Co hybridní pohodlí kolo si mám koupit?
Zobrazit v plné verzi: Co hybridní pohodlí kolo si mám koupit?
Já jsem chtěl získat nové hybridní kolo a já jsem vzhledem k následující dělá / modely:
Trek Navagator 100
Schwinn Voyager GS
Bianchi Advantage
Raleigh SC 30
Jamis Citizen
KHS Westwood
Obecné koni. Zpevněné plochy, occationally balené štěrku.
Děkujeme vám! :)
Prosím, neváhejte se přidat nějaké připomínky, veškeré informace, by bylo velmi užitečné, a nejvíce ocenil! :)
Koupil jsem si Giant Cypress DX ... pěkný kolo, dobrá cena
Jaká je cena Cypress DX? Můžete mi říct něco o tom? Jako typ rámu, přední náprava, hmotnost [pokud víte, že]? Díky, budu se muset podívat se nahoru. :)
Pokud se moderátor mohl přidat Giant Cypress k hlasování, které by bylo super! Šel jsem na stránkách Krkonoš a myslím, že by bylo dobrý přidat do seznamu.
Díky! :)
Originally posted by PseudoTrek
Jaká je cena Cypress DX? Můžete mi říct něco o tom? Jako typ rámu, přední náprava, hmotnost [pokud víte, že]? Díky, budu se muset podívat se nahoru. :)
Cypress soubor mi 660 dolarů CDN, včetně 15% daň z prodeje. Hliníkový rám, přední náprava Suntour ... Nevím, hmotnost, a to především proto, že je mi jedno, co na kole způsoby. V době, kdy jsem ho naložené košíky, zvonky, blatníky, píšťaly, světla a nejrůznějších polička, několik gramů tu a tam na rámu nebude dělat spoustu rozdíl. Myslím, že je rozdíl mezi závodníky a dojíždějících.
All in all, DX, která má přední náprava jako primární upgrade ze základního modelu, byla jen 100 dolarů rozdíl v ceně, tak. Bylo to pěkné kolo a určitě nejlepší muziky za babku bych mohl najít, když jsem byl na kole-shopping ".
Podíval se na zkoušku a jel Giant Cypress. Rozhodně je v provozu. Thanks for the suggestion!
Ve skutečnosti, bike shop, který prodává Krkonoš, v mém městě, je bez úpravy tak dlouho, jak jsem vlastní kolo. Také se mohou změnit úchop pro řazení Rapid Fire systém pro asi 25 dolarů. :)
Jakoukoli šanci jste mohli poskytnout odkazy na kola, abychom / vidím specifikace, aniž by na ně podívat se samostatně?
Trek Navagator 100
http://www.trekbikes.com/bikes/2004/citybike/navigator100.jsp
Schwinn Voyager GS
http://www.schwinnbike.com/products/bikes_detail.php?id=293
Bianchi Advantage
http://www.bianchiusa.com/advantage.html
Raleigh SC30
http://www.raleighusa.com/items.asp?deptid=6&itemid=169&va=0
Jamis Citizen
http://www.jamisbikes.com/bikes/04_citizen.html #
KHS Westwood
http://www.khsbicycles.com/04west.html
Giant Cypress
http://www.giantbicycle.com/us/030.000.000/030.000.006.asp?lYear=2004&bikesection=8836&range=147&model=10783
Tyto odkazy budou buď jít do jejich specifikace, nebo umožní divákovi kliknout na odkaz na specifikace. Opět, všichni z nich jsou velmi blízko v ceně, s výjimkou Bianchi, který je 100 dolarů více než ostatní.
Díky, doufám, že tato pomoc.
Všichni Zdá se, že přední sedadla a odpružení, a to nevypadá jako budete potřebovat něco chuť na to, tj. off-road jízdy. Plus, hybridy / komfort kola nejsou skutečně vyrobené za to.
Máte mnoho (prudký) kopce kolem vás? Protože jestli ne, nevidím žádné potřebu "Mega-range" / babička zařízení = ne Schwinn nebo Jamis.
Advantage Nezdá se, že se něco výrazně lepší než ostatní kola, tak bych si to.
Pokud jde o součásti hnacího ústrojí, zbývající kola jsou všude stejné. Ti všichni jsou Shimano SRAM / Gripshift. pokud bych měl hodnost je, řekl bych, že KHS má nejlepší komponenty, následovaný Giant, Trek, a Raleigh. Nicméně, já nejsem zcela obeznámen s některými z těchto komponent, tj. C051. Zde je odkaz na součástky (Věřím, že nejkvalitnější jsou nahoře, po nejnižší):
http://bike.shimano.com/comfort/index.asp
Chtěl bych doporučit KHS, nebo Giant. Ale to vše přijde na vašich preferencích.
Máme nějaké strmé kopce, které opravdu potřebují "Megarange" ozubení a occationally, jedna z cest jedeme, je mimo zpevněný povrch, takže přední odpružená vidlice pomáhá ven.
Díky za vstup na Advantage. Myslím, že to by bylo asi jako někdo, kdo chce "BMW" jméno. Bianchi bude vypadat hezky na straně kola. :)
Věřím, že jsem se rozhodl jedno, co dostanu. Věřím, že půjdu s Giant Cypress. Můžu to v obchodě, který nabízí bezplatné úpravy tak dlouho, jak jsem vlastní kolo. Také budu muset přejít na rychlé palby typ řazení, jak jsem raději, že po uchopení řazení. Já jsem zvolila černou barvu stejně. Jiná barva [stříbrná / Merlot] je hezký, ale je těžké se zmýlit se základní černou barvou. Kromě toho bude odpovídat mé helmu lépe. : D
Myslím, že většina z kol mají Mega-Range. Moje chyba. Každopádně, nyní na kole.
