Ewa nezvítězí LIBERTY CLASSIC
Zobrazit v plné verzi: Ewa nezvítězí LIBERTY CLASSIC
Poprvé od roku 1997, Petra Rossner nezvítězí Liberty Classic. Z četby
cyclingnews.com 's pokrytím, zní jako skvělý závod s velkou sólo vyhrát Lyne Bessette,
oprostit se v posledním kilometru.
"Steven L. Sheffield" <stevens@veloworks.com> wrote in message
news: BB08BF34.3C0F4% stevens@veloworks.com ...
>
> Poprvé od roku 1997, Petra Rossner nezvítězí Liberty Classic. Z četby
> Cyclingnews.com 's pokrytím, zní jako
vynikající
> Závod s velkou sólo vyhrát Lyne Bessette, oprostit se v posledním kilometru.
Očekávat, že na některé z OLN. DeDe Barry, Amber Neben, Mari Holden, Nicole Freedman a Laura
Van Gilder byli na začátku seznamu, ale neměl místo v první desítce.
B -
Díval jsem se na pokrytí místní stanici. Byl to dobrý závod žen na jednou. Bessette napadl
na stěnu vytvořit dobrý, ale rozdíl byl opět uvedena do kopce, a pak T-mobile padáka
Jezdec Jezdec se po silnici útočit znovu a znovu, pokud byla podána předchozí útok
zpět. Jsou z velké míry závodu nikdy nechat dostat peloton re-konsolidované po
konečné doby do zdi. Nakonec 5 dívek dostal pryč s 2 T-mobilní telefony, Bessette, Lynn Gaggiola, a
Arndt. Gaggiola zaútočil a dostal dobrou mezeru na jednom místě a pak se podíval, jako by byla ztracena. Ona
pomalé, otoč se a podívejte se na pronásledování, jako by se vzdal, a pak se ze sedla a
reaccelerate a přetrvávají s útokem. Udělala to několikrát, než si byl chycen
další čtyři. Bessette napadl přes Lemon Hill a rozhodl mezeru až do konce. Velké televizní snímek
Bessette se čtyřmi švů těsně za sebou a pak parta uzavření se na ně (velmi Paříž-Tours
apod.). T-mobile se závod a pak se dostal jen velmi málo, aby stálo za to. Myslel jsem, že mám poslední
dvou místech v 4-up sprint pro druhé, ale ani, cyclingnews výsledky ukazují, že jeden z nich
pipped dokonce dostal na lince do Rossner na 5. místě jako parta chytil na čáru!
"Wayne" <wscott@udel.edu> wrote in message news: de90a9b6.0306081320.510295cb @ posting.google.com ...
> Díval jsem se na pokrytí místní stanici. Byl to dobrý závod žen na jednou. Bessette
> Zaútočil na stěnu vytvořit dobrý, ale rozdíl byl opět uvedena do kopce, a pak
> T-mobile vyhodil jezdce po jezdce po silnici útočit znovu a znovu, kdykoliv předchozí
> Útok byl přivezen zpět. Jsou z velké míry závodu nikdy nechat dostat peloton
> Re-konsolidované po konečném čase do zdi. 5 dívek nakonec dostal pryč s 2 T-mobilních telefonů
> Bessette, Lynn Gaggiola a Arndt. Gaggiola zaútočil a dostal dobrou mezeru na jednom místě a pak
> Vypadalo, jako kdyby byla ztracena. Ona pomalu, otoč se a podívejte se na pronásledování, jako by se vzdal,
> A pak se ze sedla a reaccelerate a přetrvávají s útokem. Udělala to několikrát
> Doby, než jí byl chycen další čtyři. Bessette napadl přes Lemon Hill a rozhodl, mezera
> Do konce. Velké televizní snímek Bessette se čtyřmi švů těsně za sebou a pak parta
> Uzavření na ně (velmi Paříž-Tours apod.). T-mobile se závod a pak se dostal velmi málo
> Stálo za to. Myslel jsem, že jsem za poslední dvě místa ve 4-up sprint pro druhé, ale ani,
> Cyclingnews výsledky ukazují, že jeden z nich dokonce dostal pipped na řádek po Rossner na 5. místě
> Jako parta chytil na čáru!
