PDA

mp3 přehrávače

Zobrazit v plné verzi: mp3 přehrávače

Doobrie

im myšlení, jak získat pro mp3 přehrávač a zároveň im out na kole nebo chůze, běh, atd. ...

může někdo doporučit jeden?

Elyob

"doobrie" <doobreee@DELETEyahoo.co.uk> wrote in message
news: MPG.194169368e20d0849896d8 @ news.gradwell.com ...
> Im myšlení, jak získat pro mp3 přehrávač a zároveň im out na kole nebo chůze, běh, atd. ...
>
> Můžete někdo doporučit jeden?

Mám cheapy jeden z ebuyer.co.uk http://tinyurl.com/d1kw

Získejte 128 megabajt paměti stejně, a máte dostatečně slušný stroj.

Pravděpodobně stojí získání nabíjecí baterie nastaveno příliš.

David Gillbe

Nevím o jiných lidí - ale toto rozhodnutí jsem narazila asi před rokem a skončil nákup
Sony čisté MD minidisk player. Bál jsem se o "jog", ale i při jízdě na horském kole na
velmi členitý povrch, hudba není přeskočit. Také bych chtěl být velmi * * pozor bezpečnostní aspekty
poslechu hudby, zatímco na kole (Předpokládám, že to je to, co chcete za mp3 přehrávač). Někdo jiný
mám myšlenky na hudbu, zatímco na kole. Vím, že někteří lidé, kteří zachovávají obě uši zapojen a objemu
nahoru, a někteří, kteří odmítnou držet nic v uších, aby mohli slyšet auta. Stanoviska?

Elyob

"David Gillbe" <david.NO^&$SPAMgillbe@merton.ox.ac.uk> wrote in message
news: bb7m2i $ ld8 $ 1@news.ox.ac.uk ...
> Nevím, o ostatních lidí - ale toto rozhodnutí jsem narazila asi před rokem a skončil nákup
> Sony čisté MD minidisk player. Bál jsem se o "jog", ale i při jízdě na horském kole na
> Velmi členitý povrch, hudba není přeskočit. Také bych chtěl být velmi * * pozor na bezpečnost
aspekty
> Z poslechu hudby, zatímco na kole (Předpokládám, že to je to, co chcete
mp3
> Pro hráče). Někdo jiný má názory na hudbu, zatímco na kole. Vím, že někteří lidé, kteří zachovávají obě
> Uši zapojen a hlasitosti, a někteří, kteří
odmítnout
> Držet nic v uších, aby mohli slyšet auta. Stanoviska?
>

Nikdy jsem poslouchat na silnici. Mám rád, aby záznam o provozu. Dal jsem ji, jakmile se dostanu do
Richmond Park. Jediná nevýhoda je, že musím udržovat dobré podívat se za mnou pro předjíždění cyklů
(ne příliš často!) ...

Doobrie

V článku <bb7m2i$ld8$1@news.ox.ac.uk>, david.NO ^ & $ SPAMgillbe@merton.ox.ac.uk říká ...
> Nevím, o ostatních lidí - ale toto rozhodnutí jsem narazila asi před rokem a skončil nákup
> Sony čisté MD minidisk player. Bál jsem se o "jog", ale i při jízdě na horském kole na
> Velmi členitý povrch, hudba není přeskočit. Také bych chtěl být velmi * * pozor na bezpečnost
> Aspekty poslechu hudby, zatímco na kole (Předpokládám, že to je to, co chcete za mp3 přehrávač).
> Někdo jiný má názory na hudbu, zatímco na kole. Vím, že někteří lidé, kteří zachovávají obě uši zapojen
> A hlasitosti, a někteří, kteří odmítnou držet nic v uších, aby mohli slyšet auta.
> Názory?

im tak mimo mé hlasité hudby dnů a jedno ucho, nebo obě poměrně nízká by vyhovoval mi pokutu ... Rovněž i
Asi id si přálo, aby rádio příliš

Stephen \\

aspekty
mp3
> Pro hráče). Někdo jiný má názory na hudbu, zatímco na kole. Vím, že někteří lidé, kteří zachovávají obě
odmítnout
>
Používám AIWA "běžců" rádio. Popruhy na rameno. Mám sluchátka z Maplin háčků, že více než 1
pouze ucho. Funguje velmi dobře a dobře trade-off mezi kvalitou a bezpečností. Já jsem drát nahoru
MP3/Handsfree kit pro můj telefon, abych mohl mít phone/MP3/radio ale zdálo se, že stále
boj s dráty, takže jsem rád, aby to jednoduché. Také jsem zjistila, že jsem škubnutí drát z rádia
Velmi často je lov na kolenou nebo na barech nebo cokoliv, takže dostat se přes sluchátka na velmi
fast sazbu.

Simon Mason

aspekty
mp3
odmítnout

Většina mých dojíždění je off-road, takže poslech rádia není žádný problém. Dokonce i na silnici, jsem nikdy neměli spoléhat
na svém jednání, vždycky jsem trojnásobný zkontrolovat věci vizuálně. Také jsem najít větru a hluku z dopravy mnohem více
ze zvukových překážka než klidná řeč a hudbu.
--
Simon Mason Anlaby East Yorkshire. 53 ° 44'N 0 ° 26'W http://www.simonmason.karoo.net (http://www.simonmason.karoo.net/)

Paul Bromley

Mám Diamond Rio pár lety, ale zjistil jsem, že hrát slušné kvalitě hudby, kterou potřebujete zhruba
1Mb na hodnotě minut hry času. Tento stroj přišel s 32Mb, který byl k ničemu pro mé hodiny
dojíždět podél kanálu do práce. paměťové karty jsou stále poměrně drahé - můj stroj je
pouze rozšiřitelná až na celkem 64Mb

Také jsem zjistil, že úroveň hlasitosti od 1. baterie byla dost dobrý.

Přes si myslel, že neobsahují žádné pohyblivé části řešení bylo ideální rychle jsem se přesunul do přehrávače Sony MD
a ještě se ohlédl (Mimochodem Powerhouse prodávali Sony MD pro některé 70 liber, ale minulý týden
hádejte co - oni nemám na skladě!)

Nikdy jsem trpěl problémy na koni po těžkém terénu podél towpath

Musím říct, že jsem trochu skepticky o některých chodu na baterii krát

Pozdravy

Paul

"elyob" <newsprofile@hotmail.com> wrote in message
news: MRIBa.366 $ Pt4.2862121 @ news-text.cableinet.net ...
>
> "Doobrie" <doobreee@DELETEyahoo.co.uk> wrote in message
> News: MPG.194169368e20d0849896d8 @ news.gradwell.com ...
>> Im myšlení, jak získat pro mp3 přehrávač a zároveň im out na kole nebo chůze, běh, atd. ...
>>
>> Můžete někdo doporučit jeden?
>
> Mám cheapy jeden z ebuyer.co.uk http://tinyurl.com/d1kw
>
> Get 128 megabajt paměti stejně, a máte dostatečně slušný stroj.
>
> Možná stojí za to dostat nabíjecí baterie nastaveno příliš.
>
>

Paul Bromley

Můj dojem je, že úroveň resonable nebrání jednání, že auto za
mě. Ale mám tendenci k opatrnosti. Poslouchám v 6:00 ráno a jsem na kanále vedle
6:15. - Ok dostane osamělé tam dole v temné zimy ráno a někdo mluvil mi do ucha
mi dává komfort ;-) hodinu po čas a já se nudí

Nechci poslouchat na cestě domů, že za 15 minut provozu na pozemních komunikacích je v době dopravní špičky

"Simon Mason" <simon@simonmason.karoo.co.uk> wrote in message
news: vdf1f2bjqfio1d@corp.supernews.com ...
>
> "David Gillbe" <david.NO^&$SPAMgillbe@merton.ox.ac.uk> wrote in message
>> News: bb7m2i $ ld8 $ 1@news.ox.ac.uk ...
>> Nevím, o ostatních lidí - ale já čelit toto rozhodnutí o rok
ago
>> A skončil koupi Sony čisté MD minidisk player. Bál jsem se o "jog", ale i když
>> Jízdě na horském kole na velmi hrbolaté povrchy,

>> Hudba není přeskočit. Také bych chtěl být velmi * * pozor na bezpečnost
> Aspektů
>> Z poslechu hudby, zatímco na kole (Předpokládám, že to je to, co chcete
> Mp3
>> Pro hráče). Někdo jiný má názory na hudbu, zatímco na kole. Vím
nějaký
>> Lidé, kteří zachovávají obě uši zapojen a hlasitosti, a někteří, kteří
> Odmítnout
>> Držet nic v uších, aby mohli slyšet auta. Stanoviska?
>
> Většina mých dojíždění je off-road, takže poslech rádia není žádný problém. Dokonce i na silnici, jsem nikdy
> Spolehnout na své jednání, vždycky jsem třílůžkové zkontrolovat věci vizuálně. Také jsem najít větru a hluku z dopravy
> Mnohem více slyšet než překážka klidné řeči nebo hudby.
> --
> Simon Mason Anlaby East Yorkshire. 53 ° 44'N 0 ° 26'W http://www.simonmason.karoo.net (http://www.simonmason.karoo.net/)

Simon

Apple iPod je fantastická zařízení. Mám 5 GB verzi. And it rocks! Nemyslím, že zatímco ude
jízda na kole i když jak jsem chtěl mít uši otevřené pro případné poruchy na kole (hluk je často první
indicatio problémů)

.

