Zobrazit v plné verzi: Kolik využití?
Kolik využití?
Já zase letos 40 a jsem zažívá stařec syndrom. To trvá déle zotavit se z pevného
úsilí, a já jsme se nedávno přehnal jsem interval školení. Tak jsem ostražitě přetrénování a nyní se
pravděpodobně nebylo tak těžké, školení, jak jsem mohl / měl.
I haven't done formální interval trénink na chvíli, ale dostanu do svého anaerobního rozsahu alespoň
jednou na všech tréninků, ale hardcore využití.
Co je standard pro přijetí ne-bs zotavení den (y)? X počet intervalů ve cvičení na X
intenzity. Nebo je to nejlepší používat své tělo jako můj průvodce? Nohy budou stěžovat, když jsem pracoval, je těžké
včera - měl jsem se nevšímat si jich, jestli můj odpočinek HR se zdá v pořádku, že ráno?
--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nejsem pyšný. Jsme opravdu neudělali všechno, co jsme
mohl chránit naše zákazníky. Naše produkty prostě nejsou zkonstruovány s ohledem na bezpečnost. "- Microsoft VP v
za OS Windows rozvoj, Brian Valentine.
On Mon, 09 Jun 2003 11:40:51 -0600, <me@attbi.com> Raptor napsal:
> Jsem zase v letošním roce a 40 hodin zažívá stařec syndrom. To trvá déle zotavit se z pevného
> úsilí, a já jsme se nedávno přehnal jsem interval školení. Tak jsem ostražitě přetrénování a nyní se
> asi nebylo tak těžké, školení, jak jsem mohl / měl.
>
> I haven't done formální interval trénink na chvíli, ale dostanu do svého anaerobního rozsahu alespoň
> jednou na všech tréninků, ale hardcore využití.
>
> Co je standard pro přijetí ne-bs zotavení den (y)? X počet intervalů ve cvičení na X
> intenzity. Nebo je to nejlepší používat své tělo jako můj průvodce? Nohy budou stěžovat, když jsem pracoval, je
> hard včera - měl jsem se nevšímat si jich, jestli můj odpočinek HR se zdá v pořádku, že ráno?
>
> --
snadná.
start vedení deník vaše probuzení srdce / tepové frekvence. vezměte si ji každé ráno, když jste poprvé probuzení
up * před * dostat ven postele.
jestliže je Vaše klidová tepová frekvence je stále 10 tepů za minutu nebo více nad vaše průměrná, musíte odpočívat.
Jen klid, dokud si probuzení tep klesne zpět pod 10 tepů v průměru. doesnt brát jakýkoliv
snazší, než to. (I když limit je 10 beat admitedly fuzzy hraniční hodnotu pro všechny * * peeps,
je to pěkné obecný směr.)
go-go
ps Lynn - z jiných thread "Věděl jsem, že jsem byl příliš těžký": musíte se naučit lépe návrhu. je to
dovednost mnoho lidí ignorovat a je třeba hodně na zlepšení. Pokud je to možné avg. 23 mph, máte dost
způsobilosti k dokončení závodů nižší kategorie, stačí k tomu schopnosti.
i když zvýšíte fitness, (vždy dobrá věc, jak by řekl Martha guláš!) máte stále
naučit se relaxovat v obalu k použití, že lepší kondici. zkuste spustit lezení v horách v horní
10 balení a zmizí zpět do poloviny balení od vrcholu stoupání. poté se opláchne, pěnu,
opakovat pro každé kolo a vy zůstanete bezpečné (a odpočinku!) ve středu Pack pro 75%
závod. je to těžké popsat, a dovednost učit se ', až uvidíte někoho skutečně spuštění je během
závod. pak je pro vás klepne.
pamatujte, visící v zadní 1 / 2 balení v průběhu závodu je velmi namáhavá práce. je to skvělý
způsob nakládání s velkým množstvím fyzické a emocionální energie.
In article <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com>, <me@attbi.com> Raptor napsal:
> Jsem zase v letošním roce a 40 hodin zažívá stařec syndrom. To trvá déle zotavit se z pevného
> Úsilí, a já jsme se nedávno přehnal jsem interval školení. Tak jsem ostražitě přetrénování a nyní se
> Asi nebylo tak těžké, školení, jak jsem mohl / měl.
>
> I haven't done formální interval trénink na chvíli, ale dostanu do svého anaerobního rozsahu alespoň
> Jednou na všech tréninků, ale hardcore využití.
>
> Co je standard pro přijetí ne-bs zotavení den (y)? X počet intervalů ve cvičení na X
> Intenzity. Nebo je to nejlepší používat své tělo jako můj průvodce? Nohy budou stěžovat, když jsem pracoval, je
> Hard včera - měl jsem se nevšímat si jich, jestli můj odpočinek HR se zdá v pořádku, že ráno?
Proč je osoba, která nemá závod (hodně) dělat víc než jeden den z 7.10 s anaerobní
intervalech? Rychlá cesta k dosažení vrcholu a přetrénování.
Chcete-li zvýšit využití mezi jízd mezi tvrdými a úsilí, a minimalizovat své šance na
vyhoření, trávit více času dělat intervalech 5-20 tepů za minutu pod vaším LT. Můj trenér mě děláš, a my
vymáhání dostal překvapivě lepší. Lepší využití umožňuje více tvrdou práci při výcviku, ale
první musíte dostat aerobní systém vyvinutý dostatečně pomoci vaší využití.
-WG
"Warren" <warren@usvh.com> wrote in message news: 090620031638344413% warren@usvh.com ...
> In article <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com>, <me@attbi.com> Raptor napsal:
>
> Proč je osoba, která nemá závod (hodně) dělat víc než jeden den z 7.10 s anaerobní
> Intervalech? Rychlá cesta k dosažení vrcholu a přetrénování.
Proč na tom záleží? Lidé, kteří nemají závodní hodně jezdí na kole pro jejich zábavu, a měly by učinit všechno, co
dobrý pocit. Pokud to znamená závodní Freds během oběda, takže budiž.
V článku <ixbFa.2890$Jw6.2031206@news1.news.adelphia.net>, Kurgan Gringioni
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napsal:
> "Warren" <warren@usvh.com> wrote in message news: 090620031638344413% warren@usvh.com ...
>> In article <3EE4C6A3.4070902 @ attbi.com>, <me@attbi.com> Raptor napsal:
>>
>> Proč je osoba, která nemá závod (hodně) dělat víc než jeden den z 7.10 s anaerobní
>> Intervalech? Rychlá cesta k dosažení vrcholu a přetrénování.
>
>
>
>
> Proč na tom záleží? Lidé, kteří nemají závod hodně jezdí na kole pro jejich zábavu a mělo by to
> Co cítí dobře. Pokud to znamená závodní Freds během oběda, takže budiž.
Říkal, že dělá anaerobní intervalech pravidelně. To je counter-productive pro jeho stanovených cílů,
z nichž žádný není uvedeno závodní Freds na oběd.
Řekl, že to, co on dělal nefungovalo. Dr. Phil by řekl: "Jak to, že byl
Workin 'for ya? "
-WG trenér osobností talk show
warren napsal:
> Proč je osoba, která nemá závod (hodně) dělat víc než jeden den z 7.10 s anaerobní
> Intervalech? Rychlá cesta k dosažení vrcholu a přetrénování.
>
> Pro zvýšení využití mezi jízd mezi tvrdými a úsilí, a minimalizovat své šance na
> Vyhoření, trávit více času dělat intervalech 5-20 tepů za minutu pod vaším LT. Můj trenér mě děláš, a my
> Oživení dostala překvapivě lepší. Lepší využití umožňuje více tvrdou práci během školení
> Ale nejdřív musíte dostat aerobní systém vyvinutý dostatečně pomoci vaší využití.
>
>-WG
Myslím, že jsem se tam již. Udělal jsem hodně, že druh práce příliš, ale obvykle nelze odolat
závodní provoz na cestě domů, nebo buší na strmé části. I obnovit během jízdy a další
výkon poměrně rychle. Bohužel, nemá klidu při závodě jsem byl asi 20
sekund příliš krátká pro mě.
