PDA

INSYNC 158 odpružená vidlice otázku ...

Zobrazit v plné verzi: INSYNC 158 odpružená vidlice otázku ...

gclark8

"INSYNC 158 odpružená vidlice s 45 mm cesty"

Těším při nákupu jízdních kol s touto vidlice může být upravena pro cestování a váhu?

Pokud ano, jak?

Existuje výrobců webové stránky? Diagramy?

Any help is appreciated.

Darjevon

dont být hloupý. koupit kolo s Manitou, Marzocchi, nebo RockShox vidlice. Pokud například špatné, jako jsem já, koupit **** tiest kole s RST, jak Theyre lepší než nsyncs. Ujistěte se, že si ten, který ačkoli. I dont vlastně vím o tom hodně, ale četl jsem hodně na toto téma. Pokud můžete shromáždit až 400 koupit Gary Fisher Wahoo - relativně nízká end komponenty, ale opravdu pěkné svezení, komfortní vznik geometrie, a to je poměrně levné vidličku, ale domnívá se hezky.

gclark8

Díky za odpověď, to je dobrá rada: Pokud například špatné, jako jsem já, koupit **** tiest kole s RST, jak Theyre lepší než nsyncs. Ujistěte se, že si ten, který ačkoli.

Kole přišel včera. Má RST, pěkné a měkké, jen to, co jsem potřeboval, cestování je trochu delší, ale jakmile v sedle, to je OK. To přišlo s obrovským rozkládací list v 5 jazycích, které říká, že nic nemůže být upravena. ;)

Je vstupní úroveň (přibližně 400 USD), trekové kolo z plsti (Trevisa), koupil pro zimní nákupy a dojíždění do bazénu. Dnes se dostane své dopravce, příští týden zimního blatníky ... Koupil jsem si pěkné Michelin košíky ..

Solanog

Díky za odpověď, to je dobrá rada:

Kole přišel včera. Má RST, pěkné a měkké, jen to, co jsem potřeboval, cestování je trochu delší, ale jakmile v sedle, to je OK. To přišlo s obrovským rozkládací list v 5 jazycích, které říká, že nic nemůže být upravena. ;)

Je vstupní úroveň (přibližně 400 USD), trekové kolo z plsti (Trevisa), koupil pro zimní nákupy a dojíždění do bazénu. Dnes se dostane své dopravce, příští týden zimního blatníky ... Koupil jsem si pěkné Michelin košíky ..

Dobré pro vás, že to nebyl přišel s Insync, to jsou CRAP: eek: Mine přišel s jedním z těch, nevím model, ale trvalo to asi 6 měsíců, pak jsem koupil Marzocchi MX comp w / ETA, velká vidlička, to je asi rok starý a jsem neudělal nic pro to, že drží tlak na dlouhou dobu jsem se zřídka, aby do ní vzduch. Chtěl jsem odolnost a pevnost jako hlavní rys jsem se starat o hmotnosti, a bylo doporučeno v průběhu Marzocchi Rock Shox a Manitou. Přítel měl pár RSTS a nemá nic, ale dobré věci říkat o nich. On není těžké, jsem váze 200 liber: rolleyes:.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish