Jak to udělat v Dauphiné Armstrong? (spoiler)
Zobrazit v plné verzi: Jak to udělat v Dauphiné Armstrong? (spoiler)
On je poražen! Dalo by se jím řídit žít (bez obrázků) na
http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
termine en 3e pozici! "Tyler Hamilton byl až 36.. Iban Mayo vyhrál, porazil David Millar.
Takže se Armstrong snaží? Můžete si myslet, že byl, zvažuje, jak dobře to udělal, po všem. Ale on je
Očekává se, že vyhrát v ITTs TDF jako obvykle (není-li Botero interfers, stejně jako v loňském roce).
Výsledky a analýza
http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id=results/ prolog
--
«Wann i de Schwitz s Volk redet, ruční d Politikär ruhig sii."
10 sekund wow teď je to obrovský defecit překonat .... a je to jen můj prolog
přítel ............. oh .... krátký, ale náročný parcours pouhých 5,1 km Vsadím se, že jo
bolelo .........
Malte Lewan Neelsen napsal:
> On je poražen! Dalo by se jím řídit žít (bez obrázků) na
> Http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
> Termine en 3e pozici! "Tyler Hamilton byl až 36.. Iban Mayo vyhrál, porazil David Millar.
>
> Takže, se Armstrong snaží? Můžete si myslet, že byl, zvažuje, jak dobře to udělal, po všem. Ale on je
> Očekává se, že vyhraje ITTs v TDF jako obvykle (není-li Botero interfers, stejně jako v loňském roce).
>
> Výsledky a analýza http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id=results/
> Prolog
Jako kdyby.
Koho to zajímá, zda se dokonce dostane zpět?
"nás" <them@thiers.com> wrote in message news: bc0cp2 $ 6VA $ 1@terabinaries.xmission.com ...
> 10 sekund wow teď je to obrovský defecit překonat .... a je to jen můj prolog
> Přítel ............. oh .... krátký, ale náročný parcours pouhých 5,1 km Vsadím se, že jo
> Bolelo .........
>
> Malte Lewan Neelsen napsal:
>
>> Je to biti! Dalo by se jím řídit žít (bez obrázků) na
>> Http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
>> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
>> Termine en 3e pozici! "Tyler Hamilton byl až 36.. Iban Mayo vyhrál, porazil David Millar.
>>
>> Takže, se Armstrong snaží? Můžete si myslet, že byl, zvažuje, jak dobře to udělal, po všem. Ale
>> On je čekal, že vyhraje ITTs v TDF jako obvykle (není-li Botero interfers, stejně jako v loňském roce).
>>
>> Výsledky a analýza http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id=results/
>> Prolog
"Nick Burns" <chrismcreynolds@hotmail.com> wrote in message
news: 9QQEa.9372 $ @ xf5.5964 news.randori.com ...
> Jako kdyby.
>
> Co na tom, zda nebo ne on dokonce dostane zpět?
Mě! Já se starám.
Dashii
On Mon, 09 Jun 2003 00:49:10 GMT, "Nick Burns" <chrismcreynolds@hotmail.com> napsal:
> Jako kdyby.
>
> Co na tom, zda nebo ne on dokonce dostane zpět?
>
Mayo a Millar?
Pozdravy! Stephen
Malte Lewan Neelsen napsal:
>
> On je poražen! Dalo by se jím řídit žít (bez obrázků) na
> Http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18_E
> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne peut faire mieux que 8'55" et
> Termine en 3e pozici! "Tyler Hamilton byl až 36.. Iban Mayo vyhrál, porazil David Millar.
>
> Takže, se Armstrong snaží? Můžete si myslet, že byl, zvažuje, jak dobře to udělal, po všem. Ale on je
> Očekává se, že vyhraje ITTs v TDF jako obvykle (není-li Botero interfers, stejně jako v loňském roce).
>
> Výsledky a analýza http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id=results/
> Prolog
Začal poslední a myslím, že tempo, aby mohl dokončit, co chtěl. Tyler Hamilton je
další ex-spoluhráč se zhroutí. (Jen se zdá historii ex-spoluhráče.)
> From: David Ryan bikerpackman@hotmail.com
> Začal poslední a myslím, že tempo, aby mohl dokončit, co chtěl. Tyler Hamilton je
> další ex-spoluhráč se zhroutí. (Jen se zdá historii ex-spoluhráče.)
>
WOW! Tyler ztratil 43 sekund, že je historie, kariéra je u konce. Jak to myslíš? Kdybych byl Tyler bych
se měli soustředit na mém lezení. To je, kam jde, aby se čas, aby si na stupně vítězů, a to v
TT. Je to prostě musím udržet a neztrácet příliš mnoho v TT. Myslím, že bude lépe stoupat
než kdykoli předtím a mají své vlastní v TT. Bill C
In article <3EE54374.B443C78D @ hotmail.com>, David Ryan <bikerpackman@hotmail.com> napsal:
> Začal poslední a myslím, že tempo, aby mohl dokončit, co chtěl. Tyler Hamilton je
> Další ex-spoluhráč se zhroutí. (Jen se zdá historii ex-spoluhráče.)
Ano, on se zhroutil přímo do klasické vyhrát v LBL, což je něco, co jsme se neviděli od kluků
stále na USPS.
Přečtěte si jeho deník na VeloNews.com pokud bys objasnit sám.
-WG
"Warren" <warren@usvh.com> wrote in message news: 090620032020389093% warren@usvh.com ...
> In article <3EE54374.B443C78D @ hotmail.com>, David Ryan <bikerpackman@hotmail.com> napsal:
>
>> Začal poslední a myslím, že tempo, aby mohl dokončit, co chtěl
do.
>> Tyler Hamilton je další ex-spoluhráč se zhroutí. (Jen se zdá historii ex-spoluhráče.)
>
> Ano, on se zhroutil přímo do klasické vyhrát v LBL, což je něco, co jsme se neviděli od
> Kluci stále na USPS.
>
> Přečtěte si jeho deník na VeloNews.com pokud bys objasnit sám.
A vyhrál T de Romandie.
Co mě zajímá je, jak se Armstrong horní části těla se dívá. Je dost dobře možné kombinace
úhel kamery / délku objektivu, ale vypadá to, že jeho horní části těla, má trochu ztloustl, podobně jako Lemonds
se ke konci své kariéry.
Myslím, že by to mohlo být Armstong tím nejobtížnějším Tour od svého návratu. Říkám, že z důvodu
výše, a dojem (subjektivní ano), že jsem měl, když byl uloven v LBL, že nebyl
fyzicky, kde si myslel, že by měl být. Ne že by vůbec připustit, že by to byl tento případ.
A hlavní děkuji Bohu a její infinate Wisdom že nám OLN. Července bude tolik
legrace, i když Classics pravidlo.
"B. Lafferty" napsal v <AceptNoSubstitutes@hotmail.com>
news: c3kFa.38872 $ rO.3668309 @ newsread1.prod.itd.earthlink.net:
> Co mě zajímá je, jak se Armstrong horní části těla se dívá. Je dost dobře možné kombinace
> Úhel kamery / délku objektivu, ale vypadá to, že jeho horní části těla, má trochu ztloustl, podobně jako Lemonds
> Se ke konci své kariéry.
[Deletia]
Když už mluvíme o stejné, jsem si všiml v úhly kamery, jak pod tlakem Armstrong vypadá v těchto dnech.
Vypadá vyzáblý, s druhy prohlubní na tvářích a pod očima, které jste zvyklí vídat na
ho pouze při horských etapách pozdě v TDF. Myslím, že jeho nedostatek stavu na závodech, kde má
contentended v předchozích letech, jako Amstel, kde nemohl výpisem vedoucí skupiny na konečném
stoupání, je také ukazatel.
S.
TimBenz <timbenz@timbenz.com> wrote in message
news: <Xns93964698C1EF8timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...
> Když už mluvíme o stejné, jsem si všiml v úhly kamery, jak pod tlakem Armstrong vypadá tato
> Dnů. Vypadá vyzáblý, s druhy prohlubní na tvářích a pod očima, které jste použili pro
> Podívejte se na něj jen v horských etapách pozdě v TDF. Myslím, že jeho nedostatek stavu na závodech
>, Kde má contentended v předchozích letech, jako Amstel, kde nemohl výpisem vedoucí skupiny
> Závěrečném stoupání, je také ukazatel.
>
> S.
Jo. Na místě Graham Watson, na fotky z Liege:
http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/images/03lbl/ $ file/24.jpg
Vsadím se, že vidí, že zdvojnásobí obrázku. Byl to zřejmě přispělo k jeho všem, znovu a znovu, a
nikdy dostat pryč.
"Dan" wrote in message <dtamasauskas@hotmail.com>
news: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com ...
> TimBenz <timbenz@timbenz.com> wrote in message
>
>> Když už mluvíme o stejné, jsem si všiml v úhly kamery, jak pod tlakem Armstrong vypadá tato
>> Dny. Vypadá vyzáblý, s druhy prohlubní na tvářích a pod očima, které jste použili
>> Zobrazit na něj jen v horských etapách pozdě v TDF. Myslím, že jeho nedostatek stavu na
>> Závody, kde má contentended v předchozích letech, jako Amstel, kde nemohl výpisem z předních
>> Skupiny na závěrečném stoupání, je také ukazatel.
>>
>> S.
>
>
> Jo. Na místě Graham Watson, na fotky z Liege:
>
> Http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/images/03lbl/ $ file/24.jpg
>
> Vsadím se, že viděl dvojitě v tom obrázku. Byl to zřejmě přispělo k jeho všem, znovu a znovu,
> A nikdy dostat pryč.
Možná to byl právě hraje mrtvého brouka znovu. ;-)
Doufám, že se Lance a Ullrich v hlavě k hlavě duel znovu.
Dashii
Opravdu rád, že jste ještě kolem Dave. Jasně vidět Tour se blíží.
"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> wrote in message news: 3EE54374.B443C78D @ hotmail.com ...
> Malte Lewan Neelsen napsal:
>>
>> Je to biti! Dalo by se jím řídit žít (bez obrázků) na
>>
http://www.eurosport.fr/home/pages/TF1/V3/L3/S18/E5636/live_Lng3_Spo18 _e
>> Vt5636_Mtc61777_SitTF1.shtml: "Lance Armstrong est battu! Il ne
peut
>> Faire mieux que 8'55 "et termine en 3e pozici!" Tyler Hamilton
byl
>> Jen 36.. Iban Mayo vyhrál, porazil David Millar.
>>
>> Takže, se Armstrong snaží? Můžete si myslet, že byl a přemýšlel, jak
dobře
>> On dělal, po všem. Ale on je čekal, že vyhraje ITTs v TDF as
obvyklé (je-li
>> Ne Botero interfers, stejně jako v loňském roce).
>>
>> Výsledky a analýza
>>
http://www.cyclingnews.com/road/2003/jun03/DauphineLibere03/?id=result
y /
>> Prolog
>
> Začal poslední a myslím, že tempo, aby mohl dokončit to, co
chtěl.
> Tyler Hamilton je další ex-spoluhráč se zhroutí. (Jen se zdá historii ex-spoluhráče.)
dtamasauskas@hotmail.com (Dan), napsal v novinkách: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com:
>
>
> Vsadím se, že viděl dvojitě v tom obrázku. Byl to zřejmě přispělo k jeho všem, znovu a znovu,
> A nikdy dostat pryč.
To je přesně to, co mluvím. Vypadal jako LBL, že v tomto roce, a to bylo podobné
"vzhled" v Amstel, když se podělal Boogerd to závod s tím, že podmínkou Boogerd si myslel, že
dělal. Porovnat, jak daleko pohodlnější a méně plýtvání vypadal minulý rok v ten stejný den -
závodů, nebo zvažte, jak to vypadá teď v Daupine.
Například, podívejte se na tento obrázek z aktuálního závodu:
http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/photos/03dauphineSt1-003000
Armstrong nejen vypadá špatně na této poměrně jednoduché rané fázi delší fázi závodu,
ale vypadá _much_ horší, než jezdci kolem něj. Lidé se začnou si všímat, pokud
tak již neučinili. Viděl jsem to mnohokrát, zatímco pohled závody: Armstrong je na koni v přední
na kuráž a utrpení, není lepší podmínky.
S.
A opravdu tam je, že velké horní části těla, že Jan miluje vidět. Souhlasím s Billem, že je to
bude jeho nejtěžší Tour k dnešnímu dni.
"Dan" wrote in message <dtamasauskas@hotmail.com>
news: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com ...
>
>> Když už mluvíme o stejné, jsem si všiml v úhly kamery, jak v rámci
Tlak
>> Armstrong vypadá v těchto dnech. Vypadá vyzáblý, s druhy
dutiny na
>> Tvářích a pod očima, které jste zvyklí vídat na něj pouze
během
>> Horských etap pozdě v TDF. Myslím, že jeho nedostatek stavu na
závody
>> Kde má contentended v předchozích letech, jako Amstel kde
nemohl
>> Výpis vedoucí skupiny na závěrečném stoupání, je také ukazatel.
>>
>> S.
>
>
>
>
> A nikdy dostat pryč.
Tom Kunich napsal:
>
> Opravdu rád, že jste stále kolem Dave. Jasně vidět Tour se blíží.
Díky. Kontroluje, co si lidé myslí. Možná, že budu asi trochu víc - v případě, kdy Armstrong
dělá Giro nebo pobyty v okolí pro Vuelta opět ;-)
TimBenz <timbenz@timbenz.com> wrote in message
news: <Xns9396A1155D669timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...
> Dtamasauskas@hotmail.com (Dan), napsal v novinkách: 6463803.0306100959.81e5081 @ posting.google.com:
>
>> Jo. Na místě Graham Watson, na fotky z Liege:
>>
>> Http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/images/03lbl/ $ file/24.jpg
>>
>> Vsadím se, že viděl dvojitě v tom obrázku. Byl to zřejmě přispělo k jeho všem, znovu a znovu,
>> A nikdy dostat pryč.
>
> To je přesně to, co mluvím. Vypadal jako LBL, že v tomto roce, a to bylo podobné
> "Vzhled" v Amstel, když se podělal Boogerd to závod s tím, že podmínkou Boogerd si myslel, že
> Ano. Porovnat, jak daleko pohodlnější a méně plýtvání vypadal minulý rok v stejný -
> Den závodů, nebo zvažte, jak to vypadá teď v Daupine.
>
> Například, podívejte se na tento obrázek z aktuálního závodu:
>
> Http://grahamwatson.com/gw/imagedocs.nsf/photos/03dauphineSt1-003000
>
> Armstrong nejen vypadá špatně na této poměrně jednoduché rané fázi delší fázi
> Závod, ale vypadá _much_ horší, než jezdci kolem něj. Lidé se začnou si všímat, pokud
> Tak již. Viděl jsem to mnohokrát, zatímco pohled závody: Armstrong je na koni blízko
> Vpředu na kuráž a utrpení, není lepší podmínky.
Je těžké získat skutečný příběh z této fotografie. Výsledky jsou mnohem lepší ukazatel.
Lance je pouze 11 vteřin. Na otherhand to není nepravděpodobné, že by se Lance
se do formy.
>
> S.
"Heinz Getzler" <getzler15@yahoo.com> wrote in message
news: a58727ec.0306101826.65b02966 @ posting.google.com ...
news: <Xns9396A1155D669timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...
>>
>> Armstrong nejen vypadá špatně na této poměrně jednoduché rané fázi delší fázi
>> Závod, ale vypadá _much_ horší, než jezdci kolem něj. Lidé se začnou si všímat,
>> Pokud tak již neučinili. Viděl jsem to mnohokrát, zatímco pohled závody: Armstrong je na koni blízko
>> Fronty na kuráž a utrpení, není lepší podmínky.
>
> Je těžké získat skutečný příběh z této fotografie. Výsledky jsou mnohem lepší ukazatel.
> Lance je jen o 11 vteřin. Na otherhand to není nepravděpodobné, že by se Lance
> Se do formy.
>>
>> S.
Já bych souhlasit. To může těžko říct z modulu snap shot. Viděl jsem, že výraz na tváři Lance v desítkách
fotografie ze závodů vyhrál ...
Wade
getzler15@yahoo.com (Heinz Getzler) napsal v novinkách: a58727ec.0306101826.65b02966 @ posting.google.com:
> Je těžké získat skutečný příběh z této fotografie. Výsledky jsou mnohem lepší ukazatel.
> Lance je jen o 11 vteřin. Na otherhand to není nepravděpodobné, že by se Lance
> Se do formy.
Žádný argument, ode mne. Ale zítra bude skutečný test - ať to tak, jak vypadá Lance v delším TT
s stoupání. A přesvědčivý důkaz přijde Stages 4 a 6. Mohlo by to být opravdu zajímavé TDF
v letošním roce.
"Wade Summers" <wadesummers@cox.net> wrote in message news: <pJwFa.319$PY2.12@lakeread05> ...
> "Heinz Getzler" <getzler15@yahoo.com> wrote in message
> News: a58727ec.0306101826.65b02966 @ posting.google.com ...
>> TimBenz <timbenz@timbenz.com> wrote in message
>> News: <Xns9396A1155D669timbenztimbenzcom@66.75.162.201> ...
>>>
>>> Armstrong nejen vypadá špatně na této poměrně jednoduché rané fázi delší fázi
>>> Závod, ale vypadá _much_ horší, než jezdci kolem něj. Lidé se začnou
>>> Všiml, pokud tak již neučinili. Viděl jsem to mnohokrát, zatímco pohled závody: Armstrong je
>>> Na koni v blízkosti fronty na kuráž a utrpení, není lepší podmínky.
>>
>> Je těžké získat skutečný příběh z této fotografie. Výsledky jsou mnohem lepší ukazatel.
>> Lance je jen o 11 vteřin. Na otherhand to není nepravděpodobné, že by se Lance
>> Se do formy.
>>>
>>> S.
>
> Já bych souhlasit. To může těžko říct z modulu snap shot. Viděl jsem, že výraz na tváři Lance v desítkách
> Fotografie ze závodů vyhrál ...
>
> Wade
Možná hlavu cítí jako hrnec? Boogerd říká:
"V rámci této extrémní teplo v Dauphiné, je mnohem více utrpení stoupá s přilbou
na hlavě. Na Col de Premol, že cítil, jako bych měl něco vařit na mé hlavě, jako bych měl
na hrnec. Na byty, vždycky jsem jel s přilbou stejně, ale leze mi opravdu najít
nevýhodou. "
"Je to teprve přijde, ale když jsme brzy muset jet asi 30 kilometrů se Col de Galibier
v teplo, pak to bude opravdu hrůza. A předpokládejme, že jakmile Mont Ventoux je součástí
parcours, ale povrch je na dně. Pak jste také povinni jezdit až col, že se
helmu. To je vražedné ... Možná, že UCI má upravit pravidla pro takové vyleze. "
Ale pak znovu, LANCE vypadá mnohem horší než konkurence.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0