> Im myšlení, jak získat pro mp3 přehrávač a zároveň im out na kole nebo chůze, běh, atd. ...
>

Mark Irvine

Byl jsem čelí podobným výběr několika týdny při hledání MP3 přehrávač. Někdo
navrhl, minidisk player, jsem byl zpočátku dost skeptický, ale když jsem si půjčil její za hodinu
nebo dva jsem byl velmi zaujatý.

Výhody oproti MP3 IMHO: Média lze změnit, je re-záznamu a je levnější než Compact Flash,
SmartMedia, Memory Stick .......... Životnost baterie je dobrá Kvalita zvuku je v dobré esp na vyšší
Poměrně kvalitní módy levné rekordéru / přehrávače

Nevýhody: mírně větší než většina MP3 přehrávačů?

Je-li ve srovnání s Apple I-pod, nemůžu komentovat hudební kvality, ale velikost je asi comparible, náklady
je asi hlavní rozdíl. Strávil jsem 100 liber na můj magnetofon, jablečný i-pod, je 200 liber +

Na boj proti jog, mohu dostat dolu na vyčerpání paměti, když jsem ho nechat v kapse ragby šortky
Po spuštění aplikace (samozřejmě nehrajete .....). Domnívám se, že se mi bušilo hromadné to trvá docela
šok. , Že říkal, že to zvládá všechno, co se jinde v tělocvičně, při běhu jsem se právě rozhodl, že v mém
ruky a to je v pořádku. Dalším krokem je, že jsem si případ, který naváže na moje kalhoty, vidět, jak jdeme ....

Mark

>

Sheldon Brown

Jako vášnivý hudební-on-kolo-ventilátor, Prošel jsem hodně = 20 zařízení, počínaje
kazetové walkmany na rozmanité.

Mám malinký-mrňavý minidisk jednotky, a když jsem byl těžce do = 20, že formát, ale tyto
dnů jsem hlavně pro skryté nahrávání = 20 na koncertech.

Pro delší vyjížďky vezmu moje Rio Volt MP3/CD přehrávač. To je velmi šikovný přístroj = 20; hraje
pravidelný CD nebo MP3 CD. MP3 CD má 3 kompletní = 20, Wagner opery nebo deset hodin, co vás
chtít. Má také FM = 20 tuner zabudovaný Má velkou vyrovnávací paměť, takže není skákání = 20
problém na kole. Pokud jde o high-rychlost pedestrianism, nemohl jsem říct. =

Jen jsem běžet, když někdo mě honí.

Moje nejnovější hračkou je Sony Cli = E9 NZ90 PDA, což je opravdu velmi krásný. =

Mezi jeho různé vlastnosti, to je přehrávač MP3. Já mám 512 mb = 20 Compact Flash kartu pro to,
, která má asi hodinu a půl hudby =

(kromě spoustu her, fotografií a knih.) Životnost baterie = 20 je problém s touto
jednotku, ale tak to je nejlepší pro kratší vyjížďky.

Sheldon "Ano, jsem Techno-Geek" Brown +--------------------------------+
| Reynolds Happy Day! (5 / 31) |
+--------------------------------+ Harris Cyclery, West Newton, Massachusetts Telefon 617-244-9772 FAX
617-244-1041 http://harriscyclery.com (http://harriscyclery.com/) Hard-k-najít části přepravovány po celém světě http://captainbike.com (http://captainbike.com/)
http://sheldonbrown.com (http://sheldonbrown.com/)

Ivor Cave

Vidím mini CD MP3 přehrávač na maplins za 34,99 libry, že to bylo docela hodně, ale budete potřebovat cd
hořák, který zpracovává menší disk. By měl být pro tyto menší potisk na cd podnos uvnitř
normální.

Ivor Cave

Gadget

> Vidím, mini CD MP3 přehrávač na maplins za 34,99 libry, že to bylo docela
dobrý obchod
> Ale potřebujete vypalovací mechaniku, která zvládá menší disk. Měl by být
menší potisk na
> Na tyto cd podnos uvnitř normální.
>
> Ivor Cave

Moje cd vypalovačka mohli disk od úrovně těch věcí, které vypadají jako kreditní karty.

Mě stálo 60 liber z počítače veletrhu ve Stratfordu asi před 3 lety.

Gadget

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Integration with Google translations by vB Enterprise Translator 3.3.1