PDA

Пълна версия: Спринт сила на треньор срещу път

Страници: [1] 2 3

velomanct

Наскоро имам власт кран про и аз съм езда ми Kurt кинетична треньор тази зима. някой е забелязал, че те могат да достигнат по-висока, отколкото извън вата макс за треньор? Не мога да направя за по 50-100 вата отвън.
Аз съм мислене това се дължи не е в състояние да се развявам на мотора, докато дърпа на бара, докато спринт, когато на треньор.

също така, дали някой има номера на какъв вид сила най-високо ниво Espoir Racers Track възраст може да се направи в един спринт? като повече вата и Ave вата за 200 метра спринт.

ric_stern / RST

Първоначално публикувано от velomanct
Наскоро имам власт кран про и аз съм езда ми Kurt кинетична треньор тази зима. някой е забелязал, че те могат да достигнат по-висока, отколкото извън вата макс за треньор? Не мога да направя за по 50-100 вата отвън.
Аз съм мислене това се дължи не е в състояние да се развявам на мотора, докато дърпа на бара, докато спринт, когато на треньор.

също така, дали някой има номера на какъв вид сила най-високо ниво Espoir Racers Track възраст може да се направи в един спринт? като повече вата и Ave вата за 200 метра спринт.

Въпреки, че аз имам никакъв опит с треньори, които споменавате, е много вероятно, че повечето от тях (в търговската мрежа, вероятно, но не всички) преподаватели не могат да генерират достатъчно добри спринтьори съпротивление за да достигне до своите пикова мощност.

Освен това, както беше отбелязано, общо можете да генерира повече енергия, когато от седлото, а също и ако спринт в подножието на един хълм.

световна класа (мъже) след спринтьори са в региона от 1800 до 2300 W. При много високи нива, с много бързо каденци на PT не може да вземем всички данни (за връх четене) - за това вие ще се нуждаят от минимум на SRM Pro. Не забравяйте да зададете PT записване на най-високото ниво (1-SEC).

Ric

andrewbradley

Смятам, че това може да бъде около правото за разлика от седловината между мощност и по-седло власт.
Ако не е имало разлика защо ще остане път спринтьори от седлото целия път до линията в това, което изглежда аеродинамично-ниско положение?

Люлее на мотора (счита за необходимо от някои) може да ви позволи да въведете може би 50W на властта. Краката мускулите се използват за различни периоди и с различни свиване speeed профили и аз се спекулира те могат да бъдат по-близо до "идеалния" за максимална мощност.
Математически modellers да прогнозира значително повече печалби сила, ако мускулите може да бъде предявен в близост до техния идеал, профили свиване на скоростта. (Само модели все пак!)

2LAP

Обърнете внимание на www.britishcycling.org.uk, тъй като те са критериите за подбор на националния отбор с мощност стойности (СРМ) за различни diciplines и възрасти.

Billsworld

The Worlds-бързо изглеждат те са седнали повечето от начина ..... Въпрос: нека на максималната скорост в спринт е 40 mph. са не повече вата номера, който сте запомнили 1800-2300 въз основа на ускорение до 40 mph или краткото време, прекарано при максимална скорост. (съжалявам powertap ми е на път) ...................... аз също имам Kurt треньор, и моята най номера за бързо са за едно и също движение по пътищата , но ускорението е загуба на време поради slipage. Благодаря BPAlthough аз имам никакъв опит с треньори, които споменавате, е много вероятно, че повечето от тях (в търговската мрежа, но вероятно не всички) преподаватели не могат да генерират достатъчно добри спринтьори съпротивление за да достигне до своите пикова мощност.

Освен това, както беше отбелязано, общо можете да генерира повече енергия, когато от седлото, а също и ако спринт в подножието на един хълм.

световна класа (мъже) след спринтьори са в региона от 1800 до 2300 W. При много високи нива, с много бързо каденци на PT не може да вземем всички данни (за връх четене) - за това вие ще се нуждаят от минимум на SRM Pro. Не забравяйте да зададете PT записване на най-високото ниво (1-SEC).

Ric

ric_stern / RST

Тя има тенденция да бъде, че вашата скорост продължава да нараства, дори когато си мощност намалява. С други думи пикова енергия се осъществява преди връх скорост.

Ric

The Worlds-бързо изглеждат те са седнали повечето от начина ..... Въпрос: нека на максималната скорост в спринт е 40 mph. са не повече вата номера, който сте запомнили 1800-2300 въз основа на ускорение до 40 mph или краткото време, прекарано при максимална скорост. (съжалявам powertap ми е на път) ...................... аз също имам Kurt треньор, и моята най номера за бързо са за едно и също движение по пътищата , но ускорението е загуба на време поради slipage. Благодаря BP

Billsworld

Благодаря. Изглежда не мога да имам изобилие на крака на скоростта в малки съоръжения, но не ми дава цялостната скорост. Да намеря мога да отида по-бързо в 90 + съоръжения смесването далеч. тя се чувства като аз съм езда в кал, но аз ще съм по-бързо??? Аз съм излязъл за мощност чешмата ..... Мисля, че по-малко скъпи преподаватели могат да бъдат най-добре само за предене и някои интервални тренировки. Благодарение againIt-скоро се, че вашата скорост продължава да нараства, дори когато си мощност намалява. С други думи пикова енергия се осъществява преди връх скорост.

Ric

Кривогледство

Благодаря. Изглежда не мога да имам изобилие на крака на скоростта в малки съоръжения, но не ми дава цялостната скорост. Да намеря мога да отида по-бързо в 90 + съоръжения смесването далеч. тя се чувства като аз съм езда в кал, но аз ще съм по-бързо??? Аз съм излязъл за мощност чешмата ..... Мисля, че по-малко скъпи преподаватели могат да бъдат най-добре само за предене и някои интервални тренировки. Благодаря отново

Властта е това, което прави под наем отида по-бързо, не ритъм. Генериране на енергия включва ритъм и сила на педалите.

Виждам много хора имитират ритъм определен победител TDF, но никой имитират си сила на педалите така в края на краищата те също не разполагат с властта си.

Billsworld

Чувствам, че съм по-подходящи за спринт, този защо АЗ съм изнурителен към снимка мозъците народи по този въпрос. Мисля, че аз ще отида в он-лайн треньор. Вгледах се колоездене тази година, след 20 години на powerlifting. (Холестерол проблем) Съгласен съм с това, което казват за власт. Никога не съм знаел, че коленете ми да получаваме толкова възпалено от смесването на тези съоръжения biger все пак. Направих няколко crits миналата година и е забавно и като година продължи пътя си ритъм съхраняват получаване на по-(за защита на коленете ми) по силите ми отиде на другата страна. Благодаря BPPower е това, което прави под наем отида по-бързо, а не ритъм. Генериране на енергия включва ритъм и сила на педалите.

Виждам много хора имитират ритъм определен победител TDF, но никой имитират си сила на педалите така в края на краищата те също не разполагат с властта си.

velomanct

The Worlds-бързо изглеждат те са седнали повечето от начина ..... Въпрос: нека на максималната скорост в спринт е 40 mph. са не повече вата номера, който сте запомнили 1800-2300 въз основа на ускорение до 40 mph или краткото време, прекарано при максимална скорост. (съжалявам powertap ми е на път) ...................... аз също имам Kurt треньор, и моята най номера за бързо са за едно и също движение по пътищата , но ускорението е загуба на време поради slipage. Благодаря BP
Това е било известно време, тъй като аз започнах тази тема и аз научих много с моя powertap. Пикова мощност е винаги постига по време на ускорение на спринт, в първите 3 секунди, ако отидеш изцяло вън от самото начало. Имам около 2000 г. връх хит през това лято, но не мога да направя добра 200 метра да спаси живота си (най-добрите ~ 11.8s), като си сила в края на тази спринт ще бъде ~ 800 вата Направих работа на хълма спринтове също имам PB на 1500 вата средно за 20 секунди. Искам толкова зле, че можех да направя, че властта в 200 метра, но трябва да ми лоша скорост крак. Така че аз винаги казвам, ми е най-добрият ми скочи, но веднага след като ритъм е над 120rpms изгубя много енергия. Забелязал съм, че си седнал власт обикновено е около 200 ват-долу постоянна мощност също. Аз открих един забавен начин да работи върху горния край / ритъм - спускане със спринтове. Дори и в Top Gear 53x12, че мога да получа повече 150rpms на достойни условия на хълма. Най-забавната част е, че аз съм теглене от $ $ (над 50 mph), но това е наистина добро за обучение на мощност при висока скорост на крака. Аз просто презирам това фиксирана 200 метра спринт, то не е забавно. Ако това не е шега, няма да ги правя, и не ще се подобри. Или ако направите сами ги правя, няма да бъдат мотивирани наистина достатъчно, за да се тласък на най-много. Спускане спринтове рок! Аз съм такава скорост, наркоман, хаха.
Аз също имам отървем от powertap. Имам прекалено уловени в брой и просто реши да яздя и да се забавляват. Единственото нещо, което гледам в момента е максимална скорост:-D
Един от най-добрите тренировки направих да работя в моя скок е слизат на малък хълм, който води в една нагоре. По този начин можете да траш на мотора като горила, без да се налага да се смени или undergeared. Имам отиде до кратък хълмове прави това при скорости, които са били невъобразими за мен преди няколко години, като 32 mph до 6%. Това беше една от любимите ми тренировки.
Направих някои спринтове на Kurt треньор, но не и от време на време. Аз не обичам да имам под наем, определен в една позиция. Аз ранени коляното ми няколко пъти прави спринтове на треньор. Имаше известна гума на бронята, но просто трябва да се засилят валяк по-трудно, след като 3 ротации гума договор. Аз трябва да кажа, на Kurt кинетична треньор е вероятно една от най-добрите такива спринтове за това, никога няма да върти, че нещо се!

frenchyge

Аз открих един забавен начин да работи върху горния край / ритъм - спускане със спринтове. Дори и в Top Gear 53x12, че мога да получа повече 150rpms на достойни условия на хълма. Най-забавната част е, че аз съм теглене от $ $ (над 50 mph), но това е наистина добро за обучение на мощност при висока скорост на крака.
Какво за малки chainring спринтира за това? Ако сте просто работи върху крака на скоростта, е наистина има нужда да се прави 50 mph за определяне на хълма?

В отделни, но свързани, въпрос: не най-добрите спринтьори свой ред> 150rpm ритъм по време на спринтове (пътни спринтьори, най-вече)? Аз мисля, че ще бъде трудно да се координират на крака и ръката издърпване на тази скорост.

