PDA

Пълна версия: Карти за Piedmonte.

majordan

Ние ще отидем до Пиемонт за една седмица в началото на юни и съм се чудех дали някой може да препоръча на карти за района - preferfably около 1:100 000 - и източник за тях. Планът е да се вози пътя мотори, така ние ще трябва да се намери някои по-малки пътища, където ние сме по-малко вероятно да тичам over.13

докери

Аз ще гледам в michellin себе си карти. те са много, но мисля, че те биха могли да бъдат 1:200,000. знам. успех.

Ifhannibalhad

Първоначално публикувано от majordan
Ние ще отидем до Пиемонт за една седмица в началото на юни и съм се чудех дали някой може да препоръча на карти за района - preferfably около 1:100 000 - и източник за тях. Планът е да се вози пътя мотори, така ние ще трябва да се намери някои по-малки пътища, където ние сме по-малко вероятно да тичам over.13

Здравейте Аз живея в западната част на Piedmonte и тичам дружество, почивка на велосипед в тази област. www.Ifhannibalhad.com. Картите трябва да се Geografico Istituto Centrale Carta Dei Dei Sentieri д rifugi. Те изготвят карти на 1:50,000 или 1:25,000 или 1:75,000 в зависимост от площта, която се поинтересувате Те са на разположение на място в добри книжарници.

Ако аз съм на разположение ще съм повече от щастлива да ми предлагат съоръжения като ръководство (предмет на разглеждане). Вие ще откриете, че дори и по основните пътни артерии, ще бъдат показани по отношение на автомобилистите. Повечето от пътищата в тази област доста тихо.

provolino57

Първоначално публикувано от majordan

Ако искате, можете да намерите и да закупите картите онлайн в http://www.maps-store.it/home.asp

Или можете да си купите карта в Торино, в Via Roma, център на Торино, можете да откриете, че има две библиотеки, които продават карти.

QikSmurf

Здравейте,

Аз наскоро посети леля си в Rosazza. Пътищата са страхотно за всеки, който иска да се катерят планини с неповторима гледка.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish