USA PRO zbabělec National Championships
Zobrazit v plné verzi: USA PRO zbabělec National Championships
Mělo by být jen zbabělec šampionátu.
Dres dostane udělena letos na jezdce, kteří neměli dělat na pódiu.
Dokonce Masters Fattie občany je lepší než tohle. Alespoň vítěz protíná linii první.
Chcete-li je úvěr, USPRO zbabělec mistrovství nedává každý medaili, jako je tomu Masters
Fattie NAT.
No přišel před Fast Freddy ... Plus jezdec McCormack je jednou z prudce elegantní kola
závodníci se setkáte.
--
Iracionálně se konalo pravdy může být škodlivější než odůvodněné chyby. "Kurgan Gringioni"
news: JKdWa.1528 $ jg.525743 @ news1.news.adelphia.net
news: 9v2Fa.2495 $ Jw6.1890675 @ news1.news.adelphia.net ...
> Mělo by být jen zbabělec šampionátu.
>
>
> Dres dostane udělena letos na jezdce, kteří neměli dělat na pódiu.
>
>
>
> Dokonce Masters Fattie občany je lepší než tohle. Alespoň vítěz protíná linii první.
>
>
>> To je to úvěr, USPRO zbabělec mistrovství nedává každý medaili, jako je tomu Masters
> Fattie NAT.
"Scott Downie" <Cillyman@adelphia.net> wrote in message
news: xC7Fa.2686 $ Jw6.1968453 @ news1.news.adelphia.net ...
> Tak přišel před Fast Freddy ... Plus jezdec McCormack je jedním
z
> Prudce elegantní kole závodníci se setkáte.
Hey Fattie --
Mluvím o tom, jak závod je nastaven, není závodníci sami.
Scott Downie napsal:
> Tak přišel před Fast Freddy ... Plus jezdec McCormack je jednou z prudce elegantní kola
> Závodníci potkáte.
Ne každý bude souhlasit. Tady je to, co Julean Dean chtěl říct druhý den:
"McCormack, přišel mi přední kolo a vzal to s 150 m jít. Bylo to neprofesionální tah
, protože jsem věděl, že přijde kolem sebe a to byla jediná věc, kterou mohl udělat. "
A z "Lousy sportovní?" závit na 2/5/99, byl citován Brian žid:
"Na čtvrtém kole, McCormacks předváděl jen jeden ze způsobů, jak učinit cyklo-cross skutečný týmový sport.
S Sundt pohybující se dopředu, aby znovu, aby jeho tah na run-up, Frank McCormack vyrazila před
odepřít Sundt jeho linii a přesuňte jej směrem k oplocení. Potom, Mark McCormack vydal knock-out
úder "." Položil jsem na kole stranou a řekl: (Frank), to je vaše příležitost, "řekl Mark McCormack.
"Tento krok srazil Sundt do oplocení a skákala Frank McCormack zdarma. Sundt to vzal všechno
kroku. 'Jsou to profesionálové a jsou věnována vyhrávat závody,' řekl. 'Je to agresivní, to je
hokej na kolečkách. To je to, co dělá to vzrušující. ' "
Takže si myslíte, že McCormack, je prima, protože toto chování, nebo i přes to? Jsem si vědom, že některé
lidé si myslí, to je správný způsob jízdy (já ne), ale někdo opravdu myslíš, že je to prima?
Bret
Oh Omlouvám se mi nebylo jasné, ze svou pravou dissatifaction.
--
Iracionálně se konalo pravdy může být více škodlivý než odůvodněné chyby. "Kurgan Gringioni"
news: JKdWa.1528 $ jg.525743 @ news1.news.adelphia.net
news: hI8Fa.2763 $ Jw6.1987279 @ news1.news.adelphia.net ...
>
> "Scott Downie" <Cillyman@adelphia.net> wrote in message
>> News: xC7Fa.2686 $ Jw6.1968453 @ news1.news.adelphia.net ...
>> Tak přišel před Fast Freddy ... Plus je jezdec McCormack
jeden
> Z
>> Prudce elegantní kole závodníci se setkáte.
>
>
>
> Hey Fattie --
>
>
> Já mluvím o tom, jak závod je nastaven, není závodníci sami.
Nebyl jsem si vědom těch problémů. Setkala jsem se s ním a jako on jako člověk a já jsem neslyšel nikoho
říct něco, co jste uvedl. Znám spoustu lidí, kteří s ním závodil a bez
ještě nikdo nikdy nic neřekl negativní kolem mě. Řekl bych, že najdete někoho, kdo by řekl
něco špatného na tom skoro nikoho, zejména v řadách pro, protože vysoce konkurenčním
atmosféru.
--
Iracionálně se konalo pravdy může být škodlivější než odůvodněné chyby. "Bret Wade"
<bretwade@earthlink.net> wrote in message
news: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
> Scott Downie napsal:
>
jeden z
>
> Ne každý bude souhlasit. Tady je to, co Julean Dean chtěl říct ostatním
den:
>
> "McCormack, přišel mi přední kolo a vzal to s 150 m jít. Bylo to neprofesionální
> Tah, protože jsem věděl, že přijde kolem sebe a to byla jediná věc, kterou mohl udělat. "
>
> A z "Lousy sportovní?" závit na 2/5/99, Brian Žid
citoval:
>
> "Na čtvrtém kole, McCormacks předváděl jen jeden ze způsobů, jak učinit cyklo-cross skutečný tým
> Sport. S Sundt pohybující se dopředu, aby znovu, aby jeho tah na run-up, zmocnil Frank McCormack
> Vpředu upřít Sundt jeho linii a přesuňte jej směrem k oplocení. Potom, Mark McCormack dodáno
> Knock-out úder "." Položil jsem na kole stranou a řekl: (Frank), to je vaše příležitost, "uvedl
> Mark McCormack. "Tento krok srazil Sundt do oplocení a skákala Frank McCormack zdarma. Sundt
> To všechno v chůzi. 'Jsou to profesionálové a jsou věnována vyhrávat závody,' řekl. 'Je to
> Agresivní, to je jako hokej na kolečkách. To je to, co dělá to vzrušující. ' "
>
> Takže, myslíte, že McCormack, je prima, protože toto chování, nebo i přes to? Jsem si vědom
>, Že někteří lidé si myslí, je to správný způsob jízdy (já ne), ale někdo opravdu myslí
> Je to prima?
>
> Bret
"Bret Wade" <bretwade@earthlink.net> wrote in message
news: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
> Scott Downie napsal:
>
jeden z
>
> Ne každý bude souhlasit. Tady je to, co Julean Dean chtěl říct ostatním
den:
>
> "McCormack, přišel mi přední kolo a vzal to s 150 m jít. Bylo to neprofesionální
> Tah, protože jsem věděl, že přijde kolem sebe a to byla jediná věc, kterou mohl udělat. "
>
> A z "Lousy sportovní?" závit na 2/5/99, Brian Žid
citoval:
>
> "Na čtvrtém kole, McCormacks předváděl jen jeden ze způsobů, jak učinit cyklo-cross skutečný tým
> Sport. S Sundt pohybující se dopředu, aby znovu, aby jeho tah na run-up, zmocnil Frank McCormack
> Vpředu upřít Sundt jeho linii a přesuňte jej směrem k oplocení. Potom, Mark McCormack dodáno
> Knock-out úder "." Položil jsem na kole stranou a řekl: (Frank), to je vaše příležitost, "uvedl
> Mark McCormack. "Tento krok srazil Sundt do oplocení a skákala Frank McCormack zdarma. Sundt
> To všechno v chůzi. 'Jsou to profesionálové a jsou věnována vyhrávat závody,' řekl. 'Je to
> Agresivní, to je jako hokej na kolečkách. To je to, co dělá to vzrušující. ' "
>
> Takže, myslíte, že McCormack, je prima, protože toto chování, nebo i přes to? Jsem si vědom
>, Že někteří lidé si myslí, je to správný způsob jízdy (já ne), ale někdo opravdu myslí
> Je to prima?
>
> Bret
>
Kůň ****! Byl jsem tam a to byl velký taktický tah. Je to cyklokros není freakin 'neloupané-cake.
McCormack je noblesní jezdec, který přijal jeho podíl na kousky. Pamatujte si, když se dostal ven na závit
Olympic místě v roce 1996 kvůli politice? Vlákno je o formnat z USPRO cahampionships.
Stejně jako já jsem nadšená, že Mark vyhrál, musím předpokládat, výsledek by mohl mít Beed jinak, kdyby
formát byl jiný. Jízda na kole je zajímavé, že to není "individuální", sport, je to týmový sport.
Tým bez konkrétní jednotlivec má malou šanci na výhru. Takže by bylo spravedlivé, aby byly
akce pro jezdce, kteří v USA Pro, pouze? Možná, ale pak by tam být obrovský posun směrem k výhody
USA vychází Pros? Neříkám, že by bylo dobré, nebo špatné prostě jiný ..
Danny Callen
"Danny Callen" <dancall@ix.netcom.com> wrote in message news: bc5r3r $ FP3 $ 1@slb5.atl.mindspring.net ...
>
> Jednotlivec má malou šanci na výhru. Takže by bylo spravedlivé, aby se událost pro US Pro
> Pouze jezdci?
Pro US National Championship, duh, co si myslíte?
Myslím, že bratr Frank byl jeden šroubované z olympijských Spot.
--
Iracionálně se konalo pravdy může být více škodlivý než odůvodněné chyby. "Danny Callen"
<dancall@ix.netcom.com> wrote in message news: bc5r3r $ FP3 $ 1@slb5.atl.mindspring.net ...
>
> "Breta Wade" <bretwade@earthlink.net> wrote in message
>> News: PadFa.43073 $ Io.3775376 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
>> Scott Downie napsal:
>>
>>> Tak přišel před Fast Freddy ... Plus je jezdec McCormack
> Jeden z
>>> Prudce elegantní kole závodníci se setkáte.
>>
>> Ne každý bude souhlasit. Tady je to, co Julean Dean chtěl říct ostatním
> Den:
>>
>> "McCormack, přišel mi přední kolo a vzal to s 150 m jít. Bylo to neprofesionální
>> Tah, protože jsem věděl, že přijde kolem sebe a to byla jediná věc, kterou mohl udělat. "
>>
>> A z "Lousy sportovní?" závit na 2/5/99, Brian Žid
> Citoval:
>>
>> "Na čtvrtém kole, McCormacks předváděl jen jeden ze způsobů, jak učinit cyklo-cross skutečný tým
>> Sport. S Sundt pohybující se dopředu, aby znovu, aby jeho tah na útěku-up, Frank McCormack
>> Vyrazila před upřít Sundt jeho linii a přesuňte jej směrem k oplocení. Potom, Mark McCormack
>> Dodané knock-out úder "." Položil jsem na kole stranou a řekl: (Frank), tohle je tvůj
>> Příležitost, "řekl Mark McCormack." Tah srazil Sundt do oplocení a skákala Frank
>> McCormack zdarma. Sundt to všechno v chůzi. 'Jsou to profesionálové a jsou placené k vítězství
>> Závody, 'řekl. 'Je to agresivní, to je jako hokej na kolečkách. To je to, co dělá to vzrušující. ' "
>>
>> Takže, myslíte, že McCormack, je prima, protože toto chování, nebo i přes to? Jsem si vědom, že
>> Někteří lidé si myslí, to je správný způsob jízdy (já ne), ale někdo opravdu myslím, že to
>> Classy?
>>
>> Bret
>>
>
> Koně ****! Byl jsem tam a to byl velký taktický tah. Je to
cyklokros
> Ne freakin 'neloupané-cake. McCormack je noblesní jezdec, který vzal
sdílet
> Shluků. Pamatujte si, když se dostal na závit z olympijských místě, v roce 1996 v důsledku
do
> Politika? Vlákno je o formnat z USPRO cahampionships. Stejně jako já jsem nadšen
> Mark, že vyhrál, musím předpokládat, výsledek by mohl mít Beed jinak, kdyby byl jiný formát.
> Cyklistika je zajímavé, je to
ne
> "Individuální", sport, je to týmový sport. Tým bez konkrétní jednotlivec má malou šanci
> Vítězství. Takže by bylo spravedlivé, aby byly akce pro jezdce, kteří v USA Pro, pouze? Možná, ale pak by se
> Existovat obrovské
směna
> Výhody v USA na základě Pros? Neříkám, že by bylo dobré, nebo špatné prostě jiný ..
>
> Danny Callen
Danny Callen napsal:
> "Breta Wade" <bretwade@earthlink.net> wrote in message
>
>> Scott Downie napsal:
>>
>>
>>> Tak přišel před Fast Freddy ... Plus je jezdec McCormack
>
> Jeden z
>
>>> prudce elegantní kole závodníci se setkáte.
>>
>> Ne každý bude souhlasit. Tady je to, co Julean Dean chtěl říct ostatním
>
> Den:
>
>> "McCormack, přišel mi přední kolo a vzal to s 150 m jít. Bylo to neprofesionální
>> tah, protože jsem věděl, že přijde kolem sebe a to byla jediná věc, kterou mohl udělat. "
>>
>> A z "Lousy sportovní?" závit na 2/5/99, Brian Žid
>
> Citoval:
>
>> "Na čtvrtém kole, McCormacks předváděl jen jeden ze způsobů, jak učinit cyklo-cross skutečný tým
>> sport. S Sundt pohybující se dopředu, aby znovu, aby jeho tah na run-up, zmocnil Frank McCormack
>> před upřít Sundt jeho linii a přesuňte jej směrem k oplocení. Potom, Mark McCormack dodáno
>> knock-out úder "." Položil jsem na kole stranou a řekl: (Frank), to je vaše příležitost, "uvedl
>> Mark McCormack. "Tento krok srazil Sundt do oplocení a skákala Frank McCormack zdarma. Sundt
>> to všechno v chůzi. 'Jsou to profesionálové a jsou věnována vyhrávat závody,' řekl. 'Je to
>> agresivní, to je jako hokej na kolečkách. To je to, co dělá to vzrušující. ' "
>>
>> Takže, myslíte, že McCormack, je prima, protože toto chování, nebo i přes to? Jsem si vědom
>> že někteří lidé si myslí, je to správný způsob jízdy (já ne), ale někdo opravdu myslí
>> je to prima?
>>
>> Bret
>>
>
>
> Koně ****! Byl jsem tam a to byl velký taktický tah. Je to cyklokros není freakin '
> Neloupaná-cake. McCormack je noblesní jezdec, který přijal jeho podíl na kousky. Pamatuji si, když dostal
> Šroubované z olympijských místě v roce 1996 kvůli politice? Vlákno je asi o formnat
> USPRO cahampionships. Stejně jako já jsem nadšená, že Mark vyhrál, musím předpokládat, výsledek by mohl
> Beed byly jiné, kdyby byl jiný formát. Jízda na kole je zajímavé, že to není "individuální"
> Sport, je to týmový sport. Tým bez konkrétní jednotlivec má malou šanci na výhru. Tak,
> By bylo spravedlivé, aby byly akce pro jezdce, kteří v USA Pro, pouze? Možná, ale pak by tam být obrovský
> Výhody posun směrem k USA, na základě Pros? Neříkám, že by bylo dobré, nebo špatné prostě jiný ..
>
> Danny Callen
Já taky jezdit cyklokros a neočekáváme, lidé se mě snaží srazit dolů. Budu odložit do
Belgičané v této skupině. Pokud řeknou, že běží soutěžitelem na oplocení, zatímco váš spoluhráč
útoky je skvělý taktický tah, pak budu akceptovat, že jako součást sportu.
Bret
"Bret Wade" <bretwade@earthlink.net> wrote in message
news: 1QyFa.44687 $ Io.3930970 @ newsread2.prod.itd.earthlink.net ...
> Danny Callen napsal:
>
>> "Breta Wade" <bretwade@earthlink.net> wrote in message
>>
>>> Scott Downie napsal:
>>>
>>>
>>>> Tak přišel před Fast Freddy ... Plus je jezdec McCormack
>>
>> Jeden z
>>
>>>> Prudce elegantní kole závodníci se setkáte.
>>>
>>> Ne každý bude souhlasit. Tady je to, co Julean Dean chtěl říct ostatním
>>
>> Den:
>>
>>> "McCormack, přišel mi přední kolo a vzal to s 150 m jít. Bylo to neprofesionální
>>> Tah, protože jsem věděl, že přijde kolem sebe a to byla jediná věc, kterou mohl udělat. "
>>>
>>> A z "Lousy sportovní?" závit na 2/5/99, Brian Žid
>>
>>>> Jim Menegay <jimmenegay@sbcglobal.net> napsal nebo
>>
>>> "Na čtvrtém kole, McCormacks předváděl jen jeden ze způsobů, jak učinit cyklo-cross skutečný tým
>>> Sport. S Sundt pohybující se dopředu, aby znovu, aby jeho tah na útěku-up, Frank McCormack
>>> Vyrazila před upřít Sundt jeho linii a přesuňte jej směrem k oplocení. Potom, Mark McCormack
>>> Doručena knock-out úder "." Položil jsem na kole stranou a řekl: (Frank), tohle je tvůj
>>> Příležitost, "řekl Mark McCormack." Tah srazil Sundt do oplocení a skákala Frank
>>> McCormack zdarma. Sundt to všechno v chůzi. 'Jsou to profesionálové a jsou placené k vítězství
>>> Závody, 'řekl. 'Je to agresivní, to je jako hokej na kolečkách. To je to, co dělá to vzrušující. ' "
>>>
>>> Takže, myslíte, že McCormack, je prima, protože toto chování, nebo i přes to? Jsem si vědom, že
>>> Někteří lidé si myslí, to je správný způsob jízdy (já ne), ale někdo opravdu myslím, že to
>>> Prima?
>>>
>>> Bret
>>>
>>
>>
>> Koně ****! Byl jsem tam a to byl velký taktický tah. Je to
cyklokros
>> Ne freakin 'neloupané-cake. McCormack je noblesní jezdec, který vzal
sdílet
>> Shluků. Pamatujte si, když se dostal na závit z olympijských místě v roce 1996
díky
>> Politika? Vlákno je o formnat z USPRO cahampionships.
Jako
>> Tak jako já jsem nadšená, že Mark vyhrál, musím předpokládat, výsledek by mohl
mít
>> Beed jinak, kdyby byl jiný formát. Cyklistika je zajímavé, je to
ne
>> "Individuální", sport, je to týmový sport. Tým bez konkrétní jednotlivec má malou šanci
>> Na výhru. Takže by bylo spravedlivé, aby byly akce pro jezdce, kteří v USA Pro, pouze? Možná, ale potom
>> By tam být obrovský
směna
>> V výhodu vůči USA vychází Pros? Neříkám, že by bylo dobré, nebo
špatný
>> Prostě jiný ..
>>
>> Danny Callen
>
> Já jezdím cyklokros moc a neočekávejte lidé se mě snaží srazit dolů. Budu odložit do
> Belgičané v této skupině. Pokud řeknou, že běží soutěžitelem na oplocení, zatímco váš spoluhráč
> Útoky je skvělý taktický tah, pak budu akceptovat, že jako součást sportu.
>
> Bret
>
Ochranná známka byla před Johnny jít do bariéry a stiskl ho, když se zvedl kolo. V
alespoň takhle jsem si to ....
Danny Callen
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0