Změna plánů. Místo toho, Giant Cypress, já jdu s TREK 7100 Navigator. Já se na to podívat přes víkend, a líbilo se mi lépe než Krkonoše. A nové barvy pro rok 2005 je velmi pěkný! Nemáte žádné obrázky jako webové stránky TREK je stále zobrazují 2004 barev 7100. Nemůžu se dočkat, až jsem si to! :)
Průzkum je oficiálně u konce. Děkuji Vám za vstup! :)
Jen tak pro zajímavost, jste se rozhodl ještě?
Jen tak pro zajímavost, jste se rozhodl ještě?
Oh,. . . ano jsem, opravdu! :)
Rozhodl jsem se jít s TREK, i když ne 100, ale 7100. Nové barevné schéma 2005 byl jedním z největších trumfů. BIG další prodejní místo,. . . . [Chtěl jsem jet s Gary Fisher Tiburon, protože přišel s Rapid Fire řazení]. . . . . byl rozdíl v nákladech mezi Gary Fisher [což bylo více než TREK] a TREK, bike shop přešel z rukojeti provoz s řazení Rapid Fire! Gary Fisher Tiburon, pro rok 2005 bude muset modrá metalíza a stříbrné barevné schéma [největší pravděpodobností shiney], ale barvu pro rok 2005 TREK 7100 IMHO je mnohem lepší. To má matný povrch, nikoliv shiney. Barva je trochu těžké vysvětlit. Střední stříbro a zlato-ish dva tón. Člověk musí osobně podívat pochopit barev. Velmi země-tón v vzhledu. Koupil včera, a jakmile se práce provádí na to, já si to vyzvednout.
Dny jízdy Sears, velmi těžké, horské kolo konfiguraci rámu, a nepříliš atraktivní kola jsou oficiálně u konce. : D: cool:
Ještě jednou díky za všechny vstupy. :)
Hi Pseudo, Oh jste dostat 7100, dobrý. Dejte nám vědět, jak se ti to líbí. Jak jsem již uvedl v jiné místo jsem dostal já, love it.
Jde Tony
Hi Pseudo, Oh jste dostat 7100, dobrý. Dejte nám vědět, jak se ti to líbí. Jak jsem již uvedl v jiné místo jsem dostal já, love it.
Jde Tony
Tony [a všechny ostatní zainteresované], tento motocykl je zcela AWESOME!! 'Entry Level' můj zadek! : p Můj starý kolo, téměř 45 liber, podrážděný-ných na horském kole, byl v důchodu, s velkou radostí. Můj nový TREK 7100 je 10 krát lepší než dnes sice barbarské MTB. Máme stopu, která byla kdysi vlaková trať, nyní štěrková cesta pro pěší a cyklisty [non-motor]. Dříve, když na MTB bych jít na 10-12 mil a jsou opotřebované, a ještě 4 nebo tak nějak více kilometrů, dokud jsem se vrátil k autu. Minulý pátek jsem [s mojí ženou] jel 20 mil na stejné trase, a mohl jít dál. Tento TREK 7100 byla nejpohodlnější jízdu a nejvznešenější zalomení všech kol jsem byl on!
Malá poznámka na straně rozdíly, a proto další kolo nebyl dobrý kolo. I když, MTB je obchodní dům kole. . . jak je stará, nejsem si jistý. Když jsem jel to s mou ženou, na betonový podklad, přičemž pobřežních se střední stoupání, bude moje žena nakonec přede mnou, i když vážím víc než ona, a moje kolo urcite váží víc než její kolo. To mě věřit, že moje kolo má nějaké problémy válcování, možná důvod, proč bych se tak unavený z dlouhé jízdy. Samozřejmě teď [netřeba říkat], když pobřežních kopce dolů, budu muset lehce poklepejte na brzdy jsem čas od času, nebo to skončí před ní. Jak má být.
Mimochodem, říkal jsem upgrade na kole, než jsem to. Chtěl jsem Rapid Fire řazení, a já jsem rád, že jsem to udělal. Přesouvá velmi dobře. LBS hodil úchyty [která byla docela příjemně], a kickstand [moje kolo, který neměl], a musel změnit z kazety na kazetu Sunrace Altus pro Rapid Fire řazení do práce.
Konečně, barva tohoto kola je to, co jsem naprosto milovat. matné zelené / matné zlaté pergamenu na rok 2005 je velmi snadné na oči. Mým jediným problémem je, že jsem mohl skončit zřítilo na kole, protože jsem tak přijímá barvu, že jsem držet oogling rám při jízdě! : rolleyes:
Každopádně jsem si jistý, že vyšší ceny kola se mohou cítit lépe, nebo jezdit na kole, než to, ale pokud jde o mě, jsem nejlepší na kole pro mě! : D
Dobré, že se vám uyour kole. Je možné, že vaše MTB (kola) jeli na brzdy? , Které mohou být jedním z důvodů, že jsi pomalý a vyhořela dřívější (kromě nízké kvalitě podrážděný).
Dobré, že se vám uyour kole. Je možné, že vaše MTB (kola) jeli na brzdy? , Které mohou být jedním z důvodů, že jsi pomalý a vyhořela dřívější (kromě nízké kvalitě podrážděný).
Ověřil jsem si, že čas od času, ale nevšiml jich dotýkat. Když jsem se vydala jim, oni se odlepili od okraje stejně. Jo, ještě něco, jsem skoro měl MTB na 2. stupni, zatímco na této trase. Pedeling zdály příliš tvrdé jinak. Nicméně, jsem ve 4. 7100 po celou dobu, a dokonce 5. za chvíli. Byli jsme na koni around 10 mph většinu času.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net