Помощ !!!!!!!!!!!!
Пълна версия: Помощ !!!!!!!!!!!!
Добре съм направил един луд нещо. Аз бях отишла и се регистрирали за Рим, за да цикъла купол благотворителност
Ride (www.rometothedome.com). Самата езда не е много весел. Тя е това голямо нещо да помогне
другите, но аз имам малко проблеми. Аз съм пътека ездач на сърцето и най-оборудване, наем, включени, аз
собствен е бил построен за предприемане на тежки заземяване. Това е hardpoint с офроуд гуми, като най-много бих
път пътуват е 4 мили в работата. Търся приличен набор от "кръстоски". Нещо за
оф-роуд, така че мога да продължа да се обучават за определяне на дълги участъци на Лий теглене долина път, но нещо
, които ще направи живота ми по-лесно на пътя. Всякакви предложения? Друго нещо, което аз съм се чудех за
какво да облека. Предполагам, през юни в Италия на време може да получи малко топло и ми обичайното облекло на
дънки може да мъзга моята енергия и издръжливост. Идеята на ликра не се обжалва пред мен и бих предпочел провиснал
шорти. Аз ще бъда велосипед в продължение на 16 дни и така ще трябва да имат малък доставката им. (Мислех си за
с два чифта и ги миене всеки ден, но аз не съм горд, че къщата). Всички предложения за евтини,
провиснал, (лесно cleanable) цикъл гащета не изработени от ликра? И на трето място като моята основна колоездене е на разстояние от пътя
Аз търся един клуб по пътя на велосипед в Енфийлд, с които да тренирам. Отново някакви предложения?
Ник
PS - Не поставяйте името на нещо след употреба на алкохол. :-)
"Притурка" <nicholas.bishop1-SPAMMERS-@ntlworld.com> пише в съобщение
Новини: cZrV9.155 $ g64.4282 @ newsfep1-win.server.ntli.net ...
> ОК съм направил един луд нещо. Аз бях отишла и се регистрирали за Рим, за да на
купол
> Благотворителност яздя цикъл (www.rometothedome.com). Самата езда не е много
луд.
> Това е това голямо нещо да помагаме на другите, но аз имам малко проблеми. Аз съм пътека ездач на сърцето и
> Най-оборудване, наем включени Аз притежавам е
построен
> За предприемане на тежки заземяване. Това е hardpoint с офроуд гуми, като най-замени аз пътя е 4
> Мили в работата. Търся приличен набор от "кръстоски".
- Имам пълно SUS наем XC за извън roading реализирани, но това е до голяма степен голяма загуба на усилия
за пътя на кон, така инвестира в стари "бегач" стил Рали нд Solo. Той е в vgc и само разходи
£ 40. Той е на стойност проверка на местната преса / сделка страници / в мрежата. Видях една миналата седмица отиват за
£ 15, също е описано като vgc ... почти в сферата на еднократна употреба, използвайте веднъж, изхвърлете !!... В
красотата е това е предназначен за продължителна работа дължина на пътя. Бях малко притеснен, когато започнах да се на
то както изглежда толкова деликатен в сравнение с XC, но съм правил много O 'мили и, докосване Formica,
не са имали още един проблем. След като свикнете с остър седла (или да инвестират в кожа, и
струва) и идеята, че невероятно тънки колела не ще се разпадне на всеки pothole, те са
много забавно.
Нещо за оф-роуд, така че мога да продължа да се обучават определяне
> Дългосрочен се простира на Лий теглене долина път, но нещо, което ще направи живота ми по-лесно на пътя.
> Всякакви предложения? Друго нещо, което аз съм се чудех
за
> Е какво да облека. Предполагам, през юни в Италия на време може да получи малко
топъл
> И ми обичайното облекло на дънки може да мъзга моята енергия и издръжливост. Идеята на ликра не се обжалва пред
> Мен и бих предпочел провиснал шорти. Аз ще бъда
Колоездене
> Продължение на 16 дни и така ще трябва да имат малък доставката им. (Мислех да има два чифта и
> Измиване ги всеки ден, но аз не съм горд, че къщата). Всички предложения за евтини, провиснал, (лесно
> Cleanable) цикъл гащета не изработени от ликра?
За съжаление, Ликра не е наистина моден изявление. Това е технически материали, които фитили пот
далеч, поддържа постоянна температура и не ограничава bloodflow или да създават натиск точки.
Има начин жертвите на ликра часа, това е изцяло модел / цвят Driven все пак.
Технически дрехи могат да се носят по занижени начин, който не изкрещявам "кой ме nicked килим
Тогава?. Аз нося Рон Хил bikesters (tracksters за велосипеди 8-P) и кратко ръкав технически
тениска, с windcheater / водоустойчиво яке светлина, ако е необходимо и накрая ръкавици. По време на
зимата да добавя още един слой (дълъг ръкав колоездене Джърси и гамаши ликра), заедно с водоустойчив
дишаща панталони, ако това е гледам влажно. Обувки мъдър, аз имам стандартните педали и чифт на твърдите
подметка преподаватели. В bikesters са дълги панталони ликра колоездене. Те не са здраво кожата и да се
паша на терминала много добре, като предоставя определена сума на защита. Всичко това може да бъде получена
от местния магазин TK Max (обичаме TK Max ;-) на много разумна цена. Алтернативно, има
вероятно продажбите в местните магазини под наем в момента, за лятото съоръжения. О, да, също така Ликра изсъхне
невероятно бързо и опаковки, определени в много по-малка площ и е по-лек от деним. --
Ела към тъмната страна ... няма да съжалявате че .....' onest.
И на трето място като моята основна колоездене е офроуд Аз търся за по
> Автомобилен клуб на велосипед в Енфийлд, с които да тренирам. Отново някакви предложения?
>
За съжаление, не може да помогне за това.
> Ник
>
> PS - Не поставяйте името на нещо след употреба на алкохол. :-)
Успех с усилие, то надявам всичко върви добре, да ни афиш ..... ... и не забравяйте, че е
изцяло зависи от вас, но .......< погледи ляво / дясно и прошепва >..... каска !......
Ooops!, Аз съм от тук !..........
Дейв.
Ако това не е твърде далеч, може да намерите Finsbury Park CC полезен. Те се срещат в неделя в Potters Bar, просто
извън M25. Не е твърде далеч от Енфийлд и позволява на някои хубаво вози в Хертфордшир. Погледнете им
WWW - http://www.finsburyparkcc.org/ - тя дава информация за времето и места за срещи.
Има много други клубове на север Лондон. Просто направете подходяща за търсене в Google.
Роб
Паритет на покупателната способност - Ако някой иска да ме спонсор, че би било твърде голяма полза, тъй като трябва да повиши £ 1250 и
Сайтът все още имат само £ 2.
Ник
"Роб Кембъл" <robert.campbell@ccc.ox.ac.uk> пише в съобщението новини: b06bq4 $ AM3 $ 1@news.ox.ac.uk ...
> Ако това не е твърде далеч, може да намерите Finsbury Park CC полезен. Те се срещат в неделя в Potters Bar,
> Просто извън M25. Не е твърде далеч от Енфийлд и позволява на някои хубаво вози в Хертфордшир. Гледам
> В техните WWW - http://www.finsburyparkcc.org/ - тя дава информация за времето и места за срещи.
>
> Има много други клубове на север Лондон. Просто направете подходяща за търсене в Google.
>
> Роб
>
>
>
My Club отговаря неделя през цялата година, извън замъка PH в Уудфорд в 9am. 60 мили този път
на година, средно темпо тъй като е студено (17-20 mph).
Марк
"Притурка" <nicholas.bishop1-SPAMMERS-@ntlworld.com> пише в съобщение
Новини: L8MV9.2 $ l87.3379 @ newsfep1-win.server.ntli.net ...
> Паритет на покупателната способност - Ако някой иска да ме спонсор, че би било твърде голяма полза, тъй като трябва да повиши £ 1250 и
> Имат само още управлява £ 2.
>
> Ник
>
:-O
Gadget <nicholas.bishop1-SPAMMERS-@ntlworld.com> написа:
> Паритет на покупателната способност - Ако някой иска да ме спонсор, че би било твърде голяма полза, тъй като трябва да повиши £ 1250 и
> Имат само още управлява £ 2.
>
> Ник
Неговите добри за промяна, за да видите яздя благотворителност, когато всичко върви спонсорство за благотворителност и
ездачи се очаква да плати за пътуването си разходи.
http://www.rometothedome.com/rules.asp?event_id\u003d2
Тони
http://www.raven-family.com (http://www.raven-family.com/)
"Единният най-големият проблем в комуникацията е илюзията, че то е извършено" Джордж
Бърнард Шоу.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0