PDA

Tým Fuji (1980?) How Do I Have to ocenit?

Zobrazit v plné verzi: Tým Fuji (1980?) How Do I Have to ocenit?

Cranston

Mám tým Fuji (1980?) Kolo, které jsem nedávno vytáhl skladování. Zdá se, že ve velkém
stavu s několika čipy se všemi původními díly (1 chybějící plastový kryt na konec jednoho
rukojeti). Přítel se zmínil, že bych si ji oceňují pro účely pojištění (I'm in
Oakville, ON Kanada).

Jak mám tuto hodnotí kolo / ocenit?

-Děkuji vám za vaši zpětnou vazbu o vede, odkazy, odkazy, atd. Pokud to není správné diskusní skupiny, pak prosím
by někdo prosím, mě vede k správné skupiny!

Boyd Speerschne

Cranston <beresys@netscape.net> wrote in news: 3EE75181.1040802 @ netscape.net:

> Mám tým Fuji (1980?) Kolo, které jsem nedávno vytáhl skladování. Zdá se, že ve velkém
> Stavu s několika čipy se všemi původními díly (1 chybějící plastový kryt na konci jedné rukojeti
> Bar). Přítel se zmínil, že bych si ji oceňují pro účely pojištění (jsem v Oakville, ON
> Kanada).
>
> Jak se to hodnotí kolo / ocenit?
>
>-Děkuji vám za vaši zpětnou vazbu o vede, odkazy, odkazy, atd. Pokud to není správné diskusní skupiny, pak
> Prosím, prosím, někdo by mě vede k správné skupiny!
>

Dejte ji na eBay s nějakou směšnou minimální cenu.

Woogoogle

Cranston <beresys@netscape.net> wrote in message news: <@ 3EE75181.1040802 netscape.net> ...
> Mám tým Fuji (1980?) Kolo, které jsem nedávno vytáhl skladování. Zdá se, že ve velkém
> Stavu s několika čipy se všemi původními díly (1 chybějící plastový kryt na konci jedné rukojeti
> Bar). Přítel se zmínil, že bych si ji oceňují pro účely pojištění (jsem v Oakville, ON
> Kanada).
>
> Jak se to hodnotí kolo / ocenit?
>
>-Děkuji vám za vaši zpětnou vazbu o vede, odkazy, odkazy, atd. Pokud to není správné diskusní skupiny, pak
> Prosím, prosím, někdo by mě vede k správné skupiny!

Ten chlap nemůže prodat za $ 60 a váš není o moc lepší.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item\u003d3612816236&category\u003d7298

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish