Tour de France (Grenoble v červenci)
Zobrazit v plné verzi: Tour de France (Grenoble v červenci)
Ahoj,
Pokud se někdo do Grenoblu bylo zhruba v době, Tour,
Můžete mi říct, jak rušnou čekáte Grenoble, které mají být, pokud jde o hledání levných hotelů, na
short-období předchozího upozornění. Budu ve Francii asi 10 dní, než jsem hlavu tam, ale nevíte přesně
datum. to bude asi 7.července nebo 8., nejpozději do 10..
(Vím, že se Tour de France přijíždí v nedalekém Bourg d'Oisan ve dnech 13. a bude poté zabaleno
ale bude to mít vliv také na hotelové rezervace 5-6 dny před příjezdem Tour?)
Mockrát děkuji.
V článku <f36ee3e6.0306081519.141b6961@posting.google.com>, telfordutd@hotmail.com
(Telford) napsal:
> Ahoj,
>
> Pokud někdo byly do Grenoblu zhruba v době, Tour,
>
> Můžete mi říct, jak rušnou čekáte Grenoble, které mají být, pokud jde o hledání levných hotelů, na
> Short-období předchozího upozornění. Budu ve Francii asi 10 dní, než jsem hlavu tam, ale nevíte
> Přesné datum. to bude asi 7.července nebo 8., nejpozději do 10..
>
> (Vím, že se Tour de France přijíždí v nedalekém Bourg d'Oisan ve dnech 13. a bude zabaleno
> Ale pak by to mít vliv také na hotelové rezervace 5-6 dny před příjezdem Tour?)
>
> Thank you very much.
Jako pravidlo.
které Tour zastaví.
Get asi 1 hodinu mimo dosah, a budete v pořádku.
Kdysi jsme měli na tábor uvnitř křesťanské oživení tábořiště. Vystoupili jsme z uhýbat před úsvit.
Chápu, že by bylo blázinec den nebo dva před Tour dorazí do města, ale jsem si
snaží zjistit, jak to bude 5-6 dny dříve. Nebudu se zde v době příjezdu na Tour
13., ale ve dnech 8. a 9.. Jen jsem si nebyl jistý, jak brzy davu Tour začít nastavovat v určitých
město. Díky.
chiefhiawatha@yahoo.com (chiefhiawatha) wrote in message
news: <chiefhiawatha-0806032157410001@10.0.1.3> ...
> V článku <f36ee3e6.0306081519.141b6961@posting.google.com>, telfordutd@hotmail.com
> (Telford) napsal:
>
>> Ahoj,
>>
>> Pokud někdo byly do Grenoblu zhruba v době, Tour,
>>
>> Můžete mi říct, jak rušnou čekáte Grenoble, které mají být, pokud jde o hledání levných hotelů, na
>> Short-období předchozího upozornění. Budu ve Francii asi 10 dní, než jsem hlavu tam, ale nevíte
>> Přesné datum. to bude asi 7.července nebo 8., nejpozději do 10..
>>
>> (Já vím, s Tour de France přijíždí v nedalekém Bourg d'Oisan ve dnech 13. a bude zabaleno
>> Ale pak by to mít vliv také na hotelové rezervace 5-6 dny před příjezdem Tour?)
>>
>> Thank you very much.
>
> Jako pravidlo.
>
>, Které Tour zastaví.
>
> Get asi 1 hodinu mimo dosah, a budete v pořádku.
>
> Kdysi jsme měli na tábor uvnitř křesťanské oživení tábořiště. Vystoupili jsme z uhýbat před úsvit.
Byste neměli mít žádný problém, 5 nebo 6 dní před akcí. Byli jsme v Grenoblu v roce 2001, kdy
časovka začal ve městě a my jsme byli schopni najít hotel v den závodu. Grenoble byl velmi
pleasnat překvapení, mnohem hezčí, než jsem očekával, a její poměrně velké město se spoustou hotelů, které
pohlcují turné kontingentu. Menších městech na trase Tour je jiný příběh a je
obvykle rezervována měsíce dopředu. Jsme tábořili v horní části Alp d 'Huez v roce 2001 a měl výbuch
Setkání s Full Tilt párty nizozemských a belgických fanoušků. Tam je obvykle ne více než jeden den
předem nastavit. Tour je logistická zázrak. Je to opravdu úžasné vidět, jak velký výrobní
je a jak rychle se strhnout a nastavení.
telfordutd@hotmail.com (Telford) wrote in message
news: <f36ee3e6.0306090418.47a15b04@posting.google.com> ...
> Chápu, že by bylo blázinec den nebo dva před Tour dorazí do města, ale jsem si
> Snaží zjistit, jak to bude 5-6 dny dříve. Nebudu se zde v době příjezdu Tour
> Na 13., ale ve dnech 8. a 9.. Jen jsem si nebyl jistý, jak brzy davu Tour začít nastavovat v určitých
> Město. Díky.
>
telfordutd@hotmail.com (Telford) napsal v novinkách: f36ee3e6.0306081519.141b6961 @ posting.google.com:
> Ahoj,
>
> Pokud někdo byly do Grenoblu zhruba v době, Tour,
>
> Můžete mi říct, jak rušnou čekáte Grenoble, které mají být, pokud jde o hledání levných hotelů, na
> Short-období předchozího upozornění. Budu ve Francii asi 10 dní, než jsem hlavu tam, ale nevíte
> Přesné datum. to bude asi 7.července nebo 8., nejpozději do 10..
Byl to zároveň, takže co se mohlo změnit, ale já si nemyslím, že budete mít těžké s hledáním
prostor 5-6 dny dopředu v Grenoblu. Není to malé město, jako mnoho z Tour zastaví. Byl jsem v
Grenoble pro '92 Tour, a já jsem zůstal v místní ubytovnu pro noc.
"sessamoid" <notreal@notmail.com> wrote in message
news: Xns939ABB622695Amoviefanhotmailsuxco@65.32.1.6 ...
> Telfordutd@hotmail.com (Telford) napsal v novinkách: f36ee3e6.0306081519.141b6961 @ posting.google.com:
>
>> Ahoj,
>>
>> Pokud někdo byly do Grenoblu zhruba v době, Tour,
>>
>> Můžete mi říct, jak rušnou čekáte Grenoble, které mají být, pokud jde o hledání levných hotelů, na
>> Short-období předchozího upozornění. Budu ve Francii asi 10 dní, než jsem hlavu tam, ale nevíte
>> Přesné datum. to bude asi 7.července nebo 8., nejpozději do 10..
>
>
> Je to už nějaký čas, takže to možná změnilo, ale já si nemyslím, že budete mít těžké s hledáním
> Prostor 5-6 dny dopředu v Grenoblu. Není to malé město, jako mnoho z Tour zastaví. Byl jsem v
> Grenoble pro '92 Tour, a já jsem zůstal v místní ubytovnu pro noc.
Šel jsem před dvěma roky .......... žádný problém ..... hodně v Grenoblu pro turisty .....
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0