PDA

Zobrazit v plné verzi: ARMSTRONG NEMÁ VE FORMĚ

Strany: [1] 2

Kurgan Gringion

Můžete říct, jen při pohledu na jeho tvář v časovce.

http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/003lance

K. Gringioni expert analytik foto

Hammerhead

Originally posted by Kurgan Gringion
Můžete říct, jen při pohledu na jeho tvář v časovce.

K. Gringioni expert analytik foto

Děláš si legraci ne?

Robert Chung

"Kurgan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> wrote in message
news: yxLFa.3705 $ Jw6.2619589 @ news1.news.adelphia.net ...
> Můžete říct jen při pohledu na jeho tvář v časovce.
>
> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/003lance
>
> K. Gringioni expert analytik foto

Co bys řekl, kdybys viděl fotografie Jana vypadala jako tohle?
http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance

Kurgan Gringion

"Robert Chung" <invalid@nospam.com> wrote in message news: 3ee78776 0dolar 11.655 dolary $ 626a54ce@news.free.fr ...
>
> "Kurgan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> wrote in message
>> News: yxLFa.3705 $ Jw6.2619589 @ news1.news.adelphia.net ...
>> Můžete říct jen při pohledu na jeho tvář v časovce.
>>
>>
>>
>> K. Gringioni expert analytik foto
>
> Co bys řekl, kdybys viděl fotografie Jana vypadala jako tohle?
> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance

FATTIE!

Už je po všem. Někdo jiný vyhraje Le Tour v letošním roce.

Robert Oliver

"Kurgan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> wrote in message
news: yxLFa.3705 $ Jw6.2619589 @ news1.news.adelphia.net ...
>
> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/003lance
>
>

Jdu se zapojit do zábavy a prohlašuje, že je nejen Christophe Moreau nejenže není ve formě,
ale jednoznačně vypadá mrtvý:

http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/022moreau

R. Oliver Expert Foto Analyst, 1. třída

Bob Schwartz

Robert Chung napsal:

> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance

Víte, LANCE otočil 30 v loňském roce. To znamená, že je způsobilý k závodu Masters v USA.

Bob Schwartz cvcc@execpc.com

Stewart Fleming

Kurgan Gringioni napsal:

>
>

Podívejte se na psaní na helmu ačkoli.

Adam Hodges Mye

v článku 3ee78776 0dolar 11655 dolar $ 626a54ce@news.free.fr, Robert Chung v invalid@nospam.com napsal
6/11/03 3:48 PM:

>
> "Kurgan Gringioni" <kgringioni.remove.it.for.mail@hotmail.com> wrote in message
>> News: yxLFa.3705 $ Jw6.2619589 @ news1.news.adelphia.net ...
>> Můžete říct jen při pohledu na jeho tvář v časovce.
>>
>> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/003lance
>>
>> K. Gringioni expert analytik foto
>
>
>

Já bych řekl:

http://www.pipeline.com/ ~ Bakti / MuscleMaker / pgs.html

Raptor

Stewart Fleming napsal:
>
> Podívejte se na psaní na helmu ačkoli.

Kde se "Tatínek Yo-Yo" pocházejí? Viděl jsem malé dítě, které volá svého otce, ale viděl jsem
termín zde zřejmě (?) hanlivým způsobem. Mohl jsem být já špatnou interpretací záměr.

--
--
Lynn Wallace http://www.xmission.com/ ~ lawall "Nejsem pyšný. Jsme opravdu neudělali všechno, co jsme
mohl chránit naše zákazníky. Naše produkty prostě nejsou zkonstruovány s ohledem na bezpečnost. "- Microsoft VP v
za OS Windows rozvoj, Brian Valentine.

Boyd Speerschne

Raptor <me@attbi.com> napsal news: 3EE7F82E.60603 @ attbi.com:

> Stewart Fleming napsal:
>>
>> Podívejte se na psaní na helmu ačkoli.
>
> Kde se: "Tati Yo-Yo" pocházejí? Viděl jsem malé dítě, které volá svého otce, ale já jsem
> Viděl termín používaný zde zřejmě (?) Hanlivým způsobem. Mohl jsem být já
> Nesprávně vykládají záměr.
>

Z toho, co jsem četl, LA, co jeho syn mu říká (nebo mu říkali, možná, že je poslední fáze, že teď).
Měl to samé na jednom z jeho OCLV rámů jízdních kol před chvíli, kdy většina p33ps mají svá jména
vyražen.

- S. Boyd

Ryan Cousineau

V článku <vef64s4qs3jd8e@corp.supernews.com>,
Bob Schwartz <cvcc@shell.core.com> napsal:

> Robert Chung napsal:
>
>> Co bys řekl, kdybys viděl fotografii Jana vypadala jako tohle?
>> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance
>
> Víte, LANCE otočil 30 v loňském roce. To znamená, že je způsobilý k závodu Masters v USA.

Závažnou otázku zde: Existují nějaké high-úrovni pro cyklisty, kteří odešli do důchodu a na
aktivně závod jako mistři / Non-pros? Nebo mají tito lidé všechny spálené sami sebe a jen na závodění
jít na Tootles neděli kolem kopce jednou za měsíc?

--
Ryan Cousineau, rcousine@sfu.ca http://www.sfu.ca/ ~ rcousine prezidenta, Fabrizio Mazzoleni Fan Club

Warren

V článku <rcousine-849D8D.21523411062003@morgoth.sfu.ca>, Ryan Cousineau <rcousine@sfu.ca> napsal:

> V článku <vef64s4qs3jd8e@corp.supernews.com>,
> Bob Schwartz <cvcc@shell.core.com> napsal:
>
>> Robert Chung napsal:

>> Víte, LANCE otočil 30 v loňském roce. To znamená, že je způsobilý k závodu Masters v USA.
>
> Vážná otázka zde: Existují nějaké high-úrovni pro cyklisty, kteří odešli do důchodu a na
> Aktivně závod jako mistři / Non-pros? Nebo mají tito lidé všechny spálené sami sebe a jen na závodění
> Jít Tootles neděli kolem kopce jednou za měsíc?

Tady v NorCal vidíme Scott McKinley v tomto roce, Roberto Gaggioli dělá a pro pány
závody-někdy ve stejný den, Ken Carpenter v poslední době, Thurlow Rogers dříve. George Mount pro
několik let. (Leonard) Harvey Nitz závodů a autobusy zde. Eric Heiden je častým návštěvníkem
"River Ride" v Sacramentu.

-WG

Bruce Johnston

"Warren" <warren@usvh.com> wrote in message news: 110620032207325946% warren@usvh.com ...
> V článku <rcousine-849D8D.21523411062003@morgoth.sfu.ca>, Ryan Cousineau
> <rcousine@sfu.ca> Napsal:
>
>> V článku <vef64s4qs3jd8e@corp.supernews.com>,
>> Bob Schwartz <cvcc@shell.core.com> napsal:
>>
>>> Robert Chung napsal:
>
>>> Víte, LANCE otočil 30 v loňském roce. To znamená, že je způsobilý k závodu Masters v USA.
>>
>> Vážná otázka zde: Existují nějaké high-úrovni pro cyklisty, kteří odešli do důchodu a na
>> Aktivně závod jako mistři / Non-pros? Nebo mají tito lidé všechny spálené sebe ven a na závody
>> Jdi na Tootles neděli kolem kopce jednou za měsíc?
>
> Tady v NorCal vidíme Scott McKinley v tomto roce, Roberto Gaggioli dělá a pro pány
> Závody-někdy ve stejný den, Ken Carpenter v poslední době, Thurlow Rogers dříve. George Mount pro
> Několik let. (Leonard) Harvey Nitz závodů a autobusy zde. Eric Heiden je častým návštěvníkem
> "River Ride" v Sacramentu.
>
>-WG

Eric Heiden? To byla chvíle. Když Eric vyhrál Corestates v 85, měli jste vidět jeho týmový kolega Tom 7.11
Schuler noha pochází z boty na závěrečném sprintu? Teď to bylo vtipný! , Který má být jedním
Crash z nejlepších, jaké jsem kdy viděl!

B -

Ewoud Dronkert

Na St. 11.červen 2003 21:49:02 -0600, Raptor napsal:
> Kde se: "Tati Yo-Yo" pocházejí?

Co ten kluk řekl, když viděl svého otce v žlutý trikot na tv.

Bruce Gilbert

Většina evropských profesionálů nemusí vrátit k závodění často po jejich odchodu do důchodu. Někteří lidé budou dělat výstavu
závody na příležitost. Mnoho z nich se do práce na kole podniku. Konkurenční boj v amatérské závody, není
příliš atraktivní pro profesionály. to je opravdu úplně jiného světa ...

Bruce

"Ryan Cousineau" <rcousine@sfu.ca> wrote in message
news: rcousine-849D8D.21523411062003 @ morgoth.sfu.ca ...
>
>> Robert Chung napsal:
>>
>>> Co by jste řekl, kdybys viděl fotografie Jana vypadala jako
tohle?
>>>
http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance
>>
>> Víte, LANCE otočil 30 v loňském roce. To znamená, že je způsobilý k závodu Masters v USA.
>
> Vážná otázka zde: Existují nějaké high-úrovni pro cyklisty, kteří odešli do důchodu a na
> Aktivně závod jako mistři / Non-pros? Nebo mají tito lidé všechny spálené sami sebe a jen na závodění
>
> --
> Ryan Cousineau, rcousine@sfu.ca http://www.sfu.ca/ ~ rcousine prezidenta, Fabrizio Mazzoleni Fan Club

Jc6239

Maybe I'm datování jsem v USA na domácí scénu, ale viděl jsem Wayne Štětina jméno na Masters výsledky
listu v poslední době. On a bratr Dale jsou do jisté míry dominantní v 70. letech a počátkem 80. let v USA
na domácím okruhu v době před Lemond. Jsem si jistý, že je jen pro závodní ***** a chichotání.

Dan Gregory

"Ryan Cousineau" <rcousine@sfu.ca> wrote in message> Vážná otázka zde: Existují nějaké
high-úrovni, pro cyklisty, kteří mají
> Odešel do důchodu a odešel, aby se aktivně na závod jako mistři / Non-pros? Nebo mají tito lidé všechny spálené sami
> Se na závodění a jdi za Tootles neděli kolem kopce jednou za měsíc?
Malcolm Elliott právě začalo závodění této sezóně po letech z kole ... On je stále velký
Výsledky také! Všechno nejlepší Dan Gregory

Carl Sundquist

Myslel jsem, že jsem si přečetla, že na Cyclingnews (nemůže myslet na jeho jméno, Raleigh / Panasonic týmu, horolezec,
Dlouhé vlasy, testováno + pro 'roids na počátku 90. let) se vrací na scénu.

A co Malcolm Elliott?

Sprintatbettyru

Ryan Cousineau <rcousine@sfu.ca> wrote in message
news: <rcousine-849D8D.21523411062003@morgoth.sfu.ca> ...
>
>> Robert Chung napsal:
>>
>>> Co by jste řekl, kdybys viděl fotku Jana vypadala jako tohle?
>>> Http://www.cyclingnews.com/photos/2003/jun03/dauphine/?id\u003dstage3/001lance
>>
>

Frankie Andreau byl v 1/2/3 závod v Clarendon ... ale pro Schrödera Iron? zda byl
licencován jako profesionál nebo Amat ... já nevím.

Ronald

> Co ten kluk řekl, když viděl svého otce v žlutý trikot na tv.

On řekl: Tati propably EPO, ale nemohli dát, že op přilbu.

"Ewoud Dronkert" <nospam@invalid.info> wrote in message
news: 1ffgevci0rr7d0fo5n9ivj4209t6qq231i@news.xs4all.nl ...
> Na St. 11.červen 2003 21:49:02 -0600, Raptor napsal:
>> Kde se: "Tati Yo-Yo" pocházejí?
>
> Co ten kluk řekl, když viděl svého otce v žlutý trikot na tv.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish