Nalezení formulář je zábava
Zobrazit v plné verzi: Nalezení formulář je zábava
Jen jsem začínal mít nejmenší chuť nároku na koni.
Přináší vzpomínky na to, jak to chodí. Dobré formě začíná pocit, že v jednom zařízení v jedné poloze
a způsob jízdy. Jako forma dostane lepší je držet se se všemi handpositions na bary, pak
udržovat ji stále širší okruh-ozubených kol, pak se podmínky. Také, jako forma zlepšuje dokážeme udržet
při jízdě s ostatními v ustáleném tempu, kdy jeden vybere i tvrdší a jednodušší zařízení. Získáte širší
rozsahu včetně rychlejší nebo pomalejší kadenci. Fun stuff!
(Flipside pro mě je, že vím, že jsem mrtvý při jízdě cítit nohy unavený na určité kadence
a ani zpomalení ani zrychlení ho to pomůže. Říkám, že ne-neutrálně-země. - Musím se změnit
něco, ale zařízení je lepší, takže je čas podívat se vzadu!)
Včera jsem se cítil dobrou formu, když 100rpm bylo něco, co jsem si toho nevšimla. Jen jsem se soustředil na hledání
dolů na silnici. Moje váhu posunula trochu dopředu přes 3-oclock pedálu. To byla vysoká
kadence ještě pořád mám trošku plováku z sedlo. Dost float, aby jízda hladké, ale
ne tolik, aby to trvalo float energie v jezdecký ze sedla. (Lepší formu by postupně umožnila
jeden těžší sedět v sedle, nebo ponechat i když ze sedla.)
Cítil jsem, nebyl jsem bogging dolů vůbec. Jen druh hladké ruchu, který uprostřed více než 3-oclock. Každý
cyklus byl k nerozeznání. Tam byl právě tento pocit dobré tlak na obě nohy na 3-oclock. I
také cítil záda jsou ploché, dolní části zad stržen trochu, boky převádějí některé, myslím, ale
žádné tvrdé dopady. Vedoucí se hezky.
To bylo o byty v 42x15 s rukama na vrcholy a lokty rozevřené. Musíme někde začít!
Mám to v některých jiných zařízení a místa krátce také, ale všiml jsem si, že je složitější jinde.
Když jsem si zachovat stejné pocit hodinu v jakémkoli převodovém stupni, jakékoliv pozici, pak budu opravdu jít hledat
na závody. Obvykle se stane asi září Sigh.
--
Jeff Potter
* Out Your Backdoor * http://www.outyourbackdoor.com (http://www.outyourbackdoor.com/) pro moderní Folkways a kultury revival ...
... nabízejí "malý svět" pohledy na kolech, luky, lyže, knihy, filmy ...
... nové knihy featuring: XC ski kultura, thriller o malém městě pašování drog, a skládání
kola ... radikální romány blíží! ... spousta dalších knih, ke stažení hudby a videa ...
články habaděj!
plus národní "mimo vyšlapané cesty" cestovní fóra! HOLY kouří!
"Jeff Potter" <jp@outyourbackdoor.NOSPAMcom> wrote in message
news: 3EE72FC6.6A7A09BC @ outyourbackdoor.NOSPAMcom ...
>
> Když jsem si zachovat stejné pocit hodinu v jakémkoli převodovém stupni, jakékoliv pozici, pak budu opravdu jít hledat
> Na závody. Obvykle se stane asi září Sigh.
Lidé, kteří si představit, že jsme dostali velmi rychle do off-sezóny obvykle nechápou, že všichni ostatní
(které jsou samy o sobě k porovnávání) má přestat snažit.
Jeff Potter napsal:
> Jen jsem začínal mít nejmenší chuť nároku na koni.
>
> To oživuje vzpomínky na to, jak to chodí. Dobré formě začíná pocit, že v jednom zařízení v jedné poloze
> A způsob jízdy. Jako forma dostane lepší je držet se se všemi handpositions na barech,
> Pak udržovat ji stále širší okruh-ozubených kol, pak se podmínky. Také, jako forma zlepšuje může udržet
> Že při jízdě s ostatními v ustáleném tempu, kdy jeden vybere i tvrdší a jednodušší zařízení. Získáte
> Širší spektrum včetně rychlejší nebo pomalejší kadenci. Fun stuff!
>
> (Flipside pro mě je, že vím, že jsem mrtvý při jízdě cítit nohy unavený na určité
> Zpomalení tempa a ani ho ani urychlení to pomůže. Říkám, že ne-neutrálně-země. - Potřebuji
> Něco změnit, ale zařízení je lepší, takže je čas podívat se vzadu!)
>
> Včera jsem se cítil dobrou formu, když 100rpm bylo něco, co jsem si toho nevšimla. Jen jsem se soustředil na
> Hledět dolů na silnici. Moje váhu posunula trochu dopředu přes 3-oclock pedálu. To
> Byla vysoká kadence ještě pořád mám trošku plováku z sedlo. Dost float, aby jízda
> Hladké, avšak ne tolik, aby to trvalo float energie v jezdecký ze sedla. (Lepší formu by
> Postupně umožnit, aby jeden těžší sedět v sedle, nebo ponechat i když ze sedla.)
>
> Jsem cítil, že není bogging dolů vůbec. Jen druh hladké ruchu, který uprostřed více než 3-oclock.
> Každý cyklus byl nerozeznatelný. Tam byl právě tento pocit dobré tlak na obě nohy na
> 3-oclock. Také jsem cítil, záda jsou ploché, dolní části zad stržen trochu, boky převádějí některé,
> Myslím, ale žádné tvrdé dopady. Vedoucí se hezky.
Nejsem si jistý, co to mluvíte. Nějaký sladký bod na vašem místě?
Mám nějaké pohodlné pozice na kole, a pár těch nepříjemných. Vyhýbám se druhé.
Jsem asi rychleji v pohodlné, ale ty jsem nikdy neobtěžoval zkontrolovat.
Už jste v poslední době začala na koni delší vzdálenosti? Posted možná vám něco v tomto smyslu
chvilku zpátky. Trvalo mi pár týdnů dostat re-zvyklý na kole po zimě, ale
za to, že je to všechno záležitost klimatizace a jít rychleji.
Myslím, že formulář se použije více klimatizace.
--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nejsem pyšný. Jsme opravdu neudělali všechno, co jsme
mohl chránit naše zákazníky. Naše produkty prostě nejsou zkonstruovány s ohledem na bezpečnost. "- Microsoft VP v
za OS Windows rozvoj, Brian Valentine.
"Raptor" <me@attbi.com> wrote in message news: 3EE745A5.3080507 @ attbi.com ...
> Jeff Potter napsal:
>
> Nejsem si jistý, co to mluvíte. Nějaký sladký bod na vašem místě?
Mluvím o místě SWEET.
ooooooh.
Přál bych si, že prezident Clinton měl humidored mě místo Monica Lewinsky.
Jeff Pooter jp@inmybackdoor.com
Hmmm, moje hlasatel není to, aby všichni Google příspěvky, divný.
Raptor se zmínil, že forma byla ve spojení s klimatizace. To je, ale je to plus fitness technika,
techniku a zejména pokud jde o hledání vlastního stylu. Trvalo mi pár let
závodní najít svůj styl pak další rok rozšiřuje, aby se to ve všech druzích na koni. (I
Mohl bych připomenout, první to v crits, pak jsem to v TT je v té době přestávky / mosty.) Nyní dokonce jako
Fattie Citizen po určitý počet hodin, mohu začít hledat znovu. Nic jako by to bylo
zpět na den, ale je to stále něco cítí formu obešla. A to nejen fitness, ale
plus, že můj vlastní styl. Když se to prostě začnou stoupat asi to není dobré pro dostihy, ale je to
start základny můžu stavět. Ještě pořád jezdit těžké, ale není to přímo v mé sladké zóny. Můj
Nejlepší je, když na koni osobní styl a fitness scházejí, a když se dostane široké
aspektem, který jej také.
Mám podezření, nějaký začátečník / středně jezdci nemají vůbec najít svůj styl.
Když se to začíná přijít kolem, je to jen v mírné zařízení a omezené pozice ( "pravil
* * pozice, Beavis, Hork Hork "). Není to v souvislosti s větší vzdálenosti, pro mě, protože já nikam nejdu
em i tak.
Mimochodem, v poslední době jsem přemýšlel, že to jako běh na pedály. Existuje typ plováku
tam, kde jsem si vědom jen dobré nohy aspektu a 3 oclock fáze. To je správné, když noha
bít se v běh, když jste tahání s vysokým tempem, uvolněně. Jen jeden úder za druhým.
Stejně jako klusu spolu, jen bez houpání akce. Trochu jako když jste se vytočil do provozu, při
5:30 min / km tempem, řekněme, jen plovoucí podél.
Také mohu jen vypadají velmi uvolněně dolů na silnici. Vzadu je ploché, šíje uvolněná. - To zní část
jako je klimatizace. Koni je optimalizován ještě můžete na něj zapomenout.
Každopádně jsem si to, když se 100 ot / min nezdá spěchal ještě existuje nějaké zařízení, které se
to. A jak jsem řekl, dokud jsem si docela několik hodin musím ruce na vrcholech s lokty
sevřené. Dobrý ruch, hladká, float na něj.
--
Jeff Potter
* Out Your Backdoor * http://www.outyourbackdoor.com (http://www.outyourbackdoor.com/) pro moderní Folkways a kultury revival ...
... nabízejí "malý svět" pohledy na kolech, luky, lyže, knihy, filmy ... ... nové knihy featuring: XC
lyžařské kultury, thriller o malém městě pašování drog, a skládací kola ... radikální romány
přichází! ... spousta dalších knih, ke stažení hudby a videa ... články habaděj! plus národní "Off
vyšlapané cesty "cestovní fóra! HOLY kouří!
"Jeff Potter" <jp@outyourbackdoor.NOSPAMcom> wrote in message
news: 3EED16C4.27A2E3DF @ outyourbackdoor.NOSPAMcom ...
> Hmmm, moje hlasatel, není to, aby všichni Google příspěvky, divný.
>
> Raptor se zmínil, že forma byla ve spojení s klimatizace. To je, ale je to plus fitness technika,
> A technika konkrétně, pokud jde o hledání vlastního stylu. Trvalo mi pár let
> Závodní najít svůj styl pak další rok rozšiřuje, aby se to ve všech druzích na koni. (I
stažení
> Mohl bych to udělat v první crits, pak jsem to v TT je v té době přestávky / mosty.) Nyní dokonce jako
> Fattie Citizen po určitý počet hodin, mohu začít hledat znovu. Nic jako by to bylo
> Zpět na den
ale
> Je to stále něco cítí formu obešla. A to nejen fitness, ale že moje plus
> Styl. Když se to prostě začnou stoupat asi to není dobré pro dostihy, ale je to začátek základny
> Můžu stavět. Ještě pořád jezdit těžké, ale není to přímo v mé sladké zóny. Moje nejlepší na koni
> Je-li osobní styl a fitness scházejí, a když se dostane široké aspekt je
> Stejně.
>
> Mám podezření, nějaký začátečník / středně jezdci nemají vůbec najít svůj styl.
>
> Když se to začíná přijít kolem, je to jen v mírné zařízení a omezené pozice ( "pravil
> * * Pozice, Beavis, Hork Hork "). Není to v souvislosti s větší vzdálenosti, pro mě, protože já nikam nejdu
> Em stejně.
>
> Mimochodem, v poslední době jsem myslel, že je to jako běh na pedály. Existuje typ plováku
> Kde jsem si vědom jen dobré nohy aspektu a 3 oclock fáze. To je správné, když noha
> Bít v provozu, když jste tahání s vysokým tempem, uvolněně. Jen jednu stávku poté, co
> Další. Stejně jako klusu spolu, jen bez houpání akce. Trochu jako když jste se na volané
> Běží na 5:30 min / km tempem, řekněme, jen plovoucí podél.
>
> Také mohu jen vypadají velmi uvolněně dolů na silnici. Vzadu je ploché, šíje uvolněná. - To zní část
>, Jako je klimatizace. Koni je optimalizován ještě můžete na něj zapomenout.
>
> Každopádně, chápu to, když se 100 ot / min nezdá spěchal ještě existuje nějaké zařízení, které se
> To. A jak jsem řekl, dokud jsem si docela několik hodin musím ruce na vrcholech s lokty
> Sevřené. Dobrý ruch, hladká, float na něj.
Musíte ukončit běžící ústa a dostat na kole. Zapomeňte na vše o tom, že býka ****
Jste rozmetá a jezdit.
Dashii
Jeff Potter napsal:
> Každopádně, chápu to, když se 100 ot / min nezdá spěchal ještě existuje nějaké zařízení, které se
> To. A jak jsem řekl, dokud jsem si docela několik hodin musím ruce na vrcholech s lokty
> Sevřené. Dobrý ruch, hladká, float na něj.
Zdá se mi, že nebudete jezdit tak často, nebo tak často, jak někteří z nás. Mé tělo ví, jak
jezdit na kole a od té doby jsem pozdě dospívající, ale potřebuji základní úroveň klimatizace přesunout
bike rychle, stejně jako hladký. Jsem si, že v prvním vlažný měsíc roku. Zdá se, že samostatný
i když se mi. Teď, když dělám indoor cycling třídy (výuky a převzetí) Pochybuji, že jsem, že ztratíte
základní klimatizace.
--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nejsem pyšný. Jsme opravdu neudělali všechno, co jsme
mohl chránit naše zákazníky. Naše produkty prostě nejsou zkonstruovány s ohledem na bezpečnost. "- Microsoft VP v
za OS Windows rozvoj, Brian Valentine.
Raptor napsal:
> Jeff Potter napsal:
>> Každopádně, chápu to, když se 100 ot / min nezdá spěchal ještě existuje nějaké zařízení, které se
>> To. A jak jsem řekl, dokud jsem si docela několik hodin musím ruce na vrcholech s
>> Lokty rozevřené. Dobrý ruch, hladká, float na něj.
>
> Zdá se mi, že nebudete jezdit tak často, nebo tak často, jak někteří z nás. Mé tělo ví, jak
> Jezdit na kole a od té doby jsem pozdě dospívající, ale potřebuji základní úroveň klimatizace přesunout
> Rychlá kola, ale také správné. Jsem si, že v prvním vlažný měsíc roku. Zdá se, že
> Samostatné i když se mi. Teď, když dělám indoor cycling třídy (výuky a převzetí) Pochybuju
> I'll ztratit, že základní klimatizace.
OK, tam je klimatizace, ale také jsem si tu techniku. A forma se týká vašeho hledání
osobní techniky řešení. Někteří lidé se daří na velkých zařízení, jiní kroutit, některé jízdu z kopce
sedlo. Existuje i způsob myšlení, který se vztahuje k formě. Po nalezení správné zaměření.
Jel jsem za pár let na hodinu či dvě denně, než opravdu objevovat co znamená najít formu.
Nebo možná jsem kombinuje dvě otázky. Můžete přijít do formy, aniž by znali svůj vlastní styl jízdy?
Správné dýchání přichází do něj také. Stejně jako pedál mrtvici a jedna celá smysl na kole. Mít rád
když jsem byl ve formě nebyl jsem přemýšlel o svém těle mnoho, ale zaměřil se na silnici. Když jsem považoval
moje tělo to vypadalo, jako bych jel z mého bederní oblasti, napájení z glutes. Ale i když jsem
byl ve formě, když jsem věděl, / kde / jak jsem mohl být účinný v závodě.
Na přibližně stejné úrovni fitness jsem šel z napodobovat ostatní, aby zjistil, jak jsem závod / jízda
nejlepší. Jistě, více času na kolo a více závodů, tento krok umožnil. Ale mám dojem, že je mnoho, jestliže
ne většina závodníků, kteří tráví léta na koni / závody před provedením této Breakthru. Nemyslím si, že je to
nesouvisí ani špičkové výsledky.
Myslím, že to jde: (1) fit> (2) pak najdete osobní styl> (3), pak víte, kdy jeden je dovnitř nebo ven
formy. Toto vše může být na stejné úrovni ve fitness! Bere práci a sledování a hodnocení a
Chyba, aby se každý krok se od 1. Pro danou úroveň fitness 2 bude bít 1 a 3 "ve formě"
poráží oba. Možná, že by měla být na úrovni (4), kde si člověk instalatér, přidává se do řady stylů
(Nebude to snadné!) a zlepšuje podobě. Kruci formu by měla mít dokonce týkat jasnosti myšlení, nebo
alespoň vhodnosti myšlení, zatímco na kole. Jak si vytvořit triky týkající se taktiky
a načasování, že dosáhnout lepších výsledků, měli byste se dostala do formy lepší pro duševní část
hra. Možná?
Já nevím. Jen si nejsem jistý, že forma \u003d fitness.
--
Jeff Potter
... nabízejí "malý svět" pohledy na kolech, luky, knihy, filmy ... ... nové knihy featuring: XC ski
kultury, Gulf Coast thriller skládací kola ... s radikální romány blíží! originál ...
hudba ke stažení ... a předměty habaděj! plus národní "mimo vyšlapané cesty" cestovní fóra!
HOLY kouří!
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0