PDA

Každý, kdo tření řazení 9SP nebo 10sp?

Zobrazit v plné verzi: Každý, kdo tření řazení 9SP nebo 10sp?

John M

Já jsem postupně modernizuje pěkný starší ocelový rám, ale nemůže si dovolit koupit celé hnací ústrojí najednou. Rád bych, aby nejprve upgradovat všechno, ale řazení se kempový 9 nebo 10 a získejte ergo páky, když jsem ušetřit více peněz. Každý, kdo má nějaké zkušenosti s třením řazení 9 nebo 10 sp. Díky.

chrom rám

Já dělám přesně to samé jako ty a byli tření DA10 přesouvá do zad a záznam ztrojnásobit v přední pro rok. Works great. Někteří lidé skutečně jako tření lépe, protože je lehčí a doladění není tak choulostivá.

SMEG

Jo, jsem měl stejný problém jako vy s touto starou raleigh turné kole, ale rozhodl jsem se získat nové silniční kolo místo. Ale pokud jeho slušné ocelový rám by to mohlo být třeba stále nové hnací ústrojí, ale pokud to stojí víc než celý rám a tak nemám za to, jak je aktualizovat.

tiddy

Jo, jsem měl stejný problém jako vy s touto starou raleigh turné kole, ale rozhodl jsem se získat nové silniční kolo místo. Ale pokud jeho slušné ocelový rám by to mohlo být třeba stále nové hnací ústrojí, ale pokud to stojí víc než celý rám a tak nemám za to, jak je aktualizovat.
Ano, jsem tření přesouvá na několik let na ocelové Harry Quinn rámu, s Campagnolo Chorus 9 speed - std 53/39 vpředu (původně 52/42). Nikdy žádné problémy - já bych se neobtěžoval aktualizovat. Koupil jsem Trek5500 rámu (3. straně) a postavil jej Campagnolo Veloce 9 rychlost, s Ergo Úrovně. Řazení je mnohem lepší a bezpečnější. Ne zcela rozdílné rychlosti o kola - Trek je rychlejší, ale PouĎívám Campag. Shamals (2. ruka) - více aero.

Mr_Potatohead

Já jsem postupně modernizuje pěkný starší ocelový rám, ale nemůže si dovolit koupit celé hnací ústrojí najednou. Rád bych, aby nejprve upgradovat všechno, ale řazení se kempový 9 nebo 10 a získejte ergo páky, když jsem ušetřit více peněz. Každý, kdo má nějaké zkušenosti s třením řazení 9 nebo 10 sp. Díky.

Dalo by se také dostat 10s kempový transformátorů a jejich využití s 9s přehazovačky Shimano 105, Shimano řetěz 10s, 10s a Ultegra kazeta, a shiftmate Jtek.

Shiftmate umožňuje kombinovat Shimano přehazovačky s kempový řazení.

I've got to start a funguje to skvěle. Levnější než provoz všech kempový věci.

John M

Dalo by se také dostat 10s kempový transformátorů a jejich využití s 9s přehazovačky Shimano 105, Shimano řetěz 10s, 10s a Ultegra kazeta, a shiftmate Jtek.

Shiftmate umožňuje kombinovat Shimano přehazovačky s kempový řazení.

I've got to start a funguje to skvěle. Levnější než provoz všech kempový věci.

Díky, jsem považoval Shiftmate a Shimano / CAMPY směsi, ale už jsem sebral hodně o pár kol CAMPY a kliky. Teď jsem stále přehazovačky a kazetu. S vysokými náklady na ergo (STI nebo na to přijde), řazení, chci zůstat u své staré řazení tření režimu, dokud jsem na místě právo jednat o řazení Ergo.

daveornee

I tření posun 9 speed na mé 2 touring kola přes řazení bar end. Podíval jsem se na tom, že na mé cestě kole taky, ale někdo mi prodal celý groupo za cenu, že se modernizace prostě příliš snadné.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Languages translations delivered by vBET 3.3.1