Noisy Giant TCR Composite ... Any ideas?
Zobrazit v plné verzi: Noisy Giant TCR Composite ... Any ideas?
Koupil jsem Giant TCR Composite nedávno a teď jsem si všimla poměrně hlasitý a nepříjemný hluk a zároveň
na koni. Já jsem přemýšlel, jestli někdo má nějaké nápady nebo zkušenosti, které by mohly sdílet?
Detaily: • kole má pouze 500 km na to. • hluk teprve nedávno se začaly objevovat v průběhu
posledních pár jízd. • hluk, dochází při šlapání na vysoké otáčky na (100 +, i když nejsou umístění hodně
tlak na pedály) • hluk je velmi výrazné při lezení a sprintovat • hluk zní jako
protahování a ohýbání trubek pocházející z hlavního trojúhelníku a zadní stavby
Jsem překvapen, vyslechnout všechny hluk především z kola z uhlíkových vláken. Nikdy jsem vlastnil jeden
a jsem poněkud zklamán a znepokojen tím, že něco může být špatně.
Many thanks in advance.
"Frank" wrote in message <fdominguez@sympatico.ca>
news: <MRxEa.6118$IR1.892772@news20.bellglobal.com> ...
> Zakoupil jsem Giant TCR Composite nedávno a teď jsem si všimla poměrně hlasitý a nepříjemný hluk
> Při jízdě. Já jsem přemýšlel, jestli někdo má nějaké nápady nebo zkušenosti, které by mohly sdílet?
>
> Podrobnosti:? Kola má jen 500 km na to. ? Hluk teprve nedávno se začaly objevovat v průběhu
> Posledních pár jízd. ? Hluk dochází při šlapání na vysoké otáčky? S (100 +, i když nejsou umístění hodně
> Tlak na pedály)? Hluk je velmi výrazné při lezení a sprintovat? Hluk zvuky
> Jako protahování a ohýbání trubek pocházející z hlavního trojúhelníku a zadní stavby
>
> Překvapuje mě vyslechnout všechny hluk především z kola z uhlíkových vláken. Nikdy jsem vlastnil jeden
> A jsem trochu zklamán a znepokojen tím, že něco může být špatně.
>
> Many thanks in advance.
Jo - neměli byste si koupil Giant. Místní tým sponzorují je a budete vždy vědět,
jsou-li ve skupině, protože jejich squeeking a praskání rámů.
-
Mám TCR-1 kompozit s podobným hluk, který odejde, pokud jsem vstát (vystoupit sedadlo).
Jinak je to jeden z nejméně hlučných kola jsem kdy jel.
"Frank" wrote in message <fdominguez@sympatico.ca>
> Zakoupil jsem Giant TCR Composite nedávno a teď jsem si všimla poměrně hlasitý a nepříjemný hluk
> Při jízdě. Já jsem přemýšlel, jestli někdo má nějaké nápady nebo zkušenosti, které by mohly sdílet?
>
> Podrobnosti:? Kola má jen 500 km na to. ? Hluk teprve nedávno se začaly objevovat v průběhu
> Posledních pár jízd. ? Hluk dochází při šlapání na vysoké otáčky? S (100 +, i když nejsou umístění hodně
> Tlak na pedály)? Hluk je velmi výrazné při lezení a sprintovat? Hluk zvuky
> Jako protahování a ohýbání trubek pocházející z hlavního trojúhelníku a zadní stavby
>
> Překvapuje mě vyslechnout všechny hluk především z kola z uhlíkových vláken. Nikdy jsem vlastnil jeden
> A jsem trochu zklamán a znepokojen tím, že něco může být špatně.
>
> Many thanks in advance.
Dne 8.června 2003 02:55:57 -0700, andrew_f_martin@hotmail.com (Andrew Martin) napsal:
> "Frank" wrote in message <fdominguez@sympatico.ca>
>> news: <MRxEa.6118$IR1.892772@news20.bellglobal.com> ...
>> Jsem si koupil Giant TCR Composite nedávno a teď jsem si všimla poměrně hlasitý a nepříjemný hluk
>> Při jízdě. Já jsem přemýšlel, jestli někdo má nějaké nápady nebo zkušenosti, které by mohly sdílet?
>>
>> Podrobnosti:? Kola má jen 500 km na to. ? Hluk teprve nedávno se začaly objevovat v průběhu
>> Posledních pár jízd. ? Hluk dochází při šlapání na vysoké otáčky? S (100 +, i když nejsou umístění hodně
>> Tlak na pedály)? Hluk je velmi výrazné při lezení a sprintovat? Hluk zvuky
>> Jako ohýbání a ohýbání trubek pocházející z hlavního trojúhelníku a zadní stavby
>>
>> Jsem překvapen, vyslechnout všechny hluk především z kola z uhlíkových vláken. Nikdy jsem vlastnil jeden
>> A jsem trochu zklamán a znepokojen tím, že něco může být špatně.
>>
>> Many thanks in advance.
>
> Jo -, neměli byste si zakoupilo Giant. Místní tým sponzorují je a budete vždy vědět,
> pokud jsou ve skupině, protože jejich squeeking a praskání rámů.
>
> -
Oni radši lepší mechaic. Prodal jsem 45 z nich. Č. squeeking a trhlin v Santa
Barbara .....
Dave Lettieri Fastrack Kola 118 W. Canon Perdido Santa Barbara, CA 93101 805-884-0210
775-248-7632 Fax: 805-680-7094 Mobil
www.fastrackbicycles.com
Frank-<<jsem si koupil Giant TCR Composite nedávno a teď jsem si všimla poměrně hlasitý a rušivý
hluk při jízdě. Já jsem přemýšlel, jestli někdo má nějaké nápady nebo zkušenosti, které by mohly sdílet?
Vezměte ji zpět, kde jste ji koupil ...
Peter Chisholm Vecchio je Bicicletteria 1833 Pearl St Boulder, CO, 80302
(303) 440-3535 http://www.vecchios.com (http://www.vecchios.com/) "Ruote convenzionali costruite eccezionalmente bene"
Glen, žádné starosti, musíš si vynikající kolo. Zkuste zkontrolovat tyto dvě:
1. Vidlice uhlíku distanční podložky. Jsou to sedí správně?
2. Vodní klec šrouby.
P / S: Můžete určit zdroje hluku tím, že kolo stacionární a údery sedadlo s
dlaně.
Hodně štěstí.
Glen wrote in message <@ 7d7c7451.0306081905.3d7e09df posting.google.com> ...
> Mám TCR-1 kompozit s podobným hluk, který odejde, pokud jsem vstát (vystoupit sedadlo).
> Jinak je to jeden z nejméně hlučných kola jsem kdy jel.
>
> "Frank" wrote in message <fdominguez@sympatico.ca>
>> Jsem si koupil Giant TCR Composite nedávno a teď jsem si všimla poměrně hlasitý a nepříjemný hluk
>> Při jízdě. Já jsem přemýšlel, jestli někdo má nějaké nápady
nebo
>> By mohly sdílet zkušenosti?
>>
>> Podrobnosti:? Kola má jen 500 km na to. ? Hluk teprve nedávno se začaly objevovat v průběhu
>> Posledních pár jízd. ? Hluk dochází při šlapání na vysoké otáčky? S (100 +, i když nejsou umístění
lot
>> Tlak na pedály)? Hluk je velmi výrazné při lezení a sprintovat? Hluk
>> Zní jako ohýbání a ohýbání trubek pocházející z hlavního
trojúhelník
>> Nebo zadní pobyty
>>
>> Jsem překvapen, vyslechnout všechny hluk především z uhlíkových vláken
kolo. I
>> Nikdy jsem vlastnil jeden a poněkud zklamán a znepokojen tím, že něco může být špatně.
>>
>> Many thanks in advance.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0