--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nejsem pyšný. Jsme opravdu neudělali všechno, co jsme
mohl chránit naše zákazníky. Naše produkty prostě nejsou zkonstruovány s ohledem na bezpečnost. "- Microsoft VP v
warren napsal:
> Řekl, že to dělá anaerobní intervalech pravidelně. To je counter-productive jeho uvedl
> Cílů, z nichž žádný není uvedeno závodní Freds na oběd.
>
> Řekl, že to, co on dělal nefungovalo. Dr. Phil by řekl: "Jak to, že byl Workin '
> Pro tebe? "
>
>-WG trenér osobností talk show
Neřekl jsem, že když jen, že jsem přehnal jsem interval práci v poslední době. I balené příliš mnoho
do na krátké lhůtě, jednou nebo dvakrát. Myslela jsem, že hit pěkný fitness plošině, která by
splní mé potřeby, ale budu se dostat na vyšší úroveň. Jen potřebují dostat více systematické
o mém uzdravení.
--
--
"Kurgan Gringioni" napsal <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com>
>
> Proč na tom záleží? Lidé, kteří nemají závod hodně jezdí na kole pro jejich zábavu a mělo by to
> Co cítí dobře. Pokud to znamená závodní Freds během oběda, takže budiž.
Co když to znamená, že tuk Master?
"Bart" <bartvhooreb@hotmail.com> wrote in message
news: 52aa9f33.0306092313.3cb6cdd9 @ posting.google.com ...
> "Kurgan Gringioni" napsal <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com>
>>
>> Proč na tom záleží? Lidé, kteří nemají závod hodně jezdí na kole za svým
legrace
>> A měl by dělat to, co cítí dobře. Je-li to znamená, že v průběhu závodní Freds
> A jedli příliš málo bílkovin a příliš mnoho tuku a cukru ve formě
>> Budiž.
>
> Co když to znamená stát se Fat Master?
To je klam, kde začíná v nastavení i když jistě ne všichni mají Masters Fatties
přehnaný smysl pro jejich významu. Zabere to jen pár udělat dojem.
"gopheur" <gopher@loveboat.com> wrote in message
news: btr9evg1c8tkoe3q04in3c9s18enobk07h@4ax.com ...
> On Mon, 09 Jun 2003 11:40:51 -0600, <me@attbi.com> Raptor napsal:
>
>> Já zase letos 40 a jsem zažívá stařec syndrom. To
trvá
>> Déle zotavit se z tvrdé úsilí, a já se nedávno přehnal jsem
interval
>> Výcvik. Tak jsem ostražitě přetrénování a teď se nejspíš ještě
byl
>> Výcvik tak těžké, jak jsem mohl / měl.
>>
>> I haven't done formální interval trénink na chvíli, ale já si
do mého
>> Anaerobní rozsahu alespoň jednou na všech, ale hardcore využití
tréninku.
>>
>> Co je standard pro přijetí ne-bs zotavení den (y)? X číslo
z
>> Intervaly v tréninku na intenzitě X. Nebo je to nejlepší používat své
subjektu,
>> Můj průvodce? Nohy budou stěžovat, když jsem pracoval, je těžké
včera --
>> Mám ignorovat, zda můj odpočinek HR se zdá v pořádku, že ráno?
>>
>> --
>
> Snadná.
>
> Start vedení deník vaše probuzení srdce / tepové frekvence.
vzít
> To každé ráno, když jste se probudíš * před * dostat ven postele.
>
> Jestliže je Vaše klidová tepová frekvence je stále 10 tepů za minutu nebo více nad vaše průměrná, musíte
> Odpočinku. Jen klid, dokud si probuzení tep klesne zpět pod 10 tepů v průměru.
doesnt
> Dostat nějakou jednodušší než to. (I když je limit 10 beat
admitedly
> Fuzzy hraniční hodnotu pro všechny * * peeps, je to pěkné obecné
směr.)
To je všechno? "Snadná"? Turistika HR až 10 tepů pak zbytek? Wow, to je strašně zjednodušující odpověď
na jednu z nejzákladnějších otázek o školení.
K původnímu plakátu: poradenství Gopheur je correst pokud je vyšší odpočinku v HR
Ráno je znamení, aby se uklidni. Ale existuje spousta dalších možných příznaků - jako HR není schopen
stoupání na očekávané hladiny při práci ven, nebo HR příliš vysoké, nebo špatný pocit, nebo jede pomalu.
Klíčové věci jsou pro
1) Plán snadné dny nebo dny odpočinku a nedělají nic pro ně těžké.
2) Uchovávejte log nebo jiné záznamy o výcviku, odpočinku a závodění. V průběhu času se mohou začít vidět
kolik potřebujete zotavení z konkrétních tréninků. Užitečným nástrojem, pokud použijete windtrainer je
do rampa test, kde vám sérii tří nebo čtyř období dva-čtyři minuty
stále rychlejší a nahrávat HR na konci každé z nich. Pak také odpočinku minutu
konec série a zaznamenat vaše HR. Sečíst hodnoty a dostanete číslo, které můžete použít
porovnat váš stav kondice a únava ze dne na den. Rampa může sloužit jako warmup, a
intenzity fáze by se měla přesunout od velmi jednoduché, až středně těžké, na intenzitě dlouhé
časovka. To je jen jeden nápad.
JT
--
Pozn.: reply-to adresa je munged
Navštivte http://www.jt10000.com (http://www.jt10000.com/)
V článku <I3gFa.2972$Jw6.2107769@news1.news.adelphia.net>, Kurgan Gringioni
<kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> napsal:
> "Bart" <bartvhooreb@hotmail.com> wrote in message
> News: 52aa9f33.0306092313.3cb6cdd9 @ posting.google.com ...
>> "Kurgan Gringioni" napsal <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com>
>>>
>>> Proč na tom záleží? Lidé, kteří nemají závod hodně jezdí na kole za svým
> Zábava
>>> A měl by dělat to, co cítí dobře. Je-li to znamená, že v průběhu závodní Freds
> Oběd,
>>> Tak budiž.
>>
>> Co když to znamená stát se Fat Master?
>
>
>
> To je klam, kde začíná v nastavení i když jistě ne všichni mají Masters Fatties
> Přehnaný smysl jejich významu. Zabere to jen pár udělat dojem.
FWIW, Nedávno jsem si všiml, že je více tuku chlapi v Senior 3, než je v 35 + 1,2,3 zde
v NorCal.
"... Ne že by se něco špatného."
-WG
"John Forrest Tomlinson" <usenetremove@jt10000.com> wrote in message
news: 84314734.0306100144.40f64ad @ posting.google.com ...
> "Gopheur" <gopher@loveboat.com> wrote in message
>> News: btr9evg1c8tkoe3q04in3c9s18enobk07h@4ax.com ...
>> On Mon, 09 Jun 2003 11:40:51 -0600, <me@attbi.com> Raptor napsal:
>>
>
> Klíčové věci jsou
>
> 1) Plán snadné dny nebo dny odpočinku a nedělají nic pro ně těžké.
>
> 2) Uchovávejte log nebo jiné záznamy o výcviku, odpočinku a závodění. V průběhu času se mohou začít vidět
> Kolik potřebujete zotavení z konkrétních tréninků. Užitečným nástrojem, pokud použijete windtrainer je
> Udělat rampu test, kde vám sérii tří nebo čtyř období dva-čtyřiminuta
> Stále rychlejší a nahrávat HR na konci každé z nich. Pak také odpočinku minutu
> Konec série a zaznamenat vaše HR. Sečíst hodnoty a dostanete číslo, které si můžete
> Používat porovnat váš stav kondice a únava ze dne na den. Rampy může sloužit jako
> Warmup, a intenzity fáze by se měla přesunout od velmi jednoduché, až středně těžké, až
> Intenzita dlouhá časovka. To je jen jeden nápad.
>
> JT
Říkám jezdit, jak se cítíte po zahřeje.
Pokud se cítíte dobře jezdit těžké, ne tak dobrý, trochu zpátky.
Take jeden nebo dva dny pryč, když budete chtít.
Fartlek (Speedplay) funguje.
Dashii
"Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message
news: mJpFa.110444 $ DV.125179 @ rwcrnsc52.ops.asp.att.net ...
>
> Fartlek (Speedplay) funguje.
Nesouhlasím.
Jsem žertoval o držení přítelkyni hlavu pod pokrývku, když jsem farted a ona řekla, že skládka
mě na místě, pokud jsem to udělal.
"Kurgan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> wrote in message
news: uQpFa.3137 $ Jw6.2264237 @ news1.news.adelphia.net ...
>
> "Dashi Toshii" <Toshii@Jpn.com> wrote in message
>> News: mJpFa.110444 $ DV.125179 @ rwcrnsc52.ops.asp.att.net ...
>>
>> Fartlek (Speedplay) funguje.
>
>
>
>
> Nesouhlasím.
>
>
> Jsem žertoval o držení přítelkyni hlavu pod pokrývku, když jsem
farted
>, A ona řekla, že skládka mě na místě, pokud jsem to udělal.
Ne, ne! Přemýšlíš o Fartlick (předehra) není Fartlek (Speedplay).
Dashii
přečtěte si tento první před myšlení
http://www.greglemond.com/site/gregstips.shtml
od greg v San Mateo v Kalifornii
In article <20030611214209.12195.00000698 @ mb-m04.aol.com>, neptunium <neptunium@aol.com> napsal:
> Přečtěte si jako první před myšlení
>
> Http://www.greglemond.com/site/gregstips.shtml
>
> Od greg v San Mateo v Kalifornii
Pochybuji, Greg LeMond aggrees se hodně, co tam je, protože tam jsou chyby a nepravdivá prohlášení,
prakticky každé sekci.
Například ...
"1. Maximální úsilí (sprint): Toto úsilí trvá 10 až 25 sekundy.
- Je to podobné jako 200 meter sprint.
- Vyzývá k 100 procent svého maximálního tepu. "
Vaše HR nebude brát na 100% pouze 25 sekund.
"2. Submaximum intenzity (čistý anaerobní interval): Toto úsilí trvá 25 sekund až dvě minuty.
- Je to podobné jako jeden kilometr-časovce na trati.
- Vaše tělo funguje na téměř 100 procent svého maximálního tepu.
- To je považováno za čistě anaerobní interval. "
Mnoho jezdců kilo nebude hit své MHR a to je dobře-doloženo, že 20-40% energie využité
Během kilo je aerobik, ne 0%, jak je uvedeno. Je to ještě více aerobní pro 2-min interval.
"4. Průměrná intenzita (anaerobní práh): Toto cvičení trvá od čtyř do 30 minut.
- To je podobné pět až 20 km individuální časovce.
- Vaše srdeční frekvence se pohybuje mezi 90 a 100 procent svého maxima.
- V tomto cvičení tělo využívá aerobní oxidace (za předpokladu, kyslík prostřednictvím krevního řečiště), protože
není v anaerobním stavu. "
Pochybuji, že někdo může jít na 100% MHR, když "nejsou v anaerobním stavu." Dokonce 90% MHR
aerobní a zcela by byla velice neobvyklá.
"5. Intenzity světla (intenzivní aerobní): Toto cvičení trvá 30 minut a více.
- Toto cvičení je podobné 25 mil zkušební doba až dlouho-vzdálenosti, ale intenzivní úsilí.
- Vaše srdeční frekvence je při teplotě 80 až 90 procent své maximální během tohoto cvičení.
- Vaše tělo je ve výhradně aerobním stavu.
- Vaše tělo bude nejprve hořet glykogenu je uložen. Poté, že budete vyjetí mastné
kyselin. To je bonks (úplné vyčerpání).
You don't burn glykogen a poté mastných kyselin v této intenzitě. Spálíte oba současně.
Pokud se vám dojdou glykogenu budete spalování mastných kyselin, ale i bílkovin (ze svalové tkáně). A
"bonks" není úplné vyčerpání.
Vypadá to, jako to bylo vše přeloženo z jiného jazyka, někdo, kdo byl "osobního trenéra"
V místní tělocvičně.
-WG
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0