PDA

Rumsas ve zprávách

Zobrazit v plné verzi: Rumsas ve zprávách

Strany: [1] 2 3

Scott Hendricks

Ano, vím, že bychom měli počkat na 'Výsledky B' testovací vzorek, ale ...

Rumsas je neřád!

viz příběh Velonews.

Jsem si jistý, není mnoho, jsou překvapeni tím, tohle.

Kurgan Gringion

"Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> wrote in message
news: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
> Ano, vím, že bychom měli počkat na 'Výsledky B' testovací vzorek, ale ...
>
> Rumsas je neřád!

Scumsas?

Tritonrider

> From: hendricks_scott@hotmail.com (Scott Hendricks)

>
> Rumsas je neřád!
>
> viz příběh Velonews.
>
> Jsem si jistý, není mnoho, jsou překvapeni tím, tohle.
>

Jen doufám, že jeho manželka vytáhne Bobbit na něj po jeho odchodu z ní hnijící ve vězení, po celou dobu
prohlašovat nevinnost. Bill C

Benjo Maso

"Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> wrote in message
news: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>
> Rumsas je neřád!
>
> Viz příběh Velonews.
>
> Jsem si jistý, není mnoho, jsou překvapeni tím, tohle.

Jsem překvapen. Za důležité závody jezdci jsou obvykle brát jen léky, které není možné zjistit.
A Rumsas samozřejmě ví, že on je snadný terč. Zajímalo by mě, co se stalo.

Benjo Maso

Robert Chung

"benjo maso" <benjo.maso@chello.nl> wrote in message news: bc9ac3 $ gkco1 $ 1@ID-75468.news.dfncis.de ...
>
> "Scott Hendricks" napsal <hendricks_scott@hotmail.com>
>>
>> Jsem si jistý, není mnoho, jsou překvapeni tím, tohle.
>
> Jsem překvapen. Za důležité závody jezdci jsou obvykle brát jen léky, které není možné zjistit.
> A Rumsas samozřejmě ví, že on je snadný terč. Zajímalo by mě, co se stalo.

Jako odvetu za nájem Edita sedět ve vězení, jeho manželka a matka-in-law ostnatý nezjistitelné
věci s EPO.

JTN

jaké překvapení. Vsadím se, že jeho omluva bude byl zřízen jako ..... Merckx starých ......

Nás

Enlightned moje sestra by se po této sama, tak jsem se ........

tak jsem si otázku: kde si člověk klade otázku, dělal rumsas přijde na nápad, že by mohl jet velké turné
dopoval na lupenů na EPO a projít dopingovou kontrolu? A teď, všichni tuší, že jel rumsas
turné v loňském roce na EPO - nejen, že jeho Hemato. nárůst v průběhu cesty, ale
bylo to, že nešťastné události s manželkou kufr plný dobrot. A přesto, že nějak runsas
podařilo předat své drogové testy na turné - a on byl testován nejméně dvakrát, jak vzpomínám já. Jeden
O rok později, rumsas ukazuje až žiro. Bere jeho EPO jezdit natolik dobře, aby svou práci - to
neměl především hvězdný úřadů, ale dost slušný. A pak, v jaké musí být
překvapení, testy pozitivní. Jak se dá vysvětlit? Průkazy drogy testy na turné. Selže při
Giro. Trochu dělá přesně to, co by vás zajímalo, jsou to pro testování na turné. Možná, že právě
hod vzorky pryč poté, co focení každého hlášení pro testování? Věci
že vás jít hmmm ...

a přesto Galdeano je zakázáno pro francouzské závody pro astma léky ..............
hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm ...............

benjo maso napsal:
> "Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> wrote in message
> News: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>
>> Ano, vím, že bychom měli počkat na 'Výsledky B' testovací vzorek, ale ...
>>
>> Rumsas je neřád!
>>
>> viz příběh Velonews.
>>
>> Jsem si jistý, není mnoho, jsou překvapeni tím, tohle.
>
>
> Jsem překvapen. Za důležité závody jezdci jsou obvykle brát jen léky, které není možné zjistit.
> A Rumsas samozřejmě ví, že on je snadný terč. Zajímalo by mě, co se stalo.
>
> Benjo Maso

Benjo Maso

"nás" <us@wethey.com> wrote in message news: bcarn3 $ 29f $ 1@terabinaries.xmission.com ...
> Enlightned Moje sestra by se po této sama, tak jsem se ........
>
> Tak jsem si otázku: kde si člověk klade otázku, dělal rumsas přijde na nápad, že by mohl jet velké turné
> Dopoval na lupenů na EPO a projít dopingovou kontrolu? A teď, všichni tuší, že jel rumsas
> Tour loni na EPO - nejen, že jeho Hemato. nárůst v průběhu cesty, ale
> Bylo to, že nešťastné události s manželkou kufr plný dobrot. A přesto, že nějak runsas
> Podařilo předat své drogové testy na turné - a on byl testován nejméně dvakrát, jak vzpomínám já. Jeden
> O rok později, rumsas ukazuje až žiro. Bere jeho EPO jezdit natolik dobře, aby svou práci - to
> Neměl především hvězdný úřadů, ale dost slušný. A pak, v jaké musí být
> Překvapení, testy pozitivní. Jak se dá vysvětlit? Průkazy drogy testy na turné. Selže při
> Giro. Trochu dělá přesně to, co by vás zajímalo, jsou to pro testování na turné. Možná, že právě
> Hodit vzorky pryč poté, co focení každého hlášení pro testování? Věci
>, Která vás jít hmmm ...
>
> A ještě Galdeano je zakázáno pro francouzské závody pro astma léky ..............
> Hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm ...............

Dva nejslavnější dopers v historii závodních kol jsou Erik de Vlaeminck a Johan van
der Velde. Oba byli úplně závislí na amphitamines. Po jejich kariéry oba byli zatčeni,
musel udělat nějaký čas a prošli detoxikací. Oba byli velcí mistři, vyhrál mnoho
závody a byly testovány mnohokrát. Není nic lehčího, než odhalit amphitamines. De Vlaemynck
splnily všechny drogové testy snadno, byl Van der Velde chytil jednou - ale nenalezli stopy
amphitamines, ale steroides. Jak to dělají? Já nevím. Líbilo se jim ho koupit? Asi.
Podle Jean-Christophe Currit pozitivní test by mohl být mimo koupil v roce 1990 pro čtyřicet až
šedesát tisíc franků. On sám pozitivně testován na Paříž-Brusel, ale díky jeho tým
Správce bylo zakryté.

Benjo Maso

Kurgan Gringion

"nás" <us@wethey.com> wrote in message news: bcarn3 $ 29f $ 1@terabinaries.xmission.com ...
>
> Tak jsem si otázku: kde si člověk klade otázku, dělal rumsas přijde na nápad, že by mohl jet velké turné
> Dopoval na lupenů na EPO a projít dopingovou kontrolu? A teď, všichni tuší, že jel rumsas
> Bylo to, že nešťastné události s manželkou kufr plný dobrot. A přesto, že nějak runsas
> Podařilo předat své drogové testy na turné - a on byl testován nejméně dvakrát, jak vzpomínám já. Jeden
> O rok později, rumsas ukazuje až žiro. Bere jeho EPO jezdit natolik dobře, aby svou práci - to
> Překvapení, testy pozitivní. Jak se dá vysvětlit? Průkazy drogy testy na turné. Selže při
> Giro. Trochu dělá přesně to, co by vás zajímalo, jsou to pro testování na turné. Možná, že právě
>
> A ještě Galdeano je zakázáno pro francouzské závody pro astma léky ..............

Pamatujte si, že jen málo z přemíry drogy, zjistil s paní Rumsas se zvyšují výkon.

Zbytek?

Já si myslím, že byly i maskující látky. Já si také myslím, že Rumsas nemá prostředky na
zjistit, které z nich fungují nejlépe.

Jen moje dohady, nenechte se tím moc nervovat.

B. Lafferty

Možná že krev posílila se svou nemocnou matkou-in-law krve a moči zaměněn s ní moči.

>
>
>
> Benjo maso napsal:
>> "Scott Hendricks" <hendricks_scott@hotmail.com> wrote in message
>> News: daa89b58.0306111151.616d910b @ posting.google.com ...
>>
>>> Ano, vím, že bychom měli počkat na 'Výsledky B' testovací vzorek, ale ...
>>>
>>> Rumsas je neřád!
>>>
>>> Viz příběh Velonews.
>>>
>>> Jsem si jistý, není mnoho, jsou překvapeni tím, tohle.
>>
>>
>> Jsem překvapen. Za důležité závody jezdci jsou obvykle brát jen léky, které nemohou být
>> Zjistit. A Rumsas samozřejmě ví, že on je snadný terč. Zajímalo by mě, co se stalo.
>>
>> Benjo Maso
>>
>

Kenny

> Co překvapení. Vsadím se, že jeho omluva bude byl zřízen jako ..... Merckx starých ......

Četla jsem v dnešním papír, že Lance Armstrong tvrdil život suspenze Rumsas jestli opravdu
pozitivní testy na 2. čas na 1 rok.

Bart

"Kenny" napsal <gelei2001@hotmail.com>
> Jsem četl v dnešních papír, že Lance Armstrong tvrdil život suspenze Rumsas jestli opravdu
> Pozitivní testy na 2. čas na 1 rok.

No you didnt číst, že. Rumsas nebyla nalezena pozitivní v minulé sezóně. Takže určitě Lance didnt říci
je to tak.

Kyle Legát

Bart napsal:
> "Kenny" napsal <gelei2001@hotmail.com>
>> Jsem četl v dnešních papír, že Lance Armstrong tvrdil život suspenze Rumsas když
>> Opravdu pozitivní testy na 2. čas na 1 rok.
>
> Bez tebe didnt číst, že. Rumsas nebyla nalezena pozitivní v minulé sezóně. Takže určitě Lance didnt říci, že
> To tak.
>
A není to Lance je úkol navrhnout doping sankce. Bylo by slušet ho prostě zavřel piehole
a závod jeho motorku.

Chiefhiawatha

V článku <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Kyle legátem"
<legatek@sympatico.getridofthis.ca> napsal:

> A není to Lance je úkol navrhnout doping sankce. Bylo by mu slušet právě zavřel
> Piehole a závod jeho motorku.

Měli bychom zatleskat žádné závodník zintenzivnit a naznačuje, že podvodníci si tuhý zákaz. Dost
ne přes "spandex line" (odkaz na policejní modrá čára).

David Ryan

chiefhiawatha napsal:
>
> V článku <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Kyle legátem"
> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Napsal:
>
>> A není to Lance je úkol navrhnout doping sankce. Bylo by mu slušet právě zavřel
>> Piehole a závod jeho motorku.
>
> Bychom měli tleskat jakékoli závodník zintenzivnit a naznačuje, že podvodníci si tuhý zákaz. Dost
> To není přechod "spandex line" (odkaz na policejní modrá čára).

Kopí musí vědět, že něco řekl, vrátí zpět do obličeje, pokud je vůbec zapletený.

JTN

kdybych měl čisté závodění bych běžet pusy, jako nebylo zítra proti všem druggies. pokud
se jim nelíbilo, že by mohli políbit prdel čisté .....

"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> wrote in message news: 3EECEA64.9BB7FB78 @ hotmail.com ...
> Chiefhiawatha napsal:
>>
>> V článku <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Kyle legátem"
>> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Napsal:
>>
>>> A není to Lance je úkol navrhnout doping sankce. Bylo by slušet
ho
>>> Jen zavřel piehole a závod jeho motorku.
>>
>> Bychom měli tleskat jakékoli závodník zintenzivnit a naznačuje, že podvodníci si tuhý zákaz. Dost
>> To není přechod "spandex line" (odkaz na policejní modrá čára).
>
> Kopí musí vědět, že něco řekl, vrátí zpět do obličeje, pokud je vůbec zapletený.

Kyle Legát

JTN napsal:
> Kdybych měl čisté závodění bych běžet pusy, jako nebylo zítra proti všem druggies.
> V případě, že se to nelíbilo, že by mi polib prdel čisté .....
>
To by nebylo příliš čistý po spuštění do příkopu, několikrát.

JTN

pak bych si beru čisté zadek z příkopu a kick **** z lasice, že mě zahnutý.
a pak řekněte mu jít trochu víc steroidy, pokud chce mít možnost hájit své drogové závislí
já proti mé mužné čisté prdel ..... Například rumsas, trvalo by mi asi 10 sekund, ťuk
ho, ukradli mu drogy z kapsy, prodat a vzít moje holka se na dobrou večeři s
zisk ..... objímá, že pro americké vynalézavosti?

"Kyle Legát" <legatek@sympatico.ca> wrote in message
news: HXoHa.862 $ 5d.232939 @ news20.bellglobal.com ...
> JTN napsal:
>> Kdybych měl čisté závodění bych běžet pusy, jako nebylo zítra proti všem druggies.
>> Pokud se to nelíbilo, že by mi polib prdel čisté .....
>>
> To by nebylo příliš čistý po spuštění do příkopu, několikrát.

Jen Cyklisté

"David Ryan" <bikerpackman@hotmail.com> wrote in message news: 3EECEA64.9BB7FB78 @ hotmail.com ...
> Chiefhiawatha napsal:
>>
>> V článku <Sb3Ha.2143$9y3.65177@news20.bellglobal.com>, "Kyle legátem"
>> <legatek@sympatico.getridofthis.ca> Napsal:
>>
>>> A není to Lance je úkol navrhnout doping sankce. Bylo by slušet
ho
>>> Jen zavřel piehole a závod jeho motorku.
>>
>> Bychom měli tleskat jakékoli závodník zintenzivnit a naznačuje, že podvodníci si tuhý zákaz. Dost
>> To není přechod "spandex line" (odkaz na policejní modrá čára).
>
> Kopí musí vědět, že něco řekl, vrátí zpět do obličeje, pokud je vůbec zapletený.
Pak je zde problém, jíž ....... protože víte, Francouzi dokonce zaplést se ven
důvod, důkaz, nebo něco jiného ......

Carl Sundquist

"Kyle Legát" <legatek@sympatico.ca> wrote in message
news: HXoHa.862 $ 5d.232939 @ news20.bellglobal.com ...
> JTN napsal:
>> Kdybych měl čisté závodění bych běžet pusy, jako nebylo zítra proti všem druggies.
>> Pokud se to nelíbilo, že by mi polib prdel čisté .....
>>
> To by nebylo příliš čistý po spuštění do příkopu, několikrát.
>
>
Nebo se bitched prováděné LANCE jako francouzský jezdec, který se snažil jako kázání, že před několika léty.

Carl (zřejmě jsem sát na připomíná jména)

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish