PDA

В Boudreaux конец

Пълна версия: В Boudreaux конец

Страници: [1] 2 3 4 5 6

хром рамка

Мисля, че имаме нужда от място да говорим за това. Всеки, който искате да започнете?

tspinner

Първоначално публикувано от хром рамка
Мисля, че имаме нужда от място да говорим за това. Всеки, който искате да започнете?

Тази нишка е просто много hooey. Не, Apple сос, Стинки Apple сос!

(И ние се чудя, защо той е обувка от друг "Байк форум"). : и или:

drewski

той има някои добри информация, но може да работи по неговата доставка.

Boudreaux

Мисля, че имаме нужда от място да говорим за това. Всеки, който искате да започнете? Мирише на шлеп товар за мен.

Hitchy

LOL .... не го плаши / я / го от все пак ... си връхната точка на моите дни, които виждат Bourdreaux е rubbished .... капитана на една подложка, за съвършенство "пуснат надолу" изпълнител. Убеден съм, хора стълб нещата просто да се види дали те могат да получат "hœy'...... поддържат добрата работа Boudreaux !...... мога да започнете Boudreaux фен клуб ..... всички вземам ?..... някой ?...... някой ?........

наздравици,

Hitchy

Boudreaux

Първоначално публикувано от Hitchy
LOL .... не го плаши / я / го от все пак ... си връхната точка на моите дни, които виждат Bourdreaux е rubbished .... капитана на една подложка, за съвършенство "пуснат надолу" изпълнител. Убеден съм, хора стълб нещата просто да се види дали те могат да получат "hœy'...... поддържат добрата работа Boudreaux !...... мога да започнете Boudreaux фен клуб ..... всички вземам ?..... някой ?...... някой ?........

наздравици,

Hitchy Това е HOOEY bub. Но аз обичам начина, по който говори. ;)

Eidetic

Може би това е hœy след това е покрит с мръсотия

mjw_byrne

Кой действително превози "hooey" от баржа все пак? Шлеп натоварване на hooey е много hooey ..... никога не го видя обвиняват някой от публикуване на "малка кофичка hooey на" или други умерена сума ...

Но сериозно обаче, той изглежда като енциклопедия под наем на знания, но с какво е отношението?

BACARDI

Една лопата е лопатата и Boudreaux е само една малка ПОС в този форум във всеки случай.

Boudreaux

Първоначално публикувано от Бакарди
Една лопата е лопатата и Boudreaux е само една малка ПОС в този форум във всеки случай. Обратна връзка от реалния hooeymongers е толкова мъдро.

BACARDI

Първоначално публикувано от Boudreaux
Обратна връзка от реалния hooeymongers е толкова мъдро.

Да и така са ПОС тролове като вас.

Boudreaux

Първоначално публикувано от Бакарди
Да и така са ПОС тролове като вас. HAHAHA Да, на хора на rec.bicycle технологии дискусионна форум знам всичко за около някои P T * S trolls.Isn "Вашата карта за всички удари навън?

brightgarden

Знаеш ли, вие стоите на собствените си заслуги. И самоирония, дори ако понякога абразив, все още е забавен по свой начин - няма нужда да го посочи на лицето (лицата, които, най-вероятно, няма да виждам смисъл така или иначе).

Защо, ако нямате уважение към някого, да ви притеснява губите енергията си отговори?

рециклиране

Аз съм сигурен, че не съм единственият, който пропуска Оле Memphmann ... но се опитва да хвърли Boudreaux в екстремната ще е малко над нормата.

brightgarden

О, да. Липсва ми memphmann също. Той е извънредно забавен. Какво се е случило с него?

daveornee

Над 1200 Мнения: повечето от тях са нещо полезно.
Изразените мнения са безплатни, но те често имат положителна стойност.
"Boudreaux" е най-винаги си струва чете. Аз не искам "Boudreaux" забранена тук. Понякога си един лайнери са "много hooey". Всяко лице, трябва да има свобода на словото на форума.

discobean7

Boudreaux е направо стрелец, че на моменти може да бъде малко абразивни. Сигурен съм, че rubs някои хора по грешен начин. Имайте предвид, че когато той е в неговите най-абразивни той е просто казано от една обща перспектива смисъл. Има далеч по-голям от? Ч? Les там, че не разполагат с никакви на информацията, която той предлага. Аз казах да го задържим. Това ми е 2 цента.

brightgarden

Ах, на глас.

Съхранявайте Boudreaux. Той не може да бъде много забавно, но той е ценно.

ccorrick

Тази нишка е това, което е забавен!

: D

JohnO

Хей, аз не виждам кой да е от другите WAG пребиваващ получаване собствените си конци. Не беше Уайлд, че тя каза, че единственото нещо по-лошо, отколкото се говори, не беше се говори за?

Но сериозно, не си спомням някога Boudreaux казва нещо, което е неточно - винаги има право на пари. Не мога да мисля за много по-дразнещо хора - тези, които стреля на разстояние от устата им, когато те нищо не знаят, или хваля за абсурдно статистически данни за ефективността, че е невъзможно да бъдат архивирани.

Но ние сме само becase каза всички тези хубави неща, не го пусна да си главата ....

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations by vB Enterprise Translator 3.3.1