колоездач - т.е. прегръдки
на
> Овладяване.
>
>
... но по-често, не!
"Дейв Кан" <dkahn400@yahoo.co.uk> пише в съобщение
Новини: 57db8bde.0312300816.1fd5202 @ posting.google.com ...
> Симон Брук <simon@jasmine.org.uk> пише в съобщение
Новини: <87u13izjib.fsf @ gododdin.internal.jasmine.org.uk> ...
>
>> Ако сте били в първичния езда положение те не може да направи това, може да те? Вие нямате някои
>> Отговорност за собствената си безопасност.
>
> Това намалява възможността но тя все още може да и се случва редовно. Най-малко тя обезсилва
> SMIDSY извинение.
>
> --
> Дейв ...
... не мисля така ... Съдейки по свободни израз съм виждал в очите, когато водачите правят това,
да имат не само че не ме вижда, те вероятно дори не са наясно, че те ускорено да обикалям
ме навреме, за да направи ляв завой, без надраскване им боята или да се застрашава тяхната не -
вземания ... В действителност, това е една маневра, че ме остави напълно обезсърчен отношение на велосипед по-рано
тази година. Аз трябваше да се случи няколко пъти в продължение на няколко дни и е на прага на
llbebuggeredifI'mlettingmykidsoutontheroadonbikeswiththesestupidbastardsoutt тук! "За щастие, аз имам
върху нея и тя не се е случило, тъй като много, но това е нещо много близо, особено тъй като искам да
си изкарват прехраната от работещи в колоезденето. Моята позиция езда е повече от категорична, въпреки че не
агресивен, аз нося флуоресцентни / отразяващ уреди, осветление употреба и рефлектори и наметало
невидимост .... по някаква причина, велосипедисти просто не се изчисли. Дейв.
Аз съм със Саймън на този един. Ако някой е твърдо решен да стиснете миналото ти в автомобил или камион с
инч за губене, тогава те ще. Въпреки, че е възможно да се намали честотата на това да се случи
от преминаване към средата на трафик платно, когато е твърде тесен за наем и странични моторно превозно средство
до друг. Още един Дейв
--
Дейвид Франк
Премахване на плодове от имейл
"Ян Смит" <ian@astounding.org.uk> пише в съобщение
Новини: slrnbv3nnr.10q.ian @ phlegethon.smithnet ...
> На Wed, 30 декември 2003 10:35:07 GMT, Симон Брук <simon@jasmine.org.uk>
написа:
>> Highcruxroad@blueyonder.co.uk (RJ Webb) пише:
>>
>>> Всеки напредък по отношение на водачите на превозни средства, която изпревари само преди да се обърнат
>>> Ляво, докато премине на кръстовището?
>>
>> Ако сте били в първичния езда длъжността, която не може да направи това,
>> Може да те?
>
> О, да правят. Те дори го правя от време на време, когато съм в първичния
> Езда позиция за триколка легнал.
>
>> Превозни средства са един до друг по-малко от две стандартни платно
>> Ширини; ти никога не трябва да позволява това да се случи.
>
> Очевидно. Как да ме посъветвате ли предотвратяване на това - в целия slaloming
> Цялата ширина на пътя, всеки път, когато някой започне едно изпреварване
> Маневра, а има и странични път навсякъде в следващите 200 ярда?
> Вярно е, че аз съм виждал полицията земя-Rover използване на техниката на
> Магистрала, но не ми фантазия на живота са го опитвали на мотор.
>
> Може би арбалет с дълъг болт губерка монтирани напречно на
> Задна носител с низ съобщение на кормило. Всеки, който започва
>, За да стигнеш, сложи крак на стомана чрез своите каросерията (и poossibly
> Им бедро).
>
> Лично аз мисля, че някой, че излиза с банален дрън-дрън като "ти
> Никога не трябва да позволяват на превозното средство да получи заедно с вас "очевидно не е
> Колоездене на една и съща планета, както аз правя.
>
> Отношение, Йън Смит
> --
> | \\ / | Няма. SIG
> | Oo |
> | / \\ |
На Wed, 31ви декември 2003 г, Дейвид Франк <davidcfrankapple@hotmail.com> написа:
> Аз съм със Саймън на този един. Ако някой е твърдо решен да стиснете миналото ти в автомобил или камион с
> Инча за губене, тогава те ще. Въпреки това е възможно да се намали честотата на това
> Става чрез преместване на центъра на трафик платно, където тя е твърде тясна за наем и моторни
> Превозно средство, рамо до рамо.
И какво ще правиш, когато, след като се премества в средата на пътната лента, колата се движи към средата на
прилежащите платно, получава си пред крило alngside вас и след това движи обратно към средата на пътната лента (т.е.
позицията, която заемат физически)? Аз бих искал отговор на това. Това не е в най-слабо
риторичен. Вие и Саймън изглежда са пренебрегнати за справяне с този сценарий, като продължава да
показват, че колоездачи може да го предотврати случва.
В моя опит, което се случва е, че след сблъсъка на колата е по-странично сцепление и
просто ви баржи извън пътя.
Аз все още съм на мнение, че изричане на велосипедисти трябва да пречи на моторно превозно средство получаване заедно
показва малко различно от липса на опит колоездене.
отношение, Йън Смит
--
| \\ / | Няма. SIG
| Oo |
| / \\ |
>> Лично аз мисля, че някой, че излиза с банален дрън-дрън като "Вие никога не трябва да позволи на превозно средство
>>, за да получите заедно с вас "е ясно, че не колоездене на една и съща планета, като мен.
>>
>>
>>
Нека надделее здравият разум, никой с една унция на здравия разум би изложило на риск живота си с
arrant конфликтен такива глупости. Блокиране на напредъка на превозни средства, приближава отзад е
питам за проблем особено когато "опозиция" има заповед на magitude или две's тегло
предимство. Това е много по-безопасно да се справят с един задник отдръпването в далечината пред вас да се занимае
със задник приближава отзад.
Защитниците на obstructional поведение, независимо от вид транспорт са опасност за себе си и
другите участници в движението.
Иън Смит пише:
> И какво ще правиш, когато, след като се премества в средата на пътната лента, колата се движи към средата на
> Съседните платно, получава си пред крило alngside вас и след това движи обратно към средата на пътната лента
> (Т.е., позицията, която заемат физически)? Аз бих искал отговор на това. Това не е в най-слабо
> Риторичен. Вие и Саймън изглежда са пренебрегнати за справяне с този сценарий, като продължава да
> Показват, че колоездачи може да го предотврати случва.
постно на спирачките и спад в зад извършителя. Концепцията на една vehile на платно
все още се прилага.
Няколко пъти е добре да дадеш малко (и винаги по-добре да отстъпи от разстояние надлъжно
странично от гледна точка на сигурността.)
Веднъж трябваше да правя това, когато една арктически ме изпревари и се премести обратно инча чувството, че на гърба колела
би било доста неприятно трябва да свърши по тях аз се облегна на спирачките и само се избягва
което може да убие или път като се държи на разстояние от бордюра на въпрос на инча (на колело бе двойка
на инч от бордюра, рамото ми не е много по-далеч от камиона, спирачки ми бяха червени и горещо
пералня сметката ми беше огромен. Ако не бях аз спирачки би било нещастен случай.
.. г
Иън Смит <ian@astounding.org.uk> пише:
> On Wed, 31ви декември 2003 година, Дейвид Франк <davidcfrankapple@hotmail.com> написа:
>
>> Аз съм със Саймън на този един. Ако някой е твърдо решен да стиснете миналото ти в автомобил или камион с
>> Инча за губене, тогава те ще. Въпреки това е възможно да се намали честотата на това
>> Става чрез преместване на центъра на трафик платно, където тя е твърде тясна за наем и моторни
>> Превозно средство, рамо до рамо.
>
> И какво ще правиш, когато, след като се премества в средата на пътната лента, колата се движи към средата на
> Съседните платно, получава си пред крило alngside вас и след това движи обратно към средата на пътната лента
> (Т.е., позицията, която заемат физически)?
Както казах преди, бам наистина трудно с юмрука си на пътника прозорец. Това плаши седем нюанси
на **** от тях. Ако не можете да достигнете до прозореца на крилото ще направя, но не толкова ефективни.
> Аз все още съм на мнение, че изричане на велосипедисти трябва да пречи на моторно превозно средство получаване заедно
> Показва малко различно от липсата на колоездене
Аз бях само колоездене от 1963 г.; колко дълго сте били прави? О, и в продължение на повече от половината си
живот за възрастни Не съм имал автомобил от всички, така че всичко ми е пътуване с велосипед (или под наем и да тренираш).
--
simon@jasmine.org.uk (Симон Брук) http://www.jasmine.org.uk/ ~ Simon /
;; Уоз: "Всички най-добрите хора в живота изглежда като Linux." ;;
<URL: http://www.woz.org/woz/cresponses/response03.html
В тази ситуация, има наистина какво да направя, освен да се избегне бъдат блъснати от автомобил - например ход
повече, спирачка или да предприеме действие за избягване каквото можете. В моя опит все пак, ако сте близо до езда
бордюра, когато има само място за едно превозно средство, ще прекарвам повече време, като действието аз
описаните по-горе, отколкото ако заемат по средата на пътната лента. Водачът, който иска да получи близо до вас
ще направим така, дали заемат пътната лента или прегръдка на бордюра. Въпреки това повечето шофьори ще задържим и да даде
ви място ви трябва.
"Ян Смит" <ian@astounding.org.uk> пише в съобщението новини: slrnbv84sm.107.ian @ phlegethon.smithnet ...
> On Wed, 31ви декември 2003 година, Дейвид Франк <davidcfrankapple@hotmail.com> написа:
>
>> Аз съм със Саймън на този един. Ако някой е твърдо решен да стиснете миналото
Вас
>> На автомобил или камион с инча за губене, тогава те ще. Въпреки това е възможно да се намали
>> Честотата на това да се случи чрез преместване на
среден
>> На трафик платно, когато е твърде тесен за наем и моторни превозни средства
страна
>> До друг.
>
> (Т.е., позицията, която заемат физически)? Аз бих искал отговор на това. Това не е в най-слабо
> Риторичен. Вие и Саймън изглежда са пренебрегнати за справяне с този сценарий, като продължава да
> Показват, че колоездачи може да го предотврати случва.
>
> В моя опит, което се случва е, че след сблъсъка на колата е по-странично сцепление и
> Просто ви баржи извън пътя.
>
> Аз все още съм на мнение, че изричане на велосипедисти трябва да пречи на моторно превозно средство получаване заедно
> Показва малко различно от липса на опит колоездене.
>
> Отношение, Йън Смит
> --
> | \\ / | Няма. SIG
> | Oo |
> | / \\ |
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net