Bike nabíječka baterií
Zobrazit v plné verzi: Bike nabíječka baterií
Ahoj
Mnoho z ležící fanoušci jsou dobrý fotograf, s použitím filmu nebo digitálního fotoaparátu. Problém všech
digitální fotoaparáty je krátká životnost baterií. Budete potřebovat vždy, hodně náhradních Baterie,
nabíječka baterií nebo AC / DC adaptér. Žádný problém, když jste doma, nebo někde v městském
míst, ale jak pro nabíjení baterií v poušti, na kole mil nebo kilometrů daleko od
města? Má někdo vymyslel nabíječka baterií, pomocí dynamo 6V stejnosměrný proud pro osvětlení na kolo
náplň prázdné baterie ještě?
Best regards from Sovenia
Joze MAROLT Lightning P-38 Nikon CP5000
"Joze MAROLT" skrev ...
> Mnoho ležící fanoušci jsou dobrý fotograf, s použitím filmu nebo digitálního fotoaparátu. Problém všech
> Digitální fotoaparáty je krátká životnost baterií. Budete potřebovat vždy, hodně náhradních Baterie,
> Nabíječka baterií nebo AC / DC adaptér. Žádný problém, když jste doma, nebo někde v městském
> Místa, ale jak pro nabíjení baterií v poušti, na kole mil nebo kilometrů daleko od
> Městech? Má někdo vymyslel nabíječka baterií, pomocí dynamo 6V stejnosměrný proud pro osvětlení na kolo
> Náplň prázdné baterie ještě?
http://www.mark-ju.net/bike_ride/equipment/charger.htm
To vypadá docela v pohodě.
Cheers z Dánska Mikael
Tato stejném místě vám dal odkaz na také šikovný 8 LED zadní blikač, který je Solar
powered ... kompletní se stavebními plány. Červená AM eh
-------------------------------------------------- --------
"Mikael Seierup" <briangoebbels@hotmail.com> wrote in message
news: b5a65n $ 27dgbn $ 1@ID-169681.news.dfncis.de ...
>
> "Joze MAROLT" skrev ...
>> Mnohé z ležící fanoušci jsou dobré fotograf, s použitím filmu nebo digitálního fotoaparátu. Problém všech
>> Digitální fotoaparáty je krátká životnost
baterie.
>> Vždycky potřebujete hodně náhradních Baterie, nabíječka baterií, nebo AC / DC adaptér. Žádný problém, když
>> Jste doma nebo někde v městských zónách,
ale
>> Jak účtovat baterií v poušti, na kole nebo mil kilometrů daleko
pryč
>> Z měst? Má někdo vymyslel nabíječka baterií, pomocí dynamo 6V stejnosměrný proud pro osvětlení kola
>> Znovu naplnit prázdné baterie ještě?
>
> Http://www.mark-ju.net/bike_ride/equipment/charger.htm
>
> To vypadá docela v pohodě.
>
> Cheers z Dánska Mikael
"Joshua Goldberg" skrev ...
> Červený AM eh
To by bylo Anders "Ein Volk, ein Führer ... CEPT 56%, která nepodporuje non-OSN sankce
války "Fogh? Slouží málo Blair-wannabee právo, pokud se mě ptáte. ;-)
Poslali sub a Corvette. Kolik pobřeží issit Iráku?
A na našich amerických přátel ... Ahoj! Ty hranolky jsou stále zabije tě, co říkáte em. ;-)
M.
Za přibližně stejnou váhu jako generátor nastavení, můžete si solární nabíječku, která funguje, zda jste
jsou šlapání, nebo ne. Batteries.com má ten, který váží ,28libra a bude účtovat v AAS 4 ", jak
méně než 12 hodin přímého slunečního "a stojí 20 babek.
"Joze MAROLT" <jmarolt@siol.net> wrote in message news: mQ0ea.2494 $ @ wK6.106174 news.siol.net ...
> Hello
>
> Mnoho ležící fanoušci jsou dobrý fotograf, s použitím filmu nebo digitálního fotoaparátu. Problém všech
> Digitální fotoaparáty je krátká životnost baterií. Budete potřebovat vždy, hodně náhradních Baterie, baterie
> Nabíječka nebo AC / DC adaptér. Žádný problém, když jste doma, nebo někde v městských zónách,
ale
> Jak pro nabíjení baterií v poušti, na kole mil nebo kilometrů daleko od města? Má
> Někdo vymyslel nabíječka baterií, pomocí dynamo 6V stejnosměrný proud pro osvětlení kola doplňování prázdný
> Baterie ještě?
>
> Best regards from Sovenia
>
> Joze MAROLT Lightning P-38 Nikon CP5000
>
>
wow-12 hodin přímého slunečního .... byla zima tak dlouho Nemohu si vzpomenout, co Slunce vypadá. Don't
nezapomeňte se někdy viděli 12 hodin přímé slunce v jeden den.
-------------------------------------------------- --------
"Robert Haston" <rehaston@earthlink.net> wrote in message
news: 6m8ea.10108 $ pK4.856123 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net ...
> Pro přibližně stejnou váhu jako generátor nastavení, můžete si solární nabíječku, která funguje, zda
> Jste šlapání, nebo ne. Batteries.com má ten, který váží ,28libra a bude účtovat v AAS 4 ", jak
> Méně než 12 hodin přímého slunečního "a stojí 20 babek.
>
>
> "Joze MAROLT" <jmarolt@siol.net> wrote in message news: mQ0ea.2494 $ @ wK6.106174 news.siol.net ...
>> Hello
>>
>> Mnohé z ležící fanoušci jsou dobré fotograf, s použitím filmu nebo digitálního fotoaparátu. Problém všech
>> Digitální fotoaparáty je krátká životnost
baterie.
>> Vždycky potřebujete hodně náhradních Baterie, nabíječka baterií, nebo AC / DC adaptér. Žádný problém, když
>> Jste doma nebo někde v městských zónách,
> Ale
>> Jak účtovat baterií v poušti, na kole nebo mil kilometrů daleko
pryč
>> Z měst? Má někdo vymyslel nabíječka baterií, pomocí dynamo 6V stejnosměrný proud pro osvětlení kola
>> Znovu naplnit prázdné baterie ještě?
>>
>> S pozdravem z Sovenia
>>
>> Joze MAROLT Lightning P-38 Nikon CP5000
>>
>>
>>
>>
>
Mikael:
Welches Pozemek Sie Phasen innen?
Derek
v článku mQ0ea.2494 $ @ wK6.106174 news.siol.net, Jože MAROLT v jmarolt@siol.net napsal
3/19/03 11:22 AM:
> Hello
>
> Digitální fotoaparáty je krátká životnost baterií. Budete potřebovat vždy, hodně náhradních Baterie,
> Nabíječka baterií nebo AC / DC adaptér. Žádný problém, když jste doma, nebo někde v městském
> Místa, ale jak pro nabíjení baterií v poušti, na kole mil nebo kilometrů daleko od
> Městech? Má někdo vymyslel nabíječka baterií, pomocí dynamo 6V stejnosměrný proud pro osvětlení na kolo
> Náplň prázdné baterie ještě?
>
> Best regards from Sovenia
>
> Joze MAROLT Lightning P-38 Nikon CP5000
Jsem také zájem o informace o lidi, kteří vytvořili generátory a solární panely pro nabíjení každý styl
baterie.
"Robert Haston" <rehaston@earthlink.net> wrote in message
news: <6m8ea.10108 $ pK4.856123 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net> ...
> Pro přibližně stejnou váhu jako generátor nastavení, můžete si solární nabíječku, která funguje, zda
> Jste šlapání, nebo ne. Batteries.com má ten, který váží ,28libra a bude účtovat v AAS 4 ", jak
> Méně než 12 hodin přímého slunečního "a stojí 20 babek.
>
Zvědavý jsem navštívil Batteries.com na pohled, a našel popsán jako nabíječka pro NiCd AAS.
Jelikož jsem použít NiMH v mém Canon A40, Odeslal jsem dotaz na jejich informace v recepci s dotazem, zda to bude nabíječka
to ty taky. Dostal odpověď, že to AM funguje to na každém niklu na AAS, takže by NiMH
dobití OK.
OTOH, již mám Rayovac PS1 nabíječku (10,99 dolar na Walgreens), který se zdá být přibližně stejné
rozměry a hmotnost jako jeden ilustroval, a po jednotlivých okruhů pro každou baterii, bude účtovat
1, 2, 3 nebo 4 baterie. A na poradenství v článku, který jsem četl v jednom z digitálního fotoaparátu recenzi
míst (pravděpodobně Steves Digicams) nesu sadu lithium AAS jako zálohy pro NiMH. I'm new to
digitální fotografie, ale vzali alespoň 200 fotografií za poslední měsíc na počáteční starosti
moje NiMH AAS. Zdá se mi, že jsem nemusel solární nabíječce, pokud jsem byl na turné, které převyšují
měsíc. Na tyto zájezdy ráda hýčkat se s motel pobyt každý 5. den nebo tak, a mohl dělat
NiMH dobití pak, takže myslím, že nebude mít se tento solární nabíječka.
Pamela BikeE RX
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0