| |
| | LinkBack | Thread Инструменти | Search This Thread | Display Modes |
|
#1
| |||
| |||
Котиращ Оферта "По дяволите, ако на пазара не е основният фактор за повечето американски избор на медикаменти. И половината от времето, техните лекари "прекалено. - "Ричард Кавел" <richardcavell@mail.com> новини server.bigpond.net.au в sci.med.cardiology на Събота, 21-ви юни 2003 Дже Махарадж http://www.mantra.com/jai Om Shanti |
|
#2
| |||
| |||
** Ако не отговорите на Дже пост Махарадж, моля, не забравяйте да парченце оригиналното съобщение в своята цялост ** "Д-р Джей Махарадж" Информационно Игра на тази личност е да се използват остарели статии за привличане на хората да си уебсайт, където се продава психически услуги. Какво е най-забавното е, че много от групите, към които му се съобщения crossposted не съществуват. Той язви много групи Usenet. Неговата стандартен метод за отговор на Атаката срещу доверието му е да се осланям на оригиналната статия или да дават личен контакт на подателя информация и заплашват да докладва на изпращача да си доставчик за спам или вземане на заплахи (на Самото определение за ирония). Някои информация Re: Дже Махарадж. mantra.com мантра Corporation PO Box 1919 Хонолулу HI, 96792-6919 САЩ IP адрес 206.126.0.13 [flex.com] стопанска единица Име: МАНТРА КОРПОРЕЙШЪН "Record Type: магистър име за вътрешен Печалба Corporation входящия номер: 82087 D1 Статус: Активен Цел: Бизнес консултации, маркетинг, реклама И СВЪРЗАНИ С ТЯХ УСЛУГИ Място обединен: Хаваи САЩ Включването Дата: 11/30/1990 разпращане Адрес: PO Box 1919 Waianae Хавай 96792-6919 Съединени щати служител информация Stevens, Jay R Милър, JOAN Е 11/30/1990 за обединение Flex.com 11.31 .. 0 - 206.126.15.255 П.К. 22481 Хонолулу, HI 96823-2481 САЩ IP адрес 206.126.0.13 Административен контакти: Уонг, Delgory K. del@flex.com +1-808-539-3790 ISP Flexnet, Inc Flex Информационна мрежа 808.732.8849 ХАВАЙ-мейл: postmaster@aloha.com Хавай Първо публичен достъп Интернет доставчик IP адрес: 199.201.240.1 hindu.org хималайски академия * 107 * Kapaa Kaholalele пътищата, HI 11111 САЩ IP адрес 64.75.159.118 Момче, има много информация там за този човек ... допреди няколко области на стойност не се споменава тук ... Това е интересно: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198 Неговото "истинско" име е трябвало да бъде Джей Стивънс. Налице е анти-Джей твърде дискусионна група: Новини: alt.flame.jay-Stevens Член на "Пламък Джей Стивънс" група е "Хосе Mariachi",) друга самопровъзгласилата се "доктор"?) "Mariachi" уеб сайт може да бъде друг фалшиви пари вземете забележително подобен на сайта Стивънс, mantra.com. Ето един чист Дже Често задавани въпроси [дълъг, но интересен] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # бб и кратка версия тук: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ Той направи Kook на месец за месец юни на 1995 г. тук: http://www.lart.com/auk/whiners.html Имаш нещо да добавите? E-Mail djmsux@hotmail.com |
| Маркери |
| Thread Инструменти | Search This Thread |
| Display Modes | |
| |
Всички времена са GMT -4. В момента е: 04:39 ч..
Powered By: VBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Търся Машина Приятелски URL адреси от vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com
Powered By: VBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Търся Машина Приятелски URL адреси от vBSEO 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com









Linear Mode

