Billsworld

Благодаря за отговора. Вашата власт кран номера предполага, че правите доста добре. Аз мисля за закупуване на един SRM и конвертиране на Schwinn airdyne във верига Driven airgometer. (Без приплъзване) Знам, че съм усукана малко ... Ако паметта ми служи, мисля, че съм малко по-старо, отколкото и най-вероятно да има малко повече пари за отпадъци. Мисля, че WR възрастовата група 45-50 е 11.2, а аз съм самонадеян плаче, така че този моята цел, аз съм просто не съм сигурен как точно бързо, че ще трябва да бъдат на улицата (Знам totaly различно), което е мястото, където ще направи около 90% от моите training.PB 38 mph 150rpm 48x14 ... Обратно към темата ... Четох, че М. Nothstien е 2200 вата 50x14 при 160 оборота в минута в най-добрия си 49 mph Yikes! Когато той казва, че той говори за плаващи под 200 мисля. Уж той вече да е на или близо до максимална скорост (а не на 2200 вата) в началото на 200 и се окачване от там? Мисля, че този, където съм объркан за ват мощност в този случай. Моето предположение е, той е седнал по-голямата част от последните 200 метра също, или е била вата той имаше предвид по време на вятъра. WATTS UP??? Благодаря BPIt е било известно време, тъй като аз започнах тази тема и аз научих много с моя powertap. Пикова мощност е винаги постига по време на ускорение на спринт, в първите 3 секунди, ако отидеш изцяло вън от самото начало. Имам около 2000 г. връх хит през това лято, но не мога да направя добра 200 метра да спаси живота си (най-добрите ~ 11.8s), като си сила в края на тази спринт ще бъде ~ 800 вата Направих работа на хълма спринтове също имам PB на 1500 вата средно за 20 секунди. Искам толкова зле, че можех да направя, че властта в 200 метра, но трябва да ми бедните скорост крака. Така че аз винаги казвам, ми е най-добрият ми скочи, но веднага след като ритъм е над 120rpms изгубя много енергия. Забелязал съм, че си седнал власт обикновено е около 200 ват-долу постоянна мощност също. Аз открих един забавен начин да работи върху горния край / ритъм - спускане със спринтове. Дори и в Top Gear 53x12, че мога да получа повече 150rpms на достойни условия на хълма. Най-забавната част е, че аз съм теглене от $ $ (над 50 mph), но това е наистина добро за обучение на мощност при висока скорост на крака. Аз просто презирам това фиксирана 200 метра спринт, то не е забавно. Ако това не е шега, няма да ги правя, и не ще се подобри. Или ако направите сами ги правя, няма да бъдат мотивирани наистина достатъчно, за да се тласък на най-много. Спускане спринтове рок! Аз съм такава скорост, наркоман, хаха.
Аз също имам отървем от powertap. Имам прекалено уловени в брой и просто реши да яздя и да се забавляват. Единственото нещо, което гледам в момента е максимална скорост:-D
Един от най-добрите тренировки направих да работя в моя скок е слизат на малък хълм, който води в една нагоре. По този начин можете да траш на мотора като горила, без да се налага да се смени или undergeared. Имам отиде до кратък хълмове прави това при скорости, които са били невъобразими за мен преди няколко години, като 32 mph до 6%. Това беше една от любимите ми тренировки.
Направих някои спринтове на Kurt треньор, но не и от време на време. Аз не обичам да имам под наем, определен в една позиция. Аз ранени коляното ми няколко пъти прави спринтове на треньор. Имаше известна гума на бронята, но просто трябва да се засилят валяк по-трудно, след като 3 ротации гума договор. Аз трябва да кажа, на Kurt кинетична треньор е вероятно една от най-добрите такива спринтове за това, никога няма да върти, че нещо се!

velomanct

Какво за малки chainring спринтира за това? Ако сте просто работи върху крака на скоростта, е наистина има нужда да се прави 50 mph за определяне на хълма?

В отделни, но свързани, въпрос: не най-добрите спринтьори свой ред> 150rpm ритъм по време на спринтове (пътни спринтьори, най-вече)? Аз мисля, че ще бъде трудно да се координират на крака и ръката издърпване на тази скорост.

малки chainring спринтове са глоба за развиващите се ПРАВ крак скорост. но има разлика между 160rpms в малките пръстен и 160rpms в спринт скорост - власт. Sprinting downhills ще има simular ефект за правене на 200 метра спринт, разликата както казах по-горе, е, че тя е много по-забавно. Това е голям фактор за мен.

Не мога да направя 220rpms по пътищата на баба ми уреди, но не мога да карам под 11,8 200m. Вижте разликата? Това е всичко за висока мощност при високо устойчиви каденци (140-160rpms), за 200 метра спринт.

Път спринтьори не излизат много по-горе ~ 125rpms по време на плоски спринтове, защото те има съоръжения, а те не са постоянни седнало положение. Не започвайте сравняване на път спринтира за проследяване на спринтове, те са различен начин.
Що се отнася до спринт на високи каденци на пистата, тя винаги е на седлото така че не е много малко дърпа за барове, и това не е проблем. Но дори и по пътя под наем, е възможно да се вози на 160 + чрез RPM от седлото, въпреки че много неефективни.

ric_stern / RST

Чувствам, че съм по-подходящи за спринт, този защо АЗ съм изнурителен към снимка мозъците народи по този въпрос. Мисля, че аз ще отида в он-лайн треньор. Вгледах се колоездене тази година, след 20 години на powerlifting. (Холестерол проблем) Съгласен съм с това, което казват за власт. Никога не съм знаел, че коленете ми да получаваме толкова възпалено от смесването на тези съоръжения biger все пак. Направих няколко crits миналата година и е забавно и като година продължи пътя си ритъм съхраняват получаване на по-(за защита на коленете ми) по силите ми отиде на другата страна. Благодаря BP

Бил, не се колебайте да ми вик - Аз бях треньор от световна класа 200-м и 1-ездачи km ТТ,

наздравици
Ric

velomanct

Благодаря за отговора. Вашата власт кран номера предполага, че правите доста добре. Аз мисля за закупуване на един SRM и конвертиране на Schwinn airdyne във верига Driven airgometer. (Без приплъзване) Знам, че съм усукана малко ... Ако паметта ми служи, мисля, че съм малко по-старо, отколкото и най-вероятно да има малко повече пари за отпадъци. Мисля, че WR възрастовата група 45-50 е 11.2, а аз съм самонадеян плаче, така че този моята цел, аз съм просто не съм сигурен как точно бързо, че ще трябва да бъдат на улицата (Знам totaly различно), което е мястото, където ще направи около 90% от моите training.PB 38 mph 150rpm 48x14 ... Обратно към темата ... Четох, че М. Nothstien е 2200 вата 50x14 при 160 оборота в минута в най-добрия си 49 mph Yikes! Когато той казва, че той говори за плаващи под 200 мисля. Уж той вече да е на или близо до максимална скорост (а не на 2200 вата) в началото на 200 и се окачване от там? Мисля, че този, където съм объркан за ват мощност в този случай. Моето предположение е, той е седнал по-голямата част от последните 200 метра също, или е била вата той имаше предвид по време на вятъра. WATTS UP??? Благодаря BP

"... Четох, че М. Nothstien е 2200 вата 50x14 при 160 оборота в минута в най-добрия си 49 mph"

Вие не може да вземе това твърдение дума по дума. Марти заяви, че неговата вата е не повече от 2200, аз съм се предположи, че е не по време на всяка част от ТТ 200 метра. Той вероятно тези удари ват по време на мач спринт, където той скочи здраво, или по време на simular усилие. Това не е умен да отида 100% пълен изложени по време на взривни windup си за ТТ 200 метра, вие използвате твърде много газ. Аз също силно се съмнявам, че удари връх ват в 160rpms, ударих си връх в 115rpms. И той със сигурност не би било в най-пиковите мощност при максимална скорост. В 49 mph-кой знае къде беше. По пътя, песен, leadout, той прави голяма разлика. Всичко, което знам е, че не могат да получат над 40 mph на мъртвите плоски безветрен пътя.
Не забравяйте, че на 200 метра ТТ е ~ 20 секунди усилие, а не 10, 11, 12 секунди. Това отнема много работа, за да получите до максимална скорост, преди да удари на линията. Мразя как толкова много хора не спазват, макар че аз мисля, че разбираш.

Това лято прекарах доста време правиш спринтове и научих колко разлика в интензивността има само между "пътна спринт" и реално пълно изложени взривни скок на ~ 4-5 секунди. Когато се удари най-добрите ми ват пик, това е по време на една от тези 5 секунди взривни залпове, където ще траш мотора като горила, хаха. Аз не може да поддържа това ниво на усилията за повече от 5 секунди. Така че можете да видите, че аз никога няма да се доближават до реално ват пик по време на 200 метра спринт. По време на 200 м типичен Бих пик при ~ 1500, когато скочи.
Когато направите това стотици и стотици спринтове наистина можете да получите в унисон с различна интензивност и в какви количества ще се счита за спринт. 5-секунден скок е напълно различен от 20 секунди спринт хълм или 200 метра.

Сега, аз понякога чета как ездачи казват, че е един спринт се, че 1/2mile хълм. : Седмица: Или как пътеки наричаме 5k пуснете спринт план. Yeh, аз мразя това. Sprinting не е нищо повече от 30 секунди, най-много. Дори и 30 секунди е пука дълъг спринт, едва спринт в моята книга. : D

Направих наред с връх номера, но това е почти единственото нещо, което аз тренирах през това лято, за да видите колко високо мога да получа. Бих искал някой ден да получи около 2500. Мисля, че е възможно в рамките на няколко години, ако оставят настрана всички тези дълги вози на пътя;)
Така че смятам да притежаваш powermeter отново някой ден. Но аз искам да се получи по-мощни и преди това. Просто мисля, че би било супер готино да legitimetly кажа, че връх на 2500: D
Аз съм само на 20 год. BTW, така че да съм малко по-млад от теб!

Едно нещо да добавите. Аз ви гарантира, че Марти е в състояние или повече от 2200 вата връх за една секунда. Probally в квартала от 2500, ако той наистина се опита в идеални условия, зацепване.
Уотс цифри не означава много, освен ако продължителността и условията са уточнени.

BTW, виждал ли си графиката мощност профил? Моят най-добър изпълнение беше 21w/kg за 5 секунди. (до 85 кг) Предполагам, че Марти ще бъде 24w/kg, при 100 кг, което ще бъде 2400 вата, и затова си истински една секунда връх ще бъде ~ 2600 вата, много повече от 2200.
Твърде много номера! Просто излизам и спринт! : D

frenchyge

Не мога да направя 220rpms по пътищата на баба ми уреди, но не мога да карам под 11,8 200m. Вижте разликата? Това е всичко за висока мощност при високо устойчиви каденци (140-160rpms), за 200 метра спринт.
О, да. Като ~ 1100 вата човек, аз съм напълно наясно с разликата във властта. :) Вашият спускане спринтове използват гравитацията, за да компенсира изискване за висока мощност, а аз бях само при мисълта, че "симулира" а спринт, но в по-ниска предавка, може да направи същото нещо за нечии форма / техника.

Път спринтьори не излизат много по-горе ~ 125rpms по време на плоски спринтове, защото те има съоръжения, а те не са постоянни седнало положение. Не започвайте сравняване на път спринтира за проследяване на спринтове, те са начин different.Sure. Не се опитвам да се сравни, аз съм просто един roadie търсят за съвет спринт, че може да ми помогне. Звучиш много познания / опит в начините на спринт, може да ви даде някакви съвети или упражнения, които могат да помогнат със спринт форма / техника? Знам, че също трябва да работи по не повече от моята изходна мощност, ако някога искаш да видиш 40 mph. ;) Благодаря.

velomanct

О, да. Като ~ 1100 вата човек, аз съм напълно наясно с разликата във властта. :) Вашият спускане спринтове използват гравитацията, за да компенсира изискване за висока мощност, а аз бях само при мисълта, че "симулира" а спринт, но в по-ниска предавка, може да направи същото нещо за нечии форма / техника.

Сигурен. Не се опитвам да се сравни, аз съм просто един roadie търсят за съвет спринт, че може да ми помогне. Звучиш много познания / опит в начините на спринт, може да ви даде някакви съвети или упражнения, които могат да помогнат със спринт форма / техника? Знам, че също трябва да работи по не повече от моята изходна мощност, ако някога искаш да видиш 40 mph. ;) Благодаря.

