PDA

Zobrazit v plné verzi: Jsem trochu věděl, že jsem byl příliš těžký ...

Jsem trochu věděl, že jsem byl příliš těžký ...

Strany: [1] 2

Raptor

Jsem se konečně vydal se do závodu CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut se třemi dokončovací
kol. Kurz byl čerstvě zpevněných o
1,3 mil kol. V parku je rybník v povodí, takže každé kolo má dva 50-noha stoupá. Pracoval jsem
z tvrdé a získal 5 liber na 185 v posledních šesti měsících.

Vzhledem k tomu můžu udělat 23 až 24 mph sólo na dobrý den, já myslel, že jsem mohl být v pořádku. Pak, "Ach ano, vzpomínám
to ... "z před 15 lety, naposledy jsem závodil. Všechny tyto zrůdy se střídají rychlostí hoření
na vlastní nohy, což má za následek velmi horké tempo od začátku do konce.

Já jsem pokutu visely vzadu asi šest kol, bezstarostně nechal návrh tahat mě po
sjezdovky a bytů, a poměrně snadno sprintovat až vyleze dohnat. Tam byl jeden čas, kdy
Samozřejmě zpřísňuje a pár chlapů ve středu dostal squirly, ale žádné pády.

Pak hlasatel provozuje dvě hlavní kola těsně u sebe a najednou peloton je 30 metrů před sebe a
Uvědomuji si, já jsem udělal. Já mu visely na jedno kolo, než jsem byl natažený.

Vypadá to, že musím na rychlosti práce. Snažím se rozhodnout, zda se strukturovaným interval školení
sám, nebo se účastnit více týdenní školení závody si, že high-tempo využití kapacity
chození. Nebo bych měl připojit lokální tým a jet s 'em?

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nejsem pyšný. Jsme opravdu neudělali všechno, co jsme
mohl chránit naše zákazníky. Naše produkty prostě nejsou zkonstruovány s ohledem na bezpečnost. "- Microsoft VP v
za OS Windows rozvoj, Brian Valentine.

Dashi Toshii

"Raptor" <me@attbi.com> wrote in message news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
> Jsem se konečně vydal se do závodu CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut se třemi dokončovací
> Kol. Kurz byl čerstvě zpevněných o
> 1,3 mil kol. V parku je rybník v povodí, takže každé kolo má dva 50-noha stoupá. Byl jsem
> Vypracování tvrdé a získal 5 liber na 185 v posledních šesti měsících.

Neřekl jsi, jak jsi vysoká, ale pokud jste 6 pěšky, nebo nad vámi musí přijít dalších 15 liber
20 liber.

Je-li méně než 6 stop, než budete muset přijít mnohem větší váhu.

Dashii (6 '1 "166 liber)

Aeklaw

"Raptor" <me@attbi.com> wrote in message news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
> Jsem se konečně vydal se do závodu CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut se třemi dokončovací
> Kol. Kurz byl čerstvě zpevněných o
> 1,3 mil kol. V parku je rybník v povodí, takže každé kolo má dva 50-noha stoupá. Byl jsem
> Vypracování tvrdé a získal 5 liber na 185 v posledních šesti měsících.
>
> Vzhledem k tomu můžu udělat 23 až 24 mph sólo na dobrý den, já myslel, že jsem mohl být v pořádku. Pak, "Ach ano, vzpomínám
> Tohle ... "z před 15 lety, naposledy jsem závodil. Všechny tyto zrůdy se střídají rychlostí hoření
> Na vlastní nohy, což má za následek velmi horké tempo od začátku do konce.
>
> Já jsem pokutu visely vzadu asi šest kol, bezstarostně nechal návrh tahat mě po
> Sjezdovky a bytů, a poměrně snadno sprintovat až vyleze dohnat. Tam byl jeden čas
Kde samozřejmě zpřísňuje a pár chlapů ve středu dostal squirly, ale žádné pády.
>
> Pak hlasatel provozuje dvě hlavní kola těsně u sebe a najednou peloton je 30 metrů před
> A já si uvědomuji jsem udělal. Já mu visely na jedno kolo, než jsem byl natažený.
>
> Vypadá to, že potřebuju víc rychlosti práce. Snažím se rozhodnout, zda se strukturovaným interval školení
> Sám, nebo se účastnit více týdenní školení závody si, že high-tempo využití kapacity
> Děje. Nebo bych měl připojit lokální tým a jet s 'em?
>
> --
> --
> Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nejsem pyšný. Jsme opravdu neudělali všechno, co jsme
> By mohly chránit naše zákazníky. Naše produkty prostě nejsou zkonstruovány s ohledem na bezpečnost. "- Microsoft VP
> Zodpovědný za vývoj operačního systému Windows, Brian Valentine.

Carl Sundquist

"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message

>> 1,3 mil kol. V parku je rybník v povodí, takže každé kolo má dva 50-noha stoupá. Byl jsem
>> Práce z tvrdé a získal 5 liber na 185 v posledních šesti měsících.
>
> Vy jste to říct, jak vysoké máte, ale pokud jste 6 pěšky, nebo nad vámi musí ztratit další 15 liber
> Do 20 liber.
>
> Je-li méně než 6 stop, než budete muset přijít mnohem větší váhu.
>

Pro 50 nohy stoupat?

Intervalech by bylo více praktické.

Ken Papai

"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message news: KxqEa.102556 $ M01.53351 @ sccrnsc02 ...
>
> "Raptor" <me@attbi.com> wrote in message
news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>> Jsem se konečně vydal se do závodu CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut se třemi
>> Dokončovací kol. Kurz byl čerstvě zpevněných o
>> 1,3 mil kol. V parku je rybník v povodí, takže každé kolo má dva 50-noha stoupá. Byl jsem
>
> Vy jste to říct, jak vysoké máte, ale pokud jste 6 pěšky, nebo nad vámi musí ztratit další 15 liber
> Do 20 liber.
>

Ne tak docela. 185libra pro někoho, 6 ', v závodě Cat V je v pořádku. Wallace-li udělat 23 + mph ave. byt
sólo pak je víc než dost hodí a snad dost rychle, a závod-mít dostatek důvtipu, aby si velmi dobře
a upgrade po 5-10 kat. V. začíná.

>
> Dashii (6 '1 "166 liber)

(to je zatraceně hodně hubená)

J999w

> Já jsem pokutu visely vzadu asi šest kol,

Tam je váš problém.

Nevidíte Lance tam dlouho!

Získejte statečný a sedět v balení více. Dávejte si pozor na lidi s mizerným dovedností a pobyt před nimi.

jw Milwaukee

Dashi Toshii

"Carl Sundquist" <carlsun@cox-internet.com> wrote in message
news: ve4du88f33mu0d@corp.supernews.com ...
>
> "Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message
>
>>> 1,3 mil kol. V parku je rybník v povodí, takže každé kolo má dva 50-noha stoupá. Byl jsem
>>> Práce z tvrdé a získal 5 liber na 185 v posledních šesti měsících.
>>
>> Vy jste to říct, jak vysoké máte, ale pokud jste 6 pěšky nebo více, co potřebujete
do
>> Ztratit dalších 15 liber na 20 liber.
>>
>> Je-li méně než 6 stop, než budete muset přijít mnohem větší váhu.
>>
>
> Pro 50 nohy stoupat?
>
> Intervaly by bylo více praktické.

Nejen pro 50 nohy stoupat, ale pro celkovou výkonnost.

Dashii

Dashi Toshii

"Ken Papai" <ken@kenpapai.com> wrote in message news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
> "Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message news: KxqEa.102556 $ M01.53351 @ sccrnsc02 ...
>>
>> "Raptor" <me@attbi.com> wrote in message
> News: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>> Jsem se konečně vydal se do závodu CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut se třemi
>>> Dokončení kola. Kurz byl čerstvě zpevněných
o
>>> 1,3 mil kol. V parku je rybník v povodí, takže každé kolo má dva 50-noha stoupá. Byl jsem
>>
>> Vy jste to říct, jak vysoké máte, ale pokud jste 6 pěšky nebo více, co potřebujete
do
>>
>
> Ne tak docela. 185libra pro někoho, 6 ', v závodě Cat V je v pořádku. Wallace-li udělat 23 + mph ave. byt
> Sólo pak je víc než dost hodí a snad dost rychle, a závod-zdatné dost dělat velmi
> Dobře a upgrade po 5-10 kat. V. začíná.

Jasně, ale aby byly konkurenceschopné a je možné, že vítěz bude muset ztrácet váhu.

Nemyslím tím, diety, ale pracujeme na kole a jíst zdravě.

>> Dashii (6 '1 "166 liber)
>
> (Je to zatraceně hodně hubená)

Díky, ale já si nemyslím, že jsem příliš hubený, že jsem postavil spíše jako střední váze boxer, než
cyklista.

Dashii

Mike S.

"J999w" <j999w@aol.com> wrote in message news: 20030607153900.27469.00000264 @ mb-m01.aol.com ...
>> Já jsem pokutu visely vzadu asi šest kol,
>
> Je to váš problém.
>
> Vy nevidíte Lance tam dlouho!
>
> Get statečný a sedět v balení více. Dávejte si pozor na lidi s mizerným dovedností a
pobyt
> Před nimi.
>
> Jw Milwaukee

Ještě lepší, pobyt v top 20 nebo tak celý závod.

1. jeho jednodušší: ne sprintovat z rohů.
2. můžete vidět, když čelo pelotonu zrychluje a být připraveni, když vlna dostane k vám.
3. jezdci na předních kolech jsou obvykle lépe manipulují, a tudíž bezpečnější
4. jsem se zmínila, že to bylo jednodušší?
5. jeho snadnější zjistit, jestli je někdo odvahu k útoku Cat 5 závod a zkuste zlomit. Pokud nemáte
jako jízda v balení najdete OTF místo OTB! Alespoň OTF máte šanci vyhrát něco
(jako závod!)

Trik je dostat se do bodu, kde se můžete projet na přední straně, ale ne na přední straně. Let některé
další zelenáč vytáhnout!

Pak znovu, již pravděpodobně víte všechno, prostě není to dělají ...

Mike

Jeff Jones

"Ken Papai" <ken@kenpapai.com> wrote in message news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...

>>
>
> (Je to zatraceně hodně hubená)
>
Měl jsem přítele, který byl 6 '2 "a vážil 130 lbs (59 kg), když mu bylo závodění (on byl v jeho raných
20 když je). Chodil OK na kopcích, a on mohl sprint poměrně dobře. Zastavil se asi šest
lety a myslím, že je nyní kolem 190 libra známky.

Jeff

Tom Kunich

"Jeff Jones" <jeff@cyclingnews-punt-com> wrote in message
news: 3ee2515c 0dolar 10842dolar $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>
> "Ken Papai" <ken@kenpapai.com> wrote in message news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
>>>
>>> Dashii (6 '1 "166 liber)
>>
>> (Je to docela zatraceně hubená)
>>
> Měl jsem přítele, který byl 6 '2 "a vážil 130 lbs (59 kg), když byl
racing
> (On byl ve svém počátku 20. když je). Chodil OK na kopcích, a on
mohl
> Sprint poměrně dobře. Zastavil se asi před šesti lety a myslím, že
on je nyní
> Kolem 190 libra známky.

Takže je to vaše "přítel" v zrcadle Jeff?

Dashi Toshii

"Jeff Jones" <jeff@cyclingnews-punt-com> wrote in message
news: 3ee2515c 0dolar 10842dolar $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>
> "Ken Papai" <ken@kenpapai.com> wrote in message news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>
>>>
>>> Dashii (6 '1 "166 liber)
>>
>> (Je to docela zatraceně hubená)
>>
> Měl jsem přítele, který byl 6 '2 "a vážil 130 lbs (59 kg), když byl
racing
> (On byl ve svém počátku 20. když je). Chodil OK na kopcích, a on mohl sprint poměrně dobře.
> Zastavil se asi před šesti lety a myslím, že je
nyní
> Kolem 190 libra známky.
>
> Jeff

Nemyslím si, že existují pro jezdce nad 2,3 libry na palec.

"Big Mig" Miguel Indurain bylo asi 2,4 libry na palec.

Dashii

Nick Burns

"Raptor" <me@attbi.com> píše v diskusním příspěvku:

<snip>

"Jo, pamatuju si to ..." od 15 let, naposledy, co jsem
> Závodil. Všechny tyto rychlosti nadšenci se střídají pálení na vlastní nohy, což má za následek velmi horké krok od
> Začátku až do konce.

Tento druh definuje crit závodění.

>
> Já jsem pokutu visely vzadu asi šest kol, bezstarostně nechal návrh tahat mě po
> Sjezdovky a bytů, a poměrně snadno sprintovat až vyleze dohnat. Tam byl jeden čas
Kde samozřejmě zpřísňuje a pár chlapů ve středu dostal squirly, ale žádné pády.
>
> Pak hlasatel provozuje dvě hlavní kola těsně u sebe a najednou peloton je 30 metrů před
> A já si uvědomuji jsem udělal. Já mu visely na jedno kolo, než jsem byl natažený.
>
> Vypadá to, že potřebuju víc rychlosti práce. Snažím se rozhodnout, zda se strukturovaným interval školení
> Sám, nebo se účastnit více týdenní školení závody si, že high-tempo využití kapacity
> Děje. Nebo bych měl připojit lokální tým a jet s 'em?

Skupina jízd a několik závodů, kde jste si žádný cíl, ale ke zlepšení každý výlet.

>
> --
> --
> Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nejsem pyšný. Jsme opravdu neudělali všechno, co jsme
> By mohly chránit naše zákazníky. Naše produkty prostě nejsou zkonstruovány s ohledem na bezpečnost. "- Microsoft VP

Nick Burns

Ano, existuje několik. Tour vítěz může být jiný příběh.

"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message
news: w6wEa.612560 $ Si4.554224 @ rwcrnsc51.ops.asp.att.net ...
>
> "Jeff Jones" <jeff@cyclingnews-punt-com> wrote in message
>> News: 3ee2515c 0dolar +10.842dolar $ ba620e4c@reader1.news.skynet.be ...
>>
>> "Ken Papai" <ken@kenpapai.com> wrote in message news: o7rEa.898437 $ Zo.205182 @ sccrnsc03 ...
>>
>>>>
>>>> Dashii (6 '1 "166 liber)
>>>
>>> (Je to docela zatraceně hubená)
>>>
>> Měl jsem přítele, který byl 6 '2 "a vážil 130 lbs (59 kg), když byl
> Závodní
>> (On byl ve svém počátku 20. když je). Chodil OK na kopcích, a on
mohl
>> Sprint poměrně dobře. Zastavil se asi před šesti lety a myslím, že je
> Teď
>> Kolem 190 libra známky.
>>
>> Jeff
>
> Nemyslím si, že existují pro jezdce nad 2,3 libry na palec.
>
> "Big Mig" Miguel Indurain bylo asi 2,4 libry na palec.
>
> Dashii

Raptor

Dashi Toshii napsal:
> "Raptor" <me@attbi.com> wrote in message news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>
>> Jsem se konečně vydal se do závodu CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut se třemi dokončovací
>> kol. Kurz byl čerstvě zpevněných o
>
>
> Do 20 liber.
>
>
> Dashii (6 '1 "166 liber)

Jsem 5'10 ". Moje tělo je skladba docela dobře, já jsem jen velmi tlustý na kole závodník, zejména v jedné
snaží se jít do kopce. Můžu jít do kopce mnohem rychleji, než jsem se v minulosti, ale je to skutečný tvrdý
visí s flyweights.

( "Real tvrdé" \u003d "nemožné" alespoň v tomto bodě. Jsem ochoten vyslechnout, pokud je to pravda, že je to
prakticky nemožné, aby někdo s mou stavět, aby se na kopcích, ale ztrácí váhu, že není
hodně prioritou
mě. Můj build je velká, ale vypadá to docela dobře IMO. Já bych radši cucat na závodním kole, myslím.)