Z toho, co jsem viděl ze závodu straně silnice a útržky v televizi, vypadalo to se mi, že to bylo
Saturn dělat stejně jako kdokoli jiný závod ... například, nebyl Jutras ven sama pro
dost dlouho?
Andy Coggan
"Andy Coggan" <acoggan@earthlink.net> wrote in message
news: j6_Ea.37542 $ rO.3508025 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net ...
> "Wayne" <wscott@udel.edu> wrote in message news: de90a9b6.0306081320.510295cb @ posting.google.com ...
>> Díval jsem se na pokrytí místní stanici. Byl to dobrý závod žen na jednou. Bessette
>> Zaútočil na stěnu vytvořit dobrý, ale rozdíl byl opět uvedena do kopce, a pak
>> T-mobile vyhodil jezdce po jezdce po silnici útočit znovu a znovu, kdykoliv předchozí
>> Útok byl přivezen zpět. Jsou z velké míry závodu nikdy nechat dostat peloton
>> Re-konsolidované po konečném čase do zdi. 5 dívek nakonec dostal pryč s 2 T-mobilních telefonů
>> Bessette, Lynn Gaggiola a Arndt. Gaggiola zaútočil a dostal dobrou mezeru na jednom místě a pak
>> Vypadalo, jako kdyby byla ztracena. Ona pomalu, otoč se a podívejte se na pronásledování, jako by se vzdal,
>> A pak se ze sedla a reaccelerate a přetrvávají s útokem. Udělala to
>> Několikrát, než si byl chycen další čtyři. Bessette napadl přes Lemon Hill a
>> Rozhodl mezeru až do konce. Velké televizní snímek Bessette se čtyřmi švů těsně za sebou a pak
>> Parta uzavření na ně (velmi Paříž-Tours apod.). T-mobile se závod a pak se dostal velmi
>> Malá, aby stálo za to. Myslel jsem, že jsem za poslední dvě místa ve 4-up sprint pro druhé, ale
>> Ani, cyclingnews výsledky ukazují, že jeden z nich dokonce dostal pipped na řádek po Rossner pro
>> 5. místě jako parta chytil na čáru!
>
> Z toho, co jsem viděl ze závodu straně silnice a útržky v televizi, to vypadalo, že se mi to
> Byl stejně Saturn dělat závod jako kdokoli jiný ... například, nebyl Jutras ven sama pro
> Dost dlouho?
>
> Andy Coggan
Mám fotku Jutras vepředu, která trvala asi 18 mil věřím.
B -
wscott@udel.edu (Wayne) wrote in message news: <de90a9b6.0306081320.510295cb@posting.google.com> ...
> Díval jsem se na pokrytí místní stanici. Byl to dobrý závod žen na jednou. Bessette
> Zaútočil na stěnu vytvořit dobrý, ale rozdíl byl opět uvedena do kopce, a pak
> T-mobile vyhodil jezdce po jezdce po silnici útočit znovu a znovu, kdykoliv předchozí
> Útok byl přivezen zpět. Jsou z velké míry závodu nikdy nechat dostat peloton
> Re-konsolidované po konečném čase do zdi. 5 dívek nakonec dostal pryč s 2 T-mobilních telefonů
> Bessette, Lynn Gaggiola a Arndt. Gaggiola zaútočil a dostal dobrou mezeru na jednom místě a pak
> Vypadalo, jako kdyby byla ztracena. Ona pomalu, otoč se a podívejte se na pronásledování, jako by se vzdal,
> A pak se ze sedla a reaccelerate a přetrvávají s útokem. Udělala to několikrát
> Doby, než jí byl chycen další čtyři. Bessette napadl přes Lemon Hill a rozhodl, mezera
> Do konce. Velké televizní snímek Bessette se čtyřmi švů těsně za sebou a pak parta
> Uzavření na ně (velmi Paříž-Tours apod.). T-mobile se závod a pak se dostal velmi málo
> Stálo za to. Myslel jsem, že jsem za poslední dvě místa ve 4-up sprint pro druhé, ale ani,
> Cyclingnews výsledky ukazují, že jeden z nich dokonce dostal pipped na řádek po Rossner na 5. místě
> Jako parta chytil na čáru!
Lynn Gaggioli hledal některých jezdců do skupiny s ní bez obalu lov. Věděla
ona chytí sama a věděla, že nemá šanci na hromadu sprintu. Měla v podstatě žádný
spoluhráče, a tak se třeba některé z velkých týmů ve své skupině, aby balení od chytání. Způsob, jak
pracovní týmy, když se sólo jezdce.
Sabine www.velobella.org
> Z toho, co jsem viděl ze závodu straně silnice a útržky v televizi, to vypadalo, že se mi to
> Byl stejně Saturn dělat závod jako kdokoli jiný ... například, nebyl Jutras ven sama pro
> Dost dlouho?
Byl jsem hlavně s odkazem na finále, ale ano Jutras byl venku jen na chvíli a pak byl uloven v
základ zdi poslední doby. Balení se zvýšil o zeď spolu na chvíli, pak řekla Jutras
Bessette k útoku (v závislosti na její post-race rozhovor). Ona roztříštěnost pole, ale to bylo
Rozhodně T-mobile, který držel Rossner z vítězství. Jejich neustálý útok až 5 jezdce
vítězným tahem byla založena držena to, aby se parta povrch. Vlastně, Bessette ještě zdálo
jezdit defenzivně v mil až do zavedení konečného přestávce. Byla by
zavřít-dole útoku (obvykle iniciované T-mobile jezdce), a ne za-přes, ale pro jednou
ženy stále útočit a to nepřišla zase dohromady.
> Lynn Gaggioli hledal některých jezdců do skupiny s ní bez obalu lov. Věděla
> Ona chytí sama a věděla, že nemá šanci na hromadu sprintu. Měla v podstatě žádný
> Spoluhráče, a tak se třeba některé z velkých týmů ve své skupině, aby balení od chytání. Způsob, jak
> Pracovní týmy, když se sólo jezdce.
>
> Sabine www.velobella.org
Jo, ale pokud I'm getting věcí popletl, jsem si jistý, že to bylo po 5 dívek bylo již
vepředu. Proč útok je v první řadě, pokud chcete jejich pomoc? No dobře, možná jsem
matoucí, a to byl její útok, který začal přestávka 5 s dalšími 4 přemostění nahoru. Připadá mi, že
pamatovat Phil Eustice a snaží se zjistit, kdo to byl, takže možná to byl její útok, který
se sídlem vítězný tah a čekat na švů dávalo smysl.
"Wayne" <wscott@udel.edu> wrote in message news: de90a9b6.0306091424.9a1890d @ posting.google.com ...
>> Lynn Gaggioli hledal některých jezdců do skupiny s ní bez obalu lov. Ona
>> Věděla, že chytí sama a věděla, že žádnou šanci hromadu sprintu. Měla
>> Podstatě žádné spoluhráče, tak se třeba některé z velkých týmů ve své skupině, aby z balení
>> Lov. Cestě do práce týmů, když se sólo jezdce.
>>
>> Sabine www.velobella.org
>
>
> Jo, ale pokud I'm getting věcí popletl, jsem si jistý, že to bylo po 5 dívek bylo
> Už z fronty. Proč útok je v první řadě, pokud chcete jejich pomoc?
<snip>
V tomto specifickém závodě, Arndt je pomoci Rossner (6? Čas obhájcem titulu v tomto závodě). Tak
když přestávka 4 jde, Arndt bude sedět a čekat na Rossner co dohánět.
Arndt, pokud sedí, tak proč si Bessette a Anderson.
Gaggioli útoků. Arndt již nemůže sedět, ona má spolupracovat, nemohou nechat vyhrát nahoru
silnici. Bessette přepážek, když je chycen Gaggioli. Arndt pokračuje v práci. Smart závodní by Gaggioli --
s více štěstí, možná Bessette může nebyly schopny učinit jej přilepit.
To vše je čisté hádání z mé strany, založené na tom, co jsem četl.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0