Виждате ли мисълта ми? Аз казах, че посочва номера е безполезна, ако не се посочват условията и продължителността на спринт. 1100 вата? за колко време? седнало, изправено положение, големи съоръжения, малки съоръжения, нагоре, плоски? Той наистина направи голяма разлика.
1100 вата средното за окончателен 12 секунди на 200 метра "спринт песен" е много добра. 1100 вата връх за една секунда не е много добра. Но тогава пак, какво е вашето тегло?

Само да знаете, пикова енергия има много малко общо с максимална скорост, особено ако не се предам един leadout. Ако искате да работите върху скоростта, аз ще предложи добри спринтове се разбърква. Това би било добра идея да направите вашата обучение с някои приятели, той ще направи много по-забавно и можете да натиснете по-трудно.
Бих направил всичко от хълма спринтира за спускане спринтира за малки спринтове пръстен, със седалище спринтове, стоящи започва. Вашата основна цел е повишаване на средна мощност, които можете да направите за 15-20 секунди спринт. Да не се прави твърде много работа за кратко скокове, че няма да ви помогне, че много, че всички, че е хубаво да има добър скок.

Направих тази седмица на обучение за работа на моя ускорение, и имам подобрения с него.
пн излитане
вт-1hr, шест 6 секунди спринт в моята 39x21, редуване на постоянни / седнало положение. последвана от plyometrics и големи тежести.
сря-лесно 1hr
чт-1hr, шест 6 секунди спринт в големи съоръжения (две предавки по-трудно, отколкото би ми обикновено използват), заместник-постоянен / седнало положение. последван от друг представител / набор схемата с големи тежести върху различни асансьори.
пт излитане или лесно
SAT-добрите от тях, определени лични. без майтап, ми скочи подобри много. Бях толкова в унисон с моите спринт, че мога да кажа веднага, ако бях удари нов връх PB мощност по време на спринт. След известно време посвещава моето обучение за това, че наистина се чувствах добре просто да отидете топки вън. Моята бързо издърпвам мускули са заложени добре.
Сега, аз още не са направили прекалено много на това обучение в последно време, и мога да чувствам аз съм слаб от дългия roadie усилия.

Друго нещо, което можете да добавите по веднъж ти добивам в спринт обучение е някои взривни лифт тегло, като изтегля чиста. Дали тези няколко часа преди тренировка под наем. Тя наистина прости числа на нервната система. Това е, което доведе до най-добрите ми номера връх този миналото лято. Чувствах се толкова дяволите силен през тези първи спринтове, тя беше невероятно. Жалко, че намалява както ти умора.
Не бих се тревожи за това тези "предварително Ride" лифт, докато сте били спринт обучение за най-малко 3 месеца.
Също така, през това време направих нула издръжливост работа. Единственото нещо, което "издръжливост", което направих беше като на моя под наем за час или два. Всички езда спринтове inbetween, аз бях на подобен 110bpm.

Иска ми се да имаше някои езда приятели мога да тренирам, тук никой не иска да спринт: (

Що се отнася до форма / техника, аз лично не обръщат много внимание на това. По време на спринта ще трябва да имат 100% концентрация за убиване на педалите. Sprinting изисква много агресия. Ако сте мързеливи или просто не зарежда няма да outsprint че 10lb куче. Аз наистина мисля, че най-добрият начин да се обучават спринтове, ако с някой, който е най-малко способността Ви ниво. Ако не можете да намерите никого, просто се опитват да поддържа темпото на движение, след като червена светлина, работи за мен! Искате да работите за килограм сила? На страничен път, когато минава кола, вижте колко дълго може да ги задържим в очите;) Yeh неща, че ме боли.

Що се отнася до мен, аз отивам да продължи да прави моето спускане спринтира в този момент. Проверете моите клипове във форума под наем кафе. 60 mph е много по-забавно, отколкото 38. : D
http://www.cyclingforums.com/t-292701-15-2.html
Хортън Хил е болен. Спадна кота 400 фута по-малко от 30 секунди. : Седмица:
Ако този път бяха прави и гладки, щях да съм и в 60-те години.

frenchyge

Що се отнася до мен, аз отивам да продължи да прави моето спускане спринтира в този момент. Проверете моите клипове във форума под наем кафе. 60 mph е много по-забавно, отколкото 38. : D
http://www.cyclingforums.com/t-292701-15-2.html
Хортън Хил е болен. Спадна кота 400 фута по-малко от 30 секунди. : Седмица:
Ако този път бяха прави и гладки, щях да съм и в 60-те години.
Боже, имаш някои Ballz става толкова бързо установяване на тези пътища. Твърде много майки футбол и футболни татковци в джипове около можете да опитате каша.

Благодаря за съвета.

Billsworld

Какво ви кажа, че това, което съм откриване. Аз наистина wasn't сравняване на път да следите спринт, бих желал да видя колко бързо добро момче път ще отиде на улицата само за отправна точка ........... Уж гладък път да бъде по-скоро като една песен? Забелязал съм, че много хора се вози големи съоръжения бавен ритъм / спринтира за изграждане на мощност. Нещо като тегло traing на колелото. Това doesn't смисъл за мен на всички, но има и някои истински момчета, които бързо да го направя. FYI момчетата в NH, че се състезават за складирани отида след количката казаха, че са отворени за сб вечер вместо ср. Ил се проверка то вън през следващия сезон. Благодаря BPsmall chainring спринтове са глоба за развиващите се ПРАВ крак скорост. но има разлика между 160rpms в малките пръстен и 160rpms в спринт скорост - власт. Sprinting downhills ще има simular ефект за правене на 200 метра спринт, разликата както казах по-горе, е, че тя е много по-забавно. Това е голям фактор за мен.

Път спринтьори не излизат много по-горе ~ 125rpms по време на плоски спринтове, защото те има съоръжения, а те не са постоянни седнало положение. Не започвайте сравняване на път спринтира за проследяване на спринтове, те са различен начин.
Що се отнася до спринт на високи каденци на пистата, тя винаги е на седлото така че не е много малко дърпа за барове, и това не е проблем. Но дори и по пътя под наем, е възможно да се вози на 160 + чрез RPM от седлото, въпреки че много неефективни.

jeff828

Забелязал съм, че много хора се вози големи съоръжения бавен ритъм / спринтира за изграждане на мощност. Нещо като тегло traing на колелото. Това doesn't смисъл за мен на всички, но има и някои истински момчета, които бързо се it.BP

Имам започнаха големи съоръжения бавен ритъм себе си работа и то не работи, започна миналата година и това определено ми увеличи аеробика & круизни скорост. Погледни го по този начин, ако един 39x16 въртене на 100rpm за една миля, тогава ти яздя същото мили в 53x14 в 80rpm, кой мислите, че ще изградят по-мускулна сила и придава по-голямо напрежение на мускулите. Терес много малко съпротивление при предене.

Или езда някои линия за 1 час в 39x17 на 100rpm, тогава носим по същия курс за един час в 53x15 на 17-19 mph само, Dont го чук. Кажи ми, които тренировка уморен си краката, опитайте като за истински тест.

Направих 53x17 на 17-19 mph само за един сезон, се качи напълно аеробика, просто нека време взема своите жертви. Започнем с един час, сега не мога да го яздя в продължение на 3-4 часа. На по-малките класове и просто нека ритъм капка малко повече, аз просто го качи, не я оставяйте да стигнете до вашата борба са на съоръжения или се някъде близо до прага.

Им физическо спринтьор дойде от BMX, любима съоръжения за спринт 53x16, или когато ми ритъм е 100-110 може да се 150rpms манивела, обикновено се получи голям скок на момчетата, започвайки от 53x14, 13. Ако аз отивам да харча аз винаги имат възможност след това да се смени с по-големи съоръжения. То doesn't взема колкото мускулите да щракам по-светъл съоръжения.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish