Le Mond Arrivée Ti
Zobrazit v plné verzi: Le Mond Arrivée Ti
Mám zúžil jsem hledat nové kolo až na dva. \\ Le Mond Arrivée Ti nebo Trek 5200 OCV
uhlíku Uvítal bych názory na které bych měl koupit. Já jsem s těžkým obdobím, které tvoří můj důl
> Jsem zúžil jsem hledat nové kolo až na dva. \\ Le Mond Arrivée Ti nebo Trek 5200 OCV
> Uhlíku Uvítal bych názory na které bych měl koupit. Já jsem s těžkým obdobím, které tvoří můj důl
Bob: dvě kola jízda velmi odlišně, částečně kvůli rámu geometrie, částečně materiály a postupy
jsou zvyklí. Už jste jezdili každý (a ujistěte se, že byly vytvořeny stejné, se stejnými sedadla
výškách, sedlo krok zpět a místo-k-bar vztah)?
You can't go wrong buď na kole ... pokud jedna z nich má něco o tom, že je chcete
ride to více, i když je to vzhled, pak je to asi správná cesta. Ale zeptejte zde není
Bude hodně pomoci, protože mluvíme o osobní věci, které pro vás a vaše volby
může být založena na různých kritériích, než někdo jiný.
- Mike - Řetězová reakce Jízdní kola http://www.ChainReactionBicycles.com (http://www.chainreactionbicycles.com/)
Na St. 11.červen 2003 02:24:41 GMT, "bob" <bob56@hotmail.com> napsal:
> Jsem zúžil jsem hledat nové kolo až na dva. \\ Le Mond Arrivée Ti nebo Trek 5200 OCV
> uhlíku Uvítal bych názory na které bych měl koupit. Já jsem s těžkým obdobím, které tvoří můj důl
>
Fer godz zájmu. K čemu myslíš, že to dělá? Proč chcete někomu jinému, aby se
Váš názor? koupit ten, který chcete. pak tráví svůj čas na koni gd věc, nestará o
co koupit.
ahoj jmenuji se Greg. Možná jsem některé pozitivní imput pro vás. V závislosti na tom, co si používá k jízdě.
Byl jsem na koni na chvíli, a jen na Peugeoty. Umíte si to představit. Celou dobu jsem byl
na kolech, které nebyly vybaveny pro mě osobně. První Peugeot v '72 pak v roce '85 a '75. Pak 3
měsíci jsem dostal Lemond Alp d'Huez a jsem velmi šťastný. Moje první jízda na 46 mil bylo velmi
pohodlné a byl jsem ohromen. Manipulace je velmi stabilní. Byl jsem na koni kopce dolů asi 40mph a dostal
uvízl v bezva (asi 20 metrů dlouhé 3 / 4 do 1 palec hluboko) v jezdil a jezdil na kole skrz
to. Myslím si, že ať už na kole bude vyhovovat vašim potřebám. Musíte učinit rozhodnutí. Došlo
poradenství v oblasti OLN sítě druhý den asi na kole fit. Myslím, že to byl Chris Carmichael. A on říkal,
, že "pokud kolo nevejde nechápu na to" Říkal, že když jste streached ven na kole
měli byste vidět přední axel seřadily s rukojeti a stejné, když si v kapkách. I
tato kontrola se na můj nový Lemond, a byla to pravda. Pak jsem jel Peugeot a není seřazena
správně. Takže hlavně bych řekl, že kolo je vhodné si nejdůležitější uvažování. Jiný
věc, kterou jsem si všiml hned, když jsem jel Lemond bylo to, že vztáhl horní části těla se
dovolte mi, abych se nadechl mnohem více vzduchu než my Peugeot. Lemondbikes.com zdůrazňuje schopnost dech
hlouběji na jejich geometrii, myslím, že je to velmi důležité. Líbí se mi vzhled Le Mond
Arrivee. Je to úžasné žluté s červeným zdobením. To je jedna velmi krásné kolo. GEOMETRIE:
Lemond geometrie bok po boku s Trek je zvláštní - i mis zápas. Tak jak můžete porovnat
dva. Máte-li vytáhnout gometry pro trek a Lemond můžete vidět, že 61 cm Lemond je delší
horní rámové trubky, než trek 62 cm. Toto je, že Lemond s delší horní trubky bude více
stanoveno jízdní pozici s lepší schopností dech. Hlava a úhel sklonu vidlice je stejný, takže
obě kola mají podobné vlastnosti a řízení manipulace. Mimo to všechno můžu vás laskavost.
Díval jsem se přes trekbikes.com a našel něco zajímavého. Ve svých webových stránkách, je komentář
od majitele ChainReaction Bikes. Jezdí OCLV. Koupil jsem na kole z kola, takže ChainReaction
můžeš se ho zeptat. Zdá se, že čestný člověk. o Trekbikes říká,
"Je to nejblíže budete někdy přišel pocit kroucení plynu v big-motor
motocykl na kole. "
Mike Jacoubowsky Trek Dealer - OCLV Vlastník mikej@chainreaction.com
hodně štěstí Greg ze San Mateo california
Na St. 11.červen 2003 02:24:41 GMT, "bob" <bob56@hotmail.com> od napsal:
> uhlíku Uvítal bych názory na které bych měl koupit. Já jsem s těžkým obdobím, které tvoří můj důl
Get obojí.
--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ lidská práva = mír OKAY! Zapnout zvuk POUZE pro TRYNEL
Podlahové krytiny, plně vybavený -
RV a Zakládání SYSTÉMY!
11:39:22 PM 10 červen 2003
> Fer godz zájmu. K čemu myslíš, že to dělá? Proč chcete někomu jinému, aby se
> Váš názor? koupit ten, který chcete. pak tráví svůj čas na koni gd věc, nestará o
> Co koupit.
Můžeme dát tenhle ve FAQ, je to zatím nejlepší odpověď na ", který z nich si mám koupit" otázku.
"Jeff Brody" <jeffwbrody@yahoo.com> wrote in message
news: 28adevkoprpvsn840t3q81c1e1fha1kv7u@4ax.com ...
> Na St. 11.červen 2003 02:24:41 GMT, "bob" <bob56@hotmail.com> napsal:
>
>> Jsem zúžil jsem hledat nové kolo až na dva. \\ Le Mond Arrivée Ti nebo Trek 5200
>> OCV oxidu Uvítal bych názory na které bych měl koupit. Já jsem s těžkým obdobím, které tvoří
>> My důl
>>
> Fer godz zájmu. K čemu myslíš, že to dělá? Proč chcete někomu jinému, aby se
> Váš názor? koupit ten, který chcete. pak tráví svůj čas na koni gd věc, nestará o
> Co koupit.
Pošli mi kontrola! Budu velmi vděčný!
"Kevan Smith" <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> wrote in message
news: tjcdevc3f4cbfgtacvtnqib97d5tvujbto@4ax.com ...
> Na St. 11.červen 2003 02:24:41 GMT, "bob" <bob56@hotmail.com> od napsal:
>
>> Jsem zúžil jsem hledat nové kolo až na dva. \\ Le Mond Arrivée Ti nebo Trek 5200
>> OCV oxidu Uvítal bych názory na které bych měl koupit. Já jsem s těžkým obdobím, které tvoří
>> My důl
>
> Get obojí.
>
>
>
> --
> Http://home.sport.rr.com/cuthulu/ lidská práva = mír OKAY! Zapnout zvuk POUZE pro TRYNEL
> Podlahové krytiny, plně vybavený -
> RV a Zakládání SYSTÉMY!
> 11:39:22 PM 10 červen 2003
Thanks Greg pro "inteligentní komentář" Jedním z mála jsem si přečetl
"Neptunium" <neptunium@aol.com> wrote in message
news: 20030611003632.11524.00000372 @ mb-m13.aol.com ...
> Hi my name is greg. Možná jsem některé pozitivní imput pro vás. V závislosti na tom, co slouží k vaší
> Koni. Byl jsem na koni na chvíli, a
jenom
> Na Peugeoty. Umíte si to představit. Celou tu dobu jsem byl na jízdní kola
který
> Nebyly vybaveny pro mě osobně. První Peugeot v '72 a potom v roce '75
'85.
> Pak se před 3 měsíci jsem dostal LeMond D'Huez Alp a jsem velmi šťastný. Moje první
Jízda
> 46mil byl velmi pohodlné a byl jsem ohromen. Manipulace je velmi stabilní. Byl jsem na koni kopce dolů
> O 40mph a uvízl
v
> Crack (asi 20 metrů dlouhé 3 / 4 do 1 palec hluboko) v jeli a kolo
jel
> Skrz to. Myslím si, že ať už na kole bude vyhovovat vašim potřebám. Musíte
> Rozhodnutí. Tam byl poradenství v oblasti OLN sítě druhý den asi na kole fit. I
myslet
> To byl Chris Carmichael. A on řekl, že "v případě, že kolo nevejde
don't get
> Na to "Říkal, že když jste streached ven na kole, měli byste vidět
přední
> Axel seřadil s rukojeti a stejné, když si v kapkách. I
kontrolovány
> Se na to na můj nový Lemond, a byla to pravda. Pak jsem jel Peugeot a je
ne
> Seřazené správně. Takže hlavně bych řekl, že kolo je vhodné nejdůležitější
> Pozornost. Další věc, že jsem si všiml hned, když jsem
jel
> Lemond bylo to, že vztáhl horní části těla se mi dovolte, abych se nadechl
lot
> Více vzduchu, než moje Peugeot. Lemondbikes.com zdůrazňuje schopnost dech
více
> Hluboko na jejich geometrii, myslím, že je to velmi důležité. Líbí se mi vzhled Le Mond Arrivée.
> Je to úžasné žluté s červeným zdobením. To je jedna velmi krásné kolo. GEOMETRIE: Lemond
> Geometrie bok po boku s Trek je zvláštní - i mis zápas. Tak
jak
> Můžete porovnat dva. Máte-li vytáhnout gometry na trek a Lemond můžete vidět, že 61 cm
> Lemond je delší než horní trubky trek 62 cm. Toto je, že
Lemond
> S delší horní trubky bude více stanoveno na koni pozici
lepší
> Schopnost dech. Hlava a úhel sklonu vidlice je stejný, takže obě kola mají podobnou
řízení
> Vlastnosti a ovladatelnost. Mimo to všechno můžu vás laskavost. Dívala jsem se přes
> Trekbikes.com
a
> Najít něco zajímavého. Ve svých webových stránkách, je komentář od majitele ChainReaction
> Jízdní kola. On
vyjížďky
> OCLV. Koupil jsem na kole z ChainReaction kol, takže by se ho zeptat.
Zdá se, že
> Být upřímný. o Trekbikes říká,
>
> "Je to nejblíže budete někdy přišel pocit kroucení plynu
o
> Big-motor motocykl na kole. "
>
> Mike Jacoubowsky Trek Dealer - OCLV Vlastník mikej@chainreaction.com
>
> Štěstí Greg ze San Mateo california
Na St. 11.červen 2003 21:38:09 GMT, "bob" <bob56@hotmail.com> od napsal:
> Pošlete mi kontrola! Budu velmi vděčný!
Hlasujte pro mě na prezidenta. Moje kampaň je slib "Litespeed pro každého občana!"
>
> "Kevan Smith" <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> wrote in message
>> news: tjcdevc3f4cbfgtacvtnqib97d5tvujbto@4ax.com ...
>> On st. 11.červen 2003 02:24:41 GMT, "bob" <bob56@hotmail.com> od napsal:
>>
>>> Jsem zúžil jsem hledat nové kolo až na dva. \\ Le Mond Arrivée Ti nebo Trek 5200
>>> OCV oxidu Uvítal bych názory na které bych měl koupit. Já jsem s těžkým obdobím, které tvoří
>>> My důl
>>
>> Získat obě.
>>
>>
>>
>> --
>> Http://home.sport.rr.com/cuthulu/ lidská práva = mír OKAY! Zapnout zvuk POUZE pro TRYNEL
>> Podlahové krytiny, plně vybavený -
>> RV a Zakládání SYSTÉMŮ!
>> 11:39:22 PM 10 červen 2003
>
--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ lidská práva = mír klíč kusy jeptiška křičí, protože
8:35:32 PM 11 červen 2003
Na St. 11.červen 2003 20:35:47 -0500, Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> z Pandimensional
Orgasmatronics napsal:
> Hlasujte pro mě na prezidenta. Moje kampaň je slib "Litespeed pro každého občana!"
Měl bych zmínit, že Litespeed je zde použit pouze rétoricky. Pokud chcete, Trek, nebo Lemond,
nebo jakékoli jiné kolo, které se počítá také. Žádný cenový limit! A chcete-li jeden z kol Ti Marka, můžete
může dostat TWO!
--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ lidská práva = mír OVER podjezd! POD minout!
Kolem budoucnosti a neopravitelný!
8:42:32 PM 11 červen 2003
Mám obojí: 2000 Lemond Zurich (poslední ze stonku brkem kola) a za rok-starý Peugeot. Oba
jsou z oceli a mají Ultegra komponenty.
Lemond je 59 (doporučené ergo grafy a kol výhodami, jako je velikost kola pro mé velikosti. V
Skutečnost, že jsme měli za vhodné, hned po vybalení z krabice.
Peugeot 63. Dvě kola na úhly jsou velmi podobné - pouze nedostatečně palců je oddělit.
Nicméně, zatímco Lemond kola jsou velmi pěkné, a pokud se hodí tam asi nic lepšího, pro mě,
Peugeot je největší.
Můj největší problém s Lemond bylo, že nemohu dostat na kolena za pedál vřeten. I
slyšet, že je nová sedlovka, které mohou pomoci mne ven, ale pak budu potřebovat delší a kratší brk
stem (není snadné najít).
Peugeot prostě hodí. Musíte se try'm, a to bez ohledu na ergo grafy a jiné, lze říci,
někdy jen malou nebo žádnou pomoc.
"bob" <bob56@hotmail.com> wrote in message news: ioNFa.3778 $ Jw6.2648777 @ news1.news.adelphia.net ...
> Thanks Greg pro "inteligentní komentář" Jedním z mála jsem si přečetl
>
>
>
> "Neptunium" <neptunium@aol.com> wrote in message
> News: 20030611003632.11524.00000372 @ mb-m13.aol.com ...
>> Ahoj jmenuji se Greg. Možná jsem některé pozitivní imput pro vás. V závislosti na tom, co slouží k vaší
>> Na koni. Byl jsem na koni na chvíli, a
> Pouze
>> Na Peugeoty. Umíte si to představit. Celou tu dobu jsem byl na jízdní kola
> Že
>> Nebyly vybaveny pro mě osobně. První Peugeot v '72 a potom v roce '75
> '85.
>> Pak se před 3 měsíci jsem dostal LeMond D'Huez Alp a jsem velmi šťastný. Moje první
> Jízda na
>> 46mil byl velmi pohodlné a byl jsem ohromen. Manipulace je velmi stabilní. Byl jsem na koni dolů
>> Kopec asi 40mph a dostal
uvíznutý
> V
>> Crack (asi 20 metrů dlouhé 3 / 4 do 1 palec hluboko) v jeli a kolo
> Jel
>> Skrz to. Myslím si, že ať už na kole bude vyhovovat vašim potřebám. Musíte
>> Rozhodnutí. Tam byl poradenství v oblasti OLN sítě druhý den asi na kole fit.
I
> Myslet
>> To byl Chris Carmichael. A on řekl, že "v případě, že kolo nevejde
> Don't get
>> Na to "Říkal, že když jste streached ven na kole, měli byste vidět
> Přední
>> Axel seřadil s rukojeti a stejné, když si v kapkách. I
> Kontrola
>> Se na to na můj nový Lemond, a byla to pravda. Pak jsem jel Peugeot a to
je
> Ne
>> Seřazené správně. Takže hlavně bych řekl, že kolo je vhodné si
většina
>> Důležitým aspektem. Další věc, že jsem si všiml hned, když jsem
> Jel
>> Lemond bylo to, že vztáhl horní části těla se mi dovolte, abych se nadechl
> Lot
>> Více vzduchu, než moje Peugeot. Lemondbikes.com zdůrazňuje schopnost dech
> Více
>> Hluboko na jejich geometrii, myslím, že je to velmi důležité. Líbí se mi vzhled Le Mond
>> Arrivée. Je to úžasné žluté s červeným zdobením. To je jedna velmi krásné kolo.
>> GEOMETRIE: geometrie Lemond bok po boku s Trek je zvláštní - i mis zápas.
Tak
> Jak
>> Můžete porovnat dva. Máte-li vytáhnout gometry na trek a Lemond můžete vidět, že 61
CM
>> Lemond je delší než horní trubky trek 62 cm. Toto je, že
> Lemond
>> S delší horní trubky bude více stanoveno na koni pozici
> Lepší
>> Schopnost dech. Hlava a úhel sklonu vidlice je stejný, takže obě kola mají podobnou
> Řízení
>> Vlastnosti a ovladatelnost. Mimo to všechno můžu vás laskavost. Dívala jsem se přes
trekbikes.com
> A
>> Najít něco zajímavého. Ve svých webových stránkách, je komentář od majitele ChainReaction
>> Jízdní kola. On
> Vyjížďky
>> OCLV. Koupil jsem na kole z ChainReaction kol, takže by se ho zeptat.
> Vypadá to, aby
>> Být upřímný. o Trekbikes říká,
>>
>> "Je to nejblíže budete někdy přišel pocit kroucení
škrticí klapky
> O
>> Big-motor motocykl na kole. "
>>
>> Mike Jacoubowsky Trek Dealer - OCLV Vlastník mikej@chainreaction.com
>>
>> Hodně štěstí Greg ze San Mateo california
Kevan <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> Smith napsal:
> Na St. 11.červen 2003 20:35:47 -0500, Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> z Pandimensional
> Orgasmatronics napsal:
>
>> Hlasuj pro mě na prezidenta. Moje kampaň je slib "Litespeed pro každého občana!"
>
> Měl bych zmínit, že Litespeed je zde použit pouze rétoricky. Pokud chcete, Trek, nebo Lemond,
> nebo jakékoli jiné kolo, které se počítá také. Žádný cenový limit! A chcete-li jeden z kol Ti Marka, můžete
> může dostat TWO!
Fuj ... JUST vás asi ztratil můj hlas tam na chvíli, vole.
Mark Hickey Habanero Cycles http://www.habcycles.com (http://www.habcycles.com/) Domov 695dolar ti rám
Na čt. 12 červen 2003 16:00:46 GMT, Mark Hickey <mark@habcycles.com> z Habanero Cycles napsal:
> Kevan <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> Smith napsal:
>
>> On st. 11.červen 2003 20:35:47 -0500, Kevan Smith <kevansmith23@yahoo.c0/\\/\\> z Pandimensional
>> Orgasmatronics napsal:
>>
>>> Hlasuj pro mě na prezidenta. Moje kampaň je slib "Litespeed pro každého občana!"
>>
>> Měl bych zmínit, že Litespeed je zde použit pouze rétoricky. Pokud chcete, Trek, nebo Lemond,
>> nebo jakékoli jiné kolo, které se počítá také. Žádný cenový limit! A chcete-li jeden z kol Ti Marka, můžete
>> může dostat TWO!
>
> Fuj ... JUST vás asi ztratil můj hlas tam na chvíli, vole.
Nemohu si to, protože budete se ministr financí!
--
http://home.sport.rr.com/cuthulu/ lidská práva = mír Tony Randall! Je váš život PATIO na FUN?
1:48:40 PM 12 červen 2003
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0