PDA

CSC

Zobrazit v plné verzi: CSC

Kurgan Gringion

Mluvil jsem s pár domácích lidi, kteří dělají Wachovia týden.

Zdá se, že mírně dost těžkou hlavu z CSC. Nedávno Euro týmy byly přicházejí sem a jen
na koni - letos CSC zřejmě přinesla své nejlepší jezdce a dělají místo vyhrát - Riis
pečující sponzorů, kteří jsou na straně od Virginie.

K dispozici je i pověst, že oni jsou v létání Tyler Hamilton na poslední chvíli. Zní přitažená za vlasy.

Zítra je nový den, ale shoda se zdá být, že KCP má všechny koně.

Nejsem candyassing - lepení s F. Rodriguez jako můj výběr.

Stewart Fleming

Kurgan Gringioni napsal:

> Zítra je nový den, ale shoda se zdá být, že KCP má všechny koně.

Julian Dean (NZL) zaslouží vyhrát.

Jeff Jones

"Kurgan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> wrote in message news: iBCEa.1914

> K dispozici je i pověst, že oni jsou v létání Tyler Hamilton na poslední chvíli. Zní přitažená za vlasy.
>
Spíše, protože on je závodění v Dauphine dnes ...

Jeff

Nás

win ...............

Kurgan Gringioni napsal:
> Mluvil jsem s pár domácích lidi, kteří dělají Wachovia týden.
>
>
> Zdá se, že mírně dost těžkou hlavu z CSC. Nedávno Euro týmy byly přicházejí sem a
> Jen na koni - letos CSC zřejmě přinesla své nejlepší jezdce a dělají místo k vítězství
> - Riis pečující sponzorů, kteří jsou na straně od Virginie.
>
>
> K dispozici je i pověst, že oni jsou v létání Tyler Hamilton na poslední chvíli. Zní přitažená za vlasy.
>
>
> Zítra je nový den, ale shoda se zdá být, že KCP má všechny koně.
>
>
> Nejsem candyassing - lepení s F. Rodriguez jako můj výběr.

Kurgan Gringion

"nás" <them@thiers.com> wrote in message news: bbvn23 $ RE3 $ 1@terabinaries.xmission.com ...

> Win ...............

Tafi tu byl dříve, než s Mapei. Nebylo Mapei vysoko na seznamu priorit, jako je zdá se, že
se s CSC.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations delivered by vBET 3.2.2