tak kde je Paolo Savoldelli
Zobrazit v plné verzi: tak kde je Paolo Savoldelli
neslyšeli jeden iota o něm v tomto roce. on je ve stodole EPO, nebo závodní? někdo?
"JTN" <jnelson@garfield-county.com> wrote in message news: veek6e8fm2b6ea@corp.supernews.com ...
> Neslyšeli jeden iota o něm v tomto roce. on je ve stodole EPO, nebo závodní? někdo?
>
>
havaroval špatně pre-sezóny. pak se rozhodl pro vrchol Tour; Top 10 in Deutschland Tour před několika dny.
JTN napsal:
> Neslyšeli jeden iota o něm v tomto roce. on je ve stodole EPO, nebo závodní? někdo?
>
>
havaroval v oblasti vzdělávání již v únoru nebo tak něco, rozbité tváři, stejně jako pár vertabae.
Nedávno jsem četl klip po závodě, kde řekl, že bylo obtížné dýchat se ještě stehy
uvnitř jeho dutiny. PSB
Možná budete muset podívat dvakrát, když se snaží, aby na místě ho pre-nebo post závod, protože ho Italština
středního věku-racer věc a barvil vlasy (povzdech)
Alexander
"Patrick Brittain" <patrick@nospam.ppalf.appstate.edu> wrote in message
news: bc7rtc $ t4s $ 1@lester.appstate.edu ...
> JTN napsal:
>
>> Neslyšeli jeden iota o něm v tomto roce. on je ve stodole EPO, nebo závodní? někdo?
>>
>>
>
> Havaroval v oblasti vzdělávání již v únoru nebo tak něco, rozbité tváři, stejně jako pár
> Vertabae. Nedávno jsem četl klip po závodě, kde řekl, že bylo obtížné dýchat s
> Stehy stále uvnitř jeho dutiny. PSB
V článku <bc7rtc$t4s$1@lester.appstate.edu>, Patrick Brittain
<patrick@nospam.ppalf.appstate.edu> napsal:
> JTN napsal:
>
>> Neslyšeli jeden iota o něm v tomto roce. on je ve stodole EPO, nebo závodní? někdo?
>>
>>
>
> Havaroval v oblasti vzdělávání již v únoru nebo tak něco, rozbité tváři, stejně jako pár
> Vertabae. Nedávno jsem četl klip po závodě, kde řekl, že bylo obtížné dýchat s
> Stehy stále uvnitř jeho dutiny. PSB
ewwwww! Myslím, že nebudeme vidět ho, dokud Vuelta, přinejmenším.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0