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nejsem pyšný. Jsme opravdu neudělali všechno, co jsme
mohl chránit naše zákazníky. Naše produkty prostě nejsou zkonstruovány s ohledem na bezpečnost. "- Microsoft VP v

Raptor

Díky všem za radu. To dává smysl.

Jen jsem nebyl připravený pohybovat spolupráci s peloton. Jsem hladký dost na kole, ale já nejsem
použity k boji zblízka. Zavěšení vzadu byla stejně službu svým kolegům jezdce, jak to bylo pro
můj pocit bezpečí.

Myslím, že budu dělat praxi závody jako můj hlavní vzdělávání (stejně jako obvykle dlouhé sólo "potěšení"
jízdy). Vezmu intervalu a rychlosti práce a získat lepší na koni v peloton včas.

Nemůžu říct, že jsem překvapená, co se stalo, jen trochu zklamaný. Moje síla (cestovní rychlostí) mě vedl
se, že jsem mohl udělat lépe.

--
--

Jeff Jones

"Tom Kunich" <tkunich@earthlink.net> wrote in message
news: wTtEa.39298 $ Io.3424168 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>
> Tak je to tvůj "přítel" v zrcadle Jeff?
>
Ne. Byl 2 "vyšší než já pro start a 20 liber lehčí (v té době). Situace je
poněkud obrátil se!

Jeff

Howard Kveck

In article <3ee2efac 0dolar 278 dolar $ ba620e4c@reader0.news.skynet.be>, "Jeff Jones"
<jeff@cyclingnews-punt-com> napsal:

> "Tom Kunich" <tkunich@earthlink.net> wrote in message
>> News: wTtEa.39298 $ Io.3424168 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>>
>> Takže je to vaše "přítel" v zrcadle Jeff?
>>
> Ne. Byl 2 "vyšší než já pro start a 20 liber lehčí (v té době). Situace je
> Poněkud obrátil se!
>
> Jeff
>
>

Aha, takže jste se pěstuje čtyři palce, Jeffe?

--
tanx, Howard

Číst. Myslet. Napsat. Poslat.

odebrat si boty na odpověď, k?

Pro některé lidi, množství je kvalita ...

Kyle Legát

Raptor napsal:
>
> Já jsem pokutu visely vzadu asi šest kol, ...
>
snip
>
> Vypadá to, že potřebuji vyšší rychlost práce ....
>
Vypadá to, že je potřeba se houpat vzadu na obalu. To není chytré závodění.

Dashi Toshii

"Raptor" <me@attbi.com> wrote in message news: 3EE2DB1C.6030004 @ attbi.com ...
> Dashi Toshii napsal:
>> "Raptor" <me@attbi.com> wrote in message
news: 3EE22BD7.1060107 @ attbi.com ...
>>
>>> Jsem se konečně vydal se do závodu CATV, Sugarhouse Park Crit. 45 minut se třemi
>>> Dokončení kola. Kurz byl čerstvě zpevněných o
>>
>>
do
>>
>>
>
> I'm 5'10 ". Moje tělo je skladba docela dobře, já jsem jen velmi tlustý na kole závodník, a to zejména
> Jedna se snaží jít do kopce. Můžu jít do kopce mnohem rychleji, než jsem se v minulosti, ale je to skutečný
> Tvrdé visí s flyweights.
>
> ( "Real tvrdé" \u003d "nemožné" alespoň v tomto bodě. Jsem ochoten vyslechnout, pokud je to pravda, že je to
> Prakticky nemožné, aby někdo s mou stavět, aby se na kopcích, ale ztrácí váhu, že není
> Hodně prioritou
> Mě. Můj build je velká, ale vypadá to docela dobře IMO. Já bych radši cucat na závodním kole, myslím.)

Pokud si nejste vážně vyhrávat závody a užijte si sport, jak jste se pak ztrácí váhu, není
nezbytná.

Dashii
>
> --
